Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 24

Marsa

Recommended Posts

Bejbe...namesto da se učim :vragec: pa tuki vas berem.

Res ja danes neki v zraku.

Lea, sem brala tvoj post.

Jaz tudi obsojam. Ampak ne izgleda..niti me ne zanima tolk izgled človeka ( ker jaz sploh nisem kič...saj razumeš?) x:Dx

Ampak se me dorakne tisto...kar naj bi se me ne...ko nekdo izrabi moje zaupanje, ko imam občutek, da nekomu zaupam, max...

in potem se nazaj vrne ravno tisto kar nisem mislila, da se NE bo....da se ne more...pa se... :sori:

Ampak mi je Astra res zelo dobro napisala. Ne smem spreminjat drugih..spremenim naj sebe...delam na sebi.

Iz nedavne izkušnje sem se veliko naučila, vendar ne vsega. Naivnost me bo spremljala skozi. Taka sem. Zaupljiva, preveč.

Odprta. Hitro me prečita vsak. A se konec koncev tega sploh ne sramujem. Ker sem to jaz. Brez maske. Ne skrivam se za ničemer.

Nisem jezna. Samo določenih stvari še ne znam sprejet, se z njimi obremenjujem...BZ, ane? ...bi kdo reku.

Vseen pa imam hrbtenico in znam hodit vzravnano. In nočem škodovat drugim, čeprav delam napake in drugi dojamejo drugače.

Bejba...pejt se učit...ne filozofirat xcivx

mal gorenjskega sončka za vse....... xsrcx

Deli na socialnih omrežjih

heh, kaksne debate mate.

Glih zame dons. :o|o:

Ja, polna rit vsega/prazna rit vsega....

velka/majhna rit..

Poln/prazen hladilnik....

kontrola nad svojim lajfom... sam si si kriv, ce nimas.... kot si si sam zasluzil tist, kar mas.... to je zlo res... in nimas komu in kej jamrat.

si grem se tist cik przgat, k ga mam. Lea, glej stran.

lep dan vsem. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

si grem se tist cik przgat, k ga mam. Lea, glej stran.

:palec: x:Dx

vidim, da je mogoče izzvenelo drugače, kot sem mislila. bistvo moje zgodbe je, da sem samo sebe zalotila z nekimi predsodki in vzorci, ki mi niso všeč, za katere hočem, da grejo.

ej, astra! a si pogledala kaj moje aspekte?

Lea, nisem se kaj poglabljala... x:Ix , mi je bilo dovolj, da vidim konj venera saturn...

Tole daje precej skeptičnosti in nezaupanja... :sori: pa se v biku x!x ...se bolj pocasi se odpiras in verjames.

-----

ja, saj, sem imela v mislih danes zjutraj cist ene druge zadeve, o katerih bi pisala...pa je tok sel drugam. :ermm:

Astra

Per aspera ad astra

Lea, jst mam tud velko rt. x:px

Sklepam, da nov pol nč z uno kavo. x;)x

No, evo, se javljam po ''dolgem'' času. Nč ni narobe blo, sam, se mi je zdel, da nimam kej za napisat. K itak skoz sam jamram, pa to...sej mi ni nč tok hudga, samo, mal sm izgubljena. Vse bl se zavedam, da se staram ( ne skrbi me videz!), ampak tko, kaj bom nardila v lajfu...ker se mi sanja ne. In tega me je na smrt strah. :V: Jebi ga. Neki bo že, a ne. x:Ix

Hvala vsem, k ste me pogrešal, sej sem spremljala, kaj se vam je dogajal, pa sm jokala z vami, se veselila... xsrcx

No, gremo delat naprej... x:Xx

pikica! saj veš, kako je s strahcem: not je votel,.... x;)x xcrossfingx

:V:

vidim, da ste me narobe razumeli. jaz imam tudi veliko rit. meni moji predsodki, ki se mi včasih pokažejo, niso všeč. in sem analizirala, iz kje izhajajo. izpadlo pa je, da sem nestrpna do debeluhov in kadilcev.

kako primerna tema, a ne. ampak svoje mnenje o tem sem že povedala v kadilski temi. in jaz sem vedno za svobodo!

Lea, sej se mene tudi ni pravilno razumelo ;)

retro Merkur deluje :)

v ponedeljek grem v službo, če se ne bom ok počutila grem nazaj k zdravniku, imam njegovo dovoljenje ker doma se mi bo zrolal...

Lea, če te kaj tolaži... tale kadilka te je čist prav razumela x;)x

nazaj k čistilkam.. prišla zdajle ena študentka, ful luštna, simpatična.. pospravla, pomila, vse kar je blo zmenjeno.. eno uro prehitro končala, sam kar se mene tiče je delala do 12h :) pa upam, da si ne premisli do naslednjega tedna, da bo spet treba novo iskat...

