Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 24

Marsa

Recommended Posts

Sam preverjala. x;)x x:px :shsh:

:eek: ma js sn dons taki butl, si nč gor ne pridem, zgleda mi celo vesolje na lajtngi visi x;)x boš v pon poročala x:px x:)x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Deli na socialnih omrežjih

Aja še niste čuli, da se meso starih krav prodaja kot teletina, ako je tri tedne v paci oljeni skupaj z začimbami x:px

Preizkušeno, smo leta hodili kot Robinzoni taborit, pa smo bolj slabo lovili zajce pa ribe tud bolj švoh, razen kar smo v lokalni ribarnici ujeli x:o)x

No pa sem bila skupaj z eno teto balerino, ki je dolga leta delala v Iranu in tam ni imela hladilnika. V glavnem ženska me je prepričala naj meso nasolim in dam v olje. Ne moreš, da verjameš , kok je to dobr.

Pol sem pa čist zarad znanosti zaslišala še mesarje, pa so mi tak isto povedali, oziroma še bolj žgečkljive stvari, da gostilničarji tako prodajajo meso starih krav kot telečje zrezke xcivx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Guest sstane
da gostilničarji tako prodajajo meso starih krav kot telečje zrezke xcivx

Vidiš, posoljena stara govedina je podobna mladi teletini x:px x:Dx

:eek: zakaj že

sama sem ga natlačila v kozarce in zalila z oljem, res da sm ga v luknji skalnati hranila, torej ne glih na soncu, sam smo ga pekli na grilu, pa cmarl v ponvi, pa pohal pa vse....sam res je dišalo in ni se pokvarilo, pa smo bli tri tedne v pasjih dneh poletja na obali x8Dx

no bolj krvoločni bi ga lahko tudi surovega x8Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Včeraj sem bila na pogrebu. Pravzaprav sem samo prišla izreči sožalje prijateljici, ki ji je umrla babi. Potem pa sva zvečer s kolegico obiskai super klasični koncert. Ob poslušanju Chopina in Beethovna sem dobivala mravljince. Pol pa v McDonalds :eek: . Hudo lačna, namreč. Pol pa v Asa na vinček. Pa sva srečali fajn družbico, ki naju je zapeljala še v joe penas na koktejle. Mah super je bilo.
Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Guest sstane
xscratchx ...sam ta meso pol ne smeš termično obdelat...ampak surovga pojest :inocent:

Jeh, to traja samo tako dolgo, da se zbilanciraš, potem pa že lahko zaradi družbe tudi grešiš. x:Dx

Ampak, surov je vseeno slajši x;)x

Lubcki, kaj komplicirate..eno meso je dobro, ko je uležano, včaish pa je najboljse tisto, ki je ćisto sveže.. x:px ..poudarek včasih..(glede na to, da sem že v letih)

Astra

Per aspera ad astra

Ja, pri vama je glede na vajina leta to "včasih" vedno pogosteje xcivx :vragec: x:Dx

Liaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, kje siiiiiiiiiiiiiiiiiii x8Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Saj veš kaj pravijo za vrata do moškega srca x;)x kljuka je pol metra nižje

Haha dobra :palec:

Ok kako lep sončen dan, mene pa neko depresivno počutje daje. :o|o: Pa niti ne morem pobegnit iz te luknje, ker je toooooliko dela nedokončanega. :xx!:

....dannnnnn....pokukala parkrat luno včeraj....se je zjasnilo in je blo super videt....in dans mi je to šajnasto sonce čist preveč....svašta....nekaj ne štima....nič meni podobno....mogoč to luna včeraj povzročila kakšen kratki stik......me pa zato asc dans zagrabil in mela čistilno-pralno akcijo....še bolj svašta..... :o|o:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

....dannnnnn....pokukala parkrat luno včeraj....se je zjasnilo in je blo super videt....in dans mi je to šajnasto sonce čist preveč....svašta....nekaj ne štima....nič meni podobno....mogoč to luna včeraj povzročila kakšen kratki stik......me pa zato asc dans zagrabil in mela čistilno-pralno akcijo....še bolj svašta..... :o|o:

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx kaj je mene zgrabilo...naredila skor generalno po bajti :palec: :palec: :palec:

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx kaj je mene zgrabilo...naredila skor generalno po bajti :palec: :palec: :palec:

aha...tipični simptomi lune v devici......šolski primer.... :vragec: x^x x:Dx ..... x:o)x

...s tisto minimalko od železa, je še to preveč..... :o|o: .... x;)x x:Xx

aha...tipični simptomi lune v devici......šolski primer.... :vragec: x^x x:Dx ..... x:o)x

to pa ne bo držal....js sem dans delala glih tolk kolkr je blo treba.... x:o)x

mogoč pa je to zarad menze, pa dejstva da sem spala sam 3 ure :inocent:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

zjutraj je Matija doma povedal mami, da sva šla nrazen :sori:

je kar ok prenesla...sedaj se moram še jaz malo z njo usesti pa pogovoriti kaj in kako

potem sva šla z M na en ful lep sprehod ob savi, nato pa nekaj pojest v Indijsko...in je bilo odurno :xx!: :xx!: :xx!:

odsvetujem x!x

pop sem šla še mal rolat, do frendice na kavo...sedaj pa malo po netu srfam...zvečer imam v planu še en drink, pred tem pa še tuš in pranje glave

:vio:

čakam na en mail xrolleyesx

pa nič..bemu...jaz nimam sreče

:sori:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Madona, kok lep dan je bil dons. :2src:

Sm šla po 100 letih na Šmarno, s sestro, nečakinjo, pa še 2 in je blo ful fajn. Jedla žgance ša zelje. :yumy:

Prov fajn je blo. Mal rekreacije, sončka, lenarjenja. :palec:

Zdej sm pa en film gledala, k mi ni nl jasn, kaj hudilča je bla fora. :o|o:

No, nima veze....počas bo treba pod tuš, glavo oprat, pa se prpravt za jutr. Kr konc je že vikenda. xrolleyesx

No, ja, nimaš kej. x:Ix

Spala do 11-tih :eek: -glede na to,da zijala v luno do enih, pol pa ob treh po našo ribo v mesto šla..pa kvartopirska spet bila zvečer -pred luno..

Danes pa nekaj motovilila po hiši, pa norela s cuckom -fantastično vreme zunaj bilo -prvi tulipani mi cvetijo..skratka..pomlad definitivno tu.

In zadnjič ponoči, ko šla po ribo v mesto videla prvič v lajfu JAZBECA. Sem morala prav ustavit in se čudit malo kakšne živali vse živijo v moji soseščini..mater kaj vse mamo mi v Hazolah x:)x (sam medvedi še manjkajo)

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...