seal 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 ...odtekel zastavljen cilj 17,4 km v dobrih 80 minutah, HR/ avg-162 /max-193 , z svojimi 90kg sm več kot zadovoljen s tem rezultatom, potem sm se pa še mal v jacuzziju namakal(Mana kje si bla? ) v savni pa nism bil, se mi ni dal... hmmmm zej sm pa čist svež, poln energije... honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
eternity 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 Huuuh, what a surprise Ravno sem govorila z bratom, ki je v L.A.-ju. To se res redko zgodi, pa še prav prijetno sva se pogovarjala, kar me razveseljuje Za mano je prijeten dan. Zdaj grem meditirat, nakar spat in sladko sanjat Vsak dan mi gre vse bolje in bolje na vseh področjih. Yes, yes, yes Marsa Hvala za čestitke. Še malo pa bo koncert Kadar si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti sanje uresničile. Coelho Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš. Gustave Chevallier Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Uf, uf. Dobr dan bil včeri. Delala, šla damu spat, k sm bla tok ''podrta'' od pondelka, pol pa spedenat, na palačinke v Piazzo in pol na koncert Plestenjaka. Krasno blo. Res, dobra energija, sam, motl me je, k smo 3/4 koncerta sedel...šele prke koncu smo vstal. No, so bli pa na koncetu naš premier z Urško, pa Zoki, pa matero svojo je prpelow, pa še par ldi.... Sm bla včer po 100 letih spedenana...mi je prov sedl. Še bi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Jutro! Bemti,kak se bom tezko navadila na tole tipkovnico... Vstala ze ob 6h, me preganja seznam opravil, ki jih moram danes spravit skozi... in...po 5 in pol mesecih prejela odločbo za Jana...moram v solo, da pedagoginja naredi individualni program solanja...MARCA x!x :xx!: eh, ni za komentirat... Malo razmisljam, kaj narediti z zurom od tamalih...zdaj sta se odločila, da praznujeta skupaj v soboto, rada bi zur naredila doma...ok, sam en problem je, jaz imam ta vikend predavanja v lj...gospod pa odhaja na smučanje in kar oči so se jima zasvetile, ko sta spoznala, da bosta celo sama doma...saj, po eni strani je dobro, se vsaj ne bodo vozili ponoci okoli...samo...ko sam pomislim, da bo to doma... hm... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 bi jst tud v tem primeru mal hm...čestitam za novo pridobitev tipkovnice se boš kmalu navadila...grem delat... škoda da si nisem še teh dnevov izborila... mah mora bit tale 8. amrec, da mene čaka neodložljivo delo...nič mejte se...sobno kolo je danes že opravil svojo nalogo, sicer počas pa po pamet... se bo treba v roke vzet mal... samo trenutno prvo zdravje, potem pa kg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Ksenč, me veseli, da si že tok ok, da lahko počasi spet migaš...ampak reeees previdno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 kaki dnevi :xx!: kaos na vseh področjih upam, da se bo vse skupaj hmal končal..drgač bom na pohorju pristala There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 men se pa še zmer spiiiiiiiiiiii....... ..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 men se pa še zmer spiiiiiiiiiiii....... .....Men se skoz. Klarči, kaj te mede...če se ti že zmeša, vsaj tko spedeni, da te v ljubljansko Polje pošljejo, da te bom lažje obiskovala. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Klarči, kaj te mede...če se ti že zmeša, vsaj tko spedeni, da te v ljubljansko Polje pošljejo, da te bom lažje obiskovala. Po možnosti v Sobi 102.........bom tudi jaz prišla......... En fajn dan vsem....in kako pikantno presenečenje ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 nočem pikantnih presenečenj......sem dobla enga včeri zvečer....so mi avto polil..zgledal kot barva še sreča, da je 'sam' jogurt :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Mislim, da je imala Audente nekaj drugega v mislih... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Mislim, da je imala Audente nekaj drugega v mislih... Astravem...sam zdle bi enem par najraš gobec razbila dobrota je sirota...tega se vedno bolj zavedam There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Kakor kdaj Klarus , če si s pravimi ljudmi dober in prijazen je vse ok, eni pa znajo to fajn izkoriščat...ja kaj češ, življenje ni potica ja... jaz se bolj strinjam, da je čokoladna bonboniera (z velik marcipana ) Danes bo zame pop. zelo zanimiv dan, no bom vidla kako se bo izteklo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Klarus ne se ne sekiraj pejd pogledat komedijo od A.T.Linharta Micka v Mestno Gledališče Ptuj. Zakon. Preprosto skarikirano kaj življenje je . Režala sem se dve uri ko pečen maček. Nu namest Amorja v očeh , ki strela zaljubljene puščice, oni reče : Edn debeli ko svija sedi v tvojih okah, pa petarde vun meče Priporočam vsem nesrečno zaljubljenim ali pa s kakim podobnim virusom onesnaženim Pa kak se je samo lepo drl, isusek , no to je to. Libido rulez No tak se je drl pa zavijal , ko mački tu okoli zaj En lep glasn deževn dan voščim ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Amber, Lia, hvala za info...čeprav nimam takih tezav,me bolj druge sorte zadeve dajejo.. ..bom sla pogledat..malo nikoli ne skodi dezeven pridite na stajersko, tukaj je sonce.No, zaenkrat... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 kaki dnevi :xx!: kaos na vseh področjih aha, se strinjam zabušavam zdajle.so mi dali suplenco. pa sem na srečo v rač. učilnici ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 tukaj tudi sonce. spet. samo koliko časa še ? jaz pa spim zadnje čase, kot nora. po 8 ur na noč pa še več. nekaj sem razmišljala o postu in sem med razmišljanjem pojedla jabolko, zdaj pa.... . mogoče pa jutri. pomlad je tu, ja. v bistvu sem je ful vesela. že ta občutek, da je dan dolg skoraj do pol sedmih že. se mi zdi, da lahko bolj izkoristim dan. po drugi strani pa me preganja občutek, da zakaj me vedno preganja, da moram dan izkoristiti. občutek, da stran vržem dan, če ničesar zase ne naredim. služba, kuhanje, pospravljanje, domače naloge z otroki, tv, me nekako ne izpolni . aja! kaj je bilo v četrtek z lnfjem sem mislila, da nas spet hočejo erase-at mejte se! pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 aja! kaj je bilo v četrtek z lnfjem sem mislila, da nas spet hočejo erase-at Mislim a ne veš al kaj??? Marsa nas je vse une, k nas ne mara in nam briše poste in ponareja in ne vem kaj še vse, zbenala... druga teorija zarote je pa da je prišel oni poljski čeh robert m&%$= (machoch al neki tazga) ne vem kaj....in nam ukinil forum, k baje da je to že delal.... no zdej veš...ampak tole so vse neuradne obrazložitve Mene še vse boli od musklfibra sem šla včeraj na ravnanje in peglanje pa sem še vseeno auau neki me rama heca, to je najbrž emšo efekt. Vsa sem neki baje zamaknjena (čudno ne ) Navkljub vsemu grem na telovadbo -kjer je volja tam je pot- in bom odtelovadkala tiste pol urce, za duševni mir. Zvečer pa v gledališče, pa sploh še ne vem kaj bom gledala...no važn da grem. Klarus amber ...lep dan vsem .... Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Mislim a ne veš al kaj??? Marsa nas je vse une, k nas ne mara in nam briše poste in ponareja in ne vem kaj še vse, zbenala...JA, JA, SE MI JE ZDEL x!x :OO!: pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 eni bi sam spali....eni bli budni....v povprečju je z nami vse ok...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 7. marec 2007 Mislim a ne veš al kaj??? Marsa nas je vse une, k nas ne mara in nam briše poste in ponareja in ne vem kaj še vse, zbenala... druga teorija zarote je pa da je prišel oni poljski čeh robert m&%$= (machoch al neki tazga) ne vem kaj....in nam ukinil forum, k baje da je to že delal.... Cosma! Uhh mam guzvo v teh dneh. Vcer mela tud roditeljskega.... so kr bogi tamali, vse tele tocke pa a bodo sprejeti pa vpisi pa drugi krogi pa vse to...pol bla pr frendici, k je prisla glih iz Indije, pa sploh nisem vedla da je sla, k so se na hitr odlocil, pa sem jo glih urajmala skor takoj k je nazaj prisla, cist slucajno. Ko sem se mim peljala, me je picl, pa sem jo klicala in uletela.Sm pa kar ena darilca dobila, ces za Bozic se pa pol kar za r.d. pa tko. No in med drugim sem dobila eno podlagco za telovadit.Tko da zdaj nimam vec nobenga izgovora. ena posta me je v slabo voljo spravla, pa mal sem nekak zivcna (najbrz pa sam pms), pa kolike mam - trebusne krce! ne pomnim, da bi to mela... mal od zivcev tud najbrz.Drugac pa sem kul, kar dobre.na danasnji dan pred 15 leti mi je voda odtekla in se je zacel porod, cesar nisem pricakovala, ker sem mela rok skor en mesec kasnej.in zdaj je pa kar 15 let ze minil! sej ne mors verjet. ouki, prijetno sredo zelim vsem! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 se je zacel porod, cesar nisem pricakovala,...... jaz sem si pa OSe arhivirala in jih dobila v takile obliki:.....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.......... pa so šli pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 marsa in tmau...... ...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Mislim, da je imala Audente nekaj drugega v mislih... Astra Uf Astra, zdej bi se kako presenečenje v tem stilu res prileglo Ampak, naj bo tako kot moram biti...saj je vse iz dneva v dan drugače...in vsak dan kaj novega.Izbira ke itak naša....tale del ene pesmice mi gre poglavi...samo da ni bil avion Cutim i kroz staklo gledamBoeing sedam-cetiri-sedamTi si jedina, ti si dragocenaCista desetka, to ti je ocena. Avionu, slomicu ti krilaDa ne letis, ona bi tu bilaJoj, ako ti uhvatim pilotaLisicu ga njegovog zivota. RVM Marsa in sine....uživajta ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts