aakhut 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Škoda, da nis v mb......bi te vsaj dans častu ....k mi je mal vsega dost, pa bi se blo treba ornk ucurit....... Al pa bi mi mogli bit gayi mogoče nisi chist moj tip....pa she strelc....torej....za nobeno resno zvezo zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 ......mah, za strelce ste bejbe preposesivne.......ne glede na horoskop. Al pa bi mi mogli bit gayi mogoče imamo strelke enake probleme....z nasprotnim spolom Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 To bo tisto! Bravo Mick! Dobro te......tebe še ....pol pa grem med gaye..... nisi chist moj tip....pa she strelc....torej....za nobeno resno zvezo zlomk....tralala .......sam, saj pa bi se resno posvetil..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Dobro te......tebe še ....pol pa grem med gaye..... spet en gay z mejhnim.... zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 imamo strelke enake probleme....z nasprotnim spolom To neki srednji spol..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 To neki srednji spol..... ver4jetno je mela tebe v mislih.... zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 ....hepan na kvadrat! Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 ....hepan na kvadrat! tut s tem se strinjam....sam....dej.....mal deli na samopodobi.... zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 :OO!: ...bog ne daj! Kaj bote pa pol vi fu.al? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 ...bog ne daj! sej sm vedu.....prikrit katolik..... zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Kurc, morm se prilagajat trenutnim družbenim razmeram...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Kurc, morm se prilagajat trenutnim družbenim razmeram...... cvikash za sluzhbo...A? zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Nope. Nisn ti ja taj tip čoveka. Če me kdo noče sam grem..... Pa moj job nima veze s politiko. Vsaj pri meni ne. Hvaljen Jezus, da je tako Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Hvaljen Jezus na vekov veke zlomk.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Amen ........ Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Amen ........ zdej pa she k spovedipa se v nedeljo pr obhajilu vidvashtuhec te bo zlo vesel zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 na vekov veke zlomk.....tralala Amen ........ ...in vaju bi Lia vzela v harem .. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 ...in vaju bi Lia vzela v harem .. sej!!! zlomk.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 zdej pa she k spovedipa se v nedeljo pr obhajilu vidvashtuhec te bo zlo vesel zlomk....tralalaKi te maš župnika ki bi tolk cajta pa živcev mel..... Eh, v nedeljo je gospodov (beri "moj") dan A je mazohist? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Ki te maš župnika ki bi tolk cajta pa živcev mel..... Eh, v nedeljo je gospodov (beri "moj") dan A je mazohist? glede na tvojo starost.....ga vsej zarad pedofilije naujo preganjal zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 .....to ga tak v nbenem primeru neb.......k ni prišteven Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 .....to ga tak v nbenem primeru neb.......k ni prišteven kam se pa ti prishtevash?.... zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Med unikate Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 S certifikatom! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Med unikate takih majo na patologiji polne kozarce.... zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts