Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 24

Marsa

Recommended Posts

Ja, stane, stane, tolk bejb sm ti prpelala, ti pa tkole sklizneš... :o|o:

Tole vse skp ni nč. Pa še misnla sm, da bom kako novo dozo soli fasala, pa nč. :xx!:

Eh...klinc, pa tak prjatu. x:o)x x:Dx

Aja, Audente, sm na poti v službo, ob pol 6h zjutri, na ves glas pela: xsingx Hoteeeeeeeeeeel, soba 102, vse kar se ne smeeeeeeeeeeeeeeee, midva, pot do neba, noro zaljuuuuuuuuuuuuuubljenaaaaaaaaaaaaaaaaa :2src: x:px Hud je. :palec:

Deli na socialnih omrežjih

a smem mal pojamrat... x:Dx

trebuh me boliiiii... grem gledat v napoved če so kakšne obilne poplave napovedane...

evo si že vlečem dol tolo sobo... midve sva tolk padle v debato, da je bila vožnja bistveno prekratka do Celja... škoda

x:Dx x:Dx x:Dx

morgen

me je zaj ena nazjala, spet bo pljuval čez vas, sem rekla kr naj, če me ni zraven, mi še direkt v uč lahko pljune, sam plača naj x:o)x

drgač pa ništa novo , staro popravljamo...

danes nismo vstali, ker tud ležat nismo šli x:o)x

zunaj sonce prav perverzno sveti pa vabi x:)x x:)x x:)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

pa še jst mal pozdravim x:)x, bikec že več kot dve uri pokonc xcivx, energijsko zlo fajn, edino gledam tko mal na drobno, kot en ris xnckrivx, ja ko se ne znam spravit spat :inocent: Fajn je blo, jst itak vedno govorim, da mamo same fajn bejbe na forumu x:px, pa še fajn voznico sem mel, mava isto luno x^x Orng sem se najedel, palačinke so ble :yumy:, doma sam še jogurt xnckrivx

Pa še mal poskakat :hepko: :hepko: za ta zmatrane, ful bi še zdejle ven na zrak xnckrivx, bo treba kakšen krog med malco naredit x:px

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Dolgčas mi je. :inocent: x:Dx

Joj, uf, joj, uf. x:Dx

Spat bi šla. Nej bo že 10, da se spokam. x:o)x

še mal, detece x:Dx

pa še jst mal pozdravim x:)x, bikec že več kot dve uri pokonc xcivx, energijsko zlo fajn, edino gledam tko mal na drobno, kot en ris xnckrivx, ja ko se ne znam spravit spat :inocent: Fajn je blo, jst itak vedno govorim, da mamo same fajn bejbe na forumu x:px, pa še fajn voznico sem mel, mava isto luno x^x Orng sem se najedel, palačinke so ble :yumy:, doma sam še jogurt xnckrivx

Pa še mal poskakat :hepko: :hepko: za ta zmatrane, ful bi še zdejle ven na zrak xnckrivx, bo treba kakšen krog med malco naredit x:px

mi smo že malj dal pokonc (pa se nč ne hvalmo x:Dx )

fajn ne, da smo se mel fajn včeraj...bomo še ponovil - ko bo topl, da bomo do sred noči lahko zuni x^x

http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg

No, pa se jaz po zeloooo dolgem casu na forumu...

skratka, vceraj v Celju je bilo mega :palec: :2src: , sami the best ljudje x:px ... zal mi je edino, ker se nisem uspela prav z vsakim malo pocvekat... sem bila na koncu ze cisto hin... do doma mi je minilo sicer ultra hitro ( debata Klary :palec: xDDx ) sem pa zato doma, ko sem stopila iz avta, en malo morala postati, sem mislila, da mi bo otrocek predcasno zlezel ven x8Dx ... pol pa samo pod tus in spat...

ej, bejbe, upam, da dobim kaksno slikco, tiste, ko ste slikale...

zdaj pa malo citat, pa kruhec in kavica...joj, kak mi je lepo na dopustu.. aploh ne pogrersam sluzbe x8Dx ..

soncka vsem,

Mojca

mi smo že malj dal pokonc (pa se nč ne hvalmo x:Dx )

fajn ne, da smo se mel fajn včeraj...bomo še ponovil - ko bo topl, da bomo do sred noči lahko zuni x^x

:inocent: sej jst sem se zato pohvalil, ker sem bikec x;)x, pa ne obožujem glih nekrščanskih ur x:Dx

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

No, pa se jaz po zeloooo dolgem casu na forumu...

skratka, vceraj v Celju je bilo mega :palec: :2src: , sami the best ljudje x:px ... zal mi je edino, ker se nisem uspela prav z vsakim malo pocvekat... sem bila na koncu ze cisto hin... do doma mi je minilo sicer ultra hitro ( debata Klary :palec: xDDx ) sem pa zato doma, ko sem stopila iz avta, en malo morala postati, sem mislila, da mi bo otrocek predcasno zlezel ven x8Dx ... pol pa samo pod tus in spat...

ej, bejbe, upam, da dobim kaksno slikco, tiste, ko ste slikale...

zdaj pa malo citat, pa kruhec in kavica...joj, kak mi je lepo na dopustu.. aploh ne pogrersam sluzbe x8Dx ..

soncka vsem,

Mojca

mojca :2src: :vio:

js tud ne vem, kdaj sma prišle do maribora x:o)x lahka bi se še peljale nazaj in spet v mb...pa bi blo še vsedn premal časa za pogovor

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

vidim da ste vsi živi in zdravi in v enem kosu x;)x

matr sam res, js tud čist hin bla, kdo bi si mislu, pa sam sedeli smo x:Dx

sam pol spat nikakor :xx!: popizdla sm skor, dons pa kt en zombi spet xrolleyesx morm poštudirat kam bi se prtožla x;)x x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

:inocent: sej jst sem se zato pohvalil, ker sem bikec x;)x, pa ne obožujem glih nekrščanskih ur x:Dx

x:Xx jaz bi tud rada dalji spala, ampak spadam v rubriko "ne morm spat.." :C: (mnda EMŠO)

vidim da ste vsi živi in zdravi in v enem kosu x;)x

matr sam res, js tud čist hin bla, kdo bi si mislu, pa sam sedeli smo x:Dx

sam pol spat nikakor :xx!: popizdla sm skor, dons pa kt en zombi spet xrolleyesx morm poštudirat kam bi se prtožla x;)x x:Dx

kar na picerijo - bi lakho mel kake fotele pa kavče

http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg

kar na picerijo - bi lakho mel kake fotele pa kavče

pol bi jaz verjetno bla ze precej dolgo v lezecem polozaju :2src: , samo kaj, ko bi se mi pa pol zacelo prehitro dremat x;)x .. verjetno pa bi se mi Todi tudi pridruzila x:Dx ..

pol bi jaz verjetno bla ze precej dolgo v lezecem polozaju :2src: , samo kaj, ko bi se mi pa pol zacelo prehitro dremat x;)x .. verjetno pa bi se mi Todi tudi pridruzila x:Dx ..

x:Dx ja to bi kr blo.....stoli res sila neudobni, najbolš bi bil kaki fajni fotelj, k glih ležala tko ne vem če bi x;)x x:Dx bi vse tam ob živce spravla k bi probvala najbolši položaj najdt x:Dx študiram kak bi skombinirala da bi tko polsede spala ponoč :OoO:

Bora

x:Dx ja to bi kr blo.....stoli res sila neudobni, najbolš bi bil kaki fajni fotelj, k glih ležala tko ne vem če bi x;)x x:Dx bi vse tam ob živce spravla k bi probvala najbolši položaj najdt x:Dx študiram kak bi skombinirala da bi tko polsede spala ponoč :OoO:

ja, saj jaz bi se tudi gnezdila na vse mozne nacine... tudi jaz imam vsake toliko ponoci epizode nespanja, pol pa prizgem luc in berem :eek: x:Dx ...moz se je ze navadil, v knjiznici me tudi vec ne gledajo cudno xDDx ...

sicer pa bo cez priblizno 9 tednov bolje ( bom imela vsaj razlog, da bom ponoci budna x:px :palec: .. )

uzivaj

Mojca

ja, saj jaz bi se tudi gnezdila na vse mozne nacine... tudi jaz imam vsake toliko ponoci epizode nespanja, pol pa prizgem luc in berem :eek: x:Dx ...moz se je ze navadil, v knjiznici me tudi vec ne gledajo cudno xDDx ...

sicer pa bo cez priblizno 9 tednov bolje ( bom imela vsaj razlog, da bom ponoci budna x:px :palec: .. )

uzivaj

Mojca

he he, kak bo minil teh 9 tednov x:px drži se :palec: xDDx

Bora

Danes moram še izkoristit za letenje :2src: Jutri pa me mal mika it kam hodit, sam ne že spet na Kriško :xx!: k bi šla lohk že u miže gor. Nekam bi šla na Bovško :2src: Svinjak :inocent: al pa kej tazga x:)x

By the way , ko ma hudič mlade xrolleyesx se mi je včeraj avto frderbal :vragec: pa se mi sploh ni zdel na začetku, da je kej resnega, ga skor že nisem peljala - sam en tak dodaten čuden zvok je dobil :inocent: No, pa je še zmeri pri mehaniku :o|o: ker še ne vejo kaj je narobe, ampak ni dobro - to pa sem zvedla :vragec: Shit in drek :xx!: Zdej čakam, da me pokličejo, da izvem za diagnozo, predvsem tale € me zanima xrolleyesx :sori: . Še dobr, da smo sosedi, pa mehanik mal počaka, da skupiš finance x:Xx x^x :palec: Vseen upam xcrossfingx , da bi bil danes popravljen.

Support bacteria, they're the only culture some people have!

moram reči tkole da je Jetrnica ena ful posebno zlata lepa in prijetna oseba :love: :love:

to je za začetek.. ostale dobite svojo porcijo hvale.. tekom tedna.. k se ne morem preveč razdajat x^x

x:)x :palec:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...