El Nino 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 neki je snežil pr nas... pa spet 20m nad nami samo.... j.... snežna meja je zvita reč... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Kje ste vsi????Sneg jeeeeeeeeeeeeeeeee... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 ...sneg je....... :xx!: you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Kok ste smotkoti...a ni to neki ful lepga, no...ko zemljica počiva, se očisti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Kok ste smotkoti...a ni to neki ful lepga, no...ko zemljica počiva, se očisti. js jo nč ne motim pr počivanju....sam zato še ni treba da je sneg...... ...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: jebela cesta, goddamit, upam, da so vsaj ceste splužene. :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 So, ja, ker je blo sam cca. 5 cm in je vse ok. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: jebela cesta, goddamit, upam, da so vsaj ceste splužene. :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!:po mojih izkušnjah od dans zjutraj, niso povsod....kjer je bolj snežilo je na cestah kr nekaj snega..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 To jst za Lj govorim, k je bejba trenutno tukaj. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 To jst za Lj govorim, k je bejba trenutno tukaj. no prav...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 To jst za Lj govorim, k je bejba trenutno tukaj. Trenutno. Jutri pa na štajersko. Oh joy, oh joy. Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Babnce!!! Men je pa tok lepooooooooooo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 pri nas ga je pa tko mal, da tud lepo ni br jutr Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Jst pa puščam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Jutro! sneg.. ..pa glih danes, upam, da so avtoceste ok...razvozila mularijo v solo, potem pa pocasi spakirat...cakamo frende iz bg, sta ze na poti...potem pa barcelonaaaaa.. sem pogledala vreme tam, je sicer hladno, sam za vse dni sonce napovedano...no, vsaj to, da je bilo prejsnji teden 21 stopinj, rajs pozabim... mejte se..jaz se ful veselim. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Lepo se imej. Pa kej pofotki. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Jutro! sneg.. ..pa glih danes, upam, da so avtoceste ok...razvozila mularijo v solo, potem pa pocasi spakirat...cakamo frende iz bg, sta ze na poti...potem pa barcelonaaaaa.. sem pogledala vreme tam, je sicer hladno, sam za vse dni sonce napovedano...no, vsaj to, da je bilo prejsnji teden 21 stopinj, rajs pozabim... mejte se..jaz se ful veselim. Astra uživaj tisti mulc za bobnam pa res obvlada Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 :xx!: pa še kr pada.... KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 sneg je, tak puhast , lih ta prav za snežno nožno kopel Give me hope Joana ful mam slabo vest, ker so me sosedje penzionisti okurcal, da izstopam, ker nisn že ob 4 letala s šaflo za sneg okol... matr kok majo enih skrbi, sem se kuj na Enjo spomnla , kaj serejo ,naj pa oni spucajo če jim tok izstopam iz povprečja j***** Murphy je naplužu lih na mojo stran, mamicu mu vidim :xx!: ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 ...potem pa barcelonaaaaa... uživaj in srečno pot! pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Sneg? Niti ne vem, če ga še hočem. Ampak ok, če je že padu. Smučala sem itak že, no bom pa še mal. Včeraj smo gledali film Celestinska prerokba iz mojega fotelja, pa sploh ga še ni v kinu. Super film. Kam gre ta tehnika. Ampak v kino vseeno grem, ko bo. Dela je bilo ful. Danes grem pa na prvi javni nastop frenda z Didjeridoojem, na podelitev Sončeve osebnosti leta. Pa da ga vidim frajerja, če bo imel tremo. Jaz se moram pa počasi odkonektat, če hočem biti pravočasno v pisarni. Uživajte v belem. Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Men je pa sneg prov všeč itaq sm pa v 6.štuku, tak da ga bo moglo še kaj napadat, predno bo do mene gor napadal pa da bom mogla kej ukrent v zvezi z njim (poleg plačila računa za hišnika, k ga mora splužit) You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 končno je tudi Ljubljano zasnežilo. zime ne maram preveč, pa razne nadloge, povezane z mrazom, mi niso glih pri srcu, samo to več ni bilo ničemur podobno - spomladanske temperature in ne duha ne sluha o snegu. tako da sem happy za tole stanje, ki je vsaj podbno zimi. včasih sem si mogoče želela, da pri nas zime in snega sploh ne bi bilo ... ne, bolje je, da mamo normalne letne čase in vse kar spada zraven ... drugače se tudi telesu in psihi zmeša. skratka, upam, da bodo temperature do začetka pomladi zimske, da ne bo preveč zimske utrujenosti. sploh ne vem, ali mamo tudi pri nas doma sneg. popoldne pokličem domov. če že mamo kaj snega, upam, da ga je dovolj za vožnjo z žakljem po hribu navzdol. danes grem delat po treh tednih pavze. mešalo se mi je doma brez vsakega pametnega dela, počutila sem se nekoristno, mela preveč časa za tuhtanje in sem bila že čisto bolana ... ajde, gremo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Sneeeg sem ga že ob 5h zjutraj vidla mačk začel težit, pa sem ga hotla ven spustit.. pa gledam pod roletami tko neki svetlo.. pol pa le vidim, da je snegec.. mačk si itak v trenutku premislil in šel nazaj spat jaz pa tud zdajle je pa clo skočil dol, ful ga muči, ker so ptički pa še kontrast je hud zdej in se jih dobr vid sam je bil po 2 minutah nazaj.. ni to to, za nas mačkone, mrzlo, mokro... Hej Mačkona sam se pa strinjam s tabo, kljub vsemu.. mora bit mal, ja.. kok je pa razlika že v filingu, ko na balkon stopiš.. ko je vse tko tiho, mehko, nežno puhasto.. A Celestinska film obstaja? Kul, to bi pa vidla.. Astra, pasalo bien jaz pa čajčkam in čakam sošolko, da greva še enkrat čez zapiske za izpit... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Mi tudi sneg . Obtičala doma , zaradi snega Avto imam zameten izven dvorišča , ni šel več naprej :xx!: .Ob enih bi mogla na en pogreb, a kako? Imamo snežni vihar, 0 stopinj Celzija in naš klanec je zmrznil.Klasika za Trst :- sneg 1 ali 2 dni vsako drugo al tretje leto- pri priči ohromljen promet, avtobusi obtičijo- kleparji dobijo delo za do vseh Svetih- mestni možje razglasijo izredno stanje Evo še dve slikci iz sanjske terase. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts