Cookie 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Dobra pesmica You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 7. marec 2007 jaz sem si pa OSe arhivirala in jih dobila v takile obliki:.....ZSBwcmkgc2V4dSwgc2V2ZWRhLCBzIGtha5pubyBkcnVnbywgaW4gbXUgamUga2FzbmVqZSBiaWxvIGZ1bCCeYWwsIGpheiBwYSBzZW0gc2Ugb2Rsb+hpbGEsIGRhIDxpPnRlZ2E8L2k+IHYgnml2bGplbmp1IG5lIHJhYmltLiBpbiBzdmEgc2UgcmF6mmxhLiBubywgb24gamUgaG9kaWwgbmF6YWogaW4g..... marsa in tmau...... ...... Thank you very much!! (*sam je jutr sele D Day, k sem se pol se vso noc matrala - zato da bo mel lunco v bikcu ..to pa veste, ne, da sem bla 2x v lajfu v LJ porodnisnici in obakrat je bil petek 13. marc - ko sem se in ko sem rodila.. k je bil 8. marc nedelja, pol pa pac petek 13. 7. marca ta hip pa sem se na trgu ribe kupovala... pa se pol blazotno nazhrla, zal, ce bi vedla, da se bo porod zacel, se ne bi tolk ) RVM A nas bodo cist izcrpale a ne tele ribe? pa vsi tile retroti pa mrki pa glih v obcutljivih ribah....smo kar frajerji da tole prenasamo TKO DOBR... sej bo, a ne Michelle! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 A nas bodo cist izcrpale a ne tele ribe? pa vsi tile retroti pa mrki pa glih v obcutljivih ribah....smo kar frajerji da tole prenasamo TKO DOBR... Bemu Marsa.Se včasih vprašam, kako sploh vse zdržim. Noter v meni taka črnina...bolečina...vprašanja...vrtanja.. zakaj...čemu...komu...kwa ko kam pridem, mi vsi/vse samo govorijo, kako žarim in same hvale....jaz nekak ne morem verjet...da mi ni uspel/mi ne uspeva tist kar bi jaz rada. Nisem še zaprla vrat...in novih si ne dovolim odpret....ali pač? Zmeda zmeda zmeda Dobr da ste ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 7. marec 2007 ...da mi ni uspel/mi ne uspeva...ne smes tko gledat... sploh ne smemo na nekatere stvari tko gledat kot na nek osebni neuspeh.. ce nam kaj 'ne gre'.Je ze prav tako.... ne more it vsem vse in z vsemi. s tem 'odpiranjem vrat' oz. puscanjem odprtih pa....vsaka stvar rab vse svoje faze.... ce pa mas vec vrat odprtih, je pa prepih. tko da bo pocas treba ena zapret, kar pa ne pomen, da mors isto sekundo nova vrata odpret. Lohk pa tud. Odvisno kok zraka/dinamike in tega ti sede. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Bemu Marsa.Se včasih vprašam, kako sploh vse zdržim. Noter v meni taka črnina...bolečina...vprašanja...vrtanja.. zakaj...čemu...komu...kwa ko kam pridem, mi vsi/vse samo govorijo, kako žarim in same hvale....jaz nekak ne morem verjet...da mi ni uspel/mi ne uspeva tist kar bi jaz rada. Nisem še zaprla vrat...in novih si ne dovolim odpret....ali pač? Zmeda zmeda zmeda Dobr da ste Pogovor, Audente A on ve, kaj te muči, a pozna tvoje strahove? Pa ti, a ti poznaš njegove, a veš kaj ga matra, kako se on počuti v vajinem odnosu? Pa tko. Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 bemu, ja!pogovarjat se je treba. govorit, povedat in poslušat!jaz sem mislila, da bom naletela na nerazumevanje, ko sem se odločila, da nekaj povem, kar bi lahko bilo boleče, pa se je izkazalo, da je bilo edino pravo. edino pravilno! se mi zdi, da se je najin odnos kar nekako oplemenitil, če ne bo zvenelo preveč osladno. rajši se imava, no. tako! pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 bemu, ja!pogovarjat se je treba. govorit, povedat in poslušat!jaz sem mislila, da bom naletela na nerazumevanje, ko sem se odločila, da nekaj povem, kar bi lahko bilo boleče, pa se je izkazalo, da je bilo edino pravo. edino pravilno! se mi zdi, da se je najin odnos kar nekako oplemenitil, če ne bo zvenelo preveč osladno. rajši se imava, no. tako! aha, poslušanje je pomemben del pogovarjanja Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 klinac - če se pa druga stran noče pogovorit...pa ne govorim tu samo o partnerstvu.... partnerja ti že lahko pripraviš do tega da te posluša, pa če steni govoriš ampak kakšen prijatelj in prijateljica to je pa problem Audente, dečva moja, vem, ampak klinc za vsakim dežjem posije sonce in potem so tisti žarki tolk bolj vpijajoči in sprejeti