astra 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 Saj sem vedno trdila, da majo strelci okus... Nat, kdaj mate maturantski ples? nic nisem zasledila o tem... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 Če mu to povem, bo pa važen Drugo leto je maturanski.Naša gospodičnica dve leti hodila v malo šolo. Kar se je izkazalo pri njej za ok. In včeraj ko pridem domov gospodič ves v čobi...če se ne bo učila...kaj si ona misli...blabla..zdaj sem jo na Ptuj moral peljati na nek trening Pa da se s frendico dobi...pol pa ono frendico na čisto drugem mestu videl.... Meni pa kar smešno...ja madona..fanta ima..saj ti ne more rečt - pelji me na randi.. On pa...kakega fanta..bom že dal fanta...šolo naj dela ne pa da dvojke pa trojke.. Seveda je pozabil, da jaz v njenih letih tik pred vesoljnim pokom... Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 Aja, sem pozabila, da je nasa sla s 6-timi leti v solo. fantje! Gospod je travmiral, ko je samo pomislil, da bi njegova pupi lahko imela fanta.. ..zdaj pa ga ima ene tri tedne, pa je prav presenetljivo zadovoljen.. v bistvu jaz tudi.Sploh ne ponocuje vec, zaradi njega je nehala kadit, celo o nekem ucenju razmislja... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 Ja tudi tako reagirajo na fante Čakam samo, da se tole še pri nas zgodi..Gospodič naš se še niso sprijaznili, da imajo tako odrasle otroke..v nezavest hoče pasti, ko mala na dolgo in široko razloži kako jo je njena velka lbezen pogledala, pa kaj vse ji je rekel in potem mala skače od navdušenja...On pa -kaj tebi se to zdi normalno? (in potem vsega kriva jaz, ker dajem deci potuho...) Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 Popolnoma nepredvideno sem se napila vceraj...a ti tud.....midve s kolegico sma pa probale en sauvignon iz vipavske doline(kmetija iz katere je trenutna vinska kraljica ) ..poezija od vina There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 Oj, tega pa poznam...men tudi dober.. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2007 Kok je simpaticna energija dons tle! Kwa je zdej, folk? a bo? Jaz tud dobre, vcer me napadel nek virus pospravljalni oz. gospodinjski pa se 'kozmeticni' in se mi je cist utrgal, ne vem, cesa vsega nisem. Se clo kremo sem si nardila in to cist usput (k drgac se kar kompliciram pa velik cajta mi vzame, vcer pa ck ck, pa je bla narejena)..Pol sem gobice nardila z mozarelo pa z enim plesnivcem, pol pa na razstavo od frenda (moj ex tip) in je blo ful lustn! tak super vecercek. dons mam pa tud pester dan in zvecer grem najbrz zurat in jutr tud! ma pa frenda zabavo za narejeno diplomo.tko da, fajn, k spet mal migam.barvice urejala pa to, copice mal, ene ribe sem nacrtkala sam pol unicla, sam nc hudga, k itak mal vadim sam....tko da sem cist bizi. lep petek in vikend vsem! *aja Lia, sory k sem pozabla odgovort, sem sam v mislih, HVALA k si skrbela za moj tv! zgleda da ga je frend popravil al kaj pa da me je vrgel na finto, k je rekel, da ga mors tok prej przgat pa da pol kar dela. jaz pa: a dej nehaj, pa ga letela prizigat... pa je res kar delal. sam zadnjic je blo isto, pol je pa spet crknil, tko da si bom probala kakega ubost vseen, predn mi ta dokoncno crkne.hecn, sem ga kar pogresala, zdej ga mam pa ze nekaj dni delujocega, ga pa tud 1x se nisem gledala. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 zgleda da ga je frend popravil al kaj pa da me je vrgel na finto, k je rekel, da ga mors tok prej przgat pa da pol kar dela. jaz pa: a dej nehaj, pa ga letela prizigat... pa je res kar delal. Eden od postulatov Murphyjevega zakona pravi: Električne naprave mnogo bolje delujejo, če so priključene na elektriko Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2007 Eden od postulatov Murphyjevega zakona pravi: Električne naprave mnogo bolje delujejo, če so priključene na elektriko a dej! pameten tale murphy! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 a dej! pameten tale murphy! Pa zaposlen tudi non stop dokazuje svoje zakone in si ne da dopovedat da mu verjamem Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 kuža ne bi bil z mano v stanovanju. kje pa. niti ne smem met psa v najeti garsonjeri. saj je kul, sem se pučutila tako sama in nerazumljena, mislim da bo pri ta novi bajti plac zanj, da bo lahko spuščen. če ne, bom pa finančno prispevala za ograjo. okol in okol,. resno. ok, to je urejeno. včasih je to ful eno tako breme, za enga ki še ni situiran pa so doma še bolj negotovi kot on sam, ali pa jim ni mar.pismo to bo prvič zame, da si sama rihtam stanovanje, plačam in vse. je že cajt, ... se počutim kot pes na verigi, trpinčen v svoji nemoči, da si ustvari takšen lajf, ki mu paše. nisem nič skulirana, vsa negotova, odpuljena, našpičena. steperček gre lahko v omaro, ker je širok za 2 big foot stopali. ja pol mam pa jst res blazno srečo, da mam lah pesjanko v najeti garsonjeri mah,psi so zakon toj čist normalno, da te zdele sekira kako boš skos pršla, pa kako bo s kešom in tko, pa a ti bo zneslo...vsaj ene pol leta; pr men je blo isto, pol leta sm si vestno zapisovala VSAK izdatek (tko ene vrste bilanč.izid sm si nardila vsak mesec), da sm dobla filing kok kej stane, kva se splača in kaj je absolutno predrago;ampak se splača živet sam, oz. da se odseliš od starcev, noben ti po živcih ne skače, ne meče naprej kaka si, k prideš dam, te čaka ljubi mir in tišina res, to je raj ne pa vpitje, zmerjanje, loputanje z vrati :xx!: Diana, sej boš zmogla You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2007 Pa zaposlen tudi non stop dokazuje svoje zakone in si ne da dopovedat da mu verjamem jp.... sam ga je boljs kr ignorirat, k je rpevec negativen.men kar rata, sam v enih primerih pa ni sans in dela. recimo v vrsti v trgovini, ce jo zamenjas. pa tak. kje pa je Pikica kej, je nisem nc zasledila ze nekaj cajta? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2007 Diana, sej boš zmogla *glih to rabis, ves, Diana! Bos vidla, men verjem. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 uf js tud šla od bajte zlo kmal....glih zarad tega mir met pa po svoje pedenat men pa že ne bo nben pamet soliv in mi diktiral in gagala pol z ono najemnino, dolg mela kr jogi na tleh pa brez tvja bla in tko sam zategla kokr sm bla rajš tko pa suh kruh in vodo, kokr pa se prilagajt tolk in vse ono prenašat.....šlo bi mi valda bolš, vsaj finančno KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 sploh ne dojamem, da samo en teden še...jst tud pikico pogrešam, pa še koga. Upam da so vsi kul...še enmal pa bom na svojem starem tiru delovanja z novimi načrti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 Oj, tega pa poznam...men tudi dober.. Astrasem bla pri njih na degustaciji....mi je blo kr žal, da sem vozla odpeljala sem pa 25l vina, ki ga je v 14h dneg zmankal sploh ne dojamem, da samo en teden še...jst tud pikico pogrešam, pa še koga. Upam da so vsi kul...še enmal pa bom na svojem starem tiru delovanja z novimi načrtipiki bo prišla..ma svoje 'tihe' dneve PIIIIIIIIIIIIKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2007 vidim, da sem bila včeraj pohvaljena. spet se premal. lohk mal planete krivis za ono custveno in ostalo chrnino. sej bo! sploh ne dojamem, da samo en teden še...glih prejle sem pomislila pa hotla napisat, da kolk se mas? ... sem pa vidla, da ste ze pred mano pikico pogresal, pa nc porajtala (cist povrsna )...upam da se ma dbest pa da zato nc ne civka semle. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 morala bi do 20.05. pa so mi skrajšal...še mal pa šibam naprej... sesuta sem. rabim paličico da bi opravila tule domača opravila pa likanje pa tko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 se premal. lohk mal planete krivis za ono custveno in ostalo chrnino. sej bo! ja, ja, se bom odločila, da so planeti krivi. fajn je brat, da migaš na vseh področjih pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2007 morala bi do 20.05. pa so mi skrajšal...ahm.. sej se mi je zdel mal ful hitr tole.. no evo vids, pa tolk si se bala pa to, zdej pa je vse kul! ja, ja, se bom odločila, da so planeti krivi. ja, sej, najboljs. sam res... tud jaz, k vem, pa se kar ufuram v kaj tkole ... takrat kar nocem vedt... sprot k je.. k ocitno se mal pase valjat v bluzih.. kar nekak mazohiras. namest da bi zamenjal program, k je itak od nas odvisno, kaj mislimo, pa kar nazaj nekam not hoces kopat. kar je brez veze in skodljivo celo.no in tud jaz... recem recimo v napovedi: ne past v bluze. in kaj naredim?padem v bluze. ahm, migam k shus. da mam ze kr musklfibr skoz. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 ful dobr spala, sam se zjutri komi iz postle spravla.. pa prec na badminton, jao, niso te jutrajne variante športa zame.. bi šla pol sam še spat, ne pa da me zbudi..oddelala faks za ta teden, kul.mačka prišla iskat pa cunje in tak, grem k ..pa zvečer v kino s frendico po dolgem času.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2007 joj aliana, zdlle sem se spomnila... vcer sem srecala tle v stepiju eno tamalo, k je bla CIST (ampak cist) teb podobna. ampak cist! x!xse clo mimiko je mela tako pa en gib je tak naredila (k sta s frendico shetkali pa se menili)... majhna, kakih.. hm, recimo 13 let al manj.... nisem mogla verjet! natancno taka si po mojem bla ti k si bla majhna.res je blo kr odstekano. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 .... k je itak od nas odvisno, kaj mislimo..... tole bom povdarila ahm, migam k shus. da mam ze kr musklfibr skoz. aha, pol bo pa kmal knjiga o meni nastala, a ne pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 morgen.... no....dons se pa lohk spet zachnem hvalt z zhuranji.... juhuhu.....vikend je tuuuu.... sped bo odfuk... no...ampak pustmo to....za pondelk al pa tork.... klele berem, pa berem nazaj poste....pa ugotavljam:vse babe k ste zhe tkole proti jeseni svojga lajfa....sanjate o pomladi..... hehe....itaQ se ve, na kero tole v vechini leti.... zlomk....tralala777 -ou pa itaQ obema.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 joj aliana, zdlle sem se spomnila... vcer sem srecala tle v stepiju eno tamalo, k je bla CIST (ampak cist) teb podobna. ampak cist! x!xse clo mimiko je mela tako pa en gib je tak naredila (k sta s frendico shetkali pa se menili)... majhna, kakih.. hm, recimo 13 let al manj.... nisem mogla verjet! natancno taka si po mojem bla ti k si bla majhna.res je blo kr odstekano. zanimivo, glih danes me je ena na telovadbi hotla prepričat, da se poznava, pa da mi je ime Mojca.. pol, ko sem vsa zgrožena zanikala, je pa rekla, da fuuul podobna... Jao, nč posebnega nisem sprememba plana, kosilo odpade, sva z mačkonom en krog po Bežigradu nardila in sva že nazaj.. nič bom šla pa mal prej v bTC, grem lahk še po brikete ta dobre aja, pa Lisičke (gozd obešenih lisic, no..) so mi v roke skočile v knjižnici.. Zajčki me niso neki strašno navdušili, tale pa zgleda dost bolj zanimiva.. sem komaj odložila zvečer po par poglavjih zdele grem pa spat za 20 minut, še zmer nisem k seb prišla a je lahk že poletje prosim, pomlad zarad mene lahk preskočmo WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts