Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 24

Marsa

Recommended Posts

nema ništa planeti pa čustvene črnine pa to....izpeljano do konca danes...edini komentar je:...... :onfire: :onfire: :onfire: ......

tako!....in zdaj gremo dalje.... x:px

mejte se..... x:Xx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

amis, x8Dx xokx x^x

aliana, sej vem da to ni fajn poslusat, kao da ti je en tok podoben... sam je blo res hecn, k je bla itak puncka, torej ti ni mogla bit *tko* podobna, ampak ti je bla lohk sam ~tko~. x;)x xDDx

sem *sklenila*, kaksna si bla, ko si bla majhna. pa mimika, no, ne mors verjet.. xDDx

al si je dala nekaj lase za usesa in je bil gib cist isti, kot ko das ti lase za usesa... al kaj je blo, neki tacga. x:)x

verjetn k bo odrasla, sploh nou vec teb podobna, a ves..... ce bi gledali casovno absolutno, pac k bo ona tok stara k si ti zdej, sploh ne verjamem, da bi ti bla tok podobna.

aja, fajn Lisice, ne? xokx

jp, lea, ze skljocam in vneto zbiram material. x8Dx x:px

aakhut, sploh ni res, js mam najrajs itak jesen. :madpro: x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

mah, avec plaisir, ves kok mors bit hepi, te redko vidm tko do stropa skakat! xDDx

:hepko: x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:2src: kolk je res ene poskočne energije tle not x:px x8Dx

to prestavljanje ure je mene čist ubrisalo, no :o|o: xcivx dopoldne čist zaspana xrolleyesx popoldne pa kar spim, če mam le kej cajta :inocent: sm rekla, da tale vikend pa spanje na vrsti ... pa že povabljena jutr ven zvečer x:o)x itak grem ... bo fajn muska pa pol k enim :2src: na pijačko še x:px :inocent: spal bomo že x:Dx xcivx

hi, kolk je moja mačka hecna x:Dx zdej ji je pa kar kul, da jo češem x8Dx prej, k je mela lepo dlako, ni blo šans, da se pusti česat :vragec: zdej, k je vsa zvozlana, se pa kar pusti x^x pa čeprav jo pomoje cuka pa to ... ji cufam une vozle stran x:o)x tko da ... se bomo kar doma počesali, ne bo treba se vozit okol x:px k v uni torbi jo vozit, dobi živčni zlom :o|o:

aja, čarunalnik bo treba spucat :o|o: baje premal placa ... pa nism misnla, da mam tolk stvari gor :xx!: bo treba kšnga experta najt, če se jst kej lotim brisat, zihr zbrišem kšne pomembne stvari, pol pa ne dela :inocent: xcivx

mejte se x:Xx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

x:px x;)x Mogoče pa se boji biti plen x:px

Novice glede sodelavke - niso je vzeli nazaj.

toliko pač..zijam zdaj Bonda in net matram poleg..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Ravno sem doma razlagala, da mi je za razliko od mnogih, Timothy Dalton najboljši James Bond :2src: Všeč so mi njegove oči in tisti vražji nasmešek x^x Najbolj beden mi je bil definitivno Pierce Brosnan :xx!: Tale tanov je pa sploh HOT x:px Ampak Timothy xyesx

Odkar se nismo slišali, se ni zgodilo veliko. Na faksu mi gre, za eno novico še čakam....drugač pa veliko z lubijem in to je to...

Drug teden zvem nekaj pomembnega xrolleyesx Zakaj se morajo stvari vleči?

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

:vragec:

morgen.... x:)x x:)x x:)x

vse babe k ste zhe tkole proti jeseni svojga lajfa....sanjate o pomladi..... x:Dx x:Dx x:Dx

hehe....itaQ se ve, na kero tole v vechini leti.... x:Dx x:Dx x:Dx

morgen x:)x

dal me neko zvao xscratchx

itaQ se ve kome treba tibetanci :vragec:

danes zvedla, da celo prostato jačajo...bemu, sam to mi manjka, de mi prostata zraste

zbiram predplačila za šnelkurz tibetancev- 50 EOR po glavi, torej moški 100 EOR zbog dvih glava.... x:Dx x:Dx x:Dx

berem drobni tisk v neki zavarovalniški pogodbi, amputacija penisa do 50 leta starosti je 40 % invalidnost

amputacija penisa po 50 letu starosti je 10% invalidnost x:o)x

xcivx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Oni Škot je bil tudi dober..prvi Bond..mater se ne spomnim imena -kot staro vine je..bolj star boljši je.......

Mater, da mi ušlo ime :vragec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Guest sstane
berem drobni tisk v neki zavarovalniški pogodbi, amputacija penisa do 50 leta starosti je 40 % invalidnost

amputacija penisa po 50 letu starosti je 10% invalidnost x:o)x

xcivx

Če je to zaradi sposobnosti oploditve... x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx pol bi menda za jajca tud kaj pisalo, pa nič x:o)x

kaj zaj boš dal avans xcivx :8): kak napišem predračun a za 50 al za 100 x;)x

:irs:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Gledale s frendico Hjugija v Glasba in besedilo.. kjut x:)x še clo sam je pel.. (pridem dam in neki navdušeno razalgam, pa komentar od mojga... spet si se v starga tipa zalubla x:o)x x:Dx )

maček izkorišča še zadnje sekunde v miru, pes pride na vikend zdele x:px

nič, grem spat, jutr delam do 5h.. pa ful se mi ne da, bi mela vikend pod koutrom pa s knjigico...

ja, Marsa, sej je bil hec.. se mi čist zanimivo zdi.. itak sem že enkrat mela teorijo o tem kako je sam nekaj tipov fac in vsi bolj ali manj po istem kopitu.. a se vam zgodi, da srečate ful folka z istim tipom obraza.. kot da bi si bli kaj v sorodu, pa so čist kr eni.. no ja, sej različnih genov tud nimamo glih nešteto, Adam in Eva pa tko x:o)x x:Dx

bluz, bluz, grem spat

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

no, jaz pa plačujem evin dolg, ampak to prvič v življenju na velike obroke :horro-cb:

česa takega pa še nikoli :eek: sploh se ne morm nehat čudit!

drugače: izvajam svoje nočno dežurstvo in tako me jutri čaka ob 7 vertikala, namesto ob 6, če dežuram čez teden yessssssss :hepko:

v knjižnici sem si sposodila eno knjigo za v posteljo (Dve luni) in sedaj že komaj čakam, da se zavlečem pod moje 3 dekice x:Dx

mogoče sem mal zaljubljena... :shsh:

no, pa sem bleknila...mogoče pa res :icon1_blush:

in mogoče mi je res lepo :2src:

pravim, mogoče zaljubljena, ker se nisem še popolnoma prepustila...in se verjetno v celoti tudi še nekaj časa ne bom

,,,samo upam, da potem ne bom zamudila vsega skupaj :unsure:

zdej grem pa v pančaland :sleeping:

...vsem vam pa: x:Xx

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Oni Škot je bil tudi dober..prvi Bond..mater se ne spomnim imena -kot staro vine je..bolj star boljši je.......

Mater, da mi ušlo ime :vragec:

Sean Connery x8Dx x:px

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Česa, spermijev :8): x:)x

x:Dx x:Dx x:Dx :palec: ne omenjaj tega imena po nepotrebnem :O:

a si pozabu kaj iz tega vun zraste x:o)x

Mana, kako lepo to slisat... :2src: :palec:

Saj se ni treba takoj predati do konca, lepo pocasi, pa bos videla, kaj se iz tega izcimi...

--------

danes pa veliki dan...maturantski ples nase gospodicne. Vceraj je oddelala tistega dodatnega, je bla prav lusna, ceprav je sla hudo slabe volje od doma...nenkrat jo je zgrabila panika, pa je bila cist v badu...joj, kako sem grda, pa mozolje imam, pa cela sem nikakva.. xrolleyesx na generalko je sla v trenerki, iz cistega protesta... :sori: sem pa ponoci dobila fotko na telefon in je bila ful dobra. Cakam, da se zbudi, da vidim, kako je bilo...

Hm, se mama se mora zrihtat danes... :o|o: saj ne vem, ce mi je to fajn ali ne...sam je pa pomemben dan, tako da se bom spravila k sebi.

Astra

Per aspera ad astra

Hja.., da zapišem vtise iz tečaje za potapljane na vdih ( bazen, zadrževanje sape v statiki). Inštruktor skoraj tuli na nas... : Si sproščen, vdihneš zrak in ga čutiš na vrhu nosne votline, nato v zadnji del pljuč ..., si sproščen, telo je sproščeno... Mi "mučeniki" pa ga poslušamo in se sproščamo, izvajamo pravilno dihanje, ki smo se ga učili na suhem( predvsem tehnika dihanaj pri jogi). Oblečen sem v neopren, glavo " tišim" v vodo, skozi dihalko vlečem zrak v pljuča in na to nazaj v počesen in doooooool izdih ( hehe me pohvalijo) in spet ponovim to dejanje - kar parkrat. Vseskozi se sproščam, vse ampak čisto vse mišice ( spet vaja na suhem), tudi očesne in tudi celo analne.. Čutim srce ki se umirja, pa takoj spet poskoči ( pa pismo tole je pa zajeba..) - ponovi vajo!! Asisten me vseskoz na nekaj opapozarja - ma ko bi bil vsaj malo tihooooo. Ok ga z mislimi izklopim, se prepustim vodi in njenim valovom in šumom in pozornost preusmerim na lepe stvari, ki sem jih doživel v življenju. Oči imam zaprte, se mi zdi da sem pripravljen, toplo mi je, gremo. Globoko zajeam sapo, najprej v "predpono, vlečem , vlečm, vlečem vase, nato v ledveni del - sem ga spravim bolj malo, nato v zgornji del pljuč, sept vlečem, nato še v grlo in ustno votlino. Polen zraka odmaknem dihalko, štoparica se sproži in že me ni. Sem v "nebesih" anglečki v ženskih oblinah me pomirjajo, malce nagajajo, začutim prvi dodtik po lopatici na hrbtu - dam signal , da sem ok! Takoj se potopim nazaj v mojo domišlijo in sproščanje, počasi začutim, da se v pljučih nekaj dogaja- prebudila sta se refleksa po vdihu in po zaprtju sapnika, ki preprečuje vdor vode v pljuča. ignororam ta dogodek. Z mislimi sped odpalavam, ponoven udarec po lopatici mojega nadzornika ( stem preverja če sem ok), danm signal, ponovno v sprostitev in brez časeje... Refleksa ki se med seboj dajeta sta že prekleto močna , telo se že kar potresa, dobivam rahle krče, hudo je!!! Človek ni vajen tega ampak držim zrak v sebi, zdi se mi da vidim pike ampak kmalu izginejo. V pljučih čutim pekoč občutrk, ga premagujem, zaslišim inštruktorja: Sprosti se, zakrčen si, kisik se ti porablja, v trnutku ko se sprostim se refleksi znižajo za polovico, Vaaaa coool pol pa še mal zadržinmo sapco - si v mislh porečem. No in smo jo ( heheh) treba sprobat, tu imam strokovnjake - zaupam jim!!!

