Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 24

Marsa

Recommended Posts

...odtekel zastavljen cilj 17,4 km v dobrih 80 minutah, HR/ avg-162 /max-193 , z svojimi 90kg sm več kot zadovoljen s tem rezultatom, potem sm se pa še mal v jacuzziju namakal(Mana kje si bla? x:Dx ) v savni pa nism bil, se mi ni dal... hmmmm zej sm pa čist svež, poln energije... x:)x
honor and respect
Deli na socialnih omrežjih

Huuuh, what a surprise xsrcx Ravno sem govorila z bratom, ki je v L.A.-ju. To se res redko zgodi, pa še prav prijetno sva se pogovarjala, kar me razveseljuje :2src: Za mano je prijeten dan. Zdaj grem meditirat, nakar spat in sladko sanjat :sleeping:

Vsak dan mi gre vse bolje in bolje na vseh področjih. Yes, yes, yes :palec: xsrcbumx

Marsa Hvala za čestitke. Še malo pa bo koncert x:px xvokx

Kadar si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti sanje uresničile. Coelho

Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš. Gustave Chevallier

Uf, uf.

Dobr dan bil včeri.

Delala, šla damu spat, k sm bla tok ''podrta'' :inocent: od pondelka, pol pa spedenat, na palačinke v Piazzo in pol na koncert Plestenjaka. Krasno blo. Res, dobra energija, sam, motl me je, k smo 3/4 koncerta sedel...šele prke koncu smo vstal. :o|o:

No, so bli pa na koncetu naš premier z Urško, pa Zoki, pa matero svojo je prpelow, pa še par ldi.... :palec:

Sm bla včer po 100 letih spedenana...mi je prov sedl. x:px Še bi. x:Dx

Jutro!

Bemti,kak se bom tezko navadila na tole tipkovnico... :o|o:

Vstala ze ob 6h, me preganja seznam opravil, ki jih moram danes spravit skozi... xrolleyesx

in...po 5 in pol mesecih prejela odločbo za Jana...moram v solo, da pedagoginja naredi individualni program solanja...MARCA x!x :xx!: eh, ni za komentirat...

Malo razmisljam, kaj narediti z zurom od tamalih...zdaj sta se odločila, da praznujeta skupaj v soboto, rada bi zur naredila doma...

ok, sam en problem je, jaz imam ta vikend predavanja v lj...gospod pa odhaja na smučanje in kar oči so se jima zasvetile, ko sta spoznala, da bosta celo sama doma...

saj, po eni strani je dobro, se vsaj ne bodo vozili ponoci okoli...samo...ko sam pomislim, da bo to doma... :o|o: :sori:

hm...

Astra

Per aspera ad astra

bi jst tud v tem primeru mal hm...

čestitam za novo pridobitev :palec: tipkovnice se boš kmalu navadila...

grem delat... škoda da si nisem še teh dnevov izborila... mah mora bit tale 8. amrec, da mene čaka neodložljivo delo...

nič mejte se...

sobno kolo je danes že opravil svojo nalogo, sicer počas pa po pamet... se bo treba v roke vzet mal... samo trenutno prvo zdravje, potem pa kg ;)

kaki dnevi :xx!: :o|o: kaos na vseh področjih :o|o: :sori:

upam, da se bo vse skupaj hmal končal..drgač bom na pohorju pristala :vragec: :o|o:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

men se pa še zmer spiiiiiiiiiiii....... xrolleyesx :sori: :o|o: .....

Men se skoz. x:o)x x:)x

Klarči, kaj te mede...če se ti že zmeša, vsaj tko spedeni, da te v ljubljansko Polje pošljejo, da te bom lažje obiskovala. x:px x;)x xsrcx

Klarči, kaj te mede...če se ti že zmeša, vsaj tko spedeni, da te v ljubljansko Polje pošljejo, da te bom lažje obiskovala. x:px x;)x xsrcx

Po možnosti v Sobi 102.........bom tudi jaz prišla......... x^x

En fajn dan vsem....in kako pikantno presenečenje :palec: x:px

nočem pikantnih presenečenj......sem dobla enga včeri zvečer....so mi avto polil..zgledal kot barva :wOOt: :vragec: še sreča, da je 'sam' jogurt :o|o: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :vragec:

There is

One Mind,

One Truth,

Mislim, da je imala Audente nekaj drugega v mislih... x;)x x:px

Astra

vem...sam zdle bi enem par najraš gobec razbila :bomb:

dobrota je sirota...tega se vedno bolj zavedam :V: :o|o:

There is

One Mind,

One Truth,

Kakor kdaj Klarus x;)x, če si s pravimi ljudmi dober in prijazen je vse ok, eni pa znajo to fajn izkoriščat...ja kaj češ, življenje ni potica x8Dx ja... jaz se bolj strinjam, da je čokoladna bonboniera (z velik marcipana x;)x ) xokx

Danes bo zame pop. zelo zanimiv dan, no bom vidla kako se bo izteklo :inocent: xcrossfingx xwizardx

Klarus ne se ne sekiraj

pejd pogledat komedijo od A.T.Linharta Micka v Mestno Gledališče Ptuj. Zakon. Preprosto skarikirano kaj življenje je .

Režala sem se dve uri ko pečen maček. Nu namest Amorja v očeh , ki strela zaljubljene puščice, oni reče : Edn debeli ko svija sedi v tvojih okah, pa petarde vun meče xcivx x;)x

Priporočam vsem nesrečno zaljubljenim ali pa s kakim podobnim virusom onesnaženim xrolleyesx

Pa kak se je samo lepo drl, isusek , no to je to. Libido rulez x;)x x8Dx

No tak se je drl pa zavijal , ko mački tu okoli zaj xcivx

En lep glasn deževn dan voščim x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Amber, xcrossfingx

Lia, hvala za info...čeprav nimam takih tezav,me bolj druge sorte zadeve dajejo.. xrolleyesx ..bom sla pogledat..malo x:Dx nikoli ne skodi

dezeven x?x :eek: :ermm: pridite na stajersko, tukaj je sonce.No, zaenkrat... :o|o:

Astra

Per aspera ad astra

kaki dnevi :xx!: :o|o: kaos na vseh področjih :o|o: :sori:

aha, se strinjam :sori:

zabušavam zdajle.

so mi dali suplenco. pa sem na srečo v rač. učilnici :inocent: :fiju: :OoO:

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

tukaj tudi sonce. spet. samo koliko časa še :o|o: ?

jaz pa spim zadnje čase, kot nora. po 8 ur na noč pa še več. nekaj sem razmišljala o postu in sem med razmišljanjem pojedla jabolko, zdaj pa.... x8Dx . mogoče pa jutri.

pomlad je tu, ja. v bistvu sem je ful vesela. že ta občutek, da je dan dolg skoraj do pol sedmih že. se mi zdi, da lahko bolj izkoristim dan. po drugi strani pa me preganja občutek, da zakaj me vedno preganja, da moram dan izkoristiti. občutek, da stran vržem dan, če ničesar zase ne naredim. služba, kuhanje, pospravljanje, domače naloge z otroki, tv, me nekako ne izpolni :inocent: x:o)x xnckrivx .

xscratchx

aja! kaj je bilo v četrtek z lnfjem x?x sem mislila, da nas spet hočejo erase-at xrolleyesx

mejte se!

aja! kaj je bilo v četrtek z lnfjem x?x sem mislila, da nas spet hočejo erase-at xrolleyesx

Mislim a ne veš al kaj??? Marsa nas je vse une, k nas ne mara in nam briše poste in ponareja in ne vem kaj še vse, zbenala... druga teorija zarote je pa da je prišel oni poljski čeh robert m&%$= (machoch al neki tazga) ne vem kaj....in nam ukinil forum, k baje da je to že delal.... no zdej veš...ampak tole so vse neuradne obrazložitve x:Dx x;)x x:px :vragec:

Mene še vse boli od musklfibra :sori: sem šla včeraj na ravnanje in peglanje pa sem še vseeno auau neki me rama heca, to je najbrž emšo efekt. Vsa sem neki baje zamaknjena (čudno ne ) Navkljub vsemu grem na telovadbo -kjer je volja tam je pot- in bom odtelovadkala tiste pol urce, za duševni mir. Zvečer pa v gledališče, pa sploh še ne vem kaj bom gledala...no važn da grem.

Klarus xcrossfingx

amber xcrossfingx

...lep dan vsem .... x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

eni bi sam spali....eni bli budni....v povprečju je z nami vse ok...... :vragec: x:Dx x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Mislim a ne veš al kaj??? Marsa nas je vse une, k nas ne mara in nam briše poste in ponareja in ne vem kaj še vse, zbenala... druga teorija zarote je pa da je prišel oni poljski čeh robert m&%$= (machoch al neki tazga) ne vem kaj....in nam ukinil forum, k baje da je to že delal....

x:Dx x:Dx x:Dx x8Dx :palec:

Cosma! x:px

Uhh mam guzvo v teh dneh. :switz:

Vcer mela tud roditeljskega.... so kr bogi tamali, vse tele tocke pa a bodo sprejeti pa vpisi pa drugi krogi pa vse to...

pol bla pr frendici, k je prisla glih iz Indije, pa sploh nisem vedla da je sla, k so se na hitr odlocil, pa sem jo glih urajmala skor takoj k je nazaj prisla, cist slucajno. Ko sem se mim peljala, me je picl, pa sem jo klicala in uletela.

Sm pa kar ena darilca dobila, ces za Bozic se pa pol kar za r.d. pa tko. No in med drugim sem dobila eno podlagco za telovadit.Tko da zdaj nimam vec nobenga izgovora. xDDx

ena posta me je v slabo voljo spravla, pa mal sem nekak zivcna (najbrz pa sam pms), pa kolike mam - trebusne krce! :eek: ne pomnim, da bi to mela... mal od zivcev tud najbrz.

Drugac pa sem kul, kar dobre.

na danasnji dan pred 15 leti mi je voda odtekla in se je zacel porod, cesar nisem pricakovala, ker sem mela rok skor en mesec kasnej.

in zdaj je pa kar 15 let ze minil! sej ne mors verjet. xDDx

ouki, prijetno sredo zelim vsem! :flower:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

se je zacel porod, cesar nisem pricakovala,......

:palec: xDDx

jaz sem si pa OSe arhivirala in jih dobila v takile obliki:

.....ZSBwcmkgc2V4dSwgc2V2ZWRhLCBzIGtha5pubyBkcnVnbywgaW4gbXUgamUga2FzbmVqZSBiaWx

v

IGZ1bCCeYWwsIGpheiBwYSBzZW0gc2Ugb2Rsb+hpbGEsIGRhIDxpPnRlZ2E8L2k+IHYgnml2bGpl

bmp1IG5lIHJhYmltLiBpbiBzdmEgc2UgcmF6mmxhLiBubywgb24gamUgaG9kaWwgbmF6YWogaW4g

bWUgaG90ZWwgcHJlcHJp6GF0IG5haiBvc3RhbmV2YSBza3VwLCBtaSBrdXBvdmFsIGRhcmlsYSBp

biB0YWtlIHJl6GkuIG1hbG8gYnYsIGFtcGFrIG5hIHRhayBuYehpbiBtaSBqZSBob3RlbCBwb2th

emF0IGtha28gc2kgnmVsaSwgZGEgb3N0YW5ldmEgc2t1cC4gamF6IHBhIHNlbSBzZSwga2xqdWIg

dGVtdSwgZGEgc2VtIGdhIGltZWxhIHJlcyBmdWwgZnVsIHJhZGEsIGRynmFsYSBzdm9qZSBvZGxv....

......

pa so šli x:Dx x:px

Mislim, da je imala Audente nekaj drugega v mislih... x;)x x:px

Astra

Uf Astra, zdej bi se kako presenečenje v tem stilu res prileglo x:px

Ampak, naj bo tako kot moram biti...saj je vse iz dneva v dan drugače...in vsak dan kaj novega.

Izbira ke itak naša....tale del ene pesmice mi gre poglavi...samo da ni bil avion xcivx

Cutim i kroz staklo gledam

Boeing sedam-cetiri-sedam

Ti si jedina, ti si dragocena

Cista desetka, to ti je ocena.

Avionu, slomicu ti krila

Da ne letis, ona bi tu bila

Joj, ako ti uhvatim pilota

Lisicu ga njegovog zivota.

RVM x:Xx xsrcx

Marsa in sine....uživajta xsrcx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...