Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 24

Marsa

Recommended Posts

Bom probala ja. Bom malce zdaj za vaje pogledala. Čeprav zadnjič sem dobila take fajn sprostitvene vaje, ki jih delam in so kar v redu. Pod takim stresom še nisem bila, to je res. Ampak zdaj je boljše. Nisem vedla, da stres tud na to vpliva x?x x:Ix
Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

sesuta - uspešno opravila pogovor, zdej me pa čaka najhujši del - naj bo vesolje na moji strani.... se mi zdi, kot da tik pred tem da postanem metulj (sej vem ponesrečena primerjava)....

sesuta - uspešno opravila pogovor, zdej me pa čaka najhujši del - naj bo vesolje na moji strani.... se mi zdi, kot da tik pred tem da postanem metulj (sej vem ponesrečena primerjava)....

Ksenia, držim pesti zate in pošiljam pozitivne misli in želje

groza...nisem ok, nimam nobene prave energije. zvečer me čaka še MGL...3h..ojoj :eek:

nism pri volji, samo to je problem

zunaj sonček, jaz pa takole v bedu...čakam en mail...sem ga usrala v četrtek, ampak to 100/h

taka blamaža, da mi je še zdej nerodn xredx

mah, taka sm...to sem jaz, hočm, nočm...zdej bi se pa lahko že malo bolj poznala :o|o:

bi rabila en orenk post, da se za začetek vsaj fizično spravim v zagon in se spucam.

v ponedeljek imam izpit, mogoče si omislim kak post torek, sreda, četrtek...vidim, da tako ne gre naprej....se ne premika, se morm v red spravt pa konc :att:

po drugi strani pa se zavedam, da je to obdobje, ki pač mora biti...samo upam, da se bo končal s čim manj brazgotinami...ne znam razložiti

takole...to je to xrolleyesx

folk, bejžte ven na sončkeeeeeeeeeee

:vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Uh kok sm bla pa jst pridna za vikend :switz:

že v sob zjutri vse popucala, posesala, šla na 3urno kofe v mesto s prjatlco, zapravla še tazadnje evrčke (še sreča, da je hmal plača), zvečer pa kopel pa svečke pa fajn glasbica, pa izbrana družba x:px

kokrkol, preživela ned zelo pestro; šla celo na mini šetnjo na Zbilje - kok je pa tm folka :eek: sam palačinke so pa dobre x:px , zvečer pa savna :2src: z jacuzzijem-madonca znam jst uživat x8Dx

dans pa mal špilam, da delam, tuky v službi - ah kok se mam jst fajn.

Popoldne grem pa s kolesom mal naokoli, sm čist preveč jedla zadnje cajte (pa polovico-tanajkaloričnih zadevščin-tuky sploh napisala nism x:o)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Jst tud bla pridna ta vikend x^x

V soboto zjutraj sem šla na Kriško, ko sem prišla domov sem pomila vse stopnice do vhoda, ki jih ni malo by the way x:px x;)x , možič je pomil balkon, potem sva pa še oba avta oprala :switz: Da ne omenim, da sem potem še kuhala xrolleyesx xDDx

V nedeljo pa smo večino dneva telovadili s padali po (premočnem) vetru :O: :switz: , ampak sem veliko odnesla xDDx Full sem fouš enmu kolegu k si je kupi glih tako padalo k bi ga jst mela :sori: x:Ix :vragec: xrolleyesx Po ne vem kakšnem čudežu, sem po eni strani vesela, da ga ima x8Dx :palec: x^x

Zdej se pa počasi spravljam iz službe, oz. do 4h bom še x:)x Upam, da se mi bo dalo it tečt dons - mogoče bom šla kar direkt, mam itak vse v avtu - lenoba grda :vragec: :o|o:

Support bacteria, they're the only culture some people have!

Ful mi je zapasal kozarčk portovca.. zdej sm pa mal dizi.. pa počas bi se mogla od doma odpravt...x:o)x

bivšemu nesem eno porcijo regrata, bogi bil cel teden na antibiotikih :vio: pol pa še po jakno, upam da je že popravljena.. pol pa na faks..

kul dan bil dons :palec: pa še naprej bo x:)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

:switz: osmica vuni xrolleyesx

me je zobozdravnica kr postavla pred dejstvo in me nagnala h kirurgu......še ustrašit se nisem mela cajta, pa je bil zob ven x:o)x

zdej pa pasirana hrana par dni :inocent: :o|o:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

zdle sem še itak zadeta od inekcije..vpraši me jutr kak se počutim x:o)x x:Dx

Ja, jutr zna bolt :sori: . Mej kako tabletko za bolečine pri seb, nima smisla se mučt.... x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

:vragec:

morgen.... x:Dx x:Dx x:Dx

bemti svet....ne morm verjet.... :eek:

spal od petih zjutri pa do prejle... xrolleyesx x:Dx :vio:

pa spljoh nism neki zlo zazhurou ucheri.... :inocent:

tko...na izzy....k ponavad.... x:o)x x:Dx

sicer pa....boli me kurac.....sm frej ceu teden... :vio:

pa che chem....lihk mirne dushe spim tut 24 ur....tko!.... x:Dx

zanalashch... x:Dx

hehe.....a ste mi kej foush?... xzobkox xzobkox xpartyx

zlomk...tralala

777 x:Xx ou na en rilchek pa na en gobchek.... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Zmatrana :vragec:

Mi ta mala pripravila vročo čokolado prejle -pasalo ful.

Zdaj bom pa menda kar v kopalnico pa v mižule zavila. Ne velja to tak izčrpan hodit naokol..

Včeraj pa dolg pohodniško nabiralski pohodek imela s cuckom in sestro..mi pravi, da si nikoli ni mislila, da bo poleg mene Pehta ratala..no in fajn se mi zdelo, da se folk tako čudi našemu psu( a ima vaš pes črn jezik? ne, pobarvali smo mu ga x:Dx x:Dx ).

Nič -pobože in pozdrave vsem, ki kaj rabite od tega :palec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

...čer...

...lep dan je bil pa nč se nism učil...

...bil sm mal na sprehodu k je blo tko fajn, sončni žarki nežno božali...

...naredu sm en trening, počas bo sezona za kajak, treba prit v formo....

...zej grem pa na masažo... x:px

mmmm pa lep večer x:o)x

honor and respect

39 evrov sem dala za menjavo podloge od usnjene jakne :wOOt: mal šokirana bla.. jah, kaj pa prej ne vprašam :o|o: ma dobr, zdaj bo za naslednje tri sezone, upam... pokvarjeni plani glede nove frizure in mogoče clo čevljev za ta mesec xnckrivx

mal počvekala z bivšim, mu dala vrečo regrata, sem vedla da mu bo všeč :) jaz pa dobila original kompletek za mate iz argentine x:)x ful lepo zgleda..

po faksu šla po jakno pa čokolado pol pa na horsa s sošolko.. mal še pogovort se.. problemi s tipom in odločitvami kako in kaj v lajfu.. boga :sori: najhujš je tisti stadij, ko ti je točno vse jasno in veš kaj hočeš.. sam čustva pravijo čist drugače.. pa morala pa te fore xrolleyesx

lubi očitno šel na pivo, sem sama.. se še odločam, a knjigo al TV :inocent:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

:o|o: tečna sm x:o)x mogoč ne lih tečna pač pa.....ne vem če obstaja kak primern izraz xrolleyesx za spat it mi ni, sm kt ris, glih kej konkrtnega pa tud ne vem počet s sabo xcivx

pismo no....pa na večer me je tole utroflo, prej sm bla čist ok in privadna x:px zj pa sam neki žnaram pr seb....no vsaj okolice ne nadlegujem x^x

pa komi čakam da tale tedn mine :inocent:

x:Ix :xx!:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

pa komi čakam da tale tedn mine :inocent:

neverjetno.....in za njim je na sporedu zhe naslednji.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

ne vem, che bi se MURPHY lih strinju... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

ma ne šljivim js njega pet posto x^x tk bo kt sm rekla, nima pravoglasa sploh x;)x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

ma ne šljivim js njega pet posto x^x tk bo kt sm rekla, nima pravoglasa sploh x;)x

ja.....ja.....ja....kr tolazh se.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

:frog: ne bot še ti tečn, js mam vsaj ustavno pravico do tega zdej x:px

de ni mal prepozn za tole ustavno pravico... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...