janko 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Lia.. toti življenjski nauki...hm, zdaj sem poštekala, noge praviš, da je treba skup držat.. ..pa bremza. jah, težka lekcija za blondinke... itak bi blo dobr se na zelen pofarbat, da h pancarjem pašejo sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 sam...k pa štroma zmanka pa se žičnca ustav ja in...pa lepo sediš sam v dvosedi z blont bejbo z airbegi kot se šika, pa se v mir pomeniš o smislu življenja Lia.. toti življenjski nauki...hm, zdaj sem poštekala, noge praviš, da je treba skup držat.. ..pa bremza. jah, težka lekcija za blondinke... pišuka to sam takrat, ko maš dost, drgač pa nizka preža pa gasa -------- joj, kaj mi delajo ti mladci... me zjutraj eden kliče, pa se neki meniva, jaz še v postelji...rečem, ko bom oblečena itd...on pa..ej, jaz bi raj, da bi rekla pomanjkljivo slečena...pol sem pa kr en film dobila ..da kako pa bi tole lahko bilo.. ..še dobro, da so me iz zavarovalnice potem klicali, da nisem enga računa poravnala... kako si naj na telefon naštimam sporočilo, da je takim s košarkaško izdelanim bodyjem prepovedano klicati, ko sem še v postelji... naredite si lep dan, jaz sme imela lepo jutro, zdaj bom pa od tega mal živela... Astra hvala nebu za domišljija,men še sam to lepša dneve, me je prevzvišeni bogato obdaril z njo ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 ja in...pa lepo sediš sam v dvosedi z blont bejbo z airbegi kot se šika, pa se v mir pomeniš o smislu življenja pa čim manj komplicirat bemu... ne dela janko tega več sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Ej, ful ste zlati a bi me pršu kdo mal pocartat...plisssssssssssda se še mal izcmizdrim za nedoločen čas ti posodim svojo ramo There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 pih, to ti, k si mestna srajca, A veš Cosma, razlika med onimi k znajo pa med onimi , ko ne znajo "smučat" je sam v tem, da te prvi uživačkajo, ta drugi pa matrajo v tem eh mestna srajca, jst sm kolonizirana iz vasi v smeri mesta. Ne boš verjela, da so vasi še vedno samo 5 min iz centra Lj. Razliko pa presneto dobro poznam jst sm bolj pri tadrugih ampak se delam da znam sam...k pa štroma zmanka pa se žičnca ustav ne mi o tem, k mam strah pred višino....zadnjič se je gondola tok majala, da sem skoraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 kwa učit? a kuko se učinkovit oglas napiše nop. čeprav tudi to ne bi bilo slabo ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 ne mi o tem, k mam strah pred višino....zadnjič se je gondola tok majala, da sem skoraj ja jes sm u bistvu bl mislu, da k majstri tam dajo kšn šoltar na off. a veš, da je pod mus pauza, čeprou jih itak ne sme manjkat za orientacijo... janko je naredu ceu dan 4 fure nop. čeprav tudi to ne bi bilo slabo ja začni trenirat a ne? sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 ena dobra novica - mami zapušča Onkološko, končno...pa mene danes tud ne boli več tolk... mogoče prav mogoče se pa kolesje obrača Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 ena dobra novica - mami zapušča Onkološko, končno...pa mene danes tud ne boli več tolk... mogoče prav mogoče se pa kolesje obrača še veliko takih novicpredvsem pa veliko zdravja in dobrega počutja ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 .... mami zapušča Onkološko, končno...pa mene danes tud ne boli več tolk... mogoče prav mogoče se pa kolesje obrača pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 ena dobra novica - mami zapušča Onkološko, končno...pa mene danes tud ne boli več tolk... mogoče prav mogoče se pa kolesje obrača ej, ful dobro vidš, se že sončk kaže za nedoločen čas ti posodim svojo ramo hvala, a lahko še roko, da me boš po glavi božala..plissssssss Mana...ni oglas... Drugače pa , ne boš verjela, super takole bedirat do konca...velik boljše, kot pa malo po malo...ker, a ti je lahko še slabše? se lahko še slabše, bolj osamljeno počutiš? Ne, dosegla si dno, zdaj pa samo odriv...in ne more drugam, kot... joj, kaj mi delajo ti mladci... me zjutraj eden kliče, pa se neki meniva, jaz še v postelji...rečem, ko bom oblečena itd...on pa..ej, jaz bi raj, da bi rekla pomanjkljivo slečena...pol sem pa kr en film dobila ..da kako pa bi tole lahko bilo.. ej, a to je dno bi bilo super mislt, da slabš ne more it astra,to jaz pravim, da je dons res en tak dan za: Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 hvala, a lahko še roko, da me boš po glavi božala..plissssssss maš There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 ena dobra novica - mami zapušča Onkološko, končno...pa mene danes tud ne boli več tolk... mogoče prav mogoče se pa kolesje obračaitak You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 hvala ... tud slišat je drugač... sem ji pa dala vedit da razumem da ne želi imet prec polno bajto - imam zmenek v soboto popoldne jutri grem nekam kar že cel mesec čakam Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 uživi, mislim da boš zlo veliko odnesal There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 mislim, da prav rabim tole ane? pa še fajnga šoferja bom imela Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 mislim, da prav rabim tole ane? pa še fajnga šoferja bom imela že na poti tja bojo klikerji začel delat....na koncu se boš pa še sam smejala There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Mick, berem da maš mačka... ..pa nisi nič povedal, da si boš domačo živalco omislil... Astra Ja, kaku, k pa nisn vedu, da si jo bom. Je kar prišo, nea vem kak, planiran ziher ni bil. Tko k prv maček, bemu, sn šel mal iz hiše na čvek pa to, pa se je kar prislinu........ni blo šans, da ga ne fašem. Tko k včeri ne. S totimi mački je hudič, nimaš izbire neke, sam še vedno ne tolk k z mačkami......dvonožnimi . No, tovrstne domače živalce si pa še nisn omislu..... ena dobra novica - mami zapušča Onkološko, končno...pa mene danes tud ne boli več tolk... mogoče prav mogoče se pa kolesje obrača Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 z mačkom si delim stol. jaz eno četrtino, on pa ostalo WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 ja, kak pa? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 še dobr, da mam majhno rit tlele sem se spravla eno obnovo pisat pa v trenutku čist zaspana postala WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Ksenia, fajn za mami in še bolj fajn za tebe - za zdravje in za jutri, kamorkoli na lepše že greš pa še namesto mene uživaj - jaz mam neprostovoljen in boleč post http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Pismu, tolk mamo tem o alkoholu, da ne najdem une k smo pisali več o vožnji pod vplivom alkohola in delovanju alkosa na naše sposobnosti. Ravno se nekaj ukvarjam s to tematiko, prebiram neka izvedenska mnenja in strokovno literaturo, pa bi rad v vednost v temo povzetek napisal, k je kar zanimiv......mogoč tud za koga koristn. Ve kdo ktera tema je to bla? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Ravnokar sem spekla čist ta prvo torto v življenju ......in sploh ne zgleda slabo Ni neki spešl, ampak je pa prva - ne bom rajš rekla od mnogih, ker sem tud potico naredila samo 2x v življenju in tudi, če mi je obakrat ratala bom verjetn mgla bit vsaj brezposelna, da se jo bom še kdaj lotila Aja, pekla sem pa zato, ker ima moj možič jutri rojstni dan in sem rekla, da mu ne bom nič kupovala, ker že med letom dobi preveč stvari ...........in se mi zdi da bo torte sploh bolj vesel, kot česarkoli kar mi zdele pade na pamet ........pa še full pocen sem čez prišla - največji strošek je bla kuhinjska tehtnica brez katere bi bil tale podvig nemogoč Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Pismu, tolk mamo tem o alkoholu, da ne najdem une k smo pisali več o vožnji pod vplivom alkohola in delovanju alkosa na naše sposobnosti. Ravno se nekaj ukvarjam s to tematiko, prebiram neka izvedenska mnenja in strokovno literaturo, pa bi rad v vednost v temo povzetek napisal, k je kar zanimiv......mogoč tud za koga koristn. Ve kdo ktera tema je to bla? čisto možno, da v tisti antikadilski ... Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts