Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 24

Marsa

Recommended Posts

moj sin je imel ta vikend dve veliki -prvi zabavi za prvi rojstni dan

rok za rodit je bil sicer 13.3-na marsin dan, tako da sem se dostix spomnila na marso, ampak me je že prej čisto okupiral s svojim prihodom, kar sem pričakovala-glede na Lunina znamenja

tako da sem sedaj predvsem mama in priznam, da prej tega sploh nisem dojela-kaj to s sabo prinese... največje skrbi! in največjo srečo!!

Hojla Stankaa! x:Xx :kiss: :palec:

tud jaz sem se vecX spomnila nate in te pogresala.

nc vedla, da pricakujes oz. da 'ste narocil'. x8Dx

Cestitke!!! xrosex

(kdaj pa se je pol dejansko rodil? :8): - k jaz sem mela rok pa 3. aprila, pa sem tud vedla, da bo prej, sam ne pa tolk.. sem racunala okol 18. marca, k je bla polna luna al kaj ze pa kup aspektov, se mu je pa se bl mudil).

Skratka, me veseli te vidt in v takem stevilu. x;)x x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Jutrček x:Xx

Iz prelepih sanj v kruto realnost :o|o: :inocent:

Mi je dan kar dvakrat začel, žal vsakič precej podobno :xx!:

Jaz pa naivno upal da bo ta teden prijeten in lep :o|o:

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Stanka xloveyx x:Xx xflowx čestitke, tudi jaz nisem vedela, pa saj velja tudi za nazaj in pa seveda Vse najboljše malčku!

Danes še negujem **musklfibr** ampak me popoldne čakajo samo še lepe stvari tako, da bom še malce potrpela.

...dan je lep....kaj pa še čmo???? Več kot zadovoljna že s tem.

...na GR se je začel sejem Dom od 6-11 Marca, če koga zanima...ni pohištveni sejem, pač pa gradbeni materiali, stavbno pohištvo, kritine ...itd....

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

stankaa........čestitkeeeeee!!!!!!....uživajta še naprej.... xsrcx :palec:

aha....marsa tud še tle....dobro..... x;)x

ksenia..... :detelca: xcrossfingx

delovno delovno delovno delovno....in tako naprej......

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

:eek: : o Stanka nisme vedela :wOOt: čestitame za prvo svečko xcakex

daj dol že toto vodenko na sliki, toto šavje, ki si ga te neki pobrala x:o)x

Astra hvala za recepturo :palec: bome probale, kmalu, kosti bome kr same zdrobile na , kok na drobno praviš, prah verjetno ne sme bit x^x

drgač sm pa razpištoljena xcivx dans mi je ena ščuka zavijala z očmi, de vse dela po volji ljubega boga :xx!:

en brihtnež mi je razložu vse o cukru pa o osladnostih xrolleyesx

ena škorpijonka mi je naredla sadistično sceno in js trapa še plačam za to xcivx xrolleyesx

na banki so me pa prek vrste vzeli, sam jst neb bla jst če neb sama zaribala, bo treba še enkrat tja, se mi kr želodec obrne :xx!: menda se reče klicati Urha, ako te sili na kozlanje ali pa klicati jelene x;)x

***Če želiš kaj uspešno narediti, zahtevaj natančna navodila x8Dx

no tole mi manjka x^x

En lep dan vsem skup xrainbowx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

bohde x:Dx

zgleda se bo vreme popravlo, zjutri je kazalo katastrofalno :o|o: zj je pa kr sonček....sm bla zun prej, pelala otročka na sprehod x:Dx x;)x pa je blo kr kul.... x^x

zj pa sedim kle kt crka, nažrla sm se svinsk :xx!: odlične ribe sm spekla, pa sploh se mi ne zdi dab tolk pojedla, sam ne vem.....je že blo prevč.....al pa mogoč to, ker sem sama jedla ker moj bohvekdaj pride, pol pa bol na brzino zmečem vase :inocent:

tolk bi mogla enih stvari pošlihtat :vio: pa se mi ne da.....prov ne morm se zdevat zravn, grozna sm x:o)x

:wOOt: pa joj kakšno se mi sanja xrolleyesx x:Dx lubi boh, prov tist, erotične sanje x:Dx x:Ix zlo tko...khm khm xredx x:Dx le ka bi to pomenlo :inocent:

fajn se mejte :palec: vsi skp x;)x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

bohde x:Dx

:wOOt: pa joj kakšno se mi sanja xrolleyesx x:Dx lubi boh, prov tist, erotične sanje x:Dx x:Ix zlo tko...khm khm xredx x:Dx le ka bi to pomenlo :inocent:

fajn se mejte :palec: vsi skp x;)x

xcivx sedem suhih let x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:o|o: na tem področju se ti v naslednje pol leta glih ne obeta razcvet, te pa meči karte alebo glej astrološko postavitev

xcivx tečna sn danes, ovi okol mene mislijo da morm delat, men se pa ne da

matr sn grozna, če pa že kaj naredim te pa itak zajebem, tak da bi se najraj mal dol legla pa počakala da mine...

jebešterga še piskrovje mam vse zažgano, jst bi bla dobra za stestirat vse naprave, če se da kej sfrdamat alebo napačno uporabit, bo men to ziher ratal xcivx

mana, taki cajti so... :o|o: saj pride pomlad... xsrcx :palec:

Astra

ja sej, zaradi pomladi je tkole vse napeto in čist prehitro se je zaečlo pomladansko prebujanje :2src:

...ceu šok tole x:o)x

Jutrček x:Xx

Iz prelepih sanj v kruto realnost :o|o: :inocent:

Mi je dan kar dvakrat začel, žal vsakič precej podobno :xx!:

Jaz pa naivno upal da bo ta teden prijeten in lep :o|o:

ej, jaz še kar upam, da bo ta teden prijeten in lep :palec:

...mogoče pa bo...sej veš...torki so taki čudne dnevi, ki sploh nikamor ne sodijo...boš jutri videl, da je ta teden nekaj posebnega

sončkeeeeeeeeee

:vio:

mene nosi 100/h, ful dela za fax, pa nič uspela narediti...zvečer se mi obeta večerja...je M ful pograbil, ko je zjutraj našel rdečo vrtnico na moji mizi :fiju:

in potem, zakaj mi ni mogu kupt bele al pa rumene...al ne vem kakšne, pa sem povedala, da so bile samo take, ker jo je pač ob 21.00 na pumpi kupu

skor ga je infarkt...šmenta

:lol:

jaz še kar čakam na mil, pa na en klic (od mojga računa na švicarski banki)...tko mu pač rečem

pa nč od nč...še mal pa me bo razneslo...joj :eek:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

hvala vsem,

čuj lia skor se mi je ananasov bonbon ful dober zaleto, ko sn prebrala šavje, pje! šavja ne dam, pa reči kaj češ! ti pa si omisli svoje šavje

(meni malo na otročje hodi, sem ti še jezik pokazala!)

kak lepo videt, da ste še tu na broju in vse po starem,

aja marsa, viš sem misla da bo tam 1.3. na ribjo luno, a je 3.3.

na sekundo tako kot je "taprava" seveda...

Uživajte, adijos amijos za danes

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

x:Dx pje ka te ti misliš da se te bojim

te lahko še enkrat iz vozička v jarek stresem . če češ x:o)x x8Dx

dans sn na antle x8Dx xcivx

ej, jaz še kar upam, da bo ta teden prijeten in lep :palec:

...mogoče pa bo...sej veš...torki so taki čudne dnevi, ki sploh nikamor ne sodijo...boš jutri videl, da je ta teden nekaj posebnega

sončkeeeeeeeeee

Se ti pridružim v upanju xcrossfingx

Včasih se mi zdi da imam samo še spomine na preteklost in upanje na svetlo (pa toplo) prihodnost :inocent: ker pa žal živim v sedanjosti nimam čisto nobene koristi od teh dveh xrolleyesx

Če ne drugače :vragec: si bom pa kar sam popravil in polepšal teden x:)x zanalašč :vragec:

Nejc Zaplotnik

Se ti pridružim v upanju xcrossfingx

Včasih se mi zdi da imam samo še spomine na preteklost in upanje na svetlo (pa toplo) prihodnost :inocent: ker pa žal živim v sedanjosti nimam čisto nobene koristi od teh dveh xrolleyesx

Če ne drugače :vragec: si bom pa kar sam popravil in polepšal teden x:)x zanalašč :vragec:

ja?..maš kak načrt?...da si še sama mal teden popestrim

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

čuj ti, sej sn vedla, da si na antle, ti kuj izzivaj! Pa nena si vseh zaslug pripiši, da sn zrasla samo zato, kr si me v gnojni jarek zvrnla. Ja, tud jaz te mam rada

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

dones sm bolj zgodaj ustal, kar je posledica tega, da sem včeraj bolj zgodaj zaspal x:Dx

...naredu sm si zdrav fruštk x:px in dobro kavico - mmmmm... :yumy:

...potem sm se pa učil intenzivno dobri 2 uri pa mal pavze in ponovno 1 uro, za 1x mam še vse v glavi, upam da bo tam tud ostal še neki časa :inocent: x:o)x

...drugač pa, dones v planu en daljši tek... pa mal razvajanja, jacuzzi, savna...

...hmmmm, potem pa kmalu spet postla.... xDDx

oblački pa dones kar sedejo

honor and respect

...potem sm se pa učil intenzivno dobri 2 uri pa mal pavze in ponovno 1 uro, za 1x mam še vse v glavi, upam da bo tam tud ostal še neki časa :inocent: x:o)x

pa mal razvajanja, jacuzzi, savna...

kaj pa ti študiraš?

...še nisem zasledila :irs:

hja, tole bi se ti pa kr prdružla...predvem jacuzzi x:o)x

jaz sem si v soboto tako noro banjo prvoščla...da mam še zdej skomine, ko samo pomislim

se mi pa zdi, da zadnje čase vsi bl spimo, je tako bl zaspano obdobje

afriški pregovor

:vragec:

morgen..... :o|o: :o|o: :o|o:

tko za en drek pa she nism spau.... :xx!:

kr neki... xrolleyesx

dons se seveda nadaljuje vikend....opet neki zhur.... xrolleyesx

delam pa zato samo she v soboto... :vio:

aja....pa jutr vrtim v jalla-jalla.... x:Dx

kaj bom pa druge dni pocheu?... xnckrivx xnckrivx xnckrivx

eh.....verjetno bom morau zhurat... x:Dx x:Dx x:Dx

pizda....nakakor de se skopljem iz tega ven... x:o)x x:px :vio:

zlomk.....tralala

777 x:Xx tja in tja... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

čuj ti, sej sn vedla, da si na antle, ti kuj izzivaj! Pa nena si vseh zaslug pripiši, da sn zrasla samo zato, kr si me v gnojni jarek zvrnla. Ja, tud jaz te mam rada

x:Dx x:Dx x:Dx nea me spomni, madona kak so me za uhe vlekli

pa cela kopalnica pa vse je po dreki smrdelo, pa vsi sosedi so na kup drli, zakaj se dereš xcivx

men se je pa itak brez veze vse vkup zdelo, ker itak je blo v tvojih plenicah isto ko v jarki x;)x

kakor koli obrneš, rad ne rad, drek je vsepovsod x:o)x

x:Xx

:vragec:

morgen..... :o|o: :o|o: :o|o:

tko za en drek pa she nism spau.... :xx!:

pizda....nakakor de se skopljem iz tega ven... x:o)x x:px :vio:

zlomk.....tralala

777 x:Xx tja in tja... x:)x

x:Dx olala niaš šans, drek je povsod

...hmmmm, potem pa kmalu spet postla.... xDDx

oblački pa dones kar sedejo

:palec: no edini pametni pa fajni zapis danes x:px

:o|o: na tem področju se ti v naslednje pol leta glih ne obeta razcvet, te pa meči karte alebo glej astrološko postavitev

no ja, glede na situacijo, nekega razcveta tud ni za prčakvat x:px tok sm pa realna x:Dx kar se teh področij tiče x:Ix

razcveti in drastične spremembe so predvsem za samske, nenoseče mladice x;)x xcivx sam sanjat je pa vseen fajn :inocent: x:o)x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

ja?..maš kak načrt?...da si še sama mal teden popestrim

Sem pobegnil v Mostec x:)x je vreme glih prav kislo da ni gužve

Sem se vsaj preluftal x:)x

zdaj pa jest x:px pol pa ........................

Nejc Zaplotnik

ok ko ste glih pr dreki - jst bi prepovedala s to pizdarijo ki se ji ne more rečt drek gnojit travnike... majke mi... tole že v kali zatre vse... mater sem skor na kmetih gor rasla ampak kej takšnega pa še ne... fuj ....me zanima če tole spada v našo KS - dobi pisno prepoved od mene... ej pa kolk tipi uživajo mislem... ufff grauž...

aja vračam x:Xx

Najprej vse najboljse Stanki in malcku... x:Xx xsrcx x^x

Ksenia, se strinjam....fuj, si kr predstavljam, kolk smrdi...

Ponosno javljam, da pisem prvic z novega laptopa... x^x

ok, saj vem, da boste rekli, da sem nehvaleznica... :o|o: in da nimam pojma, kolk mi dobr gre...

gospod lev je prisel danes domov...po kosilu mirno rece, cez eno uro pride racunalnicar...skopiraj si datoteke in vse kar rabis... :wOOt:

namest hvaleznosti in pokornosti sem bila besna, ker kar tako razpolaga z mojim casom. ...vsi trije smo stali mirno... x:Dx

no, zdaj imamo brezzicno povezavo v bajti... :palec:

res je, da sem uspela vse pocistiti in skopirati...sam besna sem bila pa se vedno... :o|o:

sicer pa dan za xrolleyesx :xx!: vse kar je lahko, je slo narobe...ko se je iz minute v minuto stopnjevalo, sem se pa sprostila...ker itak naj gre vse nekam... :o|o:

zdaj pa se moram navadit na novo tipkovnico in kako se s temle dela...in glede na to,da sem blond... :o|o: x;)x

Astra

Per aspera ad astra

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...