mayan 14. oktober 2011 Prijavi Deli 14. oktober 2011 Peace of mind is not a goal I need achieve. It’s a place inside I never want to leave. Close my eyes, I still my thoughts and then I say I will choose to live in peace today. (Robert Alan) 3 Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 14. oktober 2011 Prijavi Deli 14. oktober 2011 http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. oktober 2011 Prijavi Deli 15. oktober 2011 "Kakšni žalostni časi, ko je lažje razbiti atom kot predsodek."(Albert Einstein) 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 17. oktober 2011 Prijavi Deli 17. oktober 2011 A man has to live with himself, and he should see to it that he always has good company. (Charles Evans Hughes) 2 Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 17. oktober 2011 Prijavi Deli 17. oktober 2011 Too many people spend money they haven't earned, to buy things they do...n't want, to impress people they don't like." -- Will Rogers 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 18. oktober 2011 Prijavi Deli 18. oktober 2011 "Every man has his secret sorrows which the world knows not; and often times we call a man cold when he is only sad." Henry Wadsworth Longfellow 2 Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 18. oktober 2011 Prijavi Deli 18. oktober 2011 Vedi, da obstaja vedno več resnic, več zgodb... Vse kar slišiš, okušaš in doživljaš je lahko drugačno kot sliši,okuša in doživi kdorkoli drugi. Lahko se popolnoma zanesešle na resničnost, ki je resnična za Tebe, sicer ne hodiš posvoji lastni poti.Zato hodi po svoji lastni poti srca ♥ (Maria Mei) 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 18. oktober 2011 Prijavi Deli 18. oktober 2011 Če ti ptičica kaj pove....................Si nor! Ptice ne govorijo (iz enega maila) 1 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 18. oktober 2011 Prijavi Deli 18. oktober 2011 "Follow your heart, but take your brain with you." ~ Unknown 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2011 Prijavi Deli 19. oktober 2011 "Če bi genialnost in okus lahko proučevali s pravili, ne bi bilo več ne okusa, ne genialnosti."(Reynolds) 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 21. oktober 2011 Prijavi Deli 21. oktober 2011 T. Pavček: Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca Spomladi do rožne cvetice,poleti do zrele pšenice,jeseni do polne police,pozimi do snežne kraljice,v knjigi do zadnje vrstice,v življenju do prave resnice,v sebi do rdečice čez eno in drugo lice. A če ne prideš ne prvič ne drugičdo krova in pravega kovaposkusi:vnovičin zopetin znova. 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2011 Prijavi Deli 21. oktober 2011 (lepo da si dala Pavčkovo pesem danes ) 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 21. oktober 2011 Prijavi Deli 21. oktober 2011 "Sreča ni v glavi in ne v daljavi, ne pod palcem skrit zaklad. Sreča je, ko se delo dobro opravi in ko imaš nekoga rad." (T. Pavček) 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2011 Prijavi Deli 21. oktober 2011 pa še ena Pavčkova:"“Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš – sence.” 2 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 21. oktober 2011 Prijavi Deli 21. oktober 2011 (pa še ena Pavčkova) Človek živi to svoje življenje in se trudi, da kdaj doreče misel, stavek, svoj kredo, svojo besedo. Včasih mu uspe, včasih ne." Tone Pavček 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2011 Prijavi Deli 23. oktober 2011 "Drevo ne odreka svoje sence niti tistemu, ki ga pride posekat."(indijska modrost) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 23. oktober 2011 Prijavi Deli 23. oktober 2011 There is a difference between being confident and being arrogant. Arrogance originates in our mind while confidence originates in our heart. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. oktober 2011 Prijavi Deli 23. oktober 2011 Success is somehow similar to being pregnant. Everybody congratulates you, but nobody knows how many times you were fucked. 2 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2011 Prijavi Deli 24. oktober 2011 "Nuja je najboljša učiteljica molitve."(latinski izrek) 2 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 24. oktober 2011 Prijavi Deli 24. oktober 2011 Misli malo drugače... http://www.youtube.com/watch?v=Hzgzim5m7oU 3 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 25. oktober 2011 Prijavi Deli 25. oktober 2011 It´s impossible" said pride. "It´s risky" said experience. "It´s pointless" said reason. "Give it a try" whispered the heart. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2011 Prijavi Deli 25. oktober 2011 Srečen ni tisti, ki ima, kar želi, pač pa tisti, ki si ne želi tega, česar nima.(latinski pregovor) 2 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 26. oktober 2011 Prijavi Deli 26. oktober 2011 Ko sem se začel resnično imeti rad, sem spoznal, da sem vedno in ob vsakipriložnosti na pravem mestu in v pravem času, in da je vse kar se dogaja pravilno - od takrat dalje sem lahko miren. Danes vem, da se to imenuje ZAUPANJE.Ko sem se začel resnično imeti rad, sem lahko spoznal, da so čustvena bolečina intrpljenje za mene samo opozorila, da živim v nasprotju z lastnoresnico. Danes vem, da se to imenujeBITI VERODOSTOJEN. Ko sem sezačel resnično imeti rad, sem prenehal hrepeneti za nekimdrugim življenjem in lahko sem videl, da je bilo vse okoli mene poziv zarast. Danes vem, da seto imenuje ZRELOST. Ko sem sezačel resnično imeti rad, sem siprenehal krasti prosti čas, in prenehal sem ustvarjati mogočne projekte zaprihodnost. Danes počnem samo to, kar ustvarja zadovoljstvo inradost, tisto, kar ljubim in kar ustvarja smeh vmojem srcu, na moj lasten način in v mojemosebnem ritmu. Danes vem, da seto imenuje ČASTITOST. Ko sem seresnično začel imeti rad, sem se osvobodil vsega, kar ni bilozdravo zame, od jedi,ljudi, stvari, situacij in od vsega, kar me je vedno ponovno povleklo nižje, proč od samega sebe. Na začetku sem to imenoval"zdravi egoizem", a danes vem, da je to LJUBEZENDO SAMEGA SEBE. Ko sem seresnično začel imeti rad, semprenehal imeti vedno prav, tako sem bil manj v zmoti. Danes sem spoznal, da se toimenuje SKESANOST. Ko sem seresnično začel imeti rad, sem se odrekelživljenju v preteklosti, inda skrbim glede prihodnosti. Sedaj živim samo v tem trenutku, v katerem se vsezačenja. Tako živim danes in toimenujem ZAVEDANJE. Ko sem seresnično začel imeti rad, sem spoznal, da lahko od svojih misli zbolim in da sem lahko slaboumen. Ko pa sem spetnašel moči svojega srca, je razum dobilpomembnega partnerja. To vezdanes imenujem MODROST SRCA. Ni potrebe, da se šenaprej bojimo razprav, konfliktov in problemov s samim sebojin drugimi, ker tudi zvezde sem ter tjatrčijo med seboj in nastanejo novi svetovi. Danes vem: TO JE ŽIVLJENJE. Charlie Chaplin, sebi,za 70. rojstni dan<br clear="all">in se nekaj: Prijatelji poslušajo, karpoveš. Najboljši prijatelji slišijo tudi, česar ne poveš. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 27. oktober 2011 Prijavi Deli 27. oktober 2011 "Prijatelji so kot zvezde. Četudi jih ne vidiš vedno veš, da so tam. Imej zaupanje in upaj si jih poiskati. Imej sanje in zaupaj v to, da te ne bodo zapustili. Imej velika pričakovanja in verjemi v njih!" 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 27. oktober 2011 Prijavi Deli 27. oktober 2011 27. 10. 2011 at 10:51, Larisa22 pravi: "Prijatelji so kot zvezde. Četudi jih ne vidiš vedno veš, da so tam. Imej zaupanje in upaj si jih poiskati. Imej sanje in zaupaj v to, da te ne bodo zapustili. Imej velika pričakovanja in verjemi v njih!" iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pa dobra baba je tut kt zvezde.pride ponoč... ko se zbudiš, je pa ni več 2 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.