Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 24

Marsa

Recommended Posts

kakšni so pa razpoznavni znaki?

:vragec:

babe:

155cm

75kil

40 in vech let

(zgledajo in tudi so kuharce)

deci:

175cm

95kil

usnjeni reklci

(zgledajo k shoferji kamjonou, ampak so pa bivshi rokerji)

x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

No, pa sej ne zgledajo vsi tko, k ti, zlomk. x:px x:Dx

trapa

ne zgledam ne k kuharca ne k mick-eni.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

babe:

155cm

75kil

40 in vech let

(zgledajo in tudi so kuharce)

deci:

175cm

95kil

usnjeni reklci

(zgledajo k shoferji kamjonou, ampak so pa bivshi rokerji)

x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

zdej si me pa čist opisu - vsak me bo takoj spoznal - sam , žal, nisem kuharca in ne bom mela belga firtuha xDDx

http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg

zdej si me pa čist opisu - vsak me bo takoj spoznal - sam , žal, nisem kuharca in ne bom mela belga firtuha xDDx

"izgled" ni biu tok zlo mishljen zunanji kor mentalni nivo..... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

"izgled" ni biu tok zlo mishljen zunanji kor mentalni nivo..... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

aja x:Dx

ampak vseen me boš po izgledu spoznal in ne po moji inteligenci, načitanosti, razgledanosti... x;)x x:Dx

Totalno zanič spala, da ne rečem, da sm celo noč mižala :xx!:

Včer šla pol vseen kolesarit, blo gut :palec: dons bi tut šla, pa nism zihr če bo rit to prenesla z obzirom, da še ni utrjena x:o)x No, bom vidla kako pa kaj, pa pesota sm dobla nazaj, tko da bo šla z mano - v košarci, jasno xrolleyesx

Aja, pa na kavico sm šla včer z dragijem v Mečkator; me že poznajo kot stalno abonentko; baje je sam še ena stranka tok tečna okol kafeta kt jst (a si je res tok neverjetno, če naročim super ultra kratko kavo brez, pa kozarc tople vode; čeb rekla mali espresso bi dobla deci razredčene wannabe kave) Anyway, je bla natakarca tok prijazna, no pa sej je tale zmeri, pa zmer nardi točno tako kavo kt jst čem, sm se odločila da ji bom skos dajala napitnino; mah sej tuki v tem kafiču so (od 7) 3 normalni kelnarji (2 tipa + 1 ženska) k nardijo kavo točno tako kt js čem, pa jim pol zmer dam napitnino.

Zvečer pa TP - mah, že zdej se mi ne da - totalno nič si ne morm koreografije zapomnit; pomoje se spreminjam v zlato ribico; pa ne po 3 željah, ampak po 3-sekundnem spominu xcivx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

aja x:Dx

ampak vseen me boš po izgledu spoznal in ne po moji inteligenci, načitanosti, razgledanosti... x;)x x:Dx

mi bo spoznavanje prihranjeno.....ker me ne bo..... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

mi bo spoznavanje prihranjeno.....ker me ne bo..... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

škoda, jaz sem se pa že veselila... x:Dx pa drugič :palec:

Zvečer pa TP - mah, že zdej se mi ne da - totalno nič si ne morm koreografije zapomnit; pomoje se spreminjam v zlato ribico; pa ne po 3 željah, ampak po 3-sekundnem spominu xcivx

x:Dx x:Dx x:Dx poznam to...jst tud glumim gljivu...pa se delam da vem kaj una če xrolleyesx

mam najraje improvizacijo, pa una nč ne šteka, kr neki tišči v neke koreografije, pol se ji pa tolk fino zdi, če čist slučajno vse v željeno smer istočasno obrnemo...eh tile optimisti mi grejo prav na živce, kr upa nemogoče, da nas bo kaj naučila x:Dx x:Dx x:Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

hvala za une ki so namenjeni v Zasavje x:Xx x:Dx

bemu ti si to mene opisoval al kuga :eek: :inocent:

a mash usnjen reklc?.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

včeri bila v kitajski..pa sploh lačna nisem bila...samo sem imela en res super večer, kar se pogovorov tiče

pop sem si šla pa kupt ene CDje, ker čist živce zgubljam s tem snemanjem muske z neta :horro-cb:

sem si vzela dvojni CD caffe arabica in je noroooooo :onfire:

pa še dvojni CD clubbers guide 2007 :party:

drugače pa: bluzim 100/h, čez vikend grem na Krk...yessssssss...komi čakam...sončk, morje, same lepe stvari

zdejle se spravljam en mail pisat in popravljat škodo, ki sem jo naredila prejšnji teden...upam, da mi uspe,,,bi bilo res škoda drugače

držte pesti xcrossfingx

ob 16.30 mam kozmetičarko, pa mejbi skočm še k frizerki dons...morm poklicat pa se naročit x^x ...pol bom pa lepaaaaaaa k kisla repaaaaaa x:o)x

vam pa seveda: sončkeeeeeeeee

:vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

včeri bila v kitajski..pa sploh lačna nisem bila...samo sem imela en res super večer, kar se pogovorov tiče

pop sem si šla pa kupt ene CDje, ker čist živce zgubljam s tem snemanjem muske z neta :horro-cb:

sem si vzela dvojni CD caffe arabica in je noroooooo :onfire:

pa še dvojni CD clubbers guide 2007 :party:

drugače pa: bluzim 100/h, čez vikend grem na Krk...yessssssss...komi čakam...sončk, morje, same lepe stvari

zdejle se spravljam en mail pisat in popravljat škodo, ki sem jo naredila prejšnji teden...upam, da mi uspe,,,bi bilo res škoda drugače

držte pesti xcrossfingx

ob 16.30 mam kozmetičarko, pa mejbi skočm še k frizerki dons...morm poklicat pa se naročit x^x ...pol bom pa lepaaaaaaa k kisla repaaaaaa x:o)x

vam pa seveda: sončkeeeeeeeee

:vio:

kam hodiš na Krk? x?x

dol?

zlOOOMMMMk....tralala

ja teža x:Dx

a me kdo čsti s kakšnim vikendom na morju :vragec:

sita tega kraja do daske...

sem pa danes si vzela luškan sprehod in obiskala oddaljene stranke in pot je vodila po naravi... luštno... tri ure v bistvu narave... sam zoprni telefoni vmes, dobro da znam kljub temu prisluhnit zvokom narave :2src: pa sest na klopco in se prepustit sončnim žarkom...

lajf je lep čeprav zajeban do daske x:Dx

vmes, dobro da znam kljub temu prisluhnit zvokom narave :2src: pa sest na klopco in se prepustit sončnim žarkom...

lajf je lep čeprav zajeban do daske x:Dx

:palec: res je, ti sam unga puoba posluš

gas do dile

pual pa jamri x:Dx x:Dx x:Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x:Dx x:Dx x:Dx nu prav pual bom pa jst mal x:px

sonce jst pa za šipo , lačna in žejna, na ležaljko bi šla bronzanu boju hvatat x:o)x sweet dream xhypnox xloveyx

Drdan x:)x Še mal pa bom upam čist ok......sam smrkam še, pa mal kašljam. :o|o: Hvala bogi, k so zunaj tko lepi dnevi, sam pa jih več al manj občudujem le iz balkona. Pismo, skor mam tehničnega.....pa moji ovni majo rojstne dneve......marc mi je vedno finančno neugoden :o|o: Bo že, še je vsako leto šlo pa bo tudi to......Imejte se :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Dons zjutraj sem že zlikala pol perila, peljala pse na sprehod, pomila pol šteng pred bajto, ker mi en cucek ščije po njih :vragec: , bla na bencinski - tankala za 15€ xrolleyesx - jutri je plača :switz: - srečala enega kolega xchatx in bla pred osmo v službi x^x Pa še napudrala sem se dons xcivx

Kaj še pride x8Dx xupx

Lep dan vsem skupaj :flowerface:

:inocent: kdaj maš pa cajt za spat xnckrivx, kakorkoli računam mi neke čudne ure pridejo ven x;)x, nekrščanske kokr bi rekel zlomk x:Dx Jst pa sam neki pojem, pa mal potelovadim, sam pred osmo ne pridem v službo, zdej ko ni več treba x:)x, no kot da sem bil prej ful priden :inocent: x:Dx

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...