Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 24

Marsa

Recommended Posts

Možno, sem tudi to pomislila. Samo men se pa njegova izjava ni zdela smešna. Zato :ermm: :?:
Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden
Deli na socialnih omrežjih

Pucer je med smehom še mal zahrkal kot prašiček. To je bilo pa smešno.
Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Ste vidli tole, k je blo včeraj v 24 ur? Modela. :palec:

Pucer je med smehom še mal zahrkal kot prašiček. To je bilo pa smešno.

xokkx xg:Dx me je trebuh začel boleti od smejanja

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

:vragec:

morgen.... :o|o: :o|o: :o|o:

jqao mashkurce..... xrolleyesx

sm hotu bit chapac....pa vse zhe skupi zvleku...od trenerke do zlate ketne...pol pa shok: :eek: FAK....belih shtumfou nimam! x:Dx x:Dx

jebiga....pol sm biu pa palma.... x:Dx x:Dx x:Dx

prou kjut frizurca bla... x:Dx x:Dx x:Dx

dons pa ponovitev....na roza...hehe... x:Dx :vio:

zlomk....tralala

777 x:Xx -ou tja na rilc ...pa she kak tja v zasavje.... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

x:Xx

za bele štumfe pa men reč drugič ne - pa še frišne mam ;)

do sedaj je pri nas samo enkrat pozvonilo za pusta hrusta... tud na cesti ni videti našemljenih obrazov, ali pa se jaz potikam po nepravih koncih... upam, da samo folka tule pri nas ni minilo do heca...

danes sem dobila prvo vprašanje če sem noseča ;) itak vem da se to šušlja tule okrog, ampak danes pa dečva ni mogla da ne bi... itak, vidijo kako hodim praznih rok, prijateljica pa tovori dve vreči, pa tamala vedno zraven in nosi vrečko, pa mal bolj obilna sem ;) pa hodim težko in prec sklepanje - kr neki me folk hoče nardit nosečo - pa kva je zdej to, najprej tik pred operacijo, pa zdej... to bo še heca... psihično se pripravljam na testnih 4 ure službe - jst bi bla zdrava pa fit pa doma pa v hribih pa v gozdu ;) kr neki ne gre tko kot bi želela x:Dx

Guest SheBoom
:vragec:

morgen.... :o|o: :o|o: :o|o:

jqao mashkurce..... xrolleyesx

sm hotu bit chapac....pa vse zhe skupi zvleku...od trenerke do zlate ketne...pol pa shok: :eek: FAK....belih shtumfou nimam! x:Dx x:Dx

jebiga....pol sm biu pa palma.... x:Dx x:Dx x:Dx

prou kjut frizurca bla... x:Dx x:Dx x:Dx

dons pa ponovitev....na roza...hehe... x:Dx :vio:

zlomk....tralala

777 x:Xx -ou tja na rilc ...pa she kak tja v zasavje.... x:)x

sej s štumfi so zdej že kr v tem času, ker belih ni več v tko velkih zalogah po štacunah ... x:Ix

:.pa vse zhe skupi zvleku...od trenerke do zlate ketne...pol pa shok: :eek: FAK....belih shtumfou nimam! x:Dx x:Dx

sej s štumfi so zdej že kr v tem času, ker belih ni več v tko velkih zalogah po štacunah ... x:Ix

itak da so - tam do kolen se dajo dobit - kr v športno trgovino pejt x:Dx

x:Dx aha, ksenia, ravno tole sem hotla reči, pa si me ti prehitela

aja, samo niso dovolj sami beli zokni, pa trenerka pa ketna... še polizani lasje, z ogromno gela in podobnega sranja x:px

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

jutro....

mal sm tko...zgužvana pa taka, čprov sm že kr encajt pokonc xrolleyesx sj bi mal jamrala, pa nam k itak nima smisla :o|o: ker ko se gre za nosečnost se lohk govori sam v razponu lepega in čudovitega :vragec: xcivx bohnedaj rečt da ti kj fali in da ne prekipevaš glih od navdušenja, energije, sreče itd. vsak trenutek dneva x:o)x pa sj ni dab res človek nevem kok jamrov a se pritožval, sam ne vem zaka je tak kriminal če se kdaj pa kdaj slabo počutiš.....ker ne spiš, ker te kr naprej scat, ker maš zjebano prebavo, ker te za crknt bolijo kolki in križ in vsi sklepi, ker se ti dela tema in se ti moti in vliva kri iz nosa plus še da te je na trenutke na smrt strah in študiraš same bedarije :o|o: sj pol k ti tamalo zarine peto med rebra da te kr privzdigne pozabiš na vse :2src: in dejansko si vzhičen in navdušen in prekipevajoč od tega in onega, sam mislim da sem zraven spada oboje in neb smelo bit tko, da se krivga počutiš in te je skor sram ker te tud taki občutki obhajajo :o|o:

grem nad ananas x:px da se mi kak hormon sreče sproži x;)x al bi mogla čokolado :inocent: x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

:2src: wow kok si ti eno lepo bitje

zakaj jih tako malo srečujem :o|o:

srečujem ljudi z upognjenimi hrbti, brez iskre v očeh in izpitih lic , srečujem obupance ujete v lastne ograje, je to res moja želja in moja odločitev,ali je smrt moja izbira, biti mrtev še preden pride čas za to....

........

ja, a ne. ti kar govori. :o|o: si sol in poper, saj sem rekla.

ne bom rekla, da je krivo vreme niti pms niti kakšne zvezdne konstelacije niti moja služba niti družina niti gužva na cesti niti segrevanje zemlje niti ....

kot sem nakazala že z monologom v petek, jaz sama s sabo nisem.

(pa me ne moti moja velika rit. x;)x )

jamr, jamr, jamr,.....

Audente...cestitke za 10-ko... :palec:

Todi, eh, daj no, kaj pa mislis, da smo me kar prekipevale od srece ves cas nosecnosti?... :o|o: ..ce te kaj potolazi, se bolj zoprno bo... x;)x ..ko RES ne bos mogla spat, ker bos imela ogromen trebuh...ko si ne bos mogla nogavic obleci, ker nog sploh ne bos videla... x:Dx ko bos tako okorna, da bos sam se cakala da mineeeee...da se ze spravi ven enkrat. Se mi zdi, da je narava tako naredila, da rodis takrat, ko te niti strah vec ni, ko ti je ze cist vseeno, sam da se znebis tega trebuha...

tako da...sam izi... xsrcx

Lea, ne vleci me za jezik, da ne bom napisala, kako se JAz vidim... :o|o:

----------

Žur preživeli, after tudi... x:Dx ..nisem bila prevec razpolozena, je ipak kar nekaj dela, ce mas 30 ljudi, pa ce si se tako organiziran...pa se mularijo sem imela kar naprej na oceh, sem se pocutila odgovorna za njihovo popivanje in ga poskusala zadrzati v mejah, kolkr je pac bilo mozno. :o|o:

sem pa zato imela vceraj en fajn pogovor s tamalo... :2src: ..huh, kako se vcasih odpre, ko je ne silim, pač pa cakam, da pride sama, ko ji je...

od vsega mi bo najbolj ostalo v spominu izjava, ko je rekla...da se jaz ne zavedam,ker se mi to zdi normalno,sam da smo ze mal kičasta family s to naso povezanostjo...ja, ata in mama imata luno v raku... x:px

pa gremo dalje...hvala bogu za sonce... x:)x

Astra

Per aspera ad astra

No, da dokončam ponedlski jamr.... x:o)x Neče me spustit, hudič preklemanski, nikak da se sestavim v totalu. To, glede zdravja x8Dx No, drugo, komi sn začel z rekreacijo spet takoj poškodba mišice na nogi :xx!: ....sam ne tolk huda, bom že jutr lagano v akciji spet, sam kaže pa kolk nisn v formi :o|o: Tak, zaj pa si grem kosilo kuhat.....jamr...

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

evo, jaz se še kr na morju vlačim okoli x^x

sem imela super sprehod, potem pa fulllllllllllll ležanja in delanja: NIČ :palec:

mislim, da mi gre kar ok...nič nism brala, ker sem mal out, pa pol BZ neki komentirat k na pol veš kaj se dogaja :inocent:

vsem pa: sončkeeeeeeeeeee

:vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Pri nas pa se maskirala samo mlajša..pa še to po šolski dolžnosti. In mi jo šli gledat..pa smo imeli kaj udrihat čez folk ki hoče stati sredi ceste in prodajati zijala..in po dveh urah šli domov...pa ni bilo tole na Ptuju ampak nekje bližje..hvala bogu edino da bilo lepo vreme..

Flancate pekla včeraj. Kar ratali, pa kuharila pa matrala psa. Spet. Pa mačke, pa dobila drva danes za zimo -naslednjo..tak da..zeblo nas ne bo.. x:px

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Jaz pa si maloprej preverila finance...komaj čakam, da mi kakšen kredit zleze ven..ker tale drva..pa otrok ima rojstni dan..pa mi nič ne ostane od plače. mater..ne dobro tole..res bila pravi optimist včasih, da toliko krede na plačo dala..ni čudno da imam non stop prazen hladilnik pa da nam crkuje potem ob plači hrana not :vragec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Svašta men godi. Bivši bivši rihtam, da ji bi bivša hčerko instruirala.....hecno x:o)x x8Dx

a ni dbest to :palec:

kolki me bolijo že cel dan za popizdit :o|o: pa jo nekak rintam in stiskam zobe, jutr bom pa dohterci mal pojamrala x:Dx x:px bla mal zun, tak res lep dan je bil dans, pa ena oseba me je tok presenetla :eek: x:Ix res tist faaak.....me je vrglo na rit skor, dobr da mam trebuh za protiutež x:Dx ma dobr u bistvu, sam rabim mal da prebavim zj tole x:o)x

pa folk se kr neki pizdi name, k se mi ne da telefona nosit s sabo, pol mam pa miljon klicev, pa še poklicat se mi pol ne da nazaj :inocent: :vio: sj vem da lih kulturno to, sam klinc, tel. mam za svoje potrebe, ne zato da bom vsak moment vsem na razpolago :xx!: račun sm mela pa za prejšn mesc 6 € pa še mal šudra x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

a ni dbest to :palec:

Ja, kul je, sam tud hecn x:o)x Pa še zrihtal ji sn x;)x x^x Sta sveto oblubl, da me ne bosta šinfal.....cccc....... :vragec: :o|o: x:o)x Vodnarka pa bikica x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...