Amis 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 jutrooooooo........ you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Pikica spusti popoldne še službo in počivaj...jutro folk Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Ma, sej, če grem, bo sam 2 urci, k eno uvajam...ne bom se glih pretegnla. Pa pol mi je tok dolgčas doma. Sej sem res kul, no...samo, glas morm čuvat, velik meda konzumirat, pa bo. Upam, da si fajn, bejba. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Dobro jutro Vsem bolnikom (Pikica&Co.) in rekonvalescentom (Ksenia&Co.) želim čimprejšnje okrevanje - pa ne se zajebavat z zdravjem Ostalim "revežem" pa želim lep, sončen dan (vsaj tuki pr nas je ) You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Hoj evribadi.Nu takole je..privajam se.Včeraj eno rundo znorela - pridemo domov -stari pa srbsko muziko gleda..ne morem drugače rečt..če bi še imeli tv Pink bi pač tisto muziko gledal..zdaj si pa privlekel nek cd in uživa ob gledanju muzike..mater..jaz pa roker po duši in pa se čisto pojužnačil..vrgla varovalko ven z glasnim odobravanjem dece..Toleranca šla v nulo.Pa zakreditirala se bom ponovno. Nič v lajfu si ne znam več kupit brez kredita..strahota res.Jaz bi tudi morala po malem k šlogarici..samo še ni pravi čas.Sicer pa kar zdravi še..suho kožo tudi jaz..tole je kurjava kriva.. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Kaj ma Pika v roki? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Kaj ma Pika v roki? sneeeeg (kepo snega) You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 mi tud mamo sneg nism za pa nben me ne vpraša dobro jutro KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 mi tud mamo sneg nism za pa nben me ne vpraša dobro jutro pišuka, na referundum, kdo je za sneg morgen zmijuljubci ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 pišuka, na referundum, kdo je za sneg morgen zmijuljubci ja sej, komot, glede za ka vse jih mamo KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Sej ga ni kle, noooooooo...sam, en sodelavc se je prpelu z gorenjskega konca, pa smo ga mal z avta dol pobral...tko, da lohk komot rečem, da sm ga letos že držala v roki. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 kle pa kolkr hočš js pa avto v goši ves zasut dol pa še k je plužu cesto je vse tja nesl, tak da do spomladi ga ne skopljem vn :xx!: KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Eh, sej je tok toplo, da bo skopnel hitr...nimaš se itak kej okol vozt zdej! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 NA POMOČ, NA POMOČ! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 :xx!: na balkonu me čakal listek.. v stilu: prosim, da mucka ne zapirate ven, ker hodi v druga stanovanja in mijavka, ker je skoz lačen... pa kao stanovalci dveh blokov podpisani, pa ne našga... mam ful filing, da se je ena mam upičla in šla podpisat komplet dva bloka, sam ne vem.. a nej grem poiskat šefa teh dveh blokov in vprašat kdo je tole podpisan al komu naj grem razlagat, da maček NI ŠE NIKOL bil zaprt zunaj (ja, valda, da bo cela soseska vedla, da mam vrata na balkon odprta :xx!: ) pa da mijavka zato, ker je družaben pa bi se igral, ker ima v flatu SKOZ dve polni šalci hrane...sam jeba, če res hodi v druga stanovanja? pa teži folku... kaj zdej, vse kar lahk nardim je da ga NOT zapiram, kadar me ni doma (pa itak ga večinoma s sabo jemljem, sam ta teden sem pač delala vse večere..) sam zanjga je to mučenje pol, not zapiranje.. bo pošizil ma ne vem.. čist so me v slabo voljo spravl.. k ne vem, a naj resno jemljem, a naj se sekiram, a naj mam slabo vest al naj zignoriram vse skup ma nč, grem se učit... ja, pa oreščke za pranje sem kupila, testiram zdajle sneg naj bi bil pa jutr popoldne v LJ, a ne... tud če ne WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 24. januar 2007 pa kao stanovalci dveh blokov podpisani, pa ne našga...Halo! Zoprna zadeva, v bistvu... Nimam ideje zdajle, kaj naredit. Ti ne mroem nic rect, svetovat. Ker kako in komu zdaj razlagat, utemeljevat... k po 1 strani, kaj koga briga, sam v tem primeru pa ocitno jih briga oz. jih kao res moti. fak, a vidte kako se lohk tkole kar en folk spravi in enmu zagrenijo, nekoga izzenejo in podobno.To je zdaj ratal ful moderno.In itak je ze skoz moderno, da se folk z drugimi, namest s sabo ukvarja. :xx!:sam, jeba, res, ce moti folk. Vprasanje pa je, kolk je teh motenj res. Men je gazdarica izgnala macko, pregnala... Tok bla zleht h shus, kar zmisljevala si je vse zivo, sam baje da je pa Nezha res enkrat ji zrezek spljackala! k je mela odprt okn, pa je neza po ovijalkah splezala gor in ji pohopsala mes. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 mogoče če koga iz popisa poznaš malce bolj greš pa vprašaš? potem pa magari napišeš če je vse res kao en opravičil, pa ga vržeš v nabiralnik, z mucko boš morala pa drugače razrešit...naj ti uspe hemoglobin se mi malo dvignil... mogoče pa ne bo potrebna infuzija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 24. januar 2007 hemoglobin se mi malo dvignil... mogoče pa ne bo potrebna infuzija Pikica, zdajle sem sele videla fotko! x!x Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Ksenia Ja, Marsa, k mam jaz tud občutek (po stilu pisanja), da ni ravno cel blok se tole zbral.. pa tud, kolkor poznam Tristana, sej je ful prijazen in družaben, sam kukr sem ga opazovala, ne hodi nikol do ljudi, če mene ni zraven.. je pa zlo mogoče, da je na kak ta pritlični balkon skočil.. sam so ga mogl pa tud vabit pa crkljat pol, če bi ga napodil ful dvomim, da bi hodil nazaj..Ne, Ksenia, problem, da ne poznam nikogar aaaa, grrr, zdajle vidla, da je pod balkonom spet šalca hrane in vode.. m ja, me razpizdi mal, ko se folk vtika pa sploh ne ve kako stvar dejansko zgleda ne vem do koga bi šla.. se z nikomer ne družim tlele... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 d best ksenia! držim pesti zate! aliana. kaj pa, če napišeš en pildek in ga obesiš na oglasno desko, v smislu, da prosiš, naj ne hranijo tvojga mucka, ker ima doma ful hrane, sicer pa je zelo zdrav, družaben in sploh super mačon? pa kakšno cepljenje je obvezno omenit, po moje, ker na to folk pade. pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 24. januar 2007 Ja, , jaz sem tud pomislila, da bi napisala kaksno tako noticko nekam, ce druzga ne, da vidjo da si seznanjena, sam da je dejansko stanje drugacno in da ti sicer ni vseeno, nisi zignorirala, sam da pa tud ze sama ves, kako pa kaj je (res). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 ja...en obvestil pa ga na oglasno prpopaš......da se pač opravičuješ, ampak da naj ga ne hranijo, če pride na balkon, naj ga preženejo......k folk ga zihr fotra p to muck se pa navad pol.....pa da je pač cepljen in zdrav in da je za njega čist ok poskrbljeno kolk je snega upam da ga bo hit pobral KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Cau,tudi pri nas je en meter snega. Sem bila kar šokirana, ko sem prišla domov. Še dobro, da sem imela Moon Boote s seboj, da sem sploh prišla do hiše Oziroma škorenjci bi šli preč...Drugač se pa počutim obupno. Tole z najboljšo prijateljico me je čisto šokiralo. Je bila njena mama dolgo bolana, pa se je že boljšalo, kar na enkrat pa ... preminila Ampak ne morem, da ne bi ( mogoče mi to celo pomaga ) popljuvala vse (oprostite izrazu ) pofukane dohterje na onkološki. Je bila par dni nazaj tam, ker je bila tako slaba, so jo z aspirinom poslali domov in rekli, da je SAMO PREHODNO. Pa še 7 ur je čakala, da jo sploh kdo pregleda. Celo zdravljenje jim niso povedali nič. Ma fak of. Res. Ma skrbi me za prijateljico, ker ne vem, kako bo zdržala. Ker ni to taka familija...običajna. Ampak je toliko stvari... Pa k ne vem kaj naredit sploh? Kaj lahko naredim??????????????????????????????????????????????To je oseba, k je ZMERI STALA ob meni, od najmanjših težav, do večjih, od veselja, žalosti, solz, jeze... ***Sicer ma pa special day danes. Pa izpit sem 100% nardila. Pa sneg imam rada. Samo nič mi ne pomen zdej to... *** Spoznala sem 5rco Super si! Komaj čakam, da gremo spet mal ven Ah ja...pa mamo en "krasen" 24.1. Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 morgen.... fletkan dan.....prejle bla maurica med plinarno pa nekam v moste... berem sneg?????......kjeeeee??????......zakaj ga ni kleeeeee..... men je tko ushech plundra v Ljubljani.... pa jeba s parkiranjem, k je vse zametano s kupi skidanga snega..... pa techen folk... pa mokrota v chevljih... HOCHEM SNEEEEEG!!!! zlomk....tralala777 ou na tisto... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 jo boš mogu pa u savinsko prmahat...ga mamo za izvoz KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts