Liriel 6. december 2011 Prijavi Deli 6. december 2011 Nihče mi nič ne more, če mu ne pustim x!x 3 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 7. december 2011 Prijavi Deli 7. december 2011 Če presojaš ljudi, nimaš časa ljubiti." Mati Tereza 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. december 2011 Prijavi Deli 13. december 2011 "Če zaprete vrata vsem napakam, bo tudi resnica ostala zunaj."(Tagore) 2 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 13. december 2011 Prijavi Deli 13. december 2011 " Sreča je srečati prave ljudi, ki v tebi pustijo dobre sledi.”(Tone Pavček) 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. december 2011 Prijavi Deli 14. december 2011 "Um išče, srce najde." 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. december 2011 Prijavi Deli 17. december 2011 "Želim si, da bi bil tako nor, kot pravijo, da sem."(Loesje) 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 17. december 2011 Prijavi Deli 17. december 2011 Ljudje za svoje življenje vselej krivijo zunanje okoliščine. Na tem svetu uspevajo samo ljudje, ki se pogumno napotijo iskat okoliščine, kakršne si želijo, če pa jih ne morejo najti, jih ustvarijo sami." George Bernard Shaw 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 23. december 2011 Prijavi Deli 23. december 2011 Spoznaj pravi trenutek!Pitakos 3 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. december 2011 Prijavi Deli 23. december 2011 Heaven knows .... ... we do steps... 2 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 23. december 2011 Prijavi Deli 23. december 2011 "Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim." (Ivo Andrič) 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. december 2011 Prijavi Deli 24. december 2011 Včasih je bolje poslušati tišino kot celo tržnico ljudi. 2 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Hekate 24. december 2011 Prijavi Deli 24. december 2011 "Če se mnogi sramujejo že revnejše obleke in stanovanja, koliko več bi se jih moralo sramovati revnih idej in nazorov." (Albert Einstein) 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. december 2011 Prijavi Deli 24. december 2011 življenje je pot skozi čas...lihkar je to reku en model na tv... 1 1 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
viyola 24. december 2011 Prijavi Deli 24. december 2011 Življenje je iskanje, je potovanje brez razdalje..potuješ od tam, kjer si prav zdaj..tja..kjer si že ves čas..Od nevednosti k spoznanju, kajti storiš le to, da prvikrat vidiš, kar že ves čas gledaš.. 4 Citiraj And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tukajzdaj 25. december 2011 Prijavi Deli 25. december 2011 smo popolni, smo razsvetljenitukaj zdaj prebujamo ta svoj aspekt 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. december 2011 Prijavi Deli 25. december 2011 Omnia vincit amore. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
viyola 26. december 2011 Prijavi Deli 26. december 2011 Nikoli se ne boj narediti nečesa, česar ne znaš..Zapomni si...tudi Noetovo barko je naredil amater..Titanik pa profesionalec 3 Citiraj And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. december 2011 Prijavi Deli 26. december 2011 Možno, da se človek več nauči od udarcev kot od objemov.Vseeno si želim več objemov in manj udarcev. 2 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. december 2011 Prijavi Deli 26. december 2011 na severni polobli ste zamenjali srečo in smisel življenja za konfort življenja...pedro opeka... lihkar na TVS 3 je intervju z njim Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. december 2011 Prijavi Deli 26. december 2011 Nikoli se ne boj narediti nečesa, česar ne znaš..Zapomni si...tudi Noetovo barko je naredil amater..Titanik pa profesionalec in zato vam za novo leto želim srečo...ker na titaniku so bli usi zdrawi Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 29. december 2011 Prijavi Deli 29. december 2011 "Saying nothing...sometimes says the most." Emily Dickinson Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 29. december 2011 Prijavi Deli 29. december 2011 ""n" ljudi = "n" pogledov = "n" resnic . Spreminjati druge je zame Sizifovo delo. Spreminjati sebe le za druge, pa nespametno zapravljanje Življenja." En tam na fb 2 Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 29. december 2011 Prijavi Deli 29. december 2011 http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 30. december 2011 Prijavi Deli 30. december 2011 " A SREČA NI V GLAVI IN NE V DALJAVI,NE V ŽEPU ALI POD PALCEM ZAKLAD.SREČA JE , ČE SE DELO DOBRO OPRAVIIN ČE IMAŠ NEKOGA RAD." (TONE PAVČEK) 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 30. december 2011 Prijavi Deli 30. december 2011 http://shrani.si/f/12/104/2Jq0g2Fd/n.jpg Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.