Larisa22 12. julij 2012 Prijavi Deli 12. julij 2012 "May love fill your heart, compassion guide your mind, faith rule your soul." (Paulo Coelho) 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
viyola 13. julij 2012 Prijavi Deli 13. julij 2012 everything happens for a reason 2 Citiraj And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. julij 2012 Prijavi Deli 13. julij 2012 everything happens for a reason .................. *Pomembneje kot imeti prav je ravnati prav.* 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 13. julij 2012 Prijavi Deli 13. julij 2012 everything happens for a reason tole je pa najlepša misel, kar sem jih slišalahttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. julij 2012 Prijavi Deli 14. julij 2012 ... res je, da nas pogosto največ naučijo o etiki in ljubezni ravno tisti, ki imajo tod primankljaj (oz. ki sami ne delujejo tako), vendar seveda ne tako, da nam povejo kaj lepega o etiki in ljubezni po tem, ko so že delovali neetično in neljubeče.Podobno kot bi te človek, ki bi te ogoljufal ali oropal, na koncu malo poučil o etiki in ljubezni in ti dejal, da je bilo to dobro za tvojo osebno rast. Dejstvo je, da je to res, da je to bilo res dobro za tvojo osebno rast, vendar da ti on to prodaja, je višek cinizma (sicer potem, ko si to osvojil, se ti morda zazdi celo zabavno, glej no, glej, si misliš, kaj prijavlja model) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. julij 2012 Prijavi Deli 14. julij 2012 Druži se s srčnimi, dobrimi, toplimi in iskrenimi ljudmi, ljudem brez srca pa se izogibaj. 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 14. julij 2012 Prijavi Deli 14. julij 2012 Marsa, super je tale miselhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. julij 2012 Prijavi Deli 14. julij 2012 Res je. Še ena fajn: "Vse je mogoče oprostiti, samo ne pomanjkanja srca. Kdor ga nima, naj si ga izmisli.(Dossi) 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
shanyah 14. julij 2012 Prijavi Deli 14. julij 2012 "Ni srce tisto, ki bi bilo nečisto. Srce je namreč zelo izpopolnjen sprejemni organ ... Toda sile, s katerimi se zapletaš, so tiste, ki ga umažejo."(Danilo Ogrinc) 1 Citiraj ***********************************************************************************************Out beyond ideas of wrongdoing and rightdoing, there is a field.I'll meet you there.When the soul lies down in that grass, the world is too full to talk about.Ideas, language -even the phrase "each other"- doesn't make any sense.(mevlana jelaluddin rumi - 13th century ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. julij 2012 Prijavi Deli 15. julij 2012 "Varčujte z nasveti; morda jih boste sami potrebovali."(Žarko Petan) 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
viyola 15. julij 2012 Prijavi Deli 15. julij 2012 "Velik človek pokaže svojo veličino s tem, kako ravna z malimi ljudmi"(Carlyle) 4 Citiraj And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 16. julij 2012 Prijavi Deli 16. julij 2012 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
viyola 16. julij 2012 Prijavi Deli 16. julij 2012 "Ne moremo razumeti možganov, če ne spoznamo delovanja srca"Rudolf Steiner Citiraj And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 16. julij 2012 Prijavi Deli 16. julij 2012 "Vsak dan je priložnost za srečo." 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. julij 2012 Prijavi Deli 17. julij 2012 Resnica (lahko) boli, ampak laž bolj. 2 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. julij 2012 Prijavi Deli 17. julij 2012 najbolj je fajn, če si lahko všeč sebi oz. da se pod vse, kar počneš, lahko tudi 'podpišeš'. Včasih smo si pol seveda bolj, drugič pa manj všeč, a če vedno tako ravnaš, morda komu seveda kdaj tudi nisi/ne boš všeč, ampak do tega ima pravico, finta pa je, da imaš tudi ti to pravico - da onemu nisi všeč. In če nekomu v nečem, kar smo, nismo všeč, ne pomeni nujno, da v tem istem tudi sebi ne rabimo bit všeč. Morda je pa komu drugemu ravno to tisto -kar enemu ni všeč- najlepše na nas. 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 17. julij 2012 Prijavi Deli 17. julij 2012 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. julij 2012 Prijavi Deli 17. julij 2012 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. julij 2012 Prijavi Deli 18. julij 2012 "Prisluhni svojemu srcu. Tvoje srce pozna vse stvari, kajti iz Duše sveta je prišlo in nekega dne se bo vanjo vrnilo."(Coelho) 2 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 18. julij 2012 Prijavi Deli 18. julij 2012 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 19. julij 2012 Prijavi Deli 19. julij 2012 "Sreča je nekaj notranjega in ne zunanjega, zato ni odvisna od tega, kar imamo, temveč od tega, kar smo." - Henry Van Dyke 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. julij 2012 Prijavi Deli 20. julij 2012 "Česar te ne nauči ljubezen, ti ni treba vedeti." (Waldemar Bonsels) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alexkgb 21. julij 2012 Prijavi Deli 21. julij 2012 Problems that we are facing today in fields like science and economics are so vast and so complex, that we are going to need armies of people coming together to solve them working together. The more freedom that we give introverts to be themselves, the more likely that they are to come up with their own unique solution to these problems.-- Susan Cain in k temu še Wilde:"The public is wonderfully tolerant. It forgives everything except genius."-- Oscar Wilde 1 Citiraj Who am I to play god with other people's lives? Who am I to make that choice? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. julij 2012 Prijavi Deli 21. julij 2012 "V operi človeka zabodejo v hrbet, nato pa poje, namesto da bi umrl."(Ed Garner) 2 6 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 21. julij 2012 Prijavi Deli 21. julij 2012 Ne vračajmo norost za norost, ampak modrost za modrost, in položaj se bo slej ali prej znašel v naših rokah." - Mahatma Gandhi 1 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.