Michelle 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 Bom probala ja. Bom malce zdaj za vaje pogledala. Čeprav zadnjič sem dobila take fajn sprostitvene vaje, ki jih delam in so kar v redu. Pod takim stresom še nisem bila, to je res. Ampak zdaj je boljše. Nisem vedla, da stres tud na to vpliva Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 super, glih to sem mislila ja sproščanje, meditacija ** ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 sesuta - uspešno opravila pogovor, zdej me pa čaka najhujši del - naj bo vesolje na moji strani.... se mi zdi, kot da tik pred tem da postanem metulj (sej vem ponesrečena primerjava).... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 ......- naj bo vesolje na moji strani.... pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 sesuta - uspešno opravila pogovor, zdej me pa čaka najhujši del - naj bo vesolje na moji strani.... se mi zdi, kot da tik pred tem da postanem metulj (sej vem ponesrečena primerjava).... Ksenia, držim pesti zate in pošiljam pozitivne misli in želje *** groza...nisem ok, nimam nobene prave energije. zvečer me čaka še MGL...3h..ojoj nism pri volji, samo to je problem zunaj sonček, jaz pa takole v bedu...čakam en mail...sem ga usrala v četrtek, ampak to 100/htaka blamaža, da mi je še zdej nerodn mah, taka sm...to sem jaz, hočm, nočm...zdej bi se pa lahko že malo bolj poznala bi rabila en orenk post, da se za začetek vsaj fizično spravim v zagon in se spucam.v ponedeljek imam izpit, mogoče si omislim kak post torek, sreda, četrtek...vidim, da tako ne gre naprej....se ne premika, se morm v red spravt pa konc po drugi strani pa se zavedam, da je to obdobje, ki pač mora biti...samo upam, da se bo končal s čim manj brazgotinami...ne znam razložititakole...to je to folk, bejžte ven na sončkeeeeeeeeeee Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 Uh kok sm bla pa jst pridna za vikend že v sob zjutri vse popucala, posesala, šla na 3urno kofe v mesto s prjatlco, zapravla še tazadnje evrčke (še sreča, da je hmal plača), zvečer pa kopel pa svečke pa fajn glasbica, pa izbrana družba kokrkol, preživela ned zelo pestro; šla celo na mini šetnjo na Zbilje - kok je pa tm folka sam palačinke so pa dobre , zvečer pa savna z jacuzzijem-madonca znam jst uživat dans pa mal špilam, da delam, tuky v službi - ah kok se mam jst fajn.Popoldne grem pa s kolesom mal naokoli, sm čist preveč jedla zadnje cajte (pa polovico-tanajkaloričnih zadevščin-tuky sploh napisala nism You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 Jst tud bla pridna ta vikend V soboto zjutraj sem šla na Kriško, ko sem prišla domov sem pomila vse stopnice do vhoda, ki jih ni malo by the way , možič je pomil balkon, potem sva pa še oba avta oprala Da ne omenim, da sem potem še kuhala V nedeljo pa smo večino dneva telovadili s padali po (premočnem) vetru , ampak sem veliko odnesla Full sem fouš enmu kolegu k si je kupi glih tako padalo k bi ga jst mela Po ne vem kakšnem čudežu, sem po eni strani vesela, da ga ima Zdej se pa počasi spravljam iz službe, oz. do 4h bom še Upam, da se mi bo dalo it tečt dons - mogoče bom šla kar direkt, mam itak vse v avtu - lenoba grda Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 Ful mi je zapasal kozarčk portovca.. zdej sm pa mal dizi.. pa počas bi se mogla od doma odpravt... bivšemu nesem eno porcijo regrata, bogi bil cel teden na antibiotikih pol pa še po jakno, upam da je že popravljena.. pol pa na faks.. kul dan bil dons pa še naprej bo WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 osmica vuni me je zobozdravnica kr postavla pred dejstvo in me nagnala h kirurgu......še ustrašit se nisem mela cajta, pa je bil zob ven zdej pa pasirana hrana par dni There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 Kul Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 zdle sem še itak zadeta od inekcije..vpraši me jutr kak se počutim There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 zdle sem še itak zadeta od inekcije..vpraši me jutr kak se počutim Ja, jutr zna bolt . Mej kako tabletko za bolečine pri seb, nima smisla se mučt.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 morgen.... bemti svet....ne morm verjet.... spal od petih zjutri pa do prejle... pa spljoh nism neki zlo zazhurou ucheri.... tko...na izzy....k ponavad.... sicer pa....boli me kurac.....sm frej ceu teden... pa che chem....lihk mirne dushe spim tut 24 ur....tko!.... zanalashch... hehe.....a ste mi kej foush?... zlomk...tralala777 ou na en rilchek pa na en gobchek.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 Zmatrana Mi ta mala pripravila vročo čokolado prejle -pasalo ful.Zdaj bom pa menda kar v kopalnico pa v mižule zavila. Ne velja to tak izčrpan hodit naokol.. Včeraj pa dolg pohodniško nabiralski pohodek imela s cuckom in sestro..mi pravi, da si nikoli ni mislila, da bo poleg mene Pehta ratala..no in fajn se mi zdelo, da se folk tako čudi našemu psu( a ima vaš pes črn jezik? ne, pobarvali smo mu ga ). Nič -pobože in pozdrave vsem, ki kaj rabite od tega Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 ...čer... ...lep dan je bil pa nč se nism učil... ...bil sm mal na sprehodu k je blo tko fajn, sončni žarki nežno božali... ...naredu sm en trening, počas bo sezona za kajak, treba prit v formo.... ...zej grem pa na masažo... mmmm pa lep večer honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 39 evrov sem dala za menjavo podloge od usnjene jakne mal šokirana bla.. jah, kaj pa prej ne vprašam ma dobr, zdaj bo za naslednje tri sezone, upam... pokvarjeni plani glede nove frizure in mogoče clo čevljev za ta mesec mal počvekala z bivšim, mu dala vrečo regrata, sem vedla da mu bo všeč jaz pa dobila original kompletek za mate iz argentine ful lepo zgleda.. po faksu šla po jakno pa čokolado pol pa na horsa s sošolko.. mal še pogovort se.. problemi s tipom in odločitvami kako in kaj v lajfu.. boga najhujš je tisti stadij, ko ti je točno vse jasno in veš kaj hočeš.. sam čustva pravijo čist drugače.. pa morala pa te fore lubi očitno šel na pivo, sem sama.. se še odločam, a knjigo al TV WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 pol pa na horsa s sošolko.. pa ne morsh takoj s trdim staffom zachet..... zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 tečna sm mogoč ne lih tečna pač pa.....ne vem če obstaja kak primern izraz za spat it mi ni, sm kt ris, glih kej konkrtnega pa tud ne vem počet s sabo pismo no....pa na večer me je tole utroflo, prej sm bla čist ok in privadna zj pa sam neki žnaram pr seb....no vsaj okolice ne nadlegujem pa komi čakam da tale tedn mine :xx!: KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 pa komi čakam da tale tedn mine neverjetno.....in za njim je na sporedu zhe naslednji.... zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 neverjetno.....in za njim je na sporedu zhe naslednji.... zlomk...tralala un bo bolši definitivno KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 un bo bolši definitivno ne vem, che bi se MURPHY lih strinju... zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 ne vem, che bi se MURPHY lih strinju... zlomk...tralala ma ne šljivim js njega pet posto tk bo kt sm rekla, nima pravoglasa sploh KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 ma ne šljivim js njega pet posto tk bo kt sm rekla, nima pravoglasa sploh ja.....ja.....ja....kr tolazh se.... zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 ne bot še ti tečn, js mam vsaj ustavno pravico do tega zdej KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 ne bot še ti tečn, js mam vsaj ustavno pravico do tega zdej de ni mal prepozn za tole ustavno pravico... zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts