Mick 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 Jutrček Mislim, prav dan za šlafanje bil, sn se ob enih 10 mal zbudu, vidu dež sceno in zadrnjohal nazaj.....pa se fajn naspal, končn Ja, nč, te pa bomo doma užival dans na izico..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 mater prov pogrešala sem tale končno nekaj frej uric... najprej spijem en pir potem se pa vržem v kuhanje Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 stane ne spravljaj me v zadrego.... cvetličarna Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 Uvedla spet peko kruha v naš jedilnik. Dva koruzna spekla..in za jutri sta se mi moja dva najavila na karte -tako da bom šla zdajle malo razbijat orehe, da spečem orehovo rulado s smetano..ali pa dve..Me daje nek glavobol in malo žalostne volje spet danes.. Klarus -maš pa pravo rožco lepa zelo.. aja pa prebrala končno Satanske stihe -celo nič spala poleg, kdo bi si mislil.. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 VAu...pofočk v dnevnik Kolk dober vikend je in še bo tole...pravi dan za šoping in kofetkanje in same take nice stvari Včeraj sem dobila od prijateljice film The secret...sem ga že pogledala...uf...uf...uf... kolk je resnično...vse... Dnevi gredo z neznansko naglico...vse je tako fajn...in vem da je to to kar si želim V glavnem ...cooolllll sem ....mega....in samo tko naprej Aja...pogrešam enga luftarčka...le kam se je skril? Ali ima res toliko dela...ali sta morda s Pikico na kak dopust švignila No imejte se skrajno fajn...dans bo še žurerski večer ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 Ekola Opravu nakup, po dolgem času si bom kako sladkarijo spet prvošču , kupu cajtnge, en filmčk spososdu, zdej bo fusbal, ga bom z eno oko spremljal, zravn si franosk salat nardil, v zmrzovalniku pa odkril zmrznjeno filano papriko, pire nardim, pa mam kosil.....Po pa mal berem, mal mjuza, kako kopel si prvoščm, mal tv pogledam, pa bo.....tko...na izi Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 aaahhh, paše...čist crknjena, noge bolijo ful, roke še od včeraj od badmintona, ampak bil super dan ušla mal iz delovnega mesta kofetkat z eno lunatko (čakam, da se voda pogreje, da si noge umijem in kremico sprobam ) ene par simpatičnih in čvekastih strank mela, sej teli gorenjci, eni, so kar fajn.. pol pa ob 8h pospravla.. in ugotovila,d a se ne bom zgovarjala na to, da sem utrujena in boga in se najavla k bivšemu na obisk, še sploh nisem vidla tega njegovega novega flatka v Kranju.. mal čajčkala, čvekala.. luštn mačku dala antibiotik in ga je zdaj odneslo ven, reveža sem cel dan pustila v stanovanju zaprtega.. kakšna travma po moje ga ne bo do zjutraj nazaj nič, tuš na hitr pa spat... jutr bom probala vstat mal bolj zgodaj, da grem mami pogledat, pol oči na kosilo povabil, pol pa domov učit se.. en izpit čaka v četrtek pa še povohala nisem... * aja.. to sem hotla še rečt.. ful mi je všeč pri meni to kako reagiram na zoprne situacije.. prejle poskušam vrečo riža odpret in zagrabim in strgam... se je raztreslo po celi kuhinji.. pa sploh nisem popenila.. sam tko, pogledala na tla pa začela se režat na ves glas, v glavi pa misel: just married WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 mi pa eno uro manj spali There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 aaahhh, paše...čist crknjena, noge bolijo ful, roke še od včeraj od badmintona, ampak bil super dan ušla mal iz delovnega mesta kofetkat z eno lunatko ti kr napiš, de si z mano kofetkala, pa de sn te nazjala, ker ti manjka vitaminov, pa si mogla na silo sveže stisnjen pomarančni sok pit... šnopca ti nisn upala naročit, čeprav bi ti sam dobr storu.... bemu zmatrana sn k kristus v onih štiridesetih dneh k se je na gori postil, torto sn pekla, na zelenem štajerskem bla, pa na avtocesti sn se ene trikrat skor u šleper počla....pa ni da ni...velik sem o seb danes zvedla čist preveč tak da grem kr spat da nea še kakih oslarij nardim ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 AJA URO JE TREBA PREMAKNITI NAPREJ OB 2:00 PREMAKNITE NA 3:00 Ko tko zračunam bom eno uro manj v službi shit, pa tko fajn sem ob 9h vstala in si splanirala vse nič očitno sem zmenjena.. zdajle.. ne čez eno uro pa tko kul se mi je zdel, da sem se uspela s postle spravt mami pride domov dons zdele grem pa k babici neki iz angleščine prevest... Ja, ja, Lia je bla tista hvala za kavo pa vitamine (sej sva sprot uničle ves Cvitamin ) si mi ful polepšala in skrajšala delovni dan ma faca si, ful ajd, šibam ven iz pižame... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 uf danes sem pa tolko perila zlikala kot ga nisem že en lep čas Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 če misliš dedca potem ti povem da si tudi kdaj kaj sam zlikahvala bogu če pa misliš na dedka potem pa sorry nimam nobenga več Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 uf danes sem pa tolko perila zlikala kot ga nisem že en lep čas uf jaz tudi....danes sem bila res pridna...da se spet lahko grem potepat SPET cel teden zabušavanja in samih lepih stvari pred mano in predvsem Dobre družbe jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 uf jaz tudi....danes sem bila res pridna...da se spet lahko grem potepat SPET cel teden zabušavanja in samih lepih stvari pred mano in predvsem Dobre družbe jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee če se obeta takšen teden pa še likanje zbledi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 če se obeta takšen teden pa še likanje zbledi točn tak. Tebi sem dolžna še en odgovor Ko sem te zagledala, si bila en tak sonček, nasmejana, sproščena, zgovorna...sicer se nisem veliko pogovarjala s tabo..a sem te tako začutla.Taka fejst babnica. Samozavestna. K ma pošlihtan...a bo zdaj u redu ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 točn tak. Tebi sem dolžna še en odgovor Ko sem te zagledala, si bila en tak sonček, nasmejana, sproščena, zgovorna...sicer se nisem veliko pogovarjala s tabo..a sem te tako začutla.Taka fejst babnica. Samozavestna. K ma pošlihtan...a bo zdaj u redu hvala hvala zdej si me pa kr v zadrego spravlato pa zato ker nisem bila čist taprava tisti danje bilo zlo velik vtisov in novih obrazov spomnem se pa da ti je bil všeč moj mix žalščine in celjščine Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 pa ti si svetski čovjek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 đizskrajs, boga revca res.......to so pa traume pol ja KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 Pa koji klinac se je bilo konec koncev treba vtikati v njo. Če ti je šla na živce bi jo pa ignoriral. Ene pač zanima drugo, kot koga drugega. Eni pač glodajo korenček. Recimo. Drugi ga pa ne. Raj kaj drugo. Nič -včeraj sem prepustila se malo moji ljubi dragi škorpiji - kako fajn, da toliko vem o astrlogiji, da je kar škorpija kriva za vse odštekane stvari, ki jih počnem..(to je tisto - saj nisem jaz kriva - škorpija me sili, da takole ravnam )...mater..pa še uživala sem hkrati. Nekaj je narobe z mano. Ziher..Uživala prav pri mučenju ene babnice..bogaboga. Sicer pa bila gospodinjsko rapoložena. Pekla peciva, kuhala.Dobila slabost strahotno in bruhala pa driskala...in obležala za nekaj časa..ker pa se hitro regeneriram, tole ni dolgo trajalo in že težila naokrog. psa peljala ven in potem prišla foter in mati pa smo kartali do desetih zvečer..prav uživata takole..nekaj papcamo poleg(za linojo tole fino) glasno razpravljamo, analiziramo kaj bi če bi in kako lahko bi...pa mine.. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 dannnnn...čist sem zmedena se mi zdi, da nimam dovolj moči, da takole furam naprej...verjetno bi bilo res najboljše, če se ne bi šla tehle drastičnih sprememb v mojem lajfu, ker se mi zdi, da jim nisem kos se mi zdi, da sem se precenila in, da sem preveč hitro verjela, da sem sama dovolj močna in, da sem že pripravljena vzeti življenje v svoje rokepa se je izkazalo ravno obratno, saj se trenutno počutim: sploh ne vem kaj se grem...najbolje, da se vrnem na svoje mesto in pozabim teh nekaj obupnih mesecev...in upam, da mi bo lepše vam pa želim: sončkeeeeeeeeee Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 Ne vem no..bog ti da glih toliko bremena, kolikor ga zmoreš nositi.Torej..nosi.. Tak da -ne obupuj..Zunaj pa itak sije sonce Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 Ne vem no..bog ti da glih toliko bremena, kolikor ga zmoreš nositi.Torej..nosi.. Tako tudi jaz mislim, problem je samo v tem, da ga moraš potem sam porazdeliti in se odločiti, kako boš ta svoj križ nosil Saj nočem jamrat, sploh ne... Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 Saj vem da ne..in vedno bi imeli tisto, kar se nam izmika(vsaj jaz)..tak da itak vem, da boš tole breme ti pametno porazdelila..Je pa tudi tole res, da dobro prihaja v družbi vsega(spet jaz jako pametna )In da si včasih želimo, da lajf bolj umirjeno poteka..Mah..veš kaj..ti tisto svoje bodoče stanovanjce pedenaj..pa faks..in po vrstnem redu..pa bo. Zdrava si, mlada si, pametna pa lepa tudi..kaj češ še več Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 se mi zdi, da nimam dovolj moči, da takole furam naprej...verjetno bi bilo res najboljše, če se ne bi šla tehle drastičnih sprememb v mojem lajfu, ker se mi zdi, da jim nisem kos se mi zdi, da sem se precenila in, da sem preveč hitro verjela, da sem sama dovolj močna in, da sem že pripravljena vzeti življenje v svoje rokepa se je izkazalo ravno obratno, saj se trenutno počutim: eh mana ne seri ti, da nisi močna..pa še kej.....močnejša si kot marsikdo če te je pa malo strah, pa je to razumljivo..glede na to, kar si dala skozi......te čakajo sončni dnevi, boš vidla.....itak si carica There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 ooo... hvala za podporo Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts