Marsa 23. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 23. januar 2007 mah.. to se MEN dogaja pac. K na prvi voznji sploh, prvi prvi (ono k se po parkiriscu racas v prvi), je pa TOOOOOOLK scal, da se ni dal vozit.Sva bla zmenjena ob 19h in me je mitja peljal na miting plejs.. vmes se je ulilo.Pridem v avto, pogledava papirje, kwa sem, kwa se moram in to.. in ugotoviva (na moje veliko razocaranje), da dons nou voznje, k nima smisla, k je tok ulival, da brisalci niso nic pomagal.No in se meniva tolk cajta, da pol ugotoviva, da je pa nehal dezevat in sem opravla pol ipak tisto prvo voznjo. tko da pr men na zacetku preprosto MORA bit mal schtraufenpachta (plutonova posla). da ne govorim o chartu na izpit! dizaster! Nkol ga nom nardila, shtala totalna in vse.vendar sem ga. in to iz prve, kot sem si zadala. (a smo al nismo!) Uh, izpit, to je bil zame kar grejt dosezek.. k nisem tak tip, da se me kaj v kot stiska pa sprasuje pa da moram razna pravila se piflat (in jih tud upostevat) in taksno.Mi je bil totalen preboj. k sem bla kao anti. Zdej pa ne morem brez in nad uzivam, k na konju se pocutim. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 morgen.... no...pa zachenjamo nou teden ,zhurodela.... dons astrodisco....a kdo pride?... zlomk....tralala777 ou tjakaj.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Marsa, sem videla da si odprla temo o svetovanju,kul, končno, sam nočem po tisti temi smetit Astra, hvala, fizično se počutim boljše... danes malce pretiravala pa bila celo dopoldne pokonc.. mami bila pri meni, spet čakamo izvide, šele v petek izve rezultat... pa zakaj se ji ne konča, hudiča no... jst imam pa jutri pregled. Sem pa dopoldne poslušala muziko, imela prižgane svečke, pa eterično olje limone... Aurora mi je kruh spekla, razvajam se... aja sestra bila včeraj na enmu pegledu, vse ok, ful vesela zanjo, še enmal pa bom teta lepo se imejte Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 sva zadnjič s frendico ugotavljale, da bi šle kej plesat... boš sporoču, Aakhi, ko bo kej 'normalnega' na sporedu? da ni čisti dumdumskozistobrezteksta varianta sedim za računalnikom in se spravljam pisat neki.. že eno uro. pa glava me boli, se mi zdi da nekak v povezavi s sinusi.. si delam fiziološko zdajle.. pol pa varstvo ob 5h.. tko mal čuden dan je.. pa zebe me.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 23. januar 2007 ne pretiravaj, Ksenija! Pocivaj! zdaj pa res mors in lahko! x!xUzivaj! xrosexPridna Aurora! sej ne bi blo smetenje oz. vcas cist prav pride. ahoj aakhut!sem vidla tud da je onix objavil v partyju.vedno so partyji takrat, k si bolan al pa k nimas casha (al pa oboje). sem ze na ful partijih 'manjkala'.pa tud mi ni za zhur, ce sem vsa nikakva. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 vrumm vrummm... že nazaj, nobenga povozila x!x itak, na poligonu ni blo nikogar, ma pol sem peljala še nazaj, do avtošole . a mamo temo? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Drdan Sn že mislu, da sn skor vse doživu, pa očitno ne bo držal. Skratka....svašta ......no, saj sem nekak že vajen, da se kdaj ogrožen počutim pri svojmu delu, sam mi gre na pajtl, ko se zaradu tega, ker nekateri ne opravjo svojga dela. Eh... Dans mi ni več do ničega, še vreme mi gre na pajtl, tak da........bom šel spat domu. Še najbl pametno...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 23. januar 2007 misalim da mamo prav temo, ja, Bast. poiscem. haj mick - evribodi - haaj mick! x:;)x Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 opička Haj Marsa Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 ....še mal pa bo dost za danes.....vsaj službe...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 .....bom šel spat domu. Še najbl pametno...... tko bosh she najmanj neumnosti naredu.... zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 ....si nouri, še se mi kje o teb spet sanja Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 ....si nouri, še se mi kje o teb spet sanja na... spet bo meu mokre sanje... :xx!: :xx!: :xx!: je pa to tut edin nachin, de ti pride.... zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Jst pa čakam na svojo dozo cukra. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 23. januar 2007 jaz pa kave, sem ze 2 dni brez. :||sem si pa tok zanic caj skuhala, cist grenek, bljek. sem se mal odvadla pravih cajev.zdej pa roiboos pijem. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 je pa to tut edin nachin, de ti pride.... ...da bi enga na šnofko, ja Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 jaz pa kave, sem ze 2 dni brez. :||sem si pa tok zanic caj skuhala, cist grenek, bljek. sem se mal odvadla pravih cajev.zdej pa roiboos pijem. Moj ne bo v sladkorni obliki. No, eto, če b to vedla....sm dobila za nov let kilo barkafeja, k valda ne pijem kave, pa sm ga že drgje obljubila. Naslednjič, k se zgodi, je tvoja. V bistvu sem že prej hotla mal napisat. Zdej, k sm bolna mal, sem samo zjutraj v službi, tko, da sm ob 10h že frej in grem dam počivat, pa se z vitamini basat in mi je tok dolgcajt, da za popizdit. Men bi se zmešal, če bi mogla bit skoz doma, da ne bi delala. Pa se neki matram po netu čvekat, pa brat knjige, pa ni to to. No, sej bom kmal zdrava, pa bo bolš. Pa bom spet lumpala naokol. Jutr grem pa na odbojko, ko bog, pa če se stegnem zraven. Ne, sej sm dost bolš...v bistvu se samo na suho izkašljujem, nč ne smrkam, nč se ne počutim slabo... Pa govort ne smem tolk. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 ...da bi enga na šnofko, ja ni blema stari......zate vsekr v prestolnico prit....pa jih dobish po smrchku zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Eh, ne vem, če bi ti verjel......k zadnjič si me sam objemau nekaj.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Eh, ne vem, če bi ti verjel......k zadnjič si me sam objemau nekaj.... kje sm si pa upu kej v svojem stilu narest.....che si meu pa bodygarda conti s sabo.... zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 23. januar 2007 Mogoce je pa to tvoj 'problem', Pikica, da se 'nikol' do konca ne pocajtas.. ker glej to!!! si se bolna, pa ze planiras odbojko. :|si ista kot jaz tu.. jaz tud ze neke telovadne plane mela, v resnic me pa pol kaselj cist izmuci in vse.sej ni panike s kavo (sej tud chikov nimam - sam teh mi pa ne bi dajala celih shtek najbrz a ne )... je pa pac ne pijem. ze pridem do nje, ampak thanx, vseen! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Ne ne, sej sm pocajtana...sej že 3 dni sam ležim...ok, sej delam zjutri, sam, mi ni težko. K rabim tole...mal švicanja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 kje sm si pa upu kej v svojem stilu narest.....che si meu pa bodygarda conti s sabo.... zlomk....tralala ...hepan Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Mogoce je pa to tvoj 'problem', Pikica, da se 'nikol' do konca ne pocajtas.. ker glej to!!! si se bolna, pa ze planiras odbojko. :|si ista kot jaz tu.. jaz tud ze neke telovadne plane mela, v resnic me pa pol kaselj cist izmuci in vse.sej ni panike s kavo (sej tud chikov nimam - sam teh mi pa ne bi dajala celih shtek najbrz a ne )... je pa pac ne pijem. ze pridem do nje, ampak thanx, vseen! škoda da nisem v Ljubljani oz. da ne grem nič ven Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Skor sem zaspala dons. Mal preveč ga ponoči bluzim in se ne morem odtrgat od računalnika. Pa itak bedarije delam. Ful. Ampak ok. Se trudim, da bi se poboljšala. Zdej me čaka mal abstinenčne krize, ampak se bom zaposlila, da ne bom tok misnla. Ne vem, a grem popoldan delat, al ne. Glas mam, k počen pisker. Sej, čaj se že kuha, meda bo velik. :xx!: Mah...sej, drgač sm kul. Še vedno vesela, da nov kdo mislu, da kej pizdim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts