Marsa 1. julij 2012 Prijavi Deli 1. julij 2012 V mladosti me bo ljubezen učila, v zrelih letih mi bo pomagala, v starosti me bo razveseljevala.(Kahlil Gibran) 3 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 3. julij 2012 Prijavi Deli 3. julij 2012 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. julij 2012 Prijavi Deli 3. julij 2012 lepo je videti nekaj lepega. 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. julij 2012 Prijavi Deli 4. julij 2012 ... dolgo sem bila mnenja, da je precej bistveneje, KAJ kdo pove, kot kdo kaj pove.No zdaj pa sem ugotovila, da mi je pravzaprav pomembno tudi to, kdo kaj pove. 1 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. julij 2012 Prijavi Deli 4. julij 2012 zakaj nekateri lažje funkcionirajo v konfliktu kot v prijetni interakciji?zakaj si prizadevajo raje za konflikt in da se drugi slabo počutijo, namesto za ljubezen in da se vsi dobro?oz. zanima me, ali se oni dobro torej počutijo samo ko je konflikt? in zakaj? a ni vsem lepše, če je vsem lepše...? 1 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 4. julij 2012 Prijavi Deli 4. julij 2012 zakaj nekateri lažje funkcionirajo v konfliktu kot v prijetni interakciji?zakaj si prizadevajo raje za konflikt in da se drugi slabo počutijo, namesto za ljubezen in da se vsi dobro?oz. zanima me, ali se oni dobro torej počutijo samo ko je konflikt? in zakaj? a ni vsem lepše, če je vsem lepše...?sej veš, da ma vsak svoje bolečine in svoje vzorce... in včasih ne veš zakaj je tko... in so ljudje, ki lažje funkcionirajo skozi dramo, je pa fino, vsaj men se zdi(na primer, kot danes zjutraj, ko se mi je sin vsajal že navsezgodi zjutraj in nisem vedla kaj s tem) , znat prenest, in v svoji omejieni modrosti najti najboljši možen odziv. Pri odraslih pa, izbrat tiste, s katerimi lahko živiš, z ljudmi, ki pa spodbujajo dramo, pa ustvariti zdravo distanco. Se mi zdi... jaz poskušam tko... sam se trudim, da ne vzamem proti njim, da se zavem... da je tak njihov ustroj... 2 Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. julij 2012 Prijavi Deli 4. julij 2012 Imaš prav. ... Pri odraslih pa, izbrat tiste, s katerimi lahko živiš, z ljudmi, ki pa spodbujajo dramo, pa ustvariti zdravo distanco. ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 4. julij 2012 Prijavi Deli 4. julij 2012 Vsakemu človeku je usojeno, da bi našel zaklad. A le tisti, ki posluša svoje srce, bo zaklad tudi v resnici našel. (Paolo Coelho) 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 6. julij 2012 Prijavi Deli 6. julij 2012 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. julij 2012 Prijavi Deli 7. julij 2012 ... Kdor je naredil ladjo, debelo gleda, kako se čevlji šivajo.(gruzijska modrost) 2 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 7. julij 2012 Prijavi Deli 7. julij 2012 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
viyola 7. julij 2012 Prijavi Deli 7. julij 2012 "Dobro je vedeti, kje je konec našega potovanja, vendar pa je na koncu pomembno le potovanje." - Ursula K. Leugin 2 Citiraj And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. julij 2012 Prijavi Deli 7. julij 2012 ... zanimivo je, da potem vedno (ali pač skoraj vedno) dejansko ostane kot vtis tisto lepo... spomniš se talepega. To je fajn. 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 8. julij 2012 Prijavi Deli 8. julij 2012 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. julij 2012 Prijavi Deli 8. julij 2012 "Kadar si glava in srce nasprotujeta, na koncu odloči srce. Uboga glava vedno popusti, saj je pametnejša."(Paul von Heyse) 3 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. julij 2012 Prijavi Deli 9. julij 2012 sem razmišljala...če *vmes*, med samimi fazami, govoriš - in jamraš, se pritožuješ - ti rečejo to in ono; da si pusi itd. in nekako še oni 'vlagajo' v tvoje težave (kadar jih pač imaš). Če pa ne govoriš, pa samo na koncu rečejo, da si taf in šarf. V bistvu je pa enako. Doživljanje.Samo ko si tiho, nihče ne ve, kolk si crkaval in vse... in kot rečeno, pol rečejo, mater kolk si ti taf. al pa, sej, ti si močna.v bistvu si pa isti ti; samo včasih si tiho, včasih pa ne. 1 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 9. julij 2012 Prijavi Deli 9. julij 2012 Marsa sama sem se navadla, da tut če mam probleme, da sm modro tiho in pol tko kot si rekla vsi rečejo, kok sm močna, pa da oni ne bi zmogli tega...ne vejo pa da navznoter trpim... 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. julij 2012 Prijavi Deli 9. julij 2012 Pametno. No vidiš in pol ti rečejo, ah kaj pa je tebi hudega, saj ti si vedno tolk pozitivna in takšna... Tebi še bolj to rečejo, k si tak sonček. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 9. julij 2012 Prijavi Deli 9. julij 2012 "Kadar si glava in srce nasprotujeta, na koncu odloči srce. Uboga glava vedno popusti, saj je pametnejša."(Paul von Heyse) ta mi je pa hudo všeč 1 Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. julij 2012 Prijavi Deli 11. julij 2012 a ne, ful je dober pa še sliši se dobro, skoraj kot kakšen vic. ............................. "Kdor zaničuje današnji dan, dokazuje, da včerajšnjega ni razumel."(Maeterlinck) 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
shanyah 11. julij 2012 Prijavi Deli 11. julij 2012 Kje bi bilo vaše zasluženje, če bi se borili samo takrat, ko imate pogum? (sv. Terezija iz Lisieuxa) 1 Citiraj ***********************************************************************************************Out beyond ideas of wrongdoing and rightdoing, there is a field.I'll meet you there.When the soul lies down in that grass, the world is too full to talk about.Ideas, language -even the phrase "each other"- doesn't make any sense.(mevlana jelaluddin rumi - 13th century ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 12. julij 2012 Prijavi Deli 12. julij 2012 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 12. julij 2012 Prijavi Deli 12. julij 2012 Tebi še bolj to rečejo, k si tak sonček. Marsa, kako si pa lepo povedalax:Xxx:Xx, hvala tixsrcxxsrcx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. julij 2012 Prijavi Deli 12. julij 2012 Ja, dejanja povejo marsikaj, se strinjam da več kot besede. Marsa, kako si pa lepo povedalax:Xxx:Xx, hvala tixsrcxxsrcxKar je res, je res. 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. julij 2012 Prijavi Deli 12. julij 2012 "Ni pomembno, kaj imaš v žepu, ampak kaj imaš v srcu."*(Kardinal Bernardin) (*čeprav časi se z njim ne strinjajo) 2 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.