nataly 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Marsa, priporočam ti nakup padala in kadar se greš vijavaje tam okrog okna pa balkona, ma da si ga pripneš... pa naj ti teknejo ribice jst pa ananas jedla Nataly, moj sploh ni ugotovil da imam pol manj las ter da ni več bakrene žice - me zanima če se me je zadnje čase sploh dobro ogledal - no sej vsaj šlaufa ne vidi... ja tale kakav je kar ok, ampak očitno se bom nazaj skuštrala pa navadit se moram da ni na čelu nič las (frizura ala una čarovnica iz kanala a )a fatiranje omenjate, hm - pri nas Fata na dopustu ja za mami pa tud jst upam, tnx pa zase tud Ja normalno, da tudi zate.Poslušaj -saj tole pa v osnovi ni tako slabo-da tvoj ni opazil spremembe. Ker ko opazijo, sprememba ni dobra(zanje )če ne opazijo..je torej ok... Dobro pusti rešilne šlaufe viš da je lakota v svetu..moraš met zalogo Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 morgen..... glava joj.... :xx!: bemti metelkovo.....pa bemti mizzart....pa bemti trance....pa bemti tequilo.....pa bemti pozhreshnost.... pa sej dokler traja je chist lushtn.... sam poool... drgach pa nova zvezda vstaja med DJ-i....prouzaprou DJ-ka.... DJiha...DJiha.... pa sami slavni so ji mentorji... no....bomo vidl, kaj bo chas\prnesu.... dons\ pa delat.....pa takle kokr sm....ajajaj..... zlomk...tralala777 -oupa she kak vishka za na rilc in tja v one kraje tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 kaj sem pa ušpičla dons sva šla s v Harambašo na čevape in kavo.. pol se pobereva ven od tam, ga odpeljem domov, jaz pa k sebi domov.. in stopim ven iz avta, grem proti vhodnim vratom pa mi nekaj čudno mahedra okol pasu.. pol ugotovim, da ma moj plašč pas ki ga ponavad nima.. pol mi počas kapne, da v bistvu niti ni moj plašč.. sem zagrabla prvega črnega, ki mi je pod nos prišel pa noben od naju ni opazil sploh.. nazaj v avto in v center, vmes telefonsko iskala na informacijah, da sem poklicala tja in sporočila, da naj gospa, ki hoče met črn plašč, mal počaka.. ga že peljem nazaj no, pol sem prišla tja, so bli še vsi isti gostje, ni nihče nič še pogrešil.. tko da sem ga sam nazaj obesla in mojga vzela.. še ključe od flata sem mela not nič. posodo je treba pomit.. pol se pa čufnem na kavč in knjigo do konca preberem.. zvečer kao neko pustovanje.. pa nimam nobene ideje in pripomočkov WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 glava joj.... :xx!: bemti metelkovo.....pa bemti mizzart....pa bemti trance....pa bemti tequilo.....pa bemti pozhreshnost.... drgach pa nova zvezda vstaja med DJ-i....prouzaprou DJ-ka.... DJihaD...DJihaD.... pa sami slavni so ji mentorji... Sem slišal da je bilo "zabavno" in radodarno Zdaj moram pa jaz pomirit mojo drago je še čist naspidirana (šla na Hellektro in končala na trancejadi od depresivnih gothicov k novodobnim hipijem ) Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 ja...to je biu res heck so tko ob ene 5ih uletel uni chrnuhi gor... pa clo plesal.... pa ful enih chapcou je blo na zachetku sam so pogruntal, de to ni tist kr so mislili de bo... DJ CECA.... pa so verjetno pprebral de bo CECA na metelkovi.... zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 DJ Ceca vs CECA Fizično in glasbeno sta kot dvojčici Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 DJ Ceca vs CECA Fizično in glasbeno sta kot dvojčici tut o mentalnem bi se dal kako recht... zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 tkozdej pa u sluzhbo.... jao glava.... pa she tak deu je, de morm zhurat zram....spet.... papa zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 ....heh, pado v family debato o nabavi pc-ja Haha mati k še osnovnih gsm funkcij ne obvlada je ful za , foter k ma vseh 25 tehničnih stvari pri bajti čez pa prav, da ga ne rabi, kaj čmo z njim....... Te pa smo debatiral, da se je vse kresal.....saj nisn vedu s kom naj potegnem, glede na fakte, no nekak smo se strinjal na konc, da čist mim ideja ni......spljoh k mata sorodnike v tujini, za komunikacijo, k se počas starata bosta verjetn na konc najbl nad igricami navdušena No, na konc smo se zmenl, da prideta k men na pc obisk, da spljoh vidita točn za kaj se gre, pol pa se odločta....Sn pa na ta račun bakico zanemaru, tko da grem v tork po službi posebi k njej na obisk......zaj sam, da še si ona pri skor 95 pc zaželi, to bo štos Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 kakšen dan mislila nekaj pospravljati in se učiti in mogoče pičiti kakšen sprehod, pa me je prijateljica povabila na izlet. prišle njene 3 prijateljice iz Finske in smo šle na Bled. prav fajn je bil sprehod okoli jezera. potem smo pa pičile nekam proti Bohinju, šle v eno picerijo, pa smo tako dolgo čakale na postrežbo, da je bila že tema, ko smo si hotele ogledati še Bohinjsko jezero. sem pa zato uživala v panoramski vožnji. koliko snega majo gor, prav lepo, da sem doživela vsaj malo "zimskega filinga". pol smo se še ustavile na Bledu, Finke so hotele kremšnite ... zdaj pa pospravljat, tuširat, oprat glavo, ker mi obupno smrdi, pol pa verjetno kar spat, ker sem čist dead. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SheBoom 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 gremo u mačkare! [papa] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 kakšen dan pa saj paše takle mal odklopa.. jaz lenobno preživela dan. zdajle se mal razvajala, si na obraz napacala masko in naredla kopel,soba mi diši po sivki, dala v izparilnik sivkino olje ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Hojla, druidka, dala si mi hudo idejo Sicer imam pa ene probleme, ampak ne bom o tem govorila tukaj, ker se zelim zamotiti. Danes je prišlo fuuuul maškar k nam...jaz sem čisto pozabila, da je sploh pust in potem ni bilo doma nič, razen krofov. Tako, da smo jim dajal pol drobiž. Kar pa ni ravno point pusta :xx!: No za torek bom kupila več tega Je bil pa luškan naš tamal Sama pa nisem za te fore. Po moje se nisem oblekla v maškare odkar sem bila nazadnje na beneškem festivalu pred 5,6 leti Al kaj... 80% šans je, da grem marca v ny in se še izboljšuje...Če bo ja rešeno z drugimi stvarmi Se veselim. No, ne aviona... Čakam na Prison Break in zabijam čas Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 tkozdej pa u sluzhbo.... jao glava.... pa she tak deu je, de morm zhurat zram....spet.... papa zlomk....tralala o ti bužec, pa bušca jst jst morm pa sam žurat pa sm mal iz forme ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Čakam na Prison Break in zabijam čas Ha, addicted to Prison Break. Jaz gledam že drugo sezono, pa mi je ful muka čakat na nadaljevanje, k je tok napet. Čeprav, priznam, je mal butasta nadaljevanka. Mislim, prisotne so te ameriške fore nizanja napetosti, ko pa veš, da bo vse OK s pozitivnimi liki, junaki. Je pa fajn gledat vseen. Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Evo mene iz maškurc ...kok je dober včasih biti malo en drug je bilo zabavno, naplesal in napapcal smo se in skoraj pol krofa sem pojedla, k jih sploh ne maram. Aja, pa srečala, skupino danskih navijačev, sem prvo mislila, da so skupinska maska pol smo eno po dansko zapeli...sem razumela samo hey hey, ampak so bli pa vseeno navdušeni je*emo poliglotstvo kaj dost ne zaleže tukaj. Pol so nas še vse poslikal, k smo se jim zdel zanimivo namaškarani, smo moral pozirat k da se slikamo za Cosmostyle. Po moje bodo doma povedal, da vsi tukaj tako čudno zgledajo ... lep dan vsem želim, jutri menda drsanje na programu, upam, da ne nadrsam Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 ahoj maškorca danski navijači pa to je še huj , ko skupinska maska cigotov Brajdičev pa Jelke S.TROJAN ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 da nauš mislila...se je ena kolegica namaškurla...pa jest vsa vesela, k sm jo spoznala vpijem čez celo oštarijo...jelka, jelka strojanova....pa prav ej ...jst sm Rozi Brajdič iz okolice Žužemberka.... mah klinc evo pa sem sfalila.... ..ja dons so bli Danci in Danke en mau žalostni, so zgubil rokomet ampak, tole je blo zelo dobro za naše....sej so bli fajn pol k so mal spil pa pojedel, so bli koj boljš volje so še zapel Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 ja viš ova S.TTROJANOVA je pa mela še policaja s sabo, je liste z njeno sliko pa napisom WANTED JELKA S.TROJAN talal s šmajserjem v rokah ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 UF. Pa sm doma. Včeri šla h kolegici, k jim bom poleti poročna priča ( my first time ), na 30. r. d. Je blo ful fajn, smo se nasmejal, najedl, pa nagledal 3. sezone LOST-a. Pa eno potopino predavanje o Kitajski mel, branje poezije...mater, je blo luštn. Pa od ene sm se nalezla prehlada. SPET! Tko, da kreham, pa se že nalivam s sirupom, pa dalerone žerem..jebemo, no, že 3. to zimo. :xx!: No, sej se milsm pozdravt do jutr. Zdej bom pa več al manj lenarla, brala, jedla.... Marsič...ne lom ga. Mislm, kr vidla sm tisto tvoje manevriranje. No, sam, da si kul. Ksenč, grem stavt, da ni tolk švoh frizurca... Upam, da je mami že bolš. Nč nism bla za maškare drgač...tale pust gre vedno tko hit mim mene, pa si vedno rečem: Ampak nasledn let bom pa tud jst...bla bla. No, fajn se mejte, odlenarte še ta dan, k jutr gre spet zares. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 No, fajn se mejte, odlenarte še ta dan, k jutr gre spet zares. pikica, da boš jutri brez prehlada jaz nisem bla prehlajena že, hm, ene tri leta sploh nič pa na velko neki smrkajo okoli mene, tak da sem prav vesela, da se me nič ne prime spet zabušavam. sem si rekla, še danes, jutri pa začnem z učenjem ustave in ostalega čeprav, morda si bom šla pol omare pospravit, ker imam katastrofo notri. sem zadnje čase kar metala cote noter aja, pa tale teden mi ni treba v službo ker so počitnice , čeprav jih bom izkoristla za učenje ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 pikica, da boš jutri brez prehladaTenks...ti, m misnla nate, ks m bla v Celju, veš... Sam, klinc, nimam cifre, pol pa....Pa drugič. Uživaj v počitnicah še namesto nas, radnih ljudi. Ste vidli tole, k je blo včeraj v 24 ur? Modela. 24 ur Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 misnla nate, ks m bla v Celju, veš... škoda, tak da drugič prej povej itak da bom uživala , v študiranju naše ustave ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Ste vidli tole, k je blo včeraj v 24 ur? Modela. 24 ur Sem vidla, ja. Smešno, ne? Sem se potem spraševala, kaj pa je tako smešno...Sta simpatična, moram reči. Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts