Larisa22 25. avgust 2011 Prijavi Deli 25. avgust 2011 Nikoli ne dvomi o dobri presoji svoje žene. Končno se je poročila z genijem (Bill Cosby) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 25. avgust 2011 Prijavi Deli 25. avgust 2011 Če bi zdravniki pozdravili vse paciente, bi ostali brez dela..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. avgust 2011 Prijavi Deli 28. avgust 2011 "Sreča je skladnost naših misli, besed in dejanj." (M. Gandhi) 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. avgust 2011 Prijavi Deli 29. avgust 2011 "Če človek resnično ljubi naravo, lahko povsod najde lepoto."(Vincent van Gogh) 2 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. avgust 2011 Prijavi Deli 30. avgust 2011 Preden začneš slikati, moraš imeti v konici čopiča srce, roko in misli.(kitajski pregovor) 2 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2011 Prijavi Deli 31. avgust 2011 "Vedno ko se odpravim na mentalno potovanje, vzamem s sabo preveč prtljage."(Loesje) 2 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 31. avgust 2011 Prijavi Deli 31. avgust 2011 Spremenite svoje misli in spremenili boste svoj svet... (Norman Vincent Peale) 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 31. avgust 2011 Prijavi Deli 31. avgust 2011 Uspešen je bil človek, ki je pošteno živel,se pogosto smejal in veliko ljubil;ki je užival zaupanje in ljubezen dobrih ljudi;ki je napolnil svoj prostor in izpolnil svojo nalogo;ki je zapustil svet boljši od tistega, ki ga je našel ...(Bessie A. Stanley) 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. september 2011 Prijavi Deli 1. september 2011 "Nuja, da bi bili in delali najplemenitejše in najlepše, kar zmoremo, je ustvarjalni impulz vsakega velikega dosežka."(neznani avtor) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BlueStar 1. september 2011 Prijavi Deli 1. september 2011 "Sanje imamo zato, ker brez njih ne bi mogli prenesti resnice." (Remarque ) 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BlueStar 2. september 2011 Prijavi Deli 2. september 2011 "Ne želi si tega, kar ti ni dano."(Latinski pregovor) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. september 2011 Prijavi Deli 2. september 2011 "Nekateri se pritožujejo, ker imajo vrtnice trnje, jaz pa sem hvaležen, ker ima trnje cvetove."(Karr) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. september 2011 Prijavi Deli 3. september 2011 "Ko se ti sreča nasmehne, jo objemi." (Thomas Fuller) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. september 2011 Prijavi Deli 4. september 2011 "Blagoslovljeni so tisti, ki lahko dajejo, ne da bi si zapomnili, in ki lahko sprejemajo, ne da bi pozabili."(Elisabeth Bibesco) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. september 2011 Prijavi Deli 5. september 2011 "Če verjamete, da zmorete, in če verjamete, da ne zmorete, imate v obeh primerih prav." (Henry Ford) 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. september 2011 Prijavi Deli 6. september 2011 "Usoda meša karte, mi pa jih igramo." (Arthur Schopenhauer) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
domoljubka 6. september 2011 Prijavi Deli 6. september 2011 ...Potnik mora potrkati na vsa tuja vrata,..preden pride do svojih, ...in preromati vse zunanje svetove,..da pride nazadnje do najglobje kamrice... Tagore 2 Citiraj ...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2011 Prijavi Deli 7. september 2011 "Domišljija je pomembnejša od znanja."(Albert Einstein) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2011 Prijavi Deli 8. september 2011 "Zaupaj svoji osebni moči. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imaš."(CC) 3 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 8. september 2011 Prijavi Deli 8. september 2011 Težave so nekaj kar nam pokaže iz kakšnega testa smo, kakšni ljudje smo v resnici.- Epikret 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
domoljubka 8. september 2011 Prijavi Deli 8. september 2011 ...Ko je Bojevnik potrt, mu Mojster poreče:" Nisi tisti,ki se pokaže v trenutkih žalosti...Veliko več si!" Mnogi so odšli zaradi razlogov,ki jih nikoli ne bomo razumeli,...Ti pa vztrajaš! Zakaj je Bog poklical toliko duš in pustil tebe? V tem trenutku jih je obupalo na milijone...Ne dolgočasijo se,...ne jočejo,...ne delajo ničesar,...Le čakajo,da mine čas...Izgubili so možnost odzivanja... Ti pa si žalosten...To dokazuje ,da tvoja duša živi . ČLOVEK NE TKE MREŽE ŽIVLJENJA,...SAJ JE LE NITKA V NJEJ. KARKOLI NAREDI MREŽI... NAREDI SEBI. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/vitez.gif 5 Citiraj ...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. september 2011 Prijavi Deli 9. september 2011 Preišči in preizkusi vse, zadrži pa tisto, kar je dobro zate.(Sveto pismo) 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2011 Prijavi Deli 10. september 2011 "Tistega, kar sem se naučil, ne znam več. Znam le še tisto, kar sem sam uganil."(Nicolas de Chamfort) 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. september 2011 Prijavi Deli 11. september 2011 "Zaradi goljufanja so me vrgli iz šole. Pri testu iz metafizike sem pogledal sošolcu v dušo." (Woody Allen) 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 12. september 2011 Prijavi Deli 12. september 2011 If your relationship has more issues than a magazine stand, I suggest you cancel that subscription. 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.