Pika Pikica 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 O, amiska. Dons sm že kul. Glava je krasno. Lep dan vsem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 pika pikica...super.... ....... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 Včasih sm tok sita določenih stvari, k se mi v lajfu ponavljajo...pa se trudim, da jaz ne bi ponavljala napak, ki me do tega pripeljejo, pa ne vem, a sm tok glupa, da ne dojamem, kaj morm narest al kaj? Mah...ne bom se več trudla. :xx!: V nasprotju mi je a v ta novi službi tooooook všeč. Kr mal sm ponosna nase....končno. ha ha Pikica...kot da sebe berem...skoz isto...ampak zadnje čase se mi to dogaja...že naredim drugače....pol pa spet vse po starem....eh........ za crknt...smešno že postaja. Ampak...saj vem da bo Samo da v službi uživaš ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 ja, se mi vcasih zdi, da bi nam morala drzava laverje na recept predpisat... Čudni dnevi se nadaljujejo... se sama vec ne vem, ce je to sam retro merkur ali ???... ---- Ali vi posojate svoj avto? Hm, jaz ga ne, pa potem čudna izpadem... danes je gospod predlagal, da posodim moj avto za en teden punci od njegovega frenda, ker gredo moški na smučanje in bi šli s frendovim avtom...jaz pa bi domačega vozila tačas... sem rekla, dajte mi pol ure, da razmislim..in potem rekla ne. še dobro, da me moj steka...in ni kompliciral. pa saj en gre sam za moj avto, zoprno bi mi bilo vozit uno veliko kravo, pa se ves cas bi bila nervozna, da o tem, da je avtomatik, ne govorim. Vozim ga, ko sva skupaj, sama pa ne, ker preprosto ni moj avto...in sem si kr predstavljala, kako iščem dovolj velik parking po lj... , mah, odločila sem se, da ne. ne vem,mal sem čudna okol tega... ne maram vozit tujih avtov, pa tudi svojega ne posojam... Astramaš čisto prav ....js nebi niti pol ure razmišljala There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 maš čisto prav ....js nebi niti pol ure razmišljala Ja, ja, jst sm ga pa že pelala. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 evo she ene k ustaja ob pol petih,sam ta je mau vech besedila skp spravla...lp http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 Ne jaz tudi ne bi posodila avta -saj ni panike, da bi ga konec koncev sploh kdo hotel Zadovoljna z včerajšnjim dnem..zobarka me ni matrala pretiroma, pač pa ponovno povedala, da ne garantira dolgo življenjsko dobo mu, potem pa bila v rožicah..luna bila še v tehtnici in seveda se držala tega..nekaj sadila pa motkala, pa nabirala zelišča..pa kuhala..pa spala pred tv..pa potem še..pa..fajn blo Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 Ja, ja, jst sm ga pa že pelala. eno je, da ga kdo pelje, ko si zraven..drugo je pa posojanje.....tu pa ni šans There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 no, jaz lahko povem, da ČE BI IMELA auto, ga ne bi posojala kakšen dan...grozaaaaaaaa...dež, pritisk v podnu, glavobol...šmenta...še dobr, da je 8.3. nobene prave volje, ampak si bom zihr kej lepega danes privoščila...yessssssss...samo še ne vem kaj mogoče grem zvečer do sestre, pa ji nesem kako pozornost samo, če se bom spravila, ker sm fullllllll lenobna Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 astra eno bi bilo posodit tako za nujen primer, npr. 1 - 2 dni kolegici, ki bi ji pač avto crknil, bil na popravilu ali karkoli pa da ga ti slučajno ne rabiš ali lahko drugega uporabljaš. Za cel teden kar tako pa jst tut nebi "kar eni" osebi, od kolega punci čisto kul razmišljaš pomoje, brez slabe vesti Za peljat je pa spet nekaj drugega jst redno nekega Cliota okoli furam pa še niti izpita nimam sem pa dobila že "uradno potrdilo", da si ga bom lahko (ko bo šoferc pod streho) samostojno sposodila če bom kdaj rabila pa upam da bom imela do takrat že itak svoj avto BTW Klarus, kako se kaj tvoja Hondica vozi 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 zanimivo, kako se lajf zasučeMarsa, lepo se imejta danes Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 Timu vse naj... Okoli avta smo ze razcistili... sem danes rekla z mal slabe vesti, pliss, ne se jezit name, saj ves, da jaz tega ne morem...pa pravi, eh, men je kul, saj jaz isto mislim, sam sem se zanesel nate, da bos tako odreagirala...in mi je lazje, kot da recem, jaz nisme zato...eh, ONA noče, saj jo poznate, kaksna je... ..in potem ga vsi pomilovalno pogledajo, aja, saj res, revez, saj res vemo,kaksna je...tu ne mores nič... dedi.. ..potem pa izpade, da je mal copatast, da nima nobene besede pri bajti...v resnici pa skozi mene uveljavlja svoje... Se mi ne da s tem ukvarjat, pa sem obrnila na smeh... ------ drugace pa dnevi za zapomnit... :xx!: tole, kar se men dogaja, bi sesulo se mocnejse od mene...samo čvrsta vera, da bo vse ok...me drzi pokonci. bliza se opozicija tranzitnega marsa na moj uran, nase vlečem nasilje.... :xx!: včeraj sem menda naredila napako pri prakiranju, saj ne vem, ce sem jo res...pa je kolesar znorel in me udaril...danes pa je uradna oseba, ki se je sicer zmotila in nisem bila prava oseba...potisnila in zelela z mano obracunat... Moram pazit na cesti.. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 Mah, saj nisem tako navezana na avto, kot tole deluje...bolj mi gre na zivce, da nekdo posega v moj prostor. znana sme po tem, da nisem ravno biser pri vzdrzevanju avta, beri čiščenju, pa vsega vraga vozim zraven..ker imam pač kaj v mislih, pa vrzem v avto, da bom imela pri roki, ko se tam pač znajdem... Potem pa pomislim, da bi ga morala peljati na generalko, pa spraznit, pa... pa se bi potem bile pripombe verjetno,ker kadim v avtu, ona pa je strahotna nekadilka...pa natancna in picajzlarska...moje zivo nasprotje. mah, tezko prenasam posege v moj prostor...in avto jemljem kot moj prostor, ne pa kot neko cuvano dragocenost... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 mah, tezko prenasam posege v moj prostor...Astrakako razumem tole Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 Tim, vse najboljše ...dons en mau gneča...8 marec pa te finte, vrste v cvetličarni, da dol padeš, še v ribarnici je bila vrsta do nezavesti, madonca...dons imamo ribji dan ....sem si pol še rožo zase kupila, k moj dragi vedno reče...tm maš dnar pa si pejt kupt kar hočeš pismo rosno, jih je zaradi tega že slišal ene parkrat...sej je tudi danes probal, pa sem ga samo pogledala, je takoj Neka nova barva hijacint, moram si pobližje tole doma ogledat... ..drugače pa tudi jaz malo presenečena zaradi ene izjave... ...morem gret po enih opravkih, pa domov laufat, pa rože potalat, pa na telovadbo še mal pa bom res kot Nadia Komaneči vsem ki praznujete, lep dan Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 kaj pa nam, ki ne praznujemo? Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 kaj pa nam, ki ne praznujemo? Astra ..tudi ..... moj bi rekel...ej hvala bogu, k nimam cajta po cvetličarnah čakat....tudi drugače ne zna nikjer čakat..... pa kup si tist k ti je všeč, k ti bo kj všeč.... Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 jao Astra sploh te ne morm več čitat bemu....vse to poznam na lastni koži, praviš tranzitni Mars, jebenti moj je konstatni pa še to pridam, neki lepotan , mimogrede bil kozorog,, ni mogu zastopt, de se s tako krtijo lahko vozim.... mamicu mu vidim, on je bil tazadnji ki se je peljal z mojim avtom, al sam zato k je krtija imela priklop za prikolco matr mi grejo na živce oni ki kupijo nov avto pol pa nardijo 5000 km v štirih letih ****** drgač pa za popizdit...implatacija zoba pol milijona, čist so prfuknjeni pa žali se na sončno upravo al pa bodi škrbast...včeri smo se ga zapil v oštariji, pa mi ni blo nerodno folku v zobe gledat :OO!: isusek če ni vse škrbasto pa škrabasto, pol je pa parodontozno, podaljšani zobje, ko konji dobesedno za zjokat najhuj je pa to, da se folk nič ne sekira, edn je celo izjavu, da ko bo parodontoza opravla svoje tud gepis ne bo na čeljust pasal, de mu je zagotovil strokovnjak iz bele Ljubljane, skratka folk se blazno zanima za tuje postelje in račune, za lasten gobec jim je pa švecko jedno bemu pa zarad goflje pofentane pride do infarkta pa Alzheimerja, pa limfnega raka.... človeška neumnost je resnično brez mej ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 človeška neumnost je resnično brez mej Viš, sn pač morau do konca brat.....pa sn našu nekaj v čemer se brezpogojno strinjam s tabo. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 aja...ni nobene potrebe, da bi se strinjal si pozabu, ti si z Marsa, jst z Venere- čeprav je to sam teorija najverjetneje sn neki đebeni venerski škart grem si zaj malo glavo vun na mrzli luft shladit, čist sm raz******++ pa par bomb fliknt ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 aja...ni nobene potrebe, da bi se strinjalsi pozabu, ti si z Marsa, jst z VenereSaj se ne. K jaz sn z Maribora..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 Saj se ne. K jaz sn z Maribora..... sam da nisi iz epruvete jst sn iz jajčk made at home ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 Sin je dal svoj avto kleparju v popravilo za en teden, naslednji dan je šel pa z eno znanko plezat in ji tam med pogovorom omenil, da bo brez avta cel teden. Punca mu je sama ponudila svoj avto za ta čas, ker da ga ne rabi, ker gre lahko peš na šiht. Tko se sin vozi zdej z njenim avtom, jutri bo pa menda njegov že popravljen. Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 Mah, saj nisem tako navezana na avto, kot tole deluje...bolj mi gre na zivce, da nekdo posega v moj prostor. znana sme po tem, da nisem ravno biser pri vzdrzevanju avta, beri čiščenju, pa vsega vraga vozim zraven..ker imam pač kaj v mislih, pa vrzem v avto, da bom imela pri roki, ko se tam pač znajdem... Potem pa pomislim, da bi ga morala peljati na generalko, pa spraznit, pa... pa se bi potem bile pripombe verjetno,ker kadim v avtu, ona pa je strahotna nekadilka...pa natancna in picajzlarska...moje zivo nasprotje. mah, tezko prenasam posege v moj prostor...in avto jemljem kot moj prostor, ne pa kot neko cuvano dragocenost... Astra BTW Klarus, kako se kaj tvoja Hondica vozi hyundai je sam je pa carski....zgleda mali, spraviš ga sor v vsako lukno....sedeži se pa tak zložijo, da dobiš v 5. min tolk placa kot ga ma kaki karavan ps. pa na avtu mi piše hud car There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 jst sn iz jajčk made at home Maš srečo, da poleg "made at home" nis tud hand made...... Pol bi bla sam kak flek na gatah Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts