janko 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 moja edina celica(ki je na dopustu) tega neb prenesla tista celica, čeprou je sama, je zgleda pametna. zaka pa jo ne ubogaš pa greš za njo? sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 če pa ne vem kje je...sem jo posodla bivšemu in je pol svojo in mojo poslal na dopust There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 če pa ne vem kje je...sem jo posodla bivšemu in je pol svojo in mojo poslal na dopust mogoč te pa že fejst pogreša tale celica. dej jo poiš noooo.... začni u torbici mogoč. u tistem predalu... med koruzo sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 če je pa nikjer ni There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 če je pa nikjer ni ok. jo pač nimaš. matr, da niti za seme ni... sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 23. februar 2007 ampak 23.2 je še boljši - moj otrok praznuje 18-tico.saj res, ribca.. Vse naj naj (in tud mamici ofkors)!! xrosexPih, a ne? 18!! dok reces kex!!... se spomnim ja, ko so te posiljal cist na drug konc oz. k si mela tisto... Kok se pa obrne v enem letu, a ne! Blazota!!!Glavno, da smo se zivi in tok zivi! dobro jutro.. ja ful dober- vsi izvidi ok, nič ni rakavega tkiva...Dbest se mej dons, uzivackaj! Sej, zato pa smo femili ko boš pa use fertik, pa le ne pozab še par minutk za svoje sanje O, hvala k skrbis! a ves da ful sanjam zadnje cajte, no dons sem vse pozabila, k so me zbudil pol pa prec iz glave izletijo... dans je približn en let, ko sem nehala jeamt zdravila za astmo in alegijo Kul - je OK vse? a si bla na astmo alergična? Nisme mogla spat vec...pa celga boga mam dons, pa sem se kar dvignila. petek... dan za:metekkofetekcigaretekzadetekposnetektepek Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 tepek To bi jst spustila, razn, če boš ti tepla. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 23. februar 2007 sej lohk je ljubkovalno kao tepcek... tepka, tepek, tepko. pac, men so hecni anagrami...vcas je kaj tacga not, k sploh nisi opazil, pa je ful dobr, pol pa kr naenkrat zagledas....Sarma. *tko kot, ko smo sli na peljesac, na blef kot vedno... pol pa, a bomo al ne 1. avgusta (v spici sezone) dobil plac in to najboljsi... in jaz gruntam in naenkrat izstrelim: se je plac. (a ni nad? pe lje sac ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 ne gre pdf-jev Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 sej lohk je ljubkovalno kao tepcek... tepka, tepek, tepko. Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Uh,fajn se čuti tale veter... Ksenia..končno, bom rekla... nataly, čestitke tvoji "mali"... ..a ni grozno, kolk hitr mine... O žuru tudi jaz razmišljam, ga imajo 3.marca na enem lovskem domu...je tamala pri dediju 50 litrov vina zrihtala... ...in dodala, ostalo pijačo bodo pa drugi zrihtali... Saj je vse kul, sam da se potem ne vozijo ponoči, tole moram še domislit, kako bomo... --------Filing...nič me ne radosti me daje... ..če sem slabe, vsaj vem, da sem tko pa kr neki... ..in ena želja se mi izpolnjuje, jaz pa nimma z njo več kaj počet. zakaj pri pi*** se ne izpolni takrat, ko si res srčno želiš.???...zakaj se uresničuje šele, ko čist spustiš...saj vem, da tako deluje, sam... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Kul - je OK vse?čist.... neki je pomagal reiki....ostalo sem pa v buči pošlihtala There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 U, prijeten vikend čaka mene in mojo družino.Me je ob 8h klical sin, da ima Majkl /družinski maček/ razjebano sprednjo desno tačko. Tko da je sedaj pri veterinarju pod narkozo na operacijski mizi.Bo še pestro, glede na to, da se mački ravno sedaj silno burno ženijo in naš je prvi med njimi. Si ne predstavljam še, kako mi ga bo uspelo zadržat v stanovanju tale vikend. Kriza na vidiku. Me je vprašal veterinar, če ga kastrira, sem ga vprašal, če mu jst odrežem jajca. Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 jst pa včer mal šetala s pesjanko po sončku-je blo prou fajn pol pa os.nega; depilacija nog, pa mal maske na fris, pa lase uštimat, madona mam že dolge dans zveč. pa mrbit kej v lajf: TV program sucks :xx!: You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Men pa lani in letos tut tko po kako uro vročine, to k sem Amber spoznal, drgač pa zdravstveno tudi presenetljivo dobro za moja leta, k sem že stari hrast... aja pa z želodcem sem letos imel kr neke problemestarček There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 saj res, ribca.. Vse naj naj (in tud mamici ofkors)!! xrosexPih, a ne? 18!! dok reces kex!!... se spomnim ja, ko so te posiljal cist na drug konc oz. k si mela tisto... Kok se pa obrne v enem letu, a ne! Blazota!!!Glavno, da smo se zivi in tok zivi! Dbest se mej dons, uzivackaj! O, hvala k skrbis! a ves da ful sanjam zadnje cajte, no dons sem vse pozabila, k so me zbudil pol pa prec iz glave izletijo...Kul - je OK vse? Nisme mogla spat vec...pa celga boga mam dons, pa sem se kar dvignila. petek... dan za:metekkofetekcigaretekzadetekposnetektepek zej bo spet čudn ispadl komu... greš na pir, pa to use u enmu šusu porihtaš sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 jst se pa spričkala danes... bemu - da se ne znam drugač zase postavit in itak nisem razrešila nič - samo vzdušje popravilasem si pa za domov vzela dvoje hlače, zimsko pomladni sako, tri majice - vse skupi 100 eurov... niti ni velik ane? sam mikice so tko dekoltirane hm,,,, mislim da bodo romale nazaj... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Lepo te prosim, Ksenia tok mlada pa preveč dekoltirano? You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 jp...obdržim samo hlače oboje pa jakno - sem imela klic računovodkinje - dobro da sedim - ljuba moja državioca, kolk si ti pohlepnašibam, mejte se... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Pa je mim, zdej pa freee cajt Opravu še nakup uzput, še vedno v tolarje evre preračunavam , zdej pa mi Van Morrison špila, kosilce se kuha, mal flat skup zmečem, pol pa uživam do pondelka ko vlki. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 vsi izvidi ok krasna novica, vesela za tvojo mami in za vse vas ampak 23.2 je še boljši - moj otrok praznuje 18-tico..čestitke ... tud moj nečak ima dons 18 let *lep vikend vsem funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Oj matejčula , tebi tud Pismo, končn se mi obeta en bl sproščen vikend v dvoje. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Alo alo. Evo, oddelala svoje, spala vmes mal, uf, je sedl, zdej sm se pa povabla na pico in solato. Mal bom bluzila zdej, pol pa počas pod tuš in spat, jutr pa novim zmagam naproti. Sita sm, pa sm mini pico pojedla pa solato...uf... No, ja, bomo že predelal. Nimam kej za napisat, a ne da se mi, sm lena, k fuks zdej. Bom šla mal brat. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 23. februar 2007 HejHoj Mateja!! vsake tolk pa LE uletis!! Jst tud bla nekam lena dons Pikica, ampak ne cist totalno. Joj kok je bil prijazen pa priden free dons (najlepsa hvala se 1x, free ).Popravil mi je namrec roleto!!! Ko je bil pr men zadnjic pa je globoko socustvoval in videl da ni *ribji bluz* (s pravo svetlobo in tem, k ce ni, ne mors delat ).. k morm roko dajat pred ekran pa tak! k sem roleto tok gor potegnila.In jo je blo treba odsraufat, pa velika je ta rec, tko da sama sploh ne bi mogla.. cez celo steno skor, torej vec kot 2m...in samoiniciativno je uletel.. nisem nc racunala na to, k je omenil zadnjic, no dons pa prav, a ti pridem zrihtat roleto pol? pa pravim, ja no, saj nisem zapela, sam ja seveda, prosim lepo... in je rocno ubodel in zdej lohk mam kokr cem!!! Kok nad!!! enga bi mogla klicart (pa ga placevat recimo tud)... In mam zdej zrihtan, pa nc nisem, sam umazala sem se (on pa k sreci ne), k je odletela tista dila ogromna, pa sem bla na sreco na broju in mam dobre reflexe...sam tipicno: free nc svinjski, pa ON je pedenal, jaz pa sam zraven se pojavla, vsa svinjska! Kok mam dobre frende! (glede na to, da sem sama pravzaprav kar shpeh okol tega ) hehe, dan za:omletekpolpeteksveteknapetekkompletekspagetek Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Pa še dan za:žretek,lenitek,glasbo poslušitek,čokolado jestek,pitek,spančkatek. Mal mi dogaja. kul za roleto. Free... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts