Pika Pikica 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 Ja, stane, stane, tolk bejb sm ti prpelala, ti pa tkole sklizneš... Tole vse skp ni nč. Pa še misnla sm, da bom kako novo dozo soli fasala, pa nč. :xx!: Eh...klinc, pa tak prjatu. Aja, Audente, sm na poti v službo, ob pol 6h zjutri, na ves glas pela: Hoteeeeeeeeeeel, soba 102, vse kar se ne smeeeeeeeeeeeeeeee, midva, pot do neba, noro zaljuuuuuuuuuuuuuubljenaaaaaaaaaaaaaaaaa Hud je. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 a smem mal pojamrat... trebuh me boliiiii... grem gledat v napoved če so kakšne obilne poplave napovedane... evo si že vlečem dol tolo sobo... midve sva tolk padle v debato, da je bila vožnja bistveno prekratka do Celja... škoda Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 Ja, sej, babe goflaste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 pozabla povedat, da sem vesela da sem vas spoznala,... Todika - kar žariš, paše ti nosečnost... upam, da vaju ni preveč motil cigaretni dim...grem delat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 jutro včeri je blo ful fajn....sam dans sem pa čisto There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 morgen me je zaj ena nazjala, spet bo pljuval čez vas, sem rekla kr naj, če me ni zraven, mi še direkt v uč lahko pljune, sam plača naj drgač pa ništa novo , staro popravljamo... danes nismo vstali, ker tud ležat nismo šli zunaj sonce prav perverzno sveti pa vabi ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 Dolgčas mi je. Joj, uf, joj, uf. Spat bi šla. Nej bo že 10, da se spokam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 pa še jst mal pozdravim , bikec že več kot dve uri pokonc , energijsko zlo fajn, edino gledam tko mal na drobno, kot en ris , ja ko se ne znam spravit spat Fajn je blo, jst itak vedno govorim, da mamo same fajn bejbe na forumu , pa še fajn voznico sem mel, mava isto luno Orng sem se najedel, palačinke so ble , doma sam še jogurt Pa še mal poskakat za ta zmatrane, ful bi še zdejle ven na zrak , bo treba kakšen krog med malco naredit Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 Dolgčas mi je. Joj, uf, joj, uf. Spat bi šla. Nej bo že 10, da se spokam. še mal, detece pa še jst mal pozdravim , bikec že več kot dve uri pokonc , energijsko zlo fajn, edino gledam tko mal na drobno, kot en ris , ja ko se ne znam spravit spat Fajn je blo, jst itak vedno govorim, da mamo same fajn bejbe na forumu , pa še fajn voznico sem mel, mava isto luno Orng sem se najedel, palačinke so ble , doma sam še jogurt Pa še mal poskakat za ta zmatrane, ful bi še zdejle ven na zrak , bo treba kakšen krog med malco naredit mi smo že malj dal pokonc (pa se nč ne hvalmo )fajn ne, da smo se mel fajn včeraj...bomo še ponovil - ko bo topl, da bomo do sred noči lahko zuni http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 bomo še ponovil - ko bo topl, da bomo do sred noči lahko zuni pa pri meni ne bo takrat nobenih obiskov, ki bi me zmotili, ko je najboljše Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 No, pa se jaz po zeloooo dolgem casu na forumu... skratka, vceraj v Celju je bilo mega , sami the best ljudje ... zal mi je edino, ker se nisem uspela prav z vsakim malo pocvekat... sem bila na koncu ze cisto hin... do doma mi je minilo sicer ultra hitro ( debata Klary ) sem pa zato doma, ko sem stopila iz avta, en malo morala postati, sem mislila, da mi bo otrocek predcasno zlezel ven ... pol pa samo pod tus in spat... ej, bejbe, upam, da dobim kaksno slikco, tiste, ko ste slikale... zdaj pa malo citat, pa kruhec in kavica...joj, kak mi je lepo na dopustu.. aploh ne pogrersam sluzbe .. soncka vsem, Mojca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 mi smo že malj dal pokonc (pa se nč ne hvalmo )fajn ne, da smo se mel fajn včeraj...bomo še ponovil - ko bo topl, da bomo do sred noči lahko zuni sej jst sem se zato pohvalil, ker sem bikec , pa ne obožujem glih nekrščanskih ur Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 No, pa se jaz po zeloooo dolgem casu na forumu... skratka, vceraj v Celju je bilo mega , sami the best ljudje ... zal mi je edino, ker se nisem uspela prav z vsakim malo pocvekat... sem bila na koncu ze cisto hin... do doma mi je minilo sicer ultra hitro ( debata Klary ) sem pa zato doma, ko sem stopila iz avta, en malo morala postati, sem mislila, da mi bo otrocek predcasno zlezel ven ... pol pa samo pod tus in spat...ej, bejbe, upam, da dobim kaksno slikco, tiste, ko ste slikale...zdaj pa malo citat, pa kruhec in kavica...joj, kak mi je lepo na dopustu.. aploh ne pogrersam sluzbe ..soncka vsem, Mojcamojca js tud ne vem, kdaj sma prišle do maribora lahka bi se še peljale nazaj in spet v mb...pa bi blo še vsedn premal časa za pogovor There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 Joj, žalostn, da morm do 10h čakat, da se pokonc spravte in forum oživi, vmes pa 4 ure zeham. Ja, prov fejst ste, no. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 vidim da ste vsi živi in zdravi in v enem kosu matr sam res, js tud čist hin bla, kdo bi si mislu, pa sam sedeli smo sam pol spat nikakor :xx!: popizdla sm skor, dons pa kt en zombi spet morm poštudirat kam bi se prtožla KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 sej jst sem se zato pohvalil, ker sem bikec , pa ne obožujem glih nekrščanskih ur jaz bi tud rada dalji spala, ampak spadam v rubriko "ne morm spat.." (mnda EMŠO) vidim da ste vsi živi in zdravi in v enem kosu matr sam res, js tud čist hin bla, kdo bi si mislu, pa sam sedeli smo sam pol spat nikakor :xx!: popizdla sm skor, dons pa kt en zombi spet morm poštudirat kam bi se prtožla kar na picerijo - bi lakho mel kake fotele pa kavče http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 kar na picerijo - bi lakho mel kake fotele pa kavče pol bi jaz verjetno bla ze precej dolgo v lezecem polozaju , samo kaj, ko bi se mi pa pol zacelo prehitro dremat .. verjetno pa bi se mi Todi tudi pridruzila .. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 madonca vas je zdelal jaz sem ga pa še pila do 1h ponoči, pa danes že ob 6.30 vstala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 pol bi jaz verjetno bla ze precej dolgo v lezecem polozaju , samo kaj, ko bi se mi pa pol zacelo prehitro dremat .. verjetno pa bi se mi Todi tudi pridruzila .. ja to bi kr blo.....stoli res sila neudobni, najbolš bi bil kaki fajni fotelj, k glih ležala tko ne vem če bi bi vse tam ob živce spravla k bi probvala najbolši položaj najdt študiram kak bi skombinirala da bi tko polsede spala ponoč KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 ja to bi kr blo.....stoli res sila neudobni, najbolš bi bil kaki fajni fotelj, k glih ležala tko ne vem če bi bi vse tam ob živce spravla k bi probvala najbolši položaj najdt študiram kak bi skombinirala da bi tko polsede spala ponoč ja, saj jaz bi se tudi gnezdila na vse mozne nacine... tudi jaz imam vsake toliko ponoci epizode nespanja, pol pa prizgem luc in berem ...moz se je ze navadil, v knjiznici me tudi vec ne gledajo cudno ... sicer pa bo cez priblizno 9 tednov bolje ( bom imela vsaj razlog, da bom ponoci budna .. ) uzivaj Mojca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 ja, saj jaz bi se tudi gnezdila na vse mozne nacine... tudi jaz imam vsake toliko ponoci epizode nespanja, pol pa prizgem luc in berem ...moz se je ze navadil, v knjiznici me tudi vec ne gledajo cudno ... sicer pa bo cez priblizno 9 tednov bolje ( bom imela vsaj razlog, da bom ponoci budna .. ) uzivaj Mojca he he, kak bo minil teh 9 tednov drži se KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 Danes moram še izkoristit za letenje Jutri pa me mal mika it kam hodit, sam ne že spet na Kriško :xx!: k bi šla lohk že u miže gor. Nekam bi šla na Bovško Svinjak al pa kej tazga By the way , ko ma hudič mlade se mi je včeraj avto frderbal pa se mi sploh ni zdel na začetku, da je kej resnega, ga skor že nisem peljala - sam en tak dodaten čuden zvok je dobil No, pa je še zmeri pri mehaniku ker še ne vejo kaj je narobe, ampak ni dobro - to pa sem zvedla Shit in drek :xx!: Zdej čakam, da me pokličejo, da izvem za diagnozo, predvsem tale € me zanima . Še dobr, da smo sosedi, pa mehanik mal počaka, da skupiš finance Vseen upam , da bi bil danes popravljen. Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 moram reči tkole da je Jetrnica ena ful posebno zlata lepa in prijetna oseba KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 moram reči tkole da je Jetrnica ena ful posebno zlata lepa in prijetna oseba to je za začetek.. ostale dobite svojo porcijo hvale.. tekom tedna.. k se ne morem preveč razdajat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 Zdaj mi je ze zal, da nisem prisla... bi mi prav prislo, ce bi me kdo mal hvalil...da kolk sem pa lepa, pa pametna, pa simpa, pa... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts