Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 24

Marsa

Recommended Posts

x8Dx jutro

matr kak dan bo x^x x:px

tko kefir mam raztalan x:Ix x:Dx tak da dobite bejbe x:o)x

matr sm šla z mokro glavo spat včer :inocent: zj mam pa grivo da dol padeš xzobkox tolk da vas opozirim, ker se mi niti slučajno ne da tole v red spravljat :o|o: mogoč se bo pa samo xcivx x;)x

celo noč sm neki mutla pa bluzla, pa se zbujala, pa scat hodla, pa obračala xrolleyesx pa sm kr nekak....nism prevč zbita x^x pa ob sedmih sm bla čist budna, sam se niti pod razno ni dalo vsat do mal prejle x:Ix sam se tamičkenmu mal cartala xsrcx x:Ix moj prav da bom že zdej čist scrkljala tole bitjece x:Dx x:px

aja, jem drgač x;)x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Deli na socialnih omrežjih

x:Dx a misliš, da bi kar spokala kufre :eek: .

ah, ne, jaz sem une ta konzervativne zveste sorte x:px , saj veš. če se s kom zapletem, kar vztrajam, čeprav bi mogoče bilo kdaj kaj drugega boljše :o|o: .

jah, nimam kakšnih posebnih prebliskov x;)x pa nič ne napišem. berem pa x:Ix !

lahko se pa začnem hvaliti, recimo :inocent: , pa se ne bom x:px .

lahko rečem samo, da sem OK! x^x

No, dobro.. :o|o:

ne mores kar tako izginiti, brez pismene napovedi, recimo.. x;)x

Astra

x^x oja, se da tud brez pismene x:px sam zgineš ko kafra x8Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Dan :U:

Tok sm zaspana, da bom pod mizo padla :sleeping:

Čist sm fertik, včer šal po službi kolesarit, peso je uživau sto na uro, pol zvečer sm mela pa še TP - ns je tok zgonila da mam še dans skelet razmajan. Te plesne me pol čist zbudijo in ne morm it spat vsaj do polnoči; zjutri pa vstat ne.

Pa vreme se neky kisa; če dans nau sončka grem po službi kr v horizontalo, če pa bo, pa hajd s kolesom x^x xDDx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

x8Dx

celo noč sm neki mutla pa bluzla, pa se zbujala, pa scat hodla, pa obračala xrolleyesx pa sm kr nekak....nism prevč zbita x^x pa ob sedmih sm bla čist budna, sam se niti pod razno ni dalo vsat do mal prejle x:Ix sam se tamičkenmu mal cartala xsrcx x:Ix moj prav da bom že zdej čist scrkljala tole bitjece x:Dx x:px

:o|o: tvoj pojma nima... x:Ix

bemu, mu fotra.

Največ kar lahko foter nardi za svojega otroka je to, da ima rad njegovo mamo.

Največ kar lahko starši naredijo za dete, da si vzamejo čas za njega, da ga v prvih letih oblijejo s pozornostjo , nežnostjo .To je vse kar lahko storiš za otroka.

Če bo otrok sprejet, se počutil varno in prijetno pri vama, bo sprejel tud svet kot prijeten prostor. Ne bo imel problemov s spoznavanjem in sprejemanjem zunanjega sveta, ampak bo samozavestno stopal izza ograj vajinega doma in radoživo spoznaval nove ljudi in vse situacije v sosedovih peskovnikih in na igriščih vrtcev, šole in življenja laže "hendlal".

Potem ko je otrok star pet, šest let je konec. Kar si mu dal v prvih petih letih je prtljaga , ki se vleče za njim vse do konca življenja. Kasneje se lahko korigira, z veliko vloženega truda in napora, nikoli pa tega ne more nadoknadit, ker je zamujen pravi trenutek.

xrolleyesx Nek bučman je izjavil, da dokler otrok ne hodi in ne govori, tako nimaš z njim kaj počet.Da ga nahraniš in previješ.

Malo se je treba zamislit.

Namesto da bi tebe crkljal, pa mu je odveč že to, če se ti z otrokom.

Kar takoj ga postavi pred dejstvo, v naslednjih letih si ti in otrok. Če boš zdaj zamudila pravi trenutek. Boš pol težko nadoknadla.

Ma sej ti ne bi pisala, sam mogoče pa ti bo dalo mal mislit, zakaj so pol ženske po enem letu čist utrujene pa depraste, me zanima kateri od dedcev ne bi bil , ma polno teh mamic gledam okol sebe, redko katera uoči to iz prve, večina sfali že v fundamentu.

Vse telesne spremembe in napori ob rojstvu in negi za dojenčka, pa kupi cunj pa spremenjene razmere , zvočna kulisa otroškega joka 24 ur na dan, pa bognedaj še kake bolezni, pa to te izcuza, pa če si še v nevem kaki psihofizični kondiciji.

Ma sej ne vem zakaj ti to sploh pišem, mogoče je pa fajn še iz druge perspektive pogledat.

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x:Dx a misliš, da bi kar spokala kufre :eek: .

ah, ne, jaz sem une ta konzervativne zveste sorte x:px , saj veš. če se s kom zapletem, kar vztrajam, čeprav bi mogoče bilo kdaj kaj drugega boljše :o|o: .

jah, nimam kakšnih posebnih prebliskov x;)x pa nič ne napišem. berem pa x:Ix !

lahko se pa začnem hvaliti, recimo :inocent: , pa se ne bom x:px .

lahko rečem samo, da sem OK! x^x

bik :inocent: x;)x

Bora

ne, ne xsmx . sej si mislila astrološkega, a ne?

jaz sem tvoje pasme x:Dx

:eek: a si ziher......neki morš met u biku.....če ne to nisi ti x^x

gledam gor, lii je ratal citirat, sam jo je pa komentiranje zjebalo :inocent: x:Dx

Bora

ja, venero. :inocent: pa velik reči v devici. :inocent:

x:Dx

x:Dx x:Dx

aha x^x zemlje dost.....razumljivo pol x;)x

pismo, polno mam maka not po tipkovnici xrolleyesx

Bora

x:Dx Kak horoskop mam v direktu :eek: Jasnovidci...pazte tole:

Vse dopoldne boste slabše volje, polni negativnih misli. (deloma prov, ker sem še vedno nasikana zarad včerajšnjih odbojkarskih scen) :vragec:

Veselje se bo po trinajsti vrnilo na vaš obraz, nekaj žgečkljivih novic pa vas bo spravilo v smeh. (okol 13. me pobereta 2 fejst lunatika, pa vem, da bomo šimfal) xDDx :palec:

Simpatično srečanje vas ne bo pustilo brezbrižne. (srečanje lunatikov) xsrcx

Preveč besed in hiter utrip srca bo tudi z nasprotne strani. (le komu bom to pot zmešala glavo?) :inocent: xnckrivx x:Dx x:o)x

Kul. Drži, kot pribito. :palec: x:Dx x;)x

še za mene poglej x:px pa obnovo prosim x:o)x

dans sem pa sanjala, da sem se pogovarjala z astro.....tolk zadev mi je razložla....js pa nč zapomnila x:Ix x:Dx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

:eek:

gledam gor, lii je ratal citirat, sam jo je pa komentiranje zjebalo :inocent: x:Dx

:vragec: x:Ix ja tvojga sn razcotala

pa sem rabla mal več cajta

harpija.press

včeri preživela kozmetičarko in frizerko x^x

sem spet čist svetla v glavo :inocent:

kožo mam pa tako, da bi se najraj v muslimanko namaskirala danes xrolleyesx

potem sem si kupla angelske karte...se nism mogla upret...čeprav sem čist brez dengov :o|o:

danes grem pa še na krk...yesssssss...vi sploh ne veste kako se že veselim :hepko:

zjutri sem M peljala v službo, da si zazihram avto, pol sem dala prat, pa eno žehto od učer ubesla (se mi ni dal ponoč čakat, da se opere, čeprav ful sovražim zjutri perilo obešat), zdej sem rudiju kletko namočila, rože zrihtala...čaka me pa še:

-pošta

-banka

-knjižnica

-obisk sosede

-BTC

-praznjenje zalog hrane doma x:Dx ...da bom mela čim več sabo

...verjeli ali ne, ampak tega je še mali mio, preden se spokam...pa sem že zdej čist preveč utrujena

spisek stvari sem že skor dopolnila,,,samo še frendico pokličem kaj lahko doma vzame, da ne bova kupovali :palec:

jutri pa: sončekkkkkkk, morjeeeee, veterrrrr, svež zrakkkkk...yessss

:vio: :vio: :vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

:o|o: tvoj pojma nima... x:Ix

bemu, mu fotra.

Največ kar lahko foter nardi za svojega otroka je to da ima rad njegovo mamo.

Največ kar lahko starši naredijo za dete, da si vzamejo čas za njega, da ga v prvih letih oblijejo s pozornostjo , nežnostjo .To je vse kar lahko storiš za otroka.

Potem ko je otrok star pet, šest let je konec. Kar si mu dal v prvih petih letih je prtljaga , ki se vleče za njim vse do konca življenja. Kasneje se lahko korigira, z veliko vloženega truda in napora, nikoli pa tega ne more nadoknadit, ker je zamujen pravi trenutek.

xrolleyesx Nek bučman je izjavil, da dokler otrok ne hodi in ne govori, tako nimaš z njim kaj počet.Da ga nahraniš in previješ.

Malo se je treba zamislit.

Namesto da bi tebe crkljal, pa mu je odveč že to, če se ti z otrokom.

Kar takoj ga postavi pred dejstvo, v naslednjih letih si ti in otrok. Če boš zdaj zamudila pravi trenutek. Boš pol težko nadoknadla.

Ma sej ti ne bi pisala, sam mogoče pa ti bo dalo mal mislit, zakaj so pol ženske po enem letu čist utrujene pa depraste, me zanima kateri od dedcev ne bi bil , ma polno teh mamic gledam okol sebe, redko katera uoči to iz prve, večina sfali že v fundamentu.

Vse telesne spremembe in napori ob rojstvu in negi za dojenčka, pa kupi cunj pa spremenjene razmere , zvočna kulisa otroškega joka 24 ur na dan, pa bognedaj še kake bolezni, pa to te izcuza, pa če si še v nevem kaki psihofizični kondiciji.

Ma sej ne vem zakaj ti to sploh pišem, mogoče je pa fajn še iz druge perspektive pogledat.

sj vem to lia x:Ix no, mogoč še ne vem v vseh razsežnostih x:Dx sam se mi rečmo svita......sj tud on ni tko mislu, bolj v hecu in tko xsrcx pa itak bo za crkljanje sam en let na razpolago :o|o: pol pa v stare tire......zato tud ne štekam, zaka je dostim tok težko vse....ko pa maš sam to eno leto....težk ga je fotrat pa vse......sj je zajebano, sam zato si doma, da si tam za otroka, ne zato da boš ti spočita in frej xrolleyesx in se mu pač prilagodiš, njegovemu ritmu, oba provzaprov xsrcx

men to ni panika, ne bom že vnaprej jamrala in tko, čeprav se včasih mal norce delam x:Ix sam tole leto mislim maksimalno izkoristit in moj xsrcx srček me pdpira pr tem, čeprov bo marsikej na njega padlo.....ker js bom doma...in bom spala pač tedi k bo otrok in tko....mah, sj u bistvu brezveze, k če rečeš kej se takoj najde en kp babnc k se nazadnje noge postavjo, kt da jim kj hočeš :vragec: lahko tebi zj bit pametna, te bom pol vprašala xcivx v tem stilu......ok, sam js vsaj razmišljam o tem, čeprov me bo pol mogoč zjebalo x:Ix in ne da že po defoltu to jemlješ kt blazno breme in same pizdarije :o|o: ne umišljuj si otrok pol....

Bora

še za mene poglej x:px pa obnovo prosim x:o)x

Izvolte, madam:

Močna čustva vas bodo prežemala vse dopoldne, pretirano ljubosumje pa lahko škoduje. Vzneseni boste nad svojimi zamislimi, svojo močno energijo pa lahko napačno usmerite. Težji aspekt Merkurja bo povzročil malce napačne presoje, zato previdno z odločitvami. Če poslujete s tujino, se lahko marsikaj izjalovi. x:px

:o|o:

sem vedla da ne boš zastopla Todi

sem ti še malo poboldala, pa še stavek dopisala, če češ še parkrat preber , če ne pa tui prav, mogoče bo pa Zvezanemu prav prišu ta sestavek x8Dx

itak da me ni za poslušat, a nje, k sn tak jamrovc x:o)x

sem ti še malo poboldala, pa še stavek dopisala, če češ še parkrat preber , če ne pa tui prav, mogoče bo pa Zvezanemu prav prišu ta sestavek x8Dx

ne vem zaka se ti zdi da te nism zastopla, k men se zdi da sm te čist fajn xnckrivx sploh ono tapoboldano :inocent:

Bora

ne da se mi jet stran nazaj in gledat ka ste tm sral,,,,

che bi radi d preberem kr citirajte,,,

nch mi ne pride praw,,,ne dobim nobene shtevilke wn,,,

bo she malchk tvojo slikco glejdu... :vragec:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...