Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 24

Marsa

Recommended Posts

Vcer je bil zame zgodovinski dan - ves dan sem srfala po netu po zaposlitvenih portalih (pun k* mam bit brez casha skoz) in sem celo poslala 3 maile ponudnikom in nisem mogla verjet, k so mi eni prec odgovoril! xokx (kljub temu, da sem nalasc poudarla da kok sem stara, sam dodala, da sem pa mladostna in fit in se smeska fliknila xDDx).

Tko da moram poklicat da se zmenimo za razgovor. Yess! sem prav ponosna nase, ker bla down, k *ne znam nc delat*. :8):

pa vidla, da se ipak kaj najde tkole. No saj to ni se nic, hocm rect, nc se se ne ve, sam... vsaj SEM, opazl so me, obstajam in mogoc pa tud mene se kje rab.

Ja lepo te prosim xrolleyesx SEVEDA te RABIMO xokx xsrcx

Super za službo, maš jajca, viš jst se pa nkol ne bi upala dat smeška v vlogo :vio:

GO GIRL!

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Deli na socialnih omrežjih

x:Dx eh, potencialna bodoča tak sploh ni zanimivo.....tist je lahk vsaka, sam bivša, opa....to je pa že bolj nevarno....k ziher če ne drujga bo pa iz same žlehnobe stegovala tace po prepovedanem :vragec:

:eek: ...aja, take ste? xcivx x:Dx Men se pa zdi, da so moje trenutne predvsem potencialne bodoče skrbele...... x;)x Ker jaz ne grem stran dokler imam upanje v uspeh veze, še ko me kdaj naženejo se francoza nardim :inocent: x:Dx ......ko pa grem, pol pa težko, da bi se kdaj vrnil.......Tko je vsaj blo do sedaj. x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Vcer je bil zame zgodovinski dan - ves dan sem srfala po netu po zaposlitvenih portalih (pun k* mam bit brez casha skoz) in sem celo poslala 3 maile ponudnikom in nisem mogla verjet, k so mi eni prec odgovoril! xokx (kljub temu, da sem nalasc poudarla da kok sem stara, sam dodala, da sem pa mladostna in fit in se smeska fliknila xDDx).

Tko da moram poklicat da se zmenimo za razgovor. Yess! sem prav ponosna nase, ker bla down, k *ne znam nc delat*. :8):

Bravo stara! xokx V bistvu si pa za delo v naj letih....mentalno in tud telesno še.... x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Thanx Cookie! x:Xx

Mah.. ves kaj, to sem jaz... itak me bodo vidl (ce se bomo (z)menil pac).... in taka pac sem, take it or leave it. xDDx

No ja, Mick,. recimo.. x;)x x:px

Thanx! :kiss:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

uf marsa :palec: bravo

he he, js sm tud zmeri take mal hecne prošnje pisala x:px nkol tist uradno in šolsko in tko....dost zabavne tud u bistvu x:Dx in se je zgodil da me model povabi na razgorov, nakar mi pove da sicer ne zaposljujejo in tud ne bojo, sam da ga je zanimalo kakšna je v živo oseba k tako odštekano prošnjo napiše x:Dx x:Dx nasplošno so bli zlo fajn odzivi, čeprov ne tolk fajn da bi me pa kr vsak zaposlil x:px x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Marsa, uaua :palec: želim ti najboljšo službico, kjer boš srečna... si zaslužiš...

jst imam tud eno ponudbo... pa pojma nimam kaj naj... pa še tale retro merkur...

pa mislim da bom v ponedeljek klicala zdravnika ki me je operiral (za vikend imam obveznosti in nema da mi jih kaj prekriža)

danes pred 4 leti sem doživela nekaj lepega, želim si nazaj to...

Hej! xDDx Thanx vsem za spodbudo! xsrcx

Jutr mam ze razgovor. xokx x:o)x

haloo, a ne!!! x!x

saj ne vem, ce bo kej, zame je ze to ful.. da sploh sem 'ukrepala' in da je bil (tok hitr) odziv. x8Dx

pa se, je neky tacga, kjer se cist vidim not (o podrobnostih, *ko* dobim x;)x x^x).

No zdej je pa Tim prisel in ze igra bas, mal sva se o filmih pogovarjala, ma super okus (pac, zame, oz. ma podobnega kot jaz) in sva se zmenila da bova Sin city skup gledala, k ga bo rade volje se 1x (k jaz ga pa se nisem).

Dons je ful hecn dan, so me kar eni klical, k se nismo ze ful cajta vidl/slisal pa tko...

Se vid da so ribe.. tko mal zblojen pa tko... sam men kar sede, v bistvu....

jp, retro merkur, sem tud jaz pomislila, sam hkrati pa se: pa kaj! sej sem vozniski izpit delala na blazote na nebu, pluton postavljen horror.. pa vecX 'brejkam rulz' v teh smislih, tko da... pac.... nc hudga...

se boljs! x:o)x x:Dx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Kul, Marsa...držim pesti za jutr. :palec:

Jst se tud dprašujem, kaj je s tem...retro merkur, pa v bistvu se fajn počutm. Sm kr skulirana neki. In glede partnerstva in joba. Se odvija, sm mirna. x:)x Všeč mi je to. :palec:

Aha, bivši. x:px

V bistvu se z vsemi pogovarjam, če se srečamo, razen z enim, k se v bistvu sploh nisva spičla, samo, pun kufr sm ga mela, k se ni mogu odločt, kaj bi, pa me je mal na suh ***, pol mi je pa dopizdil, zdej se pa sploh ne poznava, če se vidva... x:Dx

Drgač pa na splošno mislm, da se me kr mal bojijo bivši, pa ne vem točn zakaj, k na nbenga nism zjala, ga tepla... xnckrivx So pa večinoma fejst ljudje, mi ni neprijetno z njimi. xDDx Tud prespala parkrat pri bivših, pa je blo ok. x;)x

Gremo bluzit dalje. x:px

aja pikica, prej sem scitirala med drugimi tud tvoj post, kjer pravis da je zob ful boljs, pa ga (tega citata in mojga xokx) ni zraven! xnckrivx

(to se mi je ze vecX zgodil).

sam tok da ves, da sem socustvovala, v obojem: v bolecini in tud se navdusevala s tabo pr nevecbolecini. xDDx

Fajn, sem vesela zate (kar pises tole), sem *opazla*, da mas drugacno, bolj skulirano energijo! x^x :palec:

Picasso

Marsička, držimo pesti za jutrišnji razgovor xwizardx xcrossfingx :detelca: dobro, da si se v tole spravila in že kar jutri imaš pomenek :vio:

...zdele sem imela en fating krog, prevzemam identiteto đejmioliver ...beri kajkuhatidanes.press xrolleyesx, pa še za delat imam kar nekaj in še pa još nekih obveznosti....

lep siv dan vsem xflowx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

x:Dx

...in sva šla...najprej na čevape, potem na eno rundo bowlinga...

:palec: xsuperx xcheersx

.... opazl so me, obstajam in mogoc pa tud mene se kje rab....

tud tebi enga :palec: pa :vtz: xcrossfingx

... pa v bistvu se fajn počutm. Sm kr skulirana neki. .....

pa še tebi enga :palec:

pa vsem :kiss: :kiss: :kiss: x:Dx x;)x

mater, mene pa hoče nekej zebst pa trest pa mal sem omotična. upam, da je to samo od krofov, da ni kakšen *napadalec*. jih čist nič ne rabim, čeprav, če pomislim, da bi čist mal bla bolančkana pa doma spala in knjige brala, ampak čist mal, pa tko se prepuščala in lenarila in seveda skrbela zase, se pa strinjam x:Ix x;)x

pa tudi boljše volje sem. nekako vesela vsakdana spet. to mi je všeč. da včasih znam iz sivine razbrati odtenke od bele do temno sive in sem s tem zadovoljna. čeprav pa po drugi lahko rečem, da je tudi precej barv mojem življenju.

cel spekter :palec: x:Dx

bodte zdravi in veseli :mex: x8Dx

kaki sivi dan :inocent: x?x

zdle se je sonček res nekam skril :o|o: ampak drgač se kopamo v sončku :2src: x:px

piki počaki, da bo sobota zvečer..kaka boš šele pol x:px x:Dx x;)x

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Jutr mam ze razgovor. xokx x:o)x

haloo, a ne!!! x!x

Mater je men všeč, da se dela.....gre naprej...se v lifu drži glavo gor in ne dol.... :palec:

Nak, nč haloo,....kr yess,....fajn xDDx

upam, da bo,...če pa jutri ne bo,....pa ziher bo kasnej,..pa kaka druga...tak :detelca: xwizardx

Šibam dalje,....pismu ti obrati,....sam "tle" sem pa morala enmal ustavit... x;)x xDDx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

:vragec:

morgen..... x:)x x:)x x:)x

zuni dezhek.... x:)x x:)x

sam zhurou pa she ni konc....nch ne kazhe v to smer.... xrolleyesx xrolleyesx :inocent:

tko de gorenjska bo she mal chakala name.... :C:

ampak BOM!!!!....prej al slej mi bo spet mal pochl, pa bom odpeketal.... :vio:

sej se zhe mal nabira... x:Dx x:Dx

zlomk.....tralala

777 x:Xx ou malo tu in malo tam.... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

ooo marsa...šele zdej vidla kaj se dogaja.... :palec: :palec: :palec: ...bit brez keša je res šit.......

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Cookie, ti si svetovna faca.

Bravo Marsa :palec: :palec: :palec: carica xyesx

http://www.cosgan.de/images/midi/haushalt/k020.gif

Jaz imam pa jutri izpit :wOOt:

Mičkeno sem živčna, ker nimam občutka, da vse popolnoma razumem...

A ste gledal Million Dollar Baby danes? x:)x

Piki, s kom boš prežvela? x:px

Mene jutri čaka Lj, torej izpit, potem grem s kolegico v kino, vikend preživim pa z lubijem...

Še zdravstvene težave premagamo, pa bo x^x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

x:px Taka sm, pa radi me majo, pol pa kr 3 fašem. x;)x

Joj, kok se režim. Kr neki...prej sta mi dva sodelavca rekla, da dobr zgledam, da sm nekishujšala, pa sm rekla, da mislm, da še ne, pol je pa en reku, da mam manjši vamp. :lol: Sicer je blo ljubkovalno, k se pač tko zezamo, sam sm se tok režala. :lol: :palec:

No, drgač sm pa hotla povedat, da mi je zanč tablca dol padla z avta...nosilc je pa zlomlen. Kar mi ni čist jasn, kako se je to zgodil. Tablca je pred avtom na tleh ležala. xnckrivx No, sam, da jo mam. Nosilc tud kupla, dons spedenam. :palec:

:eek:

o kaka ritka, o kaka ritika x:px xcivx včere bla na kulturi, gledala 5.moških.com, so se slačli pa migali z ritikami, jao Toto morte it pogledat.

O Iziji , da se nea menimo, to je itak fejst dedc :palec: Sebastjan Cavazzov , da ti kuj vročo grata :switz: Jurij Zrnec je zakon, sn ga skor dam pelala, ej, kaki car x:px Lado Bizovičar pa mi nikol ni v oke padu, sam ej, tud telo ni vse, karizma x:Dx polega takiga ti nikol ni dolgcajt. Matjaž Tribušon pa taka simpatična faca, skratka navdušena in ocena 10.

Da se nea menimo kak je vsa stvar poučna, nkul ne smeš nobenemu rečt gospod, te jim vse dol pade x:o)x

Pa ka nardi sveča, te dedc kuj reče ja, pozabi na ženo pa na dva froca, pa se kuj dol da x;)x

Pa dost o kulturi. So me mladinci smučat pelali, čeprav sem rekla da nkul več na smučke nea stopim, ko sm si lani vezi natrgala na kolenih.Jebi ga, ta zarečenega pa zapečenega se največ poje, tak da sn letos spet izzivala usodo. Nu ko so se gospod zaparkirali za šank inu občudovali blondinke z air bagi, mularija se je zapodila po snegi, jst sn si pa našpricala malo Bachovih rešilnih kapljic, pa malo Ignacije za pomirjanje, potlej pa hajdi oma na talerčke, bemu fkoli pa sami Angleži pa Zagrebčani, jao kak so trdi, mislim v noge, drgam se nea vidi, če vse tiste debele hlače x:Dx x;)x

Se srečno prpelam na vrh pa spustim talerček, bemu bogeca, te me pa zagrabi smrtna groza, kak bom dol prišla, je malo falilo, da nisn, smuče doj vrgla, pa grema po riti dol lepo počasi, langzam und ziher....V glavnem tota prva vožja je bla ko najhujši horror film...

Drgač pa vsem omamam tole povem, da je smučanje to kar že celo življenje delate. Vižate med Scilo in Karibdo.Nu potlej me je pa v roke vzel en mladi učitelj smučanja, me je nauču bremzat pa zavijat, pa je življenje postalo milina. Ono v veter v laseh in lahkotnost bivanja.Sam tri stvari morte vedet:

Smučke morjo bit visoke največ do vaše brade.

Gledat nea smete več ko 5 metrov pred sabo, brez veze paničarit pred globino in strmino in objokovat že vnaprej kaj bo, če se skištite.

Če se hočete zaustavit, samo kolena skup pa na notranji robnik.

Nu to bi blo vse za danes x;)x

Lep dan želim xsrcx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...