Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 24

Marsa

Recommended Posts

številčno... eh sej jaz sem navajen na to nesorazmerje... sem hodil v italijansko šolo, kjer sem bil edini tip.. mislim, da nas je bilo na celi šoli 7. glih za ekipo malega nogometa

Mal bi pogledal smeške pa bi vidu da se hecam. x;)x Sicer pa ne vidm, da bi nam strelčkom druženje z dekleti težko padlo, torej boš carsko se mel :palec: .......razn če nis spet kake zagodel, tud čist možno za strelčka.... :vragec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

Mal bi pogledal smeške pa bi vidu da se hecam. x;)x Sicer pa ne vidm, da bi nam strelčkom druženje z dekleti težko padlo, torej boš carsko se mel :palec: .......razn če nis spet kake zagodel, tud čist možno za strelčka.... :vragec: x:Dx
če pa je oz še bo..ga bomo pa itak popedenale :vragec: x:Dx

ka slučajno kdo ve približno število oseb x:px

tudi otročički, ki so še na toplemi so že člani družine x:Dx

okol 10...mogoče kak več

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

:lol: js pa prebrala da nej se js mal brzdam......pa nč jasno blo, ka ga spet lomim x:Dx x:Ix no, poštekala da si ti tko prebrala, jao šlamparija x:px

Enako. :lol:

Meni je neki sumljivo tale četrtek :sori:

BNe vem ne vem.. treba je pozitivno gledat naprej kajne.. sam pismu.. neki mi govori šepeta...

Da te nom sanjala...maš, da greš, pa konc. Ne boš me zdej na cedilu pustu, prokafix! :vragec: x:px

A v MB? :inocent: Tebe bi pa res bilo lepo spet videt..... x:)x :palec:

Aja, a sam njo al kaj? :vragec:

Sam da povem... službo sem zamudil... mogu bi začet ob 14h pa sem čist pozabil :o|o:

x:Dx x:Dx x:Dx

Jst sm pa 2 urci odpsala in sm k rožca. :palec:

Prej sm cookie brala..rolala bi. :2src:

Joj, že dolg nism. x:px

Se bo treba obvezno nament...ta petek al pa ta vikend.

A kdo rola kle gor? Pa je iz lj in se mu da? Aja, pa ne bi res kakšnega mečkača...tko en normaln tempo, ne spet profi varianta? :inocent:

Meni je neki sumljivo tale četrtek :sori:

BNe vem ne vem.. treba je pozitivno gledat naprej kajne.. sam pismu.. neki mi govori šepeta...

hehe, da nis shizofreničen ratal x:Dx x:Dx

jaz sem dobil prišepnitev, da bosta v lokalu sedeli dve nosečnici x^x

opala a nam hočeš med vrsticam kej puvedat :8): boš očka?

x:Dx x:Dx x:Dx kako ti je pa to uspelo x:Dx

sej prav, da ma prisluhe in prišepetavanja x:Dx x;)x

A kdo rola kle gor? Pa je iz lj in se mu da? Aja, pa ne bi res kakšnega mečkača...tko en normaln tempo, ne spet profi varianta? :inocent:

Jst rolam, sem iz LJ, imam samo normalen tempo, druzga ne poznam xnckrivx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

:vragec:

jst sm iz Lj, pa nism mechkach....no chist profi tut ne....da se mi zmeri.....rolam pa samo chistake z domachico.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Wanna be maj frend? xflirtx x:px x:Dx

xokkx sam tepst me ne smeš x:Dx sploh mi ličiš bolj na Šumi bombon: uzuni tvrd, unutra mekan x:o)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

jst sm iz Lj, pa nism mechkach....no chist profi tut ne....da se mi zmeri.....rolam pa samo chistake z domachico.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

No, če bom tole rabla, vem, na kero sitnobo se obrnt. x:px x;)x

xokkx sam tepst me ne smeš x:Dx sploh mi ličiš bolj na Šumi bombon: uzuni tvrd, unutra mekan x:o)x

Šumi iz maj midl nejm. x8Dx

ceu mekan... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

[quote name='Pika Pikica' date='13. Mar 2007, 14:42' post='816571

Aja, a sam njo al kaj? :vragec:

Ja, več maš od družbe z eno k s petimi..... :vragec: x:Dx Ma, aliance pa res že dolg nisn vidu, pa to.....če ne prej, pa ga mogoč na lent spet s kom pripiči x:px .....Tak k pikica k se repenč neki k ponavad :vragec: x:Dx

K. Čapek

Da te nom okol kepe...kdo je bil prejšn mesec v MB, pa te ni blo, a, a, a? :vragec: :blackeye: :blackeye: :blackeye:

Todika? Klarus? Aakhut? :inocent: :vragec: x:Dx

K. Čapek

.. kok je lep dan dons! :2src:

dbesticno! xokx

Tima cakam, da uleti (upam da se ne guzva kje za kake rozhe al kej, k ga tok cajta ni xDDx)...

Dons sem se odlocla da si oblecem minico po dolgem cajtu in - so mi vse preozke! :O: xrolleyesx

ne stekam, pa mislim kok suhcena sm. x;)x

no tle mam eno cist na tesno, ta zeleno, k je volnena pa pika, clo cez zhabe. :o|o:

dons sem pr mami na stopniscu srecala gospoda C., ki je, ko sem bla majhna, vedno bil blazno prijazen, pa nam je kar kaksne cokoladke dal pa celo denar mi je dal kdaj, ces, za kaksen sladoled.

In dons gledam, ce je tapravi (k se mi je zdel nekam manjsi pa tak xDDx)... ga pozdravim prijazno, pa me ne prepozna, da cigava pa sem pa tko... skratka in greva skup v lift in se pogovarjava mal, pol pa iz zepa potegne - cokoladko in mi jo ponudi. x8Dx xDDx

Pravim, oh najlepsa hvala, sam jo boste rajs dal vnucku al pa kej..

pa pravi, mah, k ste me ze tko prijazno nagovorili.

Sem rekla pol, Ok, vzamem, thanx, k je hec, k mam dons glih rojstni dan. xDDx

a ni kul? x8Dx

kaj se mi je zdanjic zgodil...

Ponavad mi eksplodira luc, k jo prizgem al pa kej.

No zadnjic pa BEREM... xyesx normalno lepo izi berem pac.

Ejjj! kar naenkrat POK! :bomb: - raznese zharnico..

Mi je blo kar hecn mal... k NC nisem....

vstanem, zamenjam prav lucko, k nisem mela vec takih zharnic, od tima vzamem novo lucko nocno, jo prizgem, berem.

Cez kakih 5 minut pa sam naredi POF! :bomb: in raznese se to! x!x x?x :O:

Tko da mi je blo kr mal cudn in clo mal... hm, 'strah' me je skor postal... tko mal spooky se mi je zdel.

tko da sem pol ene 10 minut kar v temi sedela, preden sem se eno zamenjala (ta je pol delala, ni eksplodirala xDDx).

aja, istega dne sem pa namenoma ugasniila svecko na diseci lucki (neki mi je rekl), k sem sla ven...

pridem dam, pa vse po tleh nekaj cudngea raztrescenega.

je bla pa razsuta posodca od te lucke, BREZ da bi kaj kurla spodaj!

Tko da je dobesedno pokal pr men oni dan. x:px xDDx

1x prejsnji teden, sem rekla moram prav v dnenvik zapisat, kej tacga pa se ne.

aja! vcer sem pa kozarc razbila, sam to pa zarad storastosti.... jemljem kot dober znak. x^x

sem mal zhurala cez vikend, mela obiske, ful fejst se mela. xcheersx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...