... Prekleto me že vse tiši, čutim rahko kolcanje... še malo držim, naenkrat je vse tiho okrog mene. Sotečajniki, ki so govorili in sem hjih slišal pod vodo so prenehali s tem.AAAAAAAHHHH dejjj še mal drž, mal , mal, ne morem več, deeej še maalll, ne negreee, gre, ne gre, greee ( misli so razdvojene, sem na dveh koncih - al ja ali pa ne), peče meee, ruka nooo, meša se miiiii, ne mormem se sprostiti. Preneham!! Po pravilnem izdihu in vdihu ( to ponovim dvakrat) me popvprašajo: Kako si, snami si masko, glej me v oči. Počutim se cool, kod da nič ni bilo. Še me opazuujejo. Ok cool si reče inštruktor. Pokaži mu uro. Pogledam in vaaaaaaaa kva jest vidim!!! Sapo sem držal 4 minute. Kar na glas si rečem, pa sej to ni res, pa to je fenomenalnoooo.

Ufa to je bil dogodek, je pa res da je kolega šel na 4, 25 minutke.

Bravo!! x:Dx

Nekoga moraš imeti rad,

pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...

Ivan Minatti (1924)

Astra...ful se zrihtaj :palec: ...k si huda bejba drugače...in v večerni toaleti morš bit res dobra x;)x

ej, kakšno obleko pa ma t'mala?

jaz bi imela tudi maturantski ples...ga nisem nikoli imela :eek:

a lohk še jaz pridem? x^x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

hvala, hvala...sam zdaj pa res mal pretiravate... :o|o: recimo, da sem gospa, ki skrbi zase in se nekako drzi, za svoja leta, seveda...

da solidno zgledam, moram biti naspana, spocita, dobre volje in kar je se takih predpogojev... x;)x x:px

Mal me nervoza daje, prej sploh nisem razmisljala o veledogodku, vse je bilo v zvezi sam s tamalo, kaksne cevlje, pa nakit pa tako...prejle pa me frendica vprasa, kaj bom pa jaz oblekla..in.. :eek: doslej se sploh pomislila nisem na to... :sori: grem zdajle po omarah brskat...in kar zdi se mi, da mi uno krilo trenutno ni prav... :o|o: ..eh, bo ze.

Vreme pa je res gnilo.. :xx!:

Astra

Per aspera ad astra

hvala, hvala...sam zdaj pa res mal pretiravate... :o|o: recimo, da sem gospa, ki skrbi zase in se nekako drzi, za svoja leta, seveda...

da solidno zgledam, moram biti naspana, spocita, dobre volje in kar je se takih predpogojev... x;)x x:px

Mal me nervoza daje, prej sploh nisem razmisljala o veledogodku, vse je bilo v zvezi sam s tamalo, kaksne cevlje, pa nakit pa tako...prejle pa me frendica vprasa, kaj bom pa jaz oblekla..in.. :eek: doslej se sploh pomislila nisem na to... :sori: grem zdajle po omarah brskat...in kar zdi se mi, da mi uno krilo trenutno ni prav... :o|o: ..eh, bo ze.

Vreme pa je res gnilo.. :xx!:

Astra

Saj, to je zmeri tko, ko se bliža čas, kr neka panika sili na plano, ampak je nazadnje vse v redu xDDx

Hej, saj se greš zabavat, misli na to in na hčerin dosežek, da je do te zabave prišlo pa boš takoj v pravem filingu xDDx

Jao :wacko: Bemti vsa štajerska vinorodna področja od spredi pa zadi v horizontali in navpično pa še izza vogala v ovinek :xx!: Po dolgm času šou na eno tradicionalno izprejšnjeslužbe čago.....i evo ti ga na.......tiiiiigrrrrrr :xx!:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

astra, brez panike, vse se bo dobro izšlo x;)x Ti se le ornk zrihtej. Pri nas so se tudi vse mame. Tako paniko pred velikim večerom, ima pa tako ali tako vsako dekle, k ji to velik pomeni x:)x Vse bo fajn!

Kakšno sliko lahko tudi potem prilepiš x;)x

mick, prav ti je x:o)x :vragec: x:Dx kva ga pa piješ x;)x

jaz sem pa čisto spočita. Sem spala dolgo, ta vikend preurejam pohištvo v eni sobi (najbrž šele jutri), dežek pada, kar je čisto v redu.

Ful je že ura... xrolleyesx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...