Audente 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 bemu retro Merkur a zato sn izpite ponavljala, zbog košarice, ej če bi pa to vedla bi kupla D, pa vate not jao Lia... skor sem se polulala No, saj moški pa mamo pamet za izpite Jp, lepo je, da če ga nam že ponujate, da nas pol ne šinfate, če si ga prvoščimo....... Ej jaz nič ne šimfam moških....saj če vzame...sam naj vsaj tko kot se za gre ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 js sem pa danse vse pošimfala There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 jao Lia... skor sem se polulala Ej jaz nič ne šimfam moških....saj če vzame...sam naj vsaj tko kot se za gre Tebe al razgled? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 js sem pa danse vse pošimfala Tebe al razgled? eno v z drugim ....z obilo mero čustev ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Aja..............ti se o lubezni meniš ........ jaz pa o razgledu........ Čustev mamo več vrst..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 predstavjaj si..tipka in js..vsaka svoj čaj...vsaka svojo pico in 3 ure There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 jz bila pa z Amis na kavici.... skor fauš jutro There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 jst pa foušdobro jutro, grem k frizerju, imam neke načrte za spremembo - te barve se ne morem navadit, ko se vidim imam občutek da imam na glavi bakrene žice ;)haha pa eno slikico mu nesem pokazat, kako bi jst rada (mal že naveličana da mi vse štrli na vse strani) - pa kaj to meni dogaja potem pa položnice plačat pa trgovina pa tržnica, pa bo družinski proračun lažji za kaj nekaj sto eur :xx!: potem pa počivat, bemu sunce - zakaj sem že ženska :xx!: čalado sem dobila včeraj haha sem hecnaupam, da preživite lep sobotni danpa da nekoga prehitim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 uf, kok je še zjutri morem gret, tole nikamor ne pelje lp, vsem Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 dan free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 ksenč, free, cosma xrosex There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Drdan.Zob prenehal bolet in nisem potem več šla do zobarke. Čakam začetek marca, ko naročena..in potem bom verjetno hodila redno. Verjetno.Bila v savni včeri z gospodičem. Kupila vodo predtem in jo potem znalsko pustila v avtu..posledica - strahoten glavobol. Če zdehidrirala mater No, problemi s hladilnikom Mi smo tako zelo navajeni na prazni hladilnik, da ko ga končno uspem napolnit potem dostikrat tisto crkne, ker pozabimo pojest. Recimo siri, pa kakšne klobase..klobase definitivno. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 skor fauš jutro Jutro..........in papa...........uživajte....jaz bom še za VAs ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 17. februar 2007 Civciv! ah jebi ga, če si bo od vsega, kar napišem,kšn folk izbral pač ene par zateženih besed in si me po tem zapomnu, pa tud prow ni moj problemah sej sem bla sam jaz, pa nisem si te sam po tem... sem si te se po prerekanju v vegi temah... sej sta hujš k dva upognjenca v domu za ostarele... *ko smo pa ravno pri upognjencih, pa dobim vedno asociacijo na otrostvo, ko sem teti tezhila, naj naredi janezheve upognjence - vendar brez janezha. NAREDILA izpit z 10....Pih!! Bravo stara! bla na pici s tipko..... .... še ena dva meseca, pa bo nova dušica na svet prišla xrosex pa bo družinski proračun lažji za kaj nekaj sto eur () Zob prenehal boletkulsk! a dej, savna! umrem! Tok zanimive sanje sem mela (kar ena vas, morda J italija ali J francija.. al pa pac, kar od nekje, z blazno lepo starinsko arhitekturo... polno enih ulichk pa tega, skritih prehodov..... tok zanimiv... pa o eni vodi, kot poplava, da sem pa jaz bla na vrhu drevesa, v krosnji.. svasta, no, vse je blo v mojih sanjah dons, 500 svetov...) in so me psi zbudil. :|||Pol pa jasn sanje sam zvizzz iz moje glave. jess, dons sem na ribe (bojda, ne vem se tocn, kaj se bo jedl) povabljena! premal jem rib... mi tolkrat zadisijo... onih konzervastih pa ne maram, izjemoma da jih jem, ce ze ni druzga....mi pa vseen disijo ene konzervirane - sam najrajs bi one, k sem jih sama konzervirala, namrec inchune, predlani na peljescu, v soli oz. olivcu... aja! kaj se mi je vcer zgodil! :OO!:Roleta se mi je pokvarila oz. sem jo prevec agresivno gor potegnila in je not ostala... v onem.... in sem odprla okno ta velko, se stegovala z levo roko k vrvici rolete, z desno pa skor meter stran k roleti sami in jo skusala dol potegnit. Zivim v 12. shtuku ... no, imam pa take stole, ki.. hm, zlozljivi so in niso najbolj stabilni... in sem rpevec not v stol stopila in me je za hip spodneslo! In sem se za hip ze vidla, kako dol letim, pichevam, direktnega! Madonca! se dons mi srce zacne razbijat pa roke potit, k se spomnim... Vcer me je ena lunatkica pozitivno presenetla in mi total veselje nardila! lep vikendek vsem! xrosex Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 nu praf fajn, de se mate fajn jst pa potli ko sem nehala tu gor sikat, sem pa še naprej v okolje nu čist zastrupljeno okolje, kaj voda pa zrak, besede pa dejanja to jje ta narboljši strup :xx!: potli so me pa še s pravljicami nafilal, tak da namesto da bi gor dajali maske, se gremo čist druge igrce, se počutim ko nafilana puranova gos ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 nisem glih najbolj všeč sama sebi s frizurco (sej nasploh si trenutno nisem všeč) ampak barva je pa prava - čokoladna sem hotela bit naslednjič imam možnost da še mal več kakava vmeša vmes bolj seštevam eure bolj ugotavljam da nenormalno zapravlja - pa niti nisem kupila nevem kaj... al jaz denar izgubljam al so stvari mal cene zamenjale... pismo rosno no...mah lunska sem danes, se bom kr odklopila... vse mi gre blaaznooo na živce Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Kaj pomaga proti tigru? Buča boli in slaboooo! :xx!: Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 En dober seks .....pol ko se skozlaš, popiješ dost tekočine, nardiš eno turo po naravi in stuširaš...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Ne morem kozlat :xx!: ne morem pit :xx!: nič ne morem. Kdo ima recept za blody mary? Grem poiskat na netu? Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Sastojci: 4 cl Vodka, 1 dash Salt, 1 dash Pepper, 1 dash Tabasco sauce, 1 dash Worcestershire sauce, 1 cl Lemon juice, Tomato juice.Priprema: Direktno u casi Casa: Highball glassDekoracija: Engleski celerNapomena: Sve sastojke redno sipati u Highball glass i promjesati !! Grem zdej to ruknit, pa če me takoj pobere, samo da se sestavim! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Nič, grem jst na kosil k staršem, da neki pametnega popapcam, kako rečem, mal z babico počvekam, mogoč kak sprehod pade, pa tko......mejte se Slemerka, ti pa se pozdrav Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 skor fauš še dobro, da sam skor.... jst pa foušobčutek da imam na glavi bakrene žice ......ampak tejle z žicami sem se pa narežala..... tole nikamor ne pelje jh....bom kr tiho...spala do 9ih....se nalivam s čajem....mal fatirala, zdej pa delo na comp do večera..... ...no ja.....sej mi je kul..... tako zelo navajeni na prazni hladilniksem bla zadnjič vprašana, če nameravam pajke gojit v hladilniku...... ....... In sem se za hip ze vidla, kako dol letim, pichevam, direktnega! Madonca! se dons mi srce zacne razbijat pa roke potit, k se spomnim... ...grozljivka.....še dobro, da nisi......jebentiš, kolk majo tvoji varuhi včasih dela s tabo.... ajd....grem js delat dalje...... mejte se max fajn..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Mislim res ja Marsa, samo tega se je še manjkalo. Jaz pa razmišljam, da bi te za šlogarco vzela, ti pa bi mi neke skoke čez okno delala ccc Lia ti pa nič ne sekiraj glede zastrupljanja okolja..škoda je že itak narejena ena beseda gor ali dol...Pa Amiska..pridna za čarunolom, pa fatiranje in to(moji baje tudi doma)Pa vse ki imate tigra en pobož, Mickenemu dober tek (jaz glih kar naravnega popcala..)Ksenija ti pa kar navadi na kakavno frizuro :Upam, da bo s tvojo mami v redu.. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Marsa, priporočam ti nakup padala in kadar se greš vijavaje tam okrog okna pa balkona, ma da si ga pripneš... pa naj ti teknejo ribice jst pa ananas jedla Nataly, moj sploh ni ugotovil da imam pol manj las ter da ni več bakrene žice - me zanima če se me je zadnje čase sploh dobro ogledal - no sej vsaj šlaufa ne vidi... ja tale kakav je kar ok, ampak očitno se bom nazaj skuštrala pa navadit se moram da ni na čelu nič las (frizura ala una čarovnica iz kanala a )a fatiranje omenjate, hm - pri nas Fata na dopustu ja za mami pa tud jst upam, tnx pa zase tud Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 še dobro, da sam skor.... sem mela zato tipko There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts