Pika Pikica 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 wow, najs. Mi je pa žal zaradi pogreba. JSt grem pa mal ajat...se zdravit, pa mal sanjart. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 morgen..... juhuhu....SNEG..... zdej bo pa plundra... pa s parkiranjem bo cela shtala.... pa folk bo techen..... drgach pa biu ucheri v portalu.... vinchek dober...chevapchichi tut...druzhba pa itaQ.... dons pa absolutna pozhrtija v K4... mednarodna pisarna ma svoj zhur... same tuje shtudentke...njamy... zlomk....tralala777 ou na tisto rech... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 morgen..... juhuhu....SNEG..... zdej bo pa plundra... pa s parkiranjem bo cela shtala.... pa folk bo techen..... same tuje shtudentke...njamy... zlomk....tralala777 ou na tisto rech... sliš se k de bi se ti tista reč enu mal gravžala de ni zlomk mal prenasičen morgen , de se neb pozabu omavžat mal knajpanja ne škodje ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 sliš se k de bi se ti tista reč enu mal gravžala de ni zlomk mal prenasičen morgen , de se neb pozabu omavžat mal knajpanja ne škodje "TISTA RECH" je najbltasimpatichen shnof kar jih poznam.... tkko de o kaki prenasichenosti nau shloomauzhu se pa nam.....'zanalashch....tko!na.....she teb en lohk tut na tisto rech zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Tudi na Obali je snežilo. http://blueberry.moj-album.com/slike/3122153/MKvhAU0IT1Pzqhjr.v.jpg http://blueberry.moj-album.com/slike/3122153/G2KwF3lGE3Fkl4AY.v.jpg Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Daaaaaaan Najprej ... KONČNO, končno sem prišla do tega, da sem sposobna nekomu reči NE! Napredek je tole, veste ... resno. M. daj to, daj uno, a bi tisto ... pa poslušat probleme pa skrbi pa svetovat ... vse kul, nobenga problema, a ne me tolk obremenjevat bemumast. Končno sem danes sodelavki rekla, da je dovolj. Srečna sem! Še ena usluga, tale je bila preveč ... sama zase moram poskrbet najprej. Tak. Sem morala to napisat. Preklop v glavi, aj lajk it. Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 delovni dan je kr kul....sam spat se mi je začelo zdej .......u bistvu me pa čaka vožnja po snegu in ne bo nič s takimi pregrešnimi idejami........ you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 pri nas je pa sneg še skor sam spomin......tu in tam kaki kupček..pa na strahah..več pa ne There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 lohk ti vsega pošljem kar ga je tle..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 25. januar 2007 Preklop v glavi, aj lajk it. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Daaaaaaan Najprej ... KONČNO, končno sem prišla do tega, da sem sposobna nekomu reči NE! Napredek je tole, veste ... resno. M. daj to, daj uno, a bi tisto ... pa poslušat probleme pa skrbi pa svetovat ... vse kul, nobenga problema, a ne me tolk obremenjevat bemumast. Končno sem danes sodelavki rekla, da je dovolj. Srečna sem! Še ena usluga, tale je bila preveč ... sama zase moram poskrbet najprej. Tak. Sem morala to napisat. Preklop v glavi, aj lajk it.jst že znam rečt ne, potem imam pa slabo vest še to moram odpravitmarsa, še enkrat hvala... carica si kolk se vse ujema prava si s kartami resšibam k zdravniku, je včeraj rekel da sem zlobna da točno vem, da mi ne more rečt ne.. haha da bi bil še kdo takšen (šalamala). ma ne, spet je posijala lučka upanja v moj lajf, fajn filing Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 lohk ti vsega pošljem kar ga je tle..... ne hvala There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 25. januar 2007 jst že znam rečt ne, potem imam pa slabo vest še to moram odpravit ma ne bluzi, pac.... saj to nima zveze z mano, karte pac tko pravjo kot pravjo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 Jutrček zaspanke in zaspanci Sem se sredi noči zbudil da vidim še malo snega preden ga pobere nikol se ne ve kdaj je zadnji sneg v sezoni Pa ne bi rad zamudil vsaj malo LJ brozge in mokrih nog grem po jutranjih opravkih, dan bo še zeeeeelo dolg PEEEEEETTTTTTEEEEEEEKKKK Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 ma ne, spet je posijala lučka upanja v moj lajf, fajn filing Peteeeeeeeeeeeeeeeeeek! Spet visela do 1h na msn. Za po rit sm našeškat. No, sej sm popoldne nadoknadla...pa dons bom tud. Joj, kaj me dons vse čaka. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 daaannnnnnn....... a še komu blogov ne odpira al mene zeza lasten comp.....?....... mejte se..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 Meni tudi nekaj LNF šteka pa hitri popravek za objavo tudi noče delat :xx!: mi prsti kar po svoje letijo, včasih še sam ne znam prebrat Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 daaannnnnnn....... a še komu blogov ne odpira al mene zeza lasten comp.....?....... mejte se..... jutro folkja men, včeraj pa tud foruma nelep petek želim vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 Men tud ne odpre, Amis...sej, včer se popoldan ni dal komentirat, OSe si lahk pisal, blogi tud niso delal...tko, da po mojem je neki blo...upam, da je vse ok...zlobne sile, be gone!!! Forum, pozdravi se. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 aha.....no men se je tud lnf nekaj "obesil" vmes......očitno motnje na zvezi.....mal dela pa mal ne..... ..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 Zdi se mi da je Mitja včeraj popravljal, je bil cel seznam napak v "Tehničnih vprašanjih" mogoče ni uspel vsega dokončat Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 no sej....takole reč gor držat ni mačji kašelj......hvala za povratne informacije, onix.....k lahko bi sam moj comp zezal....tud to se je že zgodilo....pa je fajn vedet zakaj gre...... ...... jao, nimam (še) neke hude delovne vneme.....pa zadnje cajte se mi skoz spi......tole sindrom zimskih medvedov.....me zagrabi vsako leto...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 26. januar 2007 Ahoj, ja, bogi Mitja, cim se je vrnil, ze takoj cela j*. (se dobr da ne vmes, zato pa tud nisem civkala da ga ni ).. Ma tako guzvo (jasno ne sam na forumu) tako da bo lepo postopoma (in glede na prioritete) rihtal zadeve.Poleg LNF je namrec jasno se ohoho tega, kar je precej nujnejse (kot so recimo racuni in ostala jajca). Zdajle bom klicala zobarco, da vidim, kdaj delajo.Cela celjust me boli. Dons sem sanjala, da sem se naga gledala v spegu in sem mela super postavco, cist izklesano in tako, brez kake gubice in spehca in slaufkov in tega, kot najstnica. dobre sanje! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 jst bi imela tud takšne sanje oz. kr realnost upam, da te vzamejo že danes, ker pred nami je vikendjst pa ko zaspim tko močno spim, da nimam pojma kaj se v stanovanju dogaja... filam se očitno danes če mi uspe grem pa na kratek sprehod - baje dobro za maternico.... komaj čakam jeeeeee Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 26. januar 2007 sam ne rpetiravaj, ti kar lepo izi. Niso delal, nihce se ne javi, kar pomen da so najbrz popoldne spet. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts