Mihela 17. januar 2012 Prijavi Deli 17. januar 2012 Tisti ki kr za neumnosti dajate Marsi minuse, vas lep naprošam da mi ne dajate nobenih plusov. Res je vse skupej kot en otroški vrtec. Marso spoštujem in njena iskrenost me ne moti. obratno mi je ljuba. Tko da ne rabim pridobivat teh plusov na njen račun. poleg tega pa sem že zadavnej zapustila vrtec za pike in zvezdice. Marsa, če si mi htela reč le to, da modrujem in se vmešavam nekam kar nerazumem, zna bit res, kdo bi vedel, toda vedno z željo povedati svoje mnenje. Ti štekaš astrologijo in poznaš Luno v dvojčkih, vedno rabim povedat svoje mnenje. 1 Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. januar 2012 Prijavi Deli 17. januar 2012 mah, ne... mislim da se morda nisva dobro razumeli... pač en *kratek stik*. Ni pene, vsaj ne z moje strani. morda sem izpadla *napadalna* al kakšna, samo imam malo alergije na nasvete včasih (ker če na nekaj 'pomisliš' in to pač zapišeš, ne pomeni, da nujno potrebuješ nasvet ali razglabljanje okol tega, ni pa narobe, če je... samo včas smo bolj dovzetni za/na mnenja drugih, drugič manj... saj si vidla... ), skratka, nič osebno ne jemlji... 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 17. januar 2012 Prijavi Deli 17. januar 2012 moja misel dneva je, da marsa ni žleht, pa se kljub temu skos nekje neki prička... podobn, kuker je zemlja okrogla, pa se useen za usakmu vogalom fuka. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 17. januar 2012 Prijavi Deli 17. januar 2012 moja misel dneva pa je, da je Marsa carica in jo spoštujem ker pove svoje mnenje o stvarehhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif, tko da Marsa ostan taka kot sihttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 17. januar 2012 Prijavi Deli 17. januar 2012 moja misel dneva pa je, da je Marsa carica in jo spoštujem ker pove svoje mnenje o stvarehhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif, tko da Marsa ostan taka kot sihttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif pa dobr...pust zdej marso...raj powej kwa misliš o okrogli zemlji in njenih vogalih? 1 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. januar 2012 Prijavi Deli 17. januar 2012 bolj mi je všeč Larisina. tenx. Janko, skoz se pričkam? no ne rečem da nisem kdaj sitna...ampak prepirljive se pa ne vidim, žleht pa sploh ne.ampak tud vprašanje, kdo se sebi zdi žleht. vsak je sam preveč dober pa naiven. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 17. januar 2012 Prijavi Deli 17. januar 2012 bolj mi je všeč Larisina. tenx. Janko, skoz se pričkam? no ne rečem da nisem kdaj sitna...ampak prepirljive se pa ne vidim, žleht pa sploh ne.ampak tud vprašanje, kdo se sebi zdi žleht. vsak je sam preveč dober pa naiven. hm...navezoval se je na temo o žlehnobi... mal po owinkih... pa za hec...in res... se je point kr nekam izgubil...tko kt tema iz kewdra, če luč pržgeš 1 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. januar 2012 Prijavi Deli 17. januar 2012 aja, sej k sem prej vidla tisto temo, sem tud jaz povezala in poštekala da si najbrž na to navezal. ja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 17. januar 2012 Prijavi Deli 17. januar 2012 aja, sej k sem prej vidla tisto temo, sem tud jaz povezala in poštekala da si najbrž na to navezal. ja. kul še vedno pa ni nobene pametne misli na temo, kam gre tema iz kewdra, če luč pržgeš Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. januar 2012 Prijavi Deli 17. januar 2012 v stikalo od luči. in ko jo ugasneš (luč), pride ven iz stikala nazaj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beli lotos 17. januar 2012 Prijavi Deli 17. januar 2012 kam gre tema iz kewdra, če luč pržgeš Nikamor, sam svetloba je močnejša Citiraj Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 18. januar 2012 Prijavi Deli 18. januar 2012 "How can sincerity be a condition of friendship? A taste for truth at any cost is a passion which spares nothing."(Albert Camus) "One of the hardest things in this world is to admit you are wrong. And nothing is more helpful in resolving a situation than its frank admission."(Benjamin Disraeli) 1 Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2012 Prijavi Deli 19. januar 2012 še nikoli do zdaj me nista moja iskrenost in zaupljivost tako pretepli. 1 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. januar 2012 Prijavi Deli 20. januar 2012 "Navada oslepi človeka pred vsem, česar ne želi videti."(Jerome K. Jerome) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 20. januar 2012 Prijavi Deli 20. januar 2012 Previdnost je mati modrosti /ljudska/ Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
domoljubka 20. januar 2012 Prijavi Deli 20. januar 2012 Sem atom mesta.Pripadam zvoku mestne džungle.Pripadam joku vseh zidov v rebru časa... ...In vsi grafiti so moja bit... Sem obraz vseh ulic.Oblačim kožo v tisočera sonca.Oblačim smeh lažnjivcev v luč resnice... ...In vse postaje so moj dom... (moja malenkost) 3 Citiraj ...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 20. januar 2012 Prijavi Deli 20. januar 2012 Sem atom mesta.Pripadam zvoku mestne džungle.Pripadam joku vseh zidov v rebru časa... ...In vsi grafiti so moja bit... Sem obraz vseh ulic.Oblačim kožo v tisočera sonca.Oblačim smeh lažnjivcev v luč resnice... ...In vse postaje so moj dom... (moja malenkost) torej ti je končno kapnil, da si tudi tista kurba... lažnjivka in ne vem kako vse še ljubkuješ tiste ovce v svoji čredi in čredi sosedovega pastirja v oni temi o joga jebačih Previdnost je mati modrosti /ljudska/ če bi bla previdna, ne bi bla mati (iz enga lifta u gorenjskih toplicah) Nikamor, sam svetloba je močnejša beeeep... odgovor žal ni pravilen.u stikalo gre. kr marso upraš Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 20. januar 2012 Prijavi Deli 20. januar 2012 še nikoli do zdaj me nista moja iskrenost in zaupljivost tako pretepli. nč hudga.wažn, da te nista farderbali in zdej te spoštujeta še bolj. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
domoljubka 20. januar 2012 Prijavi Deli 20. januar 2012 torej ti je končno kapnil, da si tudi tista kurba... lažnjivka in ne vem kako vse še ljubkuješ tiste ovce v svoji čredi in čredi sosedovega pastirja v oni temi o joga jebačih če bi bla previdna, ne bi bla mati (iz enga lifta u gorenjskih toplicah) beeeep... odgovor žal ni pravilen.u stikalo gre. kr marso upraš Janko , v bistvu to podtikanje besed, ki jih sama nisem nikoli izrekla na način , ki ga v bistvu veselo opevaš ti sam -v mnogih postih in temah predstavlja tebe in tvoj trn v peti... Sicer pa kot si prebral bi res želela, da ne rabim več pisati odgovorov nekomu, ki se mu ne ljubi niti brati...in mu je izzivanje in pretvarjanje besed nekakšen šport....Ne veš kako imenujem koga kjerkoli, ker nisi bral nikjer ničesar kar je več kot dve vrstici, obsojaš pa tako, da z mitraljesko streljaš... Verjemi, nisem naslovna tarča in bi želela , da tako tudi ostane...kar se mene tiče je to res zadnji odgovor ... Citiraj ...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 20. januar 2012 Prijavi Deli 20. januar 2012 Janko , v bistvu to podtikanje besed, ki jih sama nisem nikoli izrekla na način , ki ga v bistvu veselo opevaš ti sam -v mnogih postih in temah predstavlja tebe in tvoj trn v peti... Sicer pa kot si prebral bi res želela, da ne rabim več pisati odgovorov nekomu, ki se mu ne ljubi niti brati...in mu je izzivanje in pretvarjanje besed nekakšen šport....Ne veš kako imenujem koga kjerkoli, ker nisi bral nikjer ničesar kar je več kot dve vrstici, obsojaš pa tako, da z mitraljesko streljaš... Verjemi, nisem naslovna tarča in bi želela , da tako tudi ostane...kar se mene tiče je to res zadnji odgovor ... klele se pa dereš tko, da sem kr use prebral... vsekakor moji posti opisujejo mene. in niti enega ne bi spremenil ama nič... ok. mogoče kšna wejca kje manjka... pa da še to rešim ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, dolg pa itaq nauš zdržala bit tih... pa če hoč, da te preberem... skraaaaajšeeeejjjjjjjjj... itaq ni nujno, da sploh vidim...vsekakor pa ti čist dowolim, da maš ta zadnjo če ti pa ne bo ratal... te pa loh jes tega naučim p.s. zakaj poudarjaš: VERJEMI? a si nawajena, da ti ljudje ne verjamejo? ker... jes npr. ti tut ne. 1 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 22. januar 2012 Prijavi Deli 22. januar 2012 Ko se znajdeš v težavah in ti gre vse narobe, ko se ti zazdi, da ne boš zdržal niti trenutka več, tedaj nikoli ne odnehaj, kajti to je pravi čas in kraj, da se bo obrnilo na bolje." Harriet B. Stowe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
viyola 22. januar 2012 Prijavi Deli 22. januar 2012 Nekoč, pred leti, ko me je kot strela z jasnega zadelo hudo, mi je star mož, živi modrec dejal;"In nikar se odslej ne boj življenja!"Tako zdaj jaz govorim po njem podobne besede za vas: Ne bojte se življenja!Naj pljuska v vas z vso silo, v vse žile, naj vas nese ali zanese, le ne pustite, da vas spodnese! In imejte ga radi, da botudi ono, življenje imelo rado vas! ( Tone Pavček) 2 1 Citiraj And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. januar 2012 Prijavi Deli 22. januar 2012 Nekoč, pred leti, ko me je kot strela z jasnega zadelo hudo, mi je star mož, živi modrec dejal;"In nikar se odslej ne boj življenja!"Tako zdaj jaz govorim po njem podobne besede za vas: Ne bojte se življenja!Naj pljuska v vas z vso silo, v vse žile, naj vas nese ali zanese, le ne pustite, da vas spodnese! In imejte ga radi, da botudi ono, življenje imelo rado vas! ( Tone Pavček) a ni presenetljivo, kako je človek vedno isti... isti strahovi, želje, sanje... samo drugi časi in prostori... freedom is yust another word, for nothing left to loose... janis joplin 1 1 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 23. januar 2012 Prijavi Deli 23. januar 2012 Freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed. Martin Luther King, jr. 1 Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 23. januar 2012 Prijavi Deli 23. januar 2012 Ne jokaj za soncem, ki je zašlo; zaradi solza ne boš videl zvezd. PARRA še ena prekrasna iz LN 1 Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.