Marsa 21. julij 2012 Prijavi Deli 21. julij 2012 na tale minus (ki sem ga zgoraj dobila) se bom pa odzvala. meni se zdi neskončno lepa misel: umetnik/ustvarjalec/čuteči namesto da bi zaradi življenjskih okoliščin padel dol, zapoje. Ustvari nekaj, da ven iz sebe (bolečino), pa se prerodi. Tako si jaz razlagam to misel... *opere pa sicer sploh ne maram oz. me ne pritegne, ampak sem vzela zelo simbolno... v amfiteatru življenja... se eni borijo, trgujejo [Pitagora], eni pa pojejo. Tudi zato, ker je takšna njihova narava. Kot na primer ptič ima tako. 4 5 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. julij 2012 Prijavi Deli 22. julij 2012 ... mislim da je prav, če človek deluje v smeri uresničitve svojih sanj; da si privablja okoliščine, situacije in ljudi, ki mu pomagajo to ostvariti.Na različne načine pa ljudje uresničujemo svoje sanje in vizije. Vsak ima pravico (pa nekako tudi dolžnost do sebe), da išče svojo srečo na svoj način. 1 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. julij 2012 Prijavi Deli 22. julij 2012 ... kako je hecno in zanimivo, da ti nekaj, s čimer se *ubadaš* neskončno dolgo, nenadoma, v hipu postane kristalno jasno... morda stopiš na eno tako točkico v spirali, paraleli, krožnici itd. in dobiš eno perspektivo.... seveda ne vidiš vsega hkrati, da bi nenadoma recimo videl celo sliko, ni nujno, da jo, samo en majhen drobec, delčič, ki pa je neznansko pomemben...in to kot je rekel Einstein, skoraj dobesedno, ko gledaš oblake. 3 3 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
viyola 22. julij 2012 Prijavi Deli 22. julij 2012 Duša se lahko napolni s toplino le iz duše.( Rudolf Steiner) 5 1 Citiraj And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. julij 2012 Prijavi Deli 22. julij 2012 .... Obleka ne dela človeka. 1 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alexkgb 23. julij 2012 Prijavi Deli 23. julij 2012 Večerne novice se začnejo z 'dober večer', nato sledi razlaga, zakaj to ne drži. 2 Citiraj Who am I to play god with other people's lives? Who am I to make that choice? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 24. julij 2012 Prijavi Deli 24. julij 2012 "Hudič je hudič, ker misli, da je dober." 4 Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 24. julij 2012 Prijavi Deli 24. julij 2012 5 Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 24. julij 2012 Prijavi Deli 24. julij 2012 Hval az to Mayan... hvala Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 24. julij 2012 Prijavi Deli 24. julij 2012 Berem te misli, me včasih kakšna popelje raziskovat še dalje... Bi večkrat še kaj dodala, pa mi potem vzame malo preveč časa (žal, ker imam samo v službi comp). . Opažam, da še vedno rada filozofiram Aja, pa tole sem se ravnokar spomnila - sem včeraj prebrala od Adriana Predraga Kezeleta..., ko imamo v bistvu eni še probleme nekako, da moramo ločevat službo, pa nadrejene in tak (ko je Vilinčica pisala v dnevniku).. No, v glavnem tak bi si morali nardit življenje: I don't do vacations, there are no holidays in my life, there is nothing I should rest from and I do have nice time 24/7! How about you? 4 Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. julij 2012 Prijavi Deli 24. julij 2012 "Hudič je hudič, ker misli, da je dober."ne strinjam se s to mislijo in je tudi zelo naivna. Hudič nič ne misli da je dober.Finta je samo v tem, da uspe marsikoga prepričati v to: ::: : "Hudič je bog, ki so ga slabiči narobe poštekali." 6 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 24. julij 2012 Prijavi Deli 24. julij 2012 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
viyola 24. julij 2012 Prijavi Deli 24. julij 2012 Kdor hoče, najde pot, kdor noče, najde izgovor. ( Avtor neznan) 4 Citiraj And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 24. julij 2012 Prijavi Deli 24. julij 2012 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 25. julij 2012 Prijavi Deli 25. julij 2012 V tem se da najt tud odgovor, butl, na tvoje vprašanje puncam, kako lahko dopuščamo nasilje.... ali se je možno imeti tako ne rad. Je pa kinda sad though.. Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 25. julij 2012 Prijavi Deli 25. julij 2012 Remembering that you are going to die is the best way I know to avoid the trap of thinking you have something to lose. You are already naked. There is no reason not to follow your heart.— Steve Jobs 2 Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kochi 25. julij 2012 Prijavi Deli 25. julij 2012 (popravljeno) Kdor hoče, najde pot, kdor noče, najde izgovor. ( Avtor neznan) premočna resnica za en navaden dan Popravljeno 25. julij 2012 -> kochi 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. julij 2012 Prijavi Deli 25. julij 2012 "Ne ozirajmo se na besede množice nerazumnežev, temveč na besede peščice razumnežev."(Platon) za en navaden dan'en navaden dan' je vedno prikladen izgovor. 1 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 25. julij 2012 Prijavi Deli 25. julij 2012 "Ne ozirajmo se na besede množice nerazumnežev, temveč na besede peščice razumnežev."(Platon) hvala Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kochi 25. julij 2012 Prijavi Deli 25. julij 2012 "Ne ozirajmo se na besede množice nerazumnežev, temveč na besede peščice razumnežev."(Platon) ah Platondolgo je že tegaa je še sploh res Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kochi 25. julij 2012 Prijavi Deli 25. julij 2012 "Ne ozirajmo se na besede množice nerazumnežev, temveč na besede peščice razumnežev."(Platon) kdo je nerazumnež ?kdo je razumnež ?a že kdo vse ve in je še vedno tukaj ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 25. julij 2012 Prijavi Deli 25. julij 2012 Jaz razumem to v smislu tistega nasveta tistih, ki so že onkraj..namenjega posamezniku, da bi se spoznal. Ne verjemi ničesar dokler se to ne sklada s tvojim lastnim razmišljanjem, razumom. Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kochi 25. julij 2012 Prijavi Deli 25. julij 2012 Ne verjemi ničesar dokler se to ne sklada s tvojim lastnim razmišljanjem, razumom. a se ti zdi smiselno verjeti nekaj pač, karkoli že Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 25. julij 2012 Prijavi Deli 25. julij 2012 a se ti zdi smiselno verjeti nekaj pač, karkoli že Itak da ne.. Gre za zavedanje. Večina se jih sploh ne zaveda, da ne razmišljajo s svojo glavo. Verjamemo ljudem in to vzamemo za svoje, potem pa se moramo odučit... Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kochi 25. julij 2012 Prijavi Deli 25. julij 2012 Gre za zavedanje. Večina se jih sploh ne zaveda, da ne razmišljajo s svojo glavo. misli niso v glavimisli so širno polje glave sploh ne rabišin ničesar ne verjami spoznaj in ozavesti 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.