(tlele spet... zakaj mi je tko nerodno se pogovarjat z njo, ji rečt kaj mora pospravt... bed filing, k sem tolk stara skor kot ona, pa ona tu zame pospravlja.. uf, vidim da je čas, da se unele knjige resno lotim, sem ravno v ta pravi fazi očitno... frendica dala Pozdravi stare rane za prebrat.. najprej jaz, pol pa tamalmu posredujem..)

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

U matr kakšne debate dons.... ne vem kako kak moj planet stoji ampak sm mal razštelana na **bazi potrpežljivosti** danes je nimam kaj preveč čutim, da bi morala malo :bomb: :bomb: ampak baje pomaga, če spiješ tudi malo magnezij in kalcija x:Dx bom sprobala še tole recepturo.

Včeraj in danes se mi stekajo vtisi z valentinovega **romantičnega** praznovanja in zdej res študiram a ni to mal prezahtevno, do ljudi, da se morajo na valentinovo obnašati, po določenem protokolu, ki se ga v bistvu sploh nismo naučili, **zahtevajo** pa da se imamo veselo in da smo vzhičeni in čist oh in sploh, vsaj kak biser ali dva, če ne pa plišastega medveda, za praškohvatalo ali pa baci cukre za povečanje zadnjice (lea x;)x )

suma sumarum je nekako tako zgledalo.... dobila drisko zaradi šampanjca :eek:, skregala se s tipom zaradi otrok, mož pozabil da je valentinovo, dobila telegram in rože-čist šokirana, skregala se sredi sexa-za vedno, bil je v službi do 22h zvečer-potem bil zmatran, frendica imela samomorilne misli-preživela na telefonu 2 uri, nič ni bilo-utrujeni od dela.....

...ma tudi enega ni bilo, da bi rekel ...ej res je bilo dobro.... tako, da valentinovo sucks :vragec:

No tko se grem ukvarajt s čim bolj družbeno koristnim x:Dx

Lea x:Xx lepo si napisala

Pika x:Xx ti si fajn punca

Ksenia :detelca: za vse tegobe

Marsa, da se ti mikrorit malce poveča x;)x

Aliana :palec: dobro razmišljaš

Astra :palec: lepo praznujte

Lia :kiss: tebe je vedno dobro prebrati

Audi, jamrat je tudi treba kdaj pa kdaj x:)x

...fejst se mejte.... x:Xx morem gret, zakopat se med knjige xwizardx -da si lažje zapomnem....

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

bejbe....nimam kej dost za komentirat.....sam to vam povem: carice ste......kadar je in kadar ni kaj v zraku..... xsrcx :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

sEveda smo carice...samo se tega čist premalo zavedamo....jaz znam kar znam...

zdaj se grem spedenat, da bo predavatelj oči pustil čisto nekje drugje..sam tam ne , kjer bo nekaj skritega x:Dx x:Dx

in danes imam tako dan...da se mi sladko malo j... za veliko rit, povešene joške, gubice okol oči, grde nohte, kriv nos...

danes je dan, ko sem se pogledala v špegu....in sem si rekla, saj ti čist nič ne manjka...VSE maš...sam zavedaš se ne tega.....

Jutri grem na dopust....bom uživala brez pcja...brez gsmja...sam lnf bom pogrešala, čvek z vami ( bejbami) ...pa še z enim ali pa dvema :8): tistadva naj se kar sama najdeta...če se sploh upata x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Meni je bil Valentinovo čist ql...večer po Valentinovim tudi.kwa prinese nocojšnji večer se pustim presenetit x^x

Res bejbe............DRŽTE se xsrcx x:Xx

Vsaki posebej in vsem skupi.....smeh je pol zdravja ostala polovica je sex x:px x:px x:px x:px x:px

he he....js pa čist zignorirala valentinovo....so že tak vsi navajeni da ne šljivim kj dost tega x;)x matr, mej me rad tedi k sm tečna in neprebavljiva, ko pizdim in prcam in sikam, ko sm zlobna in muhasta :vragec: ko gledam k satan s kugle.....bod faca pa tedi pejt po čokoladico : lubica moja toook te mam rad x:Dx x;)x ni ga bolj simpl kt na en določen dan se duvat neki....tko da pr nas se ne gremo tega x:px

mal fatiram dons, sam čist tko u izi, da se nebi presilila slučajno xcivx ker to pa res ne gre x:Dx sm misla don s z mat jo mal u svet jo mahnt, amak si je ženska tolk enih opravkov namisla, da se mi ne da.....capljat tam za njo pol kt en kup nesreče, navlčana vsega do amena x:Dx

grem cunje obesit.....ful mamo sonček fajni kle :2src:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

No, evo, se javljam po ''dolgem'' času. Nč ni narobe blo, sam, se mi je zdel, da nimam kej za napisat.

