aakhut 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 hepana. vedno znova se vama narežim. hehemick-eni je ratu tko velik hepan, de je zdej zhe v dvojini..... zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 ahhhh......to so pa samo tvoje mokre sanje...... zlomk....tralalaTo so une.....ko ti uide od groze? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 Sem bila danes na pogrebu. Še dobro, da se je vsaj sonček popoldne pokazal. Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 Thanks, Mystica (pa Ksenia in Astra in Marsa nazaj pozabla še koga )mah se trudim ne težit folku tle okol in se pol mal vam smilim sam še tokrat, pol pa neham za nekah časa.. saj ne da bi blo pol konc, ko sem dobila antibiotike vzamem prvega unega konjskega (za tri dni), prejle pojem nekaj.. pa zdaj v živo ugotavljam vse najbolj zabavne stranske učinke ko stojiš ob wcju in ugibaš skoz kero luknjo bo prej šlo :xx!: mah zdej si sam take čist nežne cedevitke delam, da vsaj približno tekočino obdržim, če bo tole slučajn tri dni zdej tko... jeeej, spet smo kompletni.. pes prišel čez vikend, Tristan že pod mizo ves naščeperjen.. sploh ga ne more, pa tko prijazen peso je... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 vzamem prvega unega konjskega (za tri dni), prejle pojem nekaj.. pa zdaj v živo ugotavljam vse najbolj zabavne stranske učinke ko stojiš ob wcju in ugibaš skoz kero luknjo bo prej šlo :xx!:Sumamed pokosi vse, zdrave in nezdrave organizme Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 Azibiot glih tko sem se glih prej spomnila nate, ko sem brskala tam po omari kam je fant spravil tvojo sol, ki sem mu jo prinesla.. mešam s cedevito, dobila filing, da rabim. jutri grem pa po une jogurte z živalcami... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 Azibiot glih tko Seveda, saj to je isto azitromicin, le drugo ime in drug proizvajalec Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 heheh, ja .. jst tudi s sumamedom začela danes :xx!: in se čist tresem, sm ostala doma ... itak ven naj ne hodim ... ahhKaj zdaj že za vsak prehlad predpisujejo najmočnejše antibiotike Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 Hja stane, nimam kar samo prehlada ... vse to se mi vleče že en mesec.Kaj si pa do sedaj jemala? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 enako mela 3 dni vročine ful visoke, en dan in pol nič, pol pa spet.. je rekla, da naj grem v laboratorij, če bo vročina dolg trajala in sem pač šla danes.. pol pa šibala po antibiotike.. 'namenjen za zdravljenje okužb dihal'.. zraven bom pa še vse spolne bolezni popucala očitno je tole dost zihr(oziroma močno), da spuca vse, kar bi blo možno, glede na krvno sliko.. pa še kaj zraven aah, stuširala sem se.. filing gud WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 ničIn, se ti je močno dvignila sedimentacija? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 pa probiotike tudPa ja, enkrat anti, drugič pro, samo da je moderno Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 lahko pa greš Astra v Cankarja danes zvečer ob 20h, Matjaž Regovc --- Ali je astrologija coprnija???super je bilo na okrogli mizi. tako fajn, da bom šla v bližnji prihodnosti pokukat še na kakšno predavanje. aja, pa Berna sem videla končno. na daleč. na drugi strani dvorane. pa neke astro revije sem privlekla domov. Astrologos in Astrological journal. za jutri sem že preskrbljena s čtivom. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 fajn in kaj so kaj povedali, daj napiši kaj firbec.press ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 uf, mene sprašuješ, ki sem bolj slaba referentka.tako na splošno, kako sta povezani astrologija in psihologija. obe slonita na simbolih, psihologija se je v bistvu razvila na bazi astrologije ali nekaj takega.kako večina ljudi smatra astrologijo za coprnijo, krivi so pa med drugim tudi astrologi sami, ker je pač ne znajo predstaviti na primeren način.pa vsak od gostov je povedal malo o lastnih izkušnjah pri delu, v kakšnih primerih pride folk po nasvet ...dosti tega ... nea se spomnim zaj. bolj se spomnim vsega, kar je bilo hecno ... na koncu je tekla debata o 12. hiši - zakaj jo vsi interpretirajo tako negativno kot pač jo in zakaj. italijanski gost, astrolog in pisatelj Ciro Discepolo, je znal vse tako fajn podati s smešnimi zgledi. v glavnem je zaradi njega bilo vse skupaj fajn začinjeno, samo na hipe se je s prevodom malce izgubil smisel povedanega ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 juj nea me zaj rajcaj...kaj so rekli o dvanajsti hiši , da je to hiša skritih strahov, podzavesti.....in še kaj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 finta je bila, da je ena novinarka iz publike hotela vedeti, kako to, da se pač o 12. hiši povsod bere pretežno slabe stvari.pa je nekdo rekel, da se 12. hišo smatra kot konec (kot se 1. za začetek), torej negativno ... ampak, 12. hiša pomeni vse nekaj zblojeno, premešano, nejasno ... in nekdo, ki je tam nek raziskovalec v inštitutu in noben bog ne ve zanj in mu to popolnoma ustreza, ma najbrž polno 12. bajto oz. kaj pozitivnega not. in igralec recimo, ko stopi na oder, mora biti nekdo drug. to, da bi bil on sam na odru, bi bila samo ovira. se pravi, naj ne bi bila slaba 12. hiša. in tisti s polno 12. bajto, naj bi nekako šli lažje skozi mentalne travme ... parafraziram, niti ne vem koga.ampak na koncu je vseeno nekdo rekel, da je grozna. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 povzetek povzetka zbljuznjen neptunovski horror *** nu če se še kaj spomniš , pa še kaj napiš, pa hvala za tole! ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 ***si pa res firbčna. ja, pa Junga so omenjali. nea vem več, v glavnem, fajno je blo, splačalo se je it poslušat. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 nisi nič zapiskov nardila čudn to ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 ma kaki zapiski. tak kot ena bakica iz publike, ki si je tako vneto zapisovala vse, kar je slišala, da je dvakrat zatežila prevajalki, naj si da mikrofon čisto do ust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 Kdaj ni delal? Odvisniki vejo kdaj, drugi še opazil nismo! in jaz sem sel disk na nulo spravljat in vse jovo na novo :xx!: sedaj me pa sumniki zezajo... pa z in y,,,pa vse ostalo sranje :xx!: kako sumnike nazaj? http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 ma kaki zapiski. tak kot ena bakica iz publike, ki si je tako vneto zapisovala vse, kar je slišala, da je dvakrat zatežila prevajalki, naj si da mikrofon čisto do ust. no to sem jst, pametni pišu drgač sprot koj vse pozabim ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 kako sumnike nazaj?Stisni hkrati control in shift. Meni pomaga. Jooooooooooj, kok sm psiho. Bla na pici, prššla dam, neki brala, pol šla pa mal spat, k sm hotla ob 7h na fitnes, pol sm pa kr spala in spala, do zdej...pa ne vem, a naj grem naprej spat al naj najprej en film gledam? Mah...ubrisana sm. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 a to je ubrisan bit, ce tko... pol jst naum raj 0 napisu free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts