Antoninus 15. april 2007 Prijavi Deli 15. april 2007 Ni misli brez posledice. Nevtralnih misli ni. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. april 2007 Prijavi Deli 15. april 2007 vedno je srednja pot. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 15. april 2007 Prijavi Deli 15. april 2007 če ni srednje poti, si jo ustvariš. Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. april 2007 Prijavi Deli 15. april 2007 ja...vse sprejmeš...vse daš...pa pol...vse maš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 15. april 2007 Prijavi Deli 15. april 2007 ljudje smo kot reka....živeti začnemo z zavedanjem, da nekoč pritečemo v morje končnosti. to je konec reke.....in začetek vedenja, da smo del morja večnosti. Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. april 2007 Prijavi Deli 15. april 2007 metuljčki...lažji od misli...letajo tam...kjer misli ni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 15. april 2007 Prijavi Deli 15. april 2007 nekoč...bila sem metulj...bila sem veter.bila sem zvezda....bila sem sreča.bila sem ljubezen...bila sem strast. tudi sedaj sem preteklost. Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 15. april 2007 Prijavi Deli 15. april 2007 podpis da te kap Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. april 2007 Prijavi Deli 15. april 2007 podpis da te kap relax...pa te nebo..kap nočko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 15. april 2007 Prijavi Deli 15. april 2007 relax...pa te nebo..kap nočko možganska me itak ne skrbi, z uno ta drugo se pa menda že hinzrihtan zbudiš, je pa tut uredu Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 15. april 2007 Prijavi Deli 15. april 2007 hvala. ............pssssssssssst.....just relax with me. kap? brez skrbi, poleg relaxacije mi gre odlično tudi reanimacija! .......just relax.....lahko noč Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 Dan je poln pozitivne energije in v sebi nosim sonce, ki mi daje moč ..... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DJEMILA_HABIBI 16. september 2007 Prijavi Deli 16. september 2007 Misli po glavi sumijo.... Zivljenje je vse.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 22. september 2007 Prijavi Deli 22. september 2007 Sončen dan naj bo vsak, čeprav je sonce za oblaki.... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kalipto 14. oktober 2007 Prijavi Deli 14. oktober 2007 (popravljeno) Ljubila te bom dokler ne bo slep slikarNarisal zvok padajoče vrtnice naPrag dvorca kine obstaja. Popravljeno 14. oktober 2007 -> kalipto Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 14. oktober 2007 Prijavi Deli 14. oktober 2007 Na koncu sta dve poti , izbereš pa tisto ki je ni... Ne pljuvaj po tleh , raje po ljudeh... Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 14. oktober 2007 Prijavi Deli 14. oktober 2007 Na koncu sta dve poti , izbereš pa tisto ki je ni... Ne pljuvaj po tleh , raje po ljudeh... Nature.. a pri ta drugem gledaš okoljevarstveno, al kako? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 14. oktober 2007 Prijavi Deli 14. oktober 2007 Bi se tudi tako lahko reklo ja, a mislim s tem, da tla niso nič kriva, krivi so ljudje(kakor kje),ki nam grenijo življenje,nam lažejo v obraz,zapikajo nože v hrbet...zato pljuvaj raje po takšnih ljudeh... Kjer se ljubita dva , tretji na svet pridivja... Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 14. oktober 2007 Prijavi Deli 14. oktober 2007 počasi se daleč pride.. počasi pa z užitkom.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šaran 14. oktober 2007 Prijavi Deli 14. oktober 2007 Kdor pod drugim jamo koplje je sam svoje sreče kovač. Kdor visoko leta ima lep razgled. Kdor visoko leta je pilot. Ne prelagaj na jutri tisto, kar lahko narediš pojutrišnjem. Pa še en južni, a kultni:Ko rano rani, rano zajebe dan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 Ne stori drugemu tistega kar nočeš, da bi kdo storil tebi Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 Storiti dobro, pomeni deliti sebe z drugimi. Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 18. oktober 2007 Prijavi Deli 18. oktober 2007 Kadar padeš v vodo,se jezi nase ne na njo! Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 Če si v dreku, ne išči pomoči pri vsakomur. Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 Prijateljstvo je zlata nitka,strgaš jo,zvežeš jo,a ista več nikoli ne bo! Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.