O glej jo, si bla ze krepko pogresana! x:Xx :palec:

staras da se? x:o)x

ma ne, je tako cudno obdobje, ko vse taksno razmisljamo. saj bo. saj si zhilava pa vse! xupx

vidim, da ste me narobe razumeli. jaz imam tudi veliko rit. meni moji predsodki, ki se mi včasih pokažejo, niso všeč. in sem analizirala, iz kje izhajajo. izpadlo pa je, da sem nestrpna do debeluhov in kadilcev.

ma sploh ne no... :||

dbest si! :kiss:

gre (pr men) za to, da je tale debata sovpadala z mojim pocutjem/stanjem dons, k sem razmisljala, ce cm vstat iz postle al se kar pogreznit.. nekam pac. x:o)x

pol pa me caka en mail, k me je hotu potunkat nazaj v to, da sm se kar nazaj v postlo pobrala (pa sploh ni slo nc zame, me je pa vseen zatolklo mal), pol pa se tale debata... pa sem morala siknit mal.. ne teb, nikomur... seb, v bistvu....

al pa ce nc ne pisem, tko kot pogosto, ko je tkole, al pa kot je napisala Pikica... nima smisla kar nekaj jamrat, ce je pa itak sam od nas/mene odvisno vse. kot pravim drugim: nihce ne more namest nas delat korakov.

Tko da ni nc blo zarad tebe. ono da stran poglej, sem bla pa sam 'duhovita'... ces, chik, smrdljiv, ogaben, sranje, nezdravo, shtalsko in vse to... in ko si ti omenjala, sem teb rekla da stran poglej. macki rezalki nisem, k je ni blo okol. x;)x

... bed filing, k sem tolk stara skor kot ona, pa ona tu zame pospravlja..

ja in? USLUGA/STORITEV, ki jo placas.

Mogoc bi se slabs pocutla, ce bi ena zgazhena mami, shepajocha, zate pospravljala, pa tud v tistem primeru se nimas kej sekirat. tko pac je. ona to pac pocne. najbrz ji je tud vseen, KDO v koncni fazi spljune tisti cash. stara ali mlada. x:)x xyesx

ja, ksenia, sem že pomislila na retro merkur, čeprav nisem popolnoma prepričana, da je to to.

ma ni sam to, je se en kup opozicij oz. bad aspektov, saturn ima zlo tecn vpliv v tem obdobju, pol pa nc cudnega, da se tkole razmislja.

Včeraj in danes se mi stekajo vtisi z valentinovega **romantičnega** praznovanja in zdej res študiram a ni to mal prezahtevno, do ljudi, da se morajo na valentinovo obnašati, po določenem protokolu, ki se ga v bistvu sploh nismo naučili, **zahtevajo** pa da se imamo veselo in da smo vzhičeni in čist oh in sploh, vsaj kak biser ali dva, če ne pa plišastega medveda, za praškohvatalo ali pa baci cukre za povečanje zadnjice

xDDx ja sej... sem istega mnenja, pravzaprav clo nekak 'preziram' to, sam, kot smo dvojni in taksni, sem vseen bla vesela objemcka, lupcka pa darilca. x:)x

Mikrorit? x:Dx x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

rakica ziher ni bla... x:px x;)x

Astra

če bi bla rakica bi spesnla kej u stilu....če pride kej dobrega fejst jamrej ker bo hitro šlo.......če pride kej slabga pa jamraj še bolj..... x:Dx

x;)x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

najbrz da res ne. x:o)x x;)x x:Dx

pa tud kozoroginja zelo dvomim. x:px

pa tud na sorpijo mi ne lici tole prevec...

torej: oven, strelc? xDDx x;)x

če bi bla rakica bi spesnla kej u stilu....če pride kej dobrega fejst jamrej ker bo hitro šlo.......če pride kej slabga pa jamraj še bolj..... x:Dx

x;)x

:D :D

Picasso

če bi bla rakica bi spesnla kej u stilu....če pride kej dobrega fejst jamrej ker bo hitro šlo.......če pride kej slabga pa jamraj še bolj.....

x:Dx

najbrz da res ne. x:o)x x;)x x:Dx

pa tud kozoroginja zelo dvomim. x:px

pa tud na sorpijo mi ne lici tole prevec...

torej: oven, strelc? xDDx x;)x

:D :D

meni se zdi, da je bila vodnarka.

aha, that's more like it. x;)x xDDx

Wrong! Tehtnica!! :eek:

(vir: wikipedia):

Alma Maksimiljana Karlin, slovenska popotnica, pisateljica, pesnica in zbirateljica, * 12. oktober 1889, Celje, † 14. januar 1950, Pečovnik pri Celju.

Picasso

gledam to vrečo regrata - hm, le kako naj speljem tole... vodo nujno potrebno prekuhavati vsaj 3 minute za prehrambene namene (ja spet ja), torej sadje peremo z vodo iz plastenke (kam smo prišli), sam kako naj pa tole glede na to koliko vode se zamenja... šit no... neki se moram spomnit hmmmm

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...