Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 24

Marsa

Recommended Posts

:vragec:

morgen.... :vio: :o|o: x:)x

biu ucheri prou fletkan party v chanel 0..... x:)x x:o)x x:px

tak lushtkan trancy so zhgal... x^x

pa folk biu jako skuliran... x8Dx

tko....mogoche clo mal drgachna publika kokr v K4... x:)x

trance postaja obetavna muzika... x:Dx x^x

ampak chist na konc pa itaQ de se najdu model k mi je zagnojiu... :xx!: :xx!: :xx!:

tko de....bom she hudo premislu che bom v chetrtek pr njemu rolau... x:Dx :xx!: x:Dx

dons pa technazha v K4.... xrolleyesx xrolleyesx

che druzga ne....bojo vsej lushtne mlade veverichke... x:px

zlomk....tralala

777 x:Xx ou na oba rilca.... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

Evo, temu se reče fajn dan x8Dx

šla v Koper po motor, ga vžgala v tretjem poskusu (heh, lubiju ni uspel, men tud ne, ko sem sam nekaj zraven šarla.. sem se morala gor usest, pol je pa takoj :2src: ) nardila 150 km, ga pripeljala v Ljubljano končno, tko da ga mam zdaj na dosegu.. mal (fajn) zmrznila čez Postojno, ampak dobr.. upam, da ne bo posledic :inocent:

se mal zgubljala po naših obmorskih gričkih, ful luštkane vasice..

pa pol se na hitr še mal pri mami in očitu ustavla.. za en čaj.. zdaj sem pa že doma in se poskušam segret.. grem avokadovo juhico skuhat, dobila enga, sam ma ful čuden okus, tko da ga bom kar za juho porabla.

pol pa mal pod dekco pa knjigico..

jooj, kok sem pa fajn volje :palec: x:)x x:)x en kos pleha... x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Morda se pa temu reče...dober dan je bil danes xrolleyesx

Vstala sem zelo zgodaj. Šla v mesto po nakupih in na kavico.

Potem prišla domov in se šla fatalko...tisto pravo pomladansko :palec:

Hišica je ko nova, okna pomita...ha ha vsi lahko sedaj vse vidijo...diši po opranih zavesah, vse rožice osvežene,

listi na njih se svetijo....parket zloščen....stopnice tudi...ko sem letela v klet,sem letela po zadnjici :xx!:

Popoldan sem jo mahnila še v Avstrijo, da si osvežim garederobo :2src: :2src: :2src:

dobila točno vse tisto kar sem načrtovala....sedaj počasi prihaja obisk Bruslja in jaz total pripravljena :palec: x:Dx x:Dx

Sedaj si pripravim eno kopel in užiwam ta večer x:px x:px

Uživajte tudi vi x^x

zmatrana sm 100/h...pa grem še mal vn pogledat, da bom cele 3 tedne zaokrožla x:o)x :vragec:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Sm se ob 8h spravla knjigo prebrat in sm jo na mah prebrala...3 urce...240 strani, kriminalka od Mary Higgins Clark x:Dx

Zdej pa tko zgledam :vio:

Pa študiram, a čem en film gledat, it spat, pod tuš... :inocent:

Pojma nimam. x:px

Kle tud že večina mrknla, oziroma ga žurate. xsuperx x:Dx

No, ja, neki bomo že pogruntal.

Jutro :onfire:

Tukaj še nikogar, vsi še sladko :sleeping:

Bila je prav sanjska noč, polna vtera...noro...in še sanjalo se mi je o enem človeku :eek: zdaj Vem, da so vsi stoli polni:

Dva ob meni, eden levo xsrcx in eden desno x:Xx ...in za mano enih par :palec: srečno zapolnjenih....s pravimi prijatelji xsrcbumx xloveyx

Butl hvala xsrcx

Danes se obeta en sončen morski dan...upam, da na Primorskem ne piha tolk burja, kot je pihala ponoči pod gorami. :xx!:

V naslednjih dneh me čaka ogromno izobraževanja in priprav na nastop....se bo treba potrudit.

Občutek mi pravi, da uspem.

Vem tudi, da bi vas bilo potrebno za nekaj časa zapustiti, dati prostor drugim, a sem prav danes odprla temo o Politiki,

in prepričana sem, da mi boste pomagali z vašimi mnenji.

Tako da, ostajam še za nekaj časa.

Prepričana sem, da mi z vašo pomočjo uspe.

Naredite si prekrasen dan in vse dobro xsrcx

x:Dx kdo spi?

meditirala, pomila posodo, tud tla v kuhinji so že čsita, dala cunje prat, naredila en zoprn račun...

Audente itak da boš uspela :palec:

haha jst pa ravno odmikam stole okrog sebe v tem obdobju ;)

veter je bil pa tudi pri nas, sanje imam pa itak že nekaj časa odštekane

vedno moraš dovolit da se še kakšen stol doda v prihodnosti..

ma kaj pametujem, grem v trgovino...

včeraj je bilo v Zagorju kar nekaj rokometnih tekem (moje dečve so zmagale) ampak zvečer pride Krim - štorija - na igrišču igralke obeh ekip, zapisnikarska miza, delegat tekme, navijači obeh ekip - samo nekaj je manjkalo - sodnika x:Dx

v glavnem zanimiv razplet...itak so naše dečve izgubile ampak bilo je pa zanimivo, polno smeha in sprostitve...

Jutro, bejbiki moji. x:Xx

KSenia, kej novga? :inocent: :irs: xsrcx

Audi, a ta starej hčero boš pa kr doma pustila, nč s sabo, na primorsk, vzela. :o|o: :vragec: x:Dx x:px

Glh študiram, kaj čem dons delat...v šapara morm, po par zadev, dons mi kolega tud pride comp pogledat, k mi par stvari ne dela, sm razmišljala o Šmarni, pa ni sončka, pa v petk sm bla ful bolana, pa ne vem, če je kul, da grem tok hitr.... x:Ix

Eh... xrolleyesx x:Dx

Evo, temu se reče fajn dan x8Dx

jooj, kok sem pa fajn volje :palec: x:)x x:)x en kos pleha... x:o)x

Neverjetno kolk zadovoljnih nasmeškov na kilometer zna kak kos pleha nardit x:)x

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Neverjetno kolk zadovoljnih nasmeškov na kilometer zna kak kos pleha nardit x:)x

xyesx x;)x x:)x

danes pa nekak med lenarjenjem in pospravljanjem.. sem še do zvečer sama, paše xcivx maček prišel ob 6h noter, sem šla sam vrata zapret in takoj nazaj zaspala.. pol sem se pa prvič zbudila okol 9h.. pogledala mačka,je odprl oči, se pretegnil in obrnil v drugo smer.. pa sem še jaz isto nardila x:o)x in sva pol to do 12h ponavljala x:o)x

ful sanjala ponoč.. vsakega sorodnika posebej, ene strice, s katerimi se nikol ne družim in ne ukvarjam, čist odštekan.. pa Mano, ki je morala iz nevemkakšnega razloga svojga zajčka vsepovsod s sabo nosit in kako je polnjen Rudi naskakoval plišastga medvedka od Mr.Beana pod enim ful lepim klavirjem v nevemčigavi sobi (evo, to pa preveč TV pred spanjem naredi) x:Dx

odštek..

nič, en stroj cunj se že pere, gora posode čaka, posesat je treba...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Jutrčk..... x:px Kaki dan zuni :2src: , jaz pa še vedn sam za not :xx!: No, nč, tko pač je......grem si zajtrk nardt, prav žlehtno enak k včeri, k med tednom nimam časa si to pred službo delat......al pa se mi mogoč ne da :inocent: ......torej pečjakovi navihančki pa stisnjenih oranž sok.... x:px Med obležavanjem zarad vročine sn pa enih par stvari ugotovu, ugotovil da v lajfu rabm cilj, da vreji funkcioniram.......Lani sn dokončno izpolnu skor vse svoje cilje in postal zadovoljen, tko, tudi zdej sem, sam zgleda, da jih bo zdej torej treba prestavit višje..... x:px Ok, pa jih bom, čeprav sn vedno mislu, da ko pridem do sem imam vsega dost.....pa zgleda ne bo tko......no, pa da vidimo. Jih še izoblikujem in miselno gnetem...... x;)x Hahaha, sam da mi ne začne kaka politka po glav hodt.... :wOOt: x:Dx Te se bo v parlamentu internacionala pela pred vsakim zasedanjem :vragec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

ojoj, kakšne obupne krize dajem jaz čez :eek:

čez dan si nabijem 1mio stvari, da komi še diham, zvečer pa spet kr nekam, samo da nisem doma

no, včeri zvečer je bilo čist fajn...sem imela en klepet do polnoči, potem pa malo okoli...končali smo v 12ki...jaz prvič na narodni...in mi je bilo noroooo :2src:

ful sem se sprostila, naplesala, folk sploh ni tko grozn kokr sem mislila...tko no

zbudila sem se pa skor bl pijana k šla spat...sovražm ta filing :o|o:

k sem čist brez ravnotežja...spet...bemu :sick:

ne, ne...se bo treba mal umirit...predvsem s temi lokali in pitjem, ker mi prou fizično ni ok...imam filing, da total preveč izčrpujem svoje telo :sori:

...potem pa še tole nažiranje, po pitju seveda, preden grem domov...ne bo to dobro :o|o:

nč, imam danes še inštrukcije, pa neke članke morm prevest...uf...danes se spravim v red pa PIKA :att:

vam pa želim: sončkeeeeeeee

:vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Nažrla sem se ko... x:o)x

Bla v šparu in me je en psiho zasledoval...brez heca...star cca 60, zmeden pogled, šel za mano not, NIČ kupil, me zasledoval skor v vsaki vrsti, pol počakal zunaj, spet šel z amano, sm se obrnila v drugo smer, še kr, pol sm mu pa spizdila...WTF????? :OO!: Damn. :vragec:

Bla v šparu in me je en psiho zasledoval...brez heca...star cca 60, zmeden pogled, šel za mano not, NIČ kupil, me zasledoval skor v vsaki vrsti, pol počakal zunaj, spet šel z amano, sm se obrnila v drugo smer, še kr, pol sm mu pa spizdila...WTF????? :OO!: Damn. :vragec:

x:Dx x:Dx x:o)x

ej, moji frendici je za 8.marc en 60letnik vrtnco prnesu :palec:

...hm...dolg rabjo, da dozorijo x;)x

afriški pregovor

:eek: ....hepanka, to bil varnostnik k te vidu, da si čokoladko maznla..... :vragec: .......tak da, še dober, da si mu spizdjot x:Dx

K. Čapek

x:Dx x:Dx x:o)x

ej, moji frendici je za 8.marc en 60letnik vrtnco prnesu :palec:

...hm...dolg rabjo, da dozorijo x;)x

Ma, sej me ni blo strah al pa kej. Samo, nadležno je blo. In glih pol, k mi je dopizdl in sm se odločila, da ga jst zasledujem, je ponikunu, pol pa spet splaval na površju pred blagajnami, kjer je sedel in čakal...direkt pred mojo blagajno. :eek: In ko sem bla fertik, je vstal in šel za mano, ko sem se obrnila v kontra smer, spet za mano. :eek:

Mi je prov žal, da nism počakala pri kaki izložbi, da bi mim šel, pol bi ga pa z vrečko, k jem ela not kr neki konzerv, nabolirala nekam. :vragec:

Psiho prfuknen. :vragec:

Mislm, kdo gre v špara in zasleduje folk in NIč ne kup???? xrolleyesx Get a life!!!! :vragec:

:eek: ....hepanka, to bil varnostnik k te vidu, da si čokoladko maznla..... :vragec: .......tak da, še dober, da si mu spizdjot x:Dx

:lol: Dobr majo to zakrinkane...staro 60-let, v bundi, brez uniforme, pa zmedeno gleda :eek: ...hvala, da si opozoru, bom drugič bl previdna pr kraji. x:Dx

Nis gledala nkol.....inšpektor kluzo, pa to x:o)x x;)x Men je javu, da si vzela eno čist mickeno čokoljad, pol pa te je mal strašu sam, pol pa pustu..... x:Dx

K. Čapek

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...