z hvaležnostjo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 imam prijateljico, ki vedno nekako na glas razmišlja. čim ima kakšne težave, potrebuje nekoga, s katerim se lahko o tem pogovori. pogovori včasih trajajo celo noč, ampak, na koncu pride do nekega zaključka. jaz recimo, vedno sama v sebi premlevam in dokler nimam nekako izoblikovanega mnenja, stališča, odnosa do reči, sem raje tiho. vsak ima svoj način, da pride iz megle, najhuje pa je, seveda, če niti ne začneš brskat in raje odmisliš vsak dvom in strah. torej, če pogovr začneš zmedena, niti ni tako slabo , vprašanje je seveda, kako bo oni na drugi strani reagiral na to. zato je fajn za začetek imeti kakšnega nevtralnega.ah, no, zdaj že fantaziram... pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Hej Končno imam malce več časa za pisat...Z izjemo tisoč psihosomatskih težav, sem kar okej.Drug teden grem v nov flatek Včeraj sem imela shopping day....od cunj, do solate Dkny Z mami sva se odločile malce spremenit prehrano...hvalabogu, ker se niti tehtat nočem Kaj še? Nč SEJ BO Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Ja ...povedala sem jih...če jih razume, ne vem. >Ampak po moje jih ne v celoti.Njegove je tudi povedal...ampak..a jih moram sprejet? Če mi kot taki ne odgovarjajo? In če so določene stvari, ki jih ne morem sprejet? Neznam? Nočem? Ja Lea, zadnje čase tudi jaz bolj kot ne poslušam... Ksenia, prepričana sem, da bo sonček....ali celo že je...pa ga jaz še ne zaznavam in bo svetil tako močno, da me bo oslepil. Kja pa vem? Se pustim presenetiti....resnično....Oh, tile dnevi v škorpijonu bodo spet.....kriza.... :xx!: Potrudi se, da jih bo razumel. Naj ti pove kaj je slišal in ga popravi, če je slišal narobe. Si ti razumela njegove bolečine, njegove strahove? Je potrdil tvoje razumevanje? Če so njegovi strahovi zate nesprejemljivi, če so ultimativni, če so izsiljevanje, če so prelaganje odgovornosti za njegove bolečine nate...se morata spet pogovoriti in sicer, kaj sedaj, kako naprej. Kaj lahko vsak zase stori za odnos in kaj skupaj? Negovanje odnosa je vsekakor tudi prilagajanje, usklajevanje svojih slik. Ni pa podrejanje na račin drugega. Lej, ti si Kranjčanka. Če se imata še vedno rada in če imata oba željo rešiti vajin odnos, zakaj ne pokličeš Tavčarjeve Mete. Čudovit /kako naj rečem/ družinski terapevt je /več na www.mirabi.org./ Al pa se obrni na Krog, ki je tudi v Kranju /www.zdi-krog.si/ v katerem delujejo sami dobri terapevti. Poiščita si pomoč, če imata željo zlest ven iz tega sranja, v katerem sta se znašla. butl Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Men je pa Rugelj zakon You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 ma vem kako je težko včasih, ko želiš komu kaj povedati, pa ne sliši...posluša že, ampak ne sliši imam spet dan, ko se kar nekaj okoli sebe vrtim...zvečer sem bila na večerji (srednja žalost), dopoldne sem nekaj nakit delala, pa še nisem končala, ker moram prestaviti v 5 prestavo, da ne bom vsega na faxu zamudila počutje je pa itak vremenu primerno včeri sem dobila en mail, ki sem ga komaj pričakovala in bila potem še danes do 12.00 vsa hepi, potem me je pa minilo, evforija je popustila...koliko časa se lahko hraniš od enega maila?...hm...malopreveč pričakujem, pa sploh ne vem, kaj si v resnici želim zdejle skočim pod tuš, potem pa v knjižnico se učit. zvečer me čaka še en naporen pogovor z Matijavo mamo...držte pestiiiiiii Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 zvečer me čaka še en naporen pogovor z Matijavo mamo...držte pestiiiiiii Dobro opravi!!! 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 morgen..... spoznal...no ja, poznam zhe neki cajta....eno deklco.... pishuka.... aja....zhurchek biu pa kjuti... dons pa rolam v jalla-jalla... v zachetku mal bl etno ....pol se pa itaQ ve... pa tamala tut uleti... zlomk....tralala777 ou obema... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 a si zalublen? aja hvala za Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 a si zalublen? aja hvala za zaljubljen?hm.....kwa pa vem....ampak....definitivno neki chutm do njetko de je tut sexat chist drgach zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Bemu Marsa.Se včasih vprašam, kako sploh vse zdržim. Noter v meni taka črnina...bolečina...vprašanja...vrtanja.. zakaj...čemu...komu...kwa ko kam pridem, mi vsi/vse samo govorijo, kako žarim in same hvale....jaz nekak ne morem verjet...da mi ni uspel/mi ne uspeva tist kar bi jaz rada. Nisem še zaprla vrat...in novih si ne dovolim odpret....ali pač? Zmeda zmeda zmeda Dobr da ste se bo treba soočit...draga...s samim sabo....temeljito...in enkrat za vselej...pa bo mir v dušici Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 zaljubljen?hm.....kwa pa vem....ampak....definitivno neki chutm do njetko de je tut sexat chist drgachzlomk....tralala definitivno čist drgač ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 hm... kaj je že to Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 ja, se mi vcasih zdi, da bi nam morala drzava laverje na recept predpisat... Čudni dnevi se nadaljujejo... se sama vec ne vem, ce je to sam retro merkur ali ???... ---- Ali vi posojate svoj avto? Hm, jaz ga ne, pa potem čudna izpadem... danes je gospod predlagal, da posodim moj avto za en teden punci od njegovega frenda, ker gredo moški na smučanje in bi šli s frendovim avtom...jaz pa bi domačega vozila tačas... sem rekla, dajte mi pol ure, da razmislim..in potem rekla ne. še dobro, da me moj steka...in ni kompliciral. pa saj en gre sam za moj avto, zoprno bi mi bilo vozit uno veliko kravo, pa se ves cas bi bila nervozna, da o tem, da je avtomatik, ne govorim. Vozim ga, ko sva skupaj, sama pa ne, ker preprosto ni moj avto...in sem si kr predstavljala, kako iščem dovolj velik parking po lj... , mah, odločila sem se, da ne. ne vem,mal sem čudna okol tega... ne maram vozit tujih avtov, pa tudi svojega ne posojam... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 ja, se mi vcasih zdi, da bi nam morala drzava laverje na recept predpisat... Astra kwa bi vse ldje na socialo obesl.... zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 evo, doma do konc vikenda.. mal cajta zase... bla pri starših, naj bi pelala mačke postrižt, pa sem pol mami prepričala, da je šla z mano.. na zadnjih sedežih pa besen duet, mijau, mijau, mijau kot da bi jih k mesarju peljala.. (ful mi je smešno, Tristan pa sam od sebe v avto skače pa v košaro )na konc jih pelala nazaj brez vsega, ker smo očitno bli zmenjeni drug teden sem dobila za probat pasijonko pa pol še mango za čez.. neki so se v tropsko sadje vrgli.. mam zdaj v ustih okus po multivitaminskem soku danes ne delam več nič. večerjica, tuš, svečke, meditacija, mal knjige mogoče...mal odklop v glavnem.. jeah, sem se pa zmenla, da nardijo plac v garaži, tko da grem v soboto po motor.. ga mam že celo zimo v kopru spravljenega, ker se bom kao pozim tam okol vozila pa jakno sem nesla popravt, konno se spravla bo kar produktiven ta teden očitno, čeprav sem vsa neki mačkasta in scuzana.. un vampir od babe mi dans spet pobral vso energijo... sicer pa.. kaj se pa pustim.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Migrenasta pa sitna mal. Ampak res mal. Prej sm šla spat, k sm hotla zavestno spedenat bolečino, ne pa, da bi spet tablet jemala. In je deloma uspel. Pol sm šla še na odbojko, se mal preluftat, pa je kr ok, je pa soigralc prnesu palačinke, tko, da smo se pol mastil. Včasih sm tok sita določenih stvari, k se mi v lajfu ponavljajo...pa se trudim, da jaz ne bi ponavljala napak, ki me do tega pripeljejo, pa ne vem, a sm tok glupa, da ne dojamem, kaj morm narest al kaj? Mah...ne bom se več trudla. :xx!: V nasprotju mi je a v ta novi službi tooooook všeč. Kr mal sm ponosna nase....končno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 jutroooooooooo....popihe in pobože kamor sodijo in kdor jih rabi...... ....pikič, čestitke.......kaj pa tle...? hm...na zapadu ništa novo...skoz akcija pa delo...... ...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts