Ksenia 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 poslala en email, nato opravila še klic in se počutim lažje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 aja, sm se spomnla zdjle, a hoče kdo od tistih k pridejo v čet. kej tehle gobic za vodni kefir k mam čuda tega, pa škoda mi je stran vržt in zj skladiščim v hladilniku za vsak slučaj če pa bi kdo mel tko, če bi pač kdo.... KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 marsa...nice, da se mal prkažeš....da ne zaženemo kakšne uzbune..... ....še bolj nice pa za to, da se maš fajn.....žarnce so si pa same krive..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 aja, sm se spomnla zdjle, a hoče kdo od tistih k pridejo v čet. kej tehle gobic za vodni kefir k mam čuda tega, pa škoda mi je stran vržt in zj skladiščim v hladilniku za vsak slučaj če pa bi kdo mel tko, če bi pač kdo.... evo se javim prosim zame eno dozoal koker pač to imenujemo:inocent: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 evo se javim prosim zame eno dozoal koker pač to imenujemo:inocent: dobiš KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 dobiš hvala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 ja ja jaaaaaaaaaaaaaaaobe s kseniojaaaaaaaaaa ti pa bojo prenesli dve največji jamrovki na kupu Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 jz bi tud gobice od kefirja.. če mi uspe pridt.ja, Mick, isto cifro.sej se bom po moje zmenla, da me nekdo podpiše, če se bo dal... mi je že tolk všeč ideja ratala, da pridem.. hmm... a kdo gre iz LJ oziroma kdo rab prevoz? bl brez keša pa bi delila stroške.. ponudbe na OS kul dan bil, bla na ribicah, zunaj na travci jedl, piknik nekak.. pol šla po mačka k men domov in ga valda ni blo, potepuha, tko da sem mu sam za jest naštimala.. pol sva šla pa še k našim mal pogledat, kr tko mal za čvek čvek in je zavleklo se 2 uri.. mi je kul, ker se oči in očitno kr štekata.. se kar začvekata, grem pol kar stran ker nimam kej zravn debatirat kjut jutr spet une vaje, ki mi morijo lajf :xx!: WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 Nu tako. Dan se očitno po jutru NE pozna. Ker jutro bilo čisto fajn. Zbudila ob pol sedmih do pol devetih brala Satanske stihe. Spekla palačinke, skuhala kowo, potem prispeli gospodič domov..bilo še čisto v redu dopoldan...potem pa vse narobe.Skratka..ne dobro..za kurac po domače..Mah me škorpija jebe..bi pustila stvari pri miru..ne pa da tišim nos nekam..Bome videli so rekli slepi..Sem pa maličko ponosna nase..samo dva kroga okoli mize naredila in niti takoj na sekret nisem rabila šibnit..ampak čez kakšno uro in pol..Tak da tole -što ne ubija jača..drži.Nisem kregalno razpoložena..tudi tole je nekaj. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 Nu tako. Dan se očitno po jutru NE pozna. Skratka..ne dobro..za kurac po domače..Mah me škorpija jebe..bi pustila stvari pri miru..ne pa da tišim nos nekam..Bome videli so rekli slepi.. nu tako modro si napisala , da lahko sam pokimam kdaj bom nehala nos tiščat tja kjer že na daleč smrdipr nas vozijo gnojnico dežja pa od nikodergas maske bo treba ubost, še cote na štriki smrdijo ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 Viš -tega pa na SREČO vsaj v Halozah še nimamo Se pa seveda obilno škropi poleti..ampak pustmo podrobnosti...Sem se v službo peljala po lubem Ptujskem poli..pa tak smrdelo da me hotlo kar pobrati... Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. marec 2007 Prijavi Deli 14. marec 2007 Ej a kdu ve kako je kej z Mystico.. tale bejba je imela danes neki in valjda nikjer ne piše kako se ji je izšlo... kot da bi zanalašč to delala... a ti tole kaj pove dobro jutro... ni spanja, krucenal...še tist pa ko spim, sanjam pa ko pri norcih, same otroke ... očitno tud v spanju delam na sebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. marec 2007 Prijavi Deli 14. marec 2007 Jutro. Ksenč, v noči iz četrtka na petek, boš garantirano spala, ko angelc. Jutro...kumi sm šla spat, pa nehala delat, pa sm spet pokonci in delam. Sej vseeeeeeeeen...krasn dan bo. A ne? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 14. marec 2007 Prijavi Deli 14. marec 2007 Pomoč prosima je zbirno mesto v Celju ob cesti ( se vidi s ceste) in kje lahko parkiram? Moram k šparu, tušu al majo parkirplac? http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. marec 2007 Prijavi Deli 14. marec 2007 Mislim, da Tuš, parkplaca kokr češ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. marec 2007 Prijavi Deli 14. marec 2007 shlik shlak bi rekla Pika. ja ja, ena nevarnost več na cesti bo. There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. marec 2007 Prijavi Deli 14. marec 2007 BRAVO Mystica Jutro....kako sem zaspala včeraj..kot ubita...ubija me tud ekonomika...le kdo se je zmislute številke??? Danes mam ful dela... Uživajte ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 14. marec 2007 Prijavi Deli 14. marec 2007 Mislim, da Tuš, parkplaca kokr češ. ok bom pr Tušu avto pustila http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. marec 2007 Prijavi Deli 14. marec 2007 jutro zasavka ja najbolš pr tušu, pizerija je čist za cesti med tušem in šparom, tko da nimaš kej falit aliana, ti jih bom prštimala, če prideš, če pa ne, a ti jih lohk kdo dostavi dons sm začuda fajn spala,tko kr zjutri so me ptiči zbudili ob ene 6ih tako dretje da dol padeš pol sm mal zadremala nazaj, se je pa tamičkeno zbunlo nema spavanja, sm mogla vstat direkt da je rokoborca vrglo iz ravnotežja , k če sm se sam premaknla al kej, ni nč pomagalo fajn bi blo č bi kj koristnega nardila dons KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. marec 2007 Prijavi Deli 14. marec 2007 Ma ja, jst ji lahko dam gobe. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. marec 2007 Prijavi Deli 14. marec 2007 morgen..... kako lepo jutro.... chloveku je kr zhal spat it.... no....mogoche lahko she mal odlasham s tem dejanjem... she mal muzike...de nau prevelik shok.. zlomk....tralala777 ou mal na rilc mal v zasavje... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. marec 2007 Prijavi Deli 14. marec 2007 morgen aja fajn to, mene pa taubeki, še kr gnezdo delajo.... včer me je zagrablo domootožje, sn kupla cajtng Večer sa prilogom the best of Ivica Šerfezi...Malajka nakupem de Malajka so me specialci vprašali, če se mi je čist odpulilo... zaj sam še Wernerja nabavim ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 14. marec 2007 Prijavi Deli 14. marec 2007 jutro zasavka ja najbolš pr tušu, pizerija je čist za cesti med tušem in šparom, tko da nimaš kej falit no fajn. bom že najdla. kakšni so pa razpoznavni znaki? nageljček v reverju in Delo pod pajsko? http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 14. marec 2007 Prijavi Deli 14. marec 2007 Dons zjutraj sem že zlikala pol perila, peljala pse na sprehod, pomila pol šteng pred bajto, ker mi en cucek ščije po njih , bla na bencinski - tankala za 15€ - jutri je plača - srečala enega kolega in bla pred osmo v službi Pa še napudrala sem se dons Kaj še pride Lep dan vsem skupaj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. marec 2007 Prijavi Deli 14. marec 2007 ti sam nosenčncam sled. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts