aiwa 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 no pa juterček... grem si zobe prat, pa pod tuš... pa delat... kwa mi je treba sred noči vstajat... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 dejte mal povedat, katere vedeževalke so to, da bom vedel, katera je dovolj kvalitetna za obisk marsa dobro jutro, še vedno nisem ok... ampak itak sem si namenila kar nekaj časa za okrevanje. Lep dan naj se vam naredi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Pa še od mene! Pol ure učenja že za mano, še samo ponovit moram vse skupaj. Ne da se mi več. Moj večni problem. Izgubit motivacijo tik pred koncem. :xx!: Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Girly - sej bo šlo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 jutrček bla brez strojčka mal, ni blo sicer prevlke panike sam je pa kr lušt vas brat spet mal nč glih pretresljivga in šokantnega se ne dogaja v naših koncih, vsaj ne da bi js vedla je pa res da na dom mi nben nč ne pride povedat, ker sem baje asocialna meni je prav... enga čajčka skuhat....pa ene zokne navlečt....me v tačke zebe KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Jutro. Grily, pridna si ful. Todi, en vroč poljub , da ti tačke pogreje. Kok je leeeeeeeeeeep daaaaaaaaaaan. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Todi, en vroč poljub , da ti tačke pogreje. KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Todi, en vroč poljub , da ti tačke pogreje. A ta tudi sucking prstkov vsebuje? Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Dej, dej, prov vidm te, kok zdej skačeš po bajti od veselja... A ta tudi sucking prstkov vsebuje? Ne, tok intimne pa še nisva. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 .....kolk paše se naspat..... kaj ste pa vse tolk zgodnje danes........dobrojutrodoberdan.......... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Jutro bejbe Sploh se nisem naspala.In ta dež mi ni prav nič povšeči. Samo spala bi še.....v topli postelji Girly....ti pretiravaš z delom in učenjem zadnje čase Pikica....pogrešam tvojo energijo Amis....a kaj burja piha Todika....upam da ti ni preveč slabo Ajd, naj se vam naredi točno tisto kar imate v mislih.....pravijo: Stvari se spreminjajo, le ljudje ne ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 burja menda še bo.....zdej smo pa meli 3 tedne megle.. :xx!: :xx!: :xx!: ...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 ej...to pa kriza....pri nas je kar bil sonček....in za oblaki je še vedno ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Pikica....pogrešam tvojo energijo Se zna zgodit, da je energija nazaj in to v povečani dozi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 vse mogoče se dogaja. eni odhajajo, eni prihajajo nazaj, pa imena si spreminjajo....sem bila na počitnicah. če bi jih morala oceniti in primerjati z ostalimi, ki sem jih imela v družinskem krogu, bi zihr padle med top3. res je bilo fajn! blazno mi paše, če lahko en košček dneva preživim sama s sabo. ampak samo en košček. ravno toliko, da se nacentriram. kot vulkanizer, jebela... videla sem tudi *the secret*, pa uvedla butlovo prebujanje. pa še vedno vas malo pogrešam, če ne pridem nič sem gor. ne vem, kako nekaterim uspe, da so nekaj časa stalno gor, imajo čez tisoč objav, nekega (lepega) dne pa konec . jaz bom najbrž še leta hodila gor brat in kaj napisat. no, pri moji hitrosti in številu objav, bom ravno čez deset let pri 2000. objavi. ***********marsa, pikica, ksenia: pocajtajte se! bodite v cvetju (kje sem pa to staknila ) in naj vas sneg ne presenti! pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Se zna zgodit, da je energija nazaj in to v povečani dozi. super Lea...prav lepo te je prebrat užiwaj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Lea, lepo te je spet videt. Audente. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Girly Ksenia, upam, da si dobro. lea, a na pocitnicah si bila? jaz pa ravno pomislila, huh, kje pa je zdaj?upam, da se ji ne dogaja nic takega, da tudi pisat o tem neb mogla... Marsa.. Sem ravno danes zjutraj pomislila, pa vceraj tega nisem brala, da jeb* zakaj pa skoraj nihce ne ve, da si odlicna v teh zadevah.In seveda, tako, kot pravis...ce pa te kdo kaj vprasa, pa misli, da je to sam bay the way, da ti to itak kr tko...morda res vidis v pol ure, sam kaj pa leta in leta učenja, izkusenj???? tako da tisti, ki sprasujete za slogarce, Marsa je dbest!premalo se ve. Jaz pa vem, da v bistvu vcasih krvavo potrebujes tistih 20 eur.. pa razumem, da ti kr mal dol pade, ko beres... nima smisla spasevat za cel lajf.saj itak prides k slogarci takrat, ko te ena zadeva hudo zanima. gre za energije, ki pokazejo...kako se bo zadeva razvijala.Morda je vcasih res nesmiselno vedeti, kaj bo...smiselno pa je vedeti, ce recimo se vlagat energijo v nek odnos, ali kaj takega...morda te kaksna beseda prebudi, da spregledas, da je treba iti dalje... ---------mal sem se sla bolezen, mi nekaj ni pasalo, pa sem mislila, ah, daj pa vseen bom...in me je ustavilo. zdaj pa sem ze ok in se veselim, da grem cez dva dni v barcelono... joj, kolk bi spala v tem vremenu, pa mi misli niso dale... ..sem potem ob 6h vstala, pa kr delovno zastavila.Ful si nekaj nisem vsec... , mal mam prevec kg... , pa suho kozo, pa frizuro za na bolnisko..., nikakva v glavnem. mam, da se spravim k seb.. x!x Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Pofočk Ne, Marsa, nisem vedla Sej pol delaš pa tko, kt "moja" - dolžina, obdobje pa to... Ta tedn, poleg svojega dela, nadomeščam še eno lenoritno, fovšljivo, žlehtnobno, nesposobno, gobcav, delaizogibajočo se "sodelavko" - madonca kok mi gre ta vešča na živce :xx!: :xx!: :xx!: ok, ok....vdih....izdih...vdih....izdih...pa sm ql Aja, še to okol vedeževalk; zadnje cajte opažam, da mam ful razvito intucijo (pomoje se temu tk reče ), kr vem, kaj bo kdo rekel, naredil, reagiral, celo za dogodke se mi kr zdi, kako se bodo odvil; rečmo pr izpitih je bil hec, k sm "kr vedla" izpitna vprašanja, k so se pol res pojavila, ampak to "vedenje" je prišlo šele 5-10min pred samim izpitom no včas je pomagal, včas pa ne.Tko, da me tole sob.dogajanje res ni presenetlo. Aja, če sm "emotionally involved" - pol mam čist "blank" - nič ne vem, oz se mi nič ne zdi. You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 no pa juterček... grem si zobe prat, pa pod tuš... pa delat... kwa mi je treba sred noči vstajat... Deklič dragi, tebe pa že kar pogrešam Pri tem vremenu se mi niti iz pojstle ne da vstat pa še nihče me ne sili k čemu tako hudemu se uči, jaz pa dolgcajt preganjam precej neuspešno Marsa, kdaj se bova za šnops namenila? Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SheBoom 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 jutro! že začenjam ostajam doma, ker je dan prekratek . in zmanjkuje časa za vse dejavnosti poleg šole. sem se pa končno spravla izpit za avto delat. in po prijavi na CPP, se danes (prvič) odpravljam na tečaj direktno pisat . v glavnem: pazte se me na cesti ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 ja, pazite nase, tud js sm na cesti x!x Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Nevarne postajajo naše ceste Jaz se tudi (že kar predolgo) spravljam v avto-šolo ampak za malo večja vozila da bom bolj nevaren Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 23. januar 2007 kwa je mukiji? vrum vrum....kok vas bom klela, k se bo moral zarad vas na Celovski promet ustavt, ko boste cez kilometer zavijal desno! haha, men je na 1. voznji po pravi cesti en pred mano ustavil na hitro (tok da se nisem vanj zabila), prav pocas odprl okno in mi pokazal fakicha. Mogoce jaz to komu nardim... heh, nimam cesa pisat, razen da mi je, ko sem ugriznila v prepecenc, odlomilo pol zoba. mi je ze skor smesno. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Men je v avtošoli sam 1x nekdo potrobil pa še to je bla ena ženska v --- si morte mislit --- SMARTU!!! Pač ker je inštruktor mi neki razlagal ona je pa za nama stala pa bla živčna, nit ni blo kej hujšega sploh pa morm rečt da če mi še en omen da so ljubljanski vozniki prasci do avtošol pa da se grdo obnašajo se bom skregala ne rečem da te izsilijo ker to pač počnejo ljubljančani all the time ali pa whatever, sam nekih hujših izkušenj nisem imela, da bi mi kdo trobil, mi težil, mi kazal fakiča Sploh pa če mi kdo potrobi al pa pokaže fakiča na 30. januarja k bom imela glavno, nej se pazi ker ne bom dobre volje na forum prišla 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts