Pinka 14. september 2012 Prijavi Deli 14. september 2012 Za nekoga že drži..."žal" jaz tega ne znam prakticirat... 2 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 14. september 2012 Prijavi Deli 14. september 2012 1 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 14. september 2012 Prijavi Deli 14. september 2012 Če stradate mačko, dobite 800 evrov kazni, če stradate upokojence in ostale državljane, pa ste predsednik vlade. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 15. september 2012 Prijavi Deli 15. september 2012 Izziv je v tem, da ostaneš to kar si, v svetu, ki te poskuša narediti takega, kot so vsi drugi. 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Hekate 16. september 2012 Prijavi Deli 16. september 2012 Kakor koli obrneš, je res... http://www.punjabigraphics.com/images/23/myspace_love_quotes110gif.jpeg Ali, VSE JE ZA NEKAJ DOBRO...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/flower.gif 4 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astroboy 16. september 2012 Prijavi Deli 16. september 2012 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astroboy 16. september 2012 Prijavi Deli 16. september 2012 Kdor gleda navzven, sanja. Kdor gleda navznoter, se prebudi.C.G. Jung E-astrologija.si 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 17. september 2012 Prijavi Deli 17. september 2012 2 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 17. september 2012 Prijavi Deli 17. september 2012 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 18. september 2012 Prijavi Deli 18. september 2012 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
shanyah 18. september 2012 Prijavi Deli 18. september 2012 Ne bodi kot drugiPrinesi mi rože, ki divje cvetijo,odpelji me v goro, kjer škrati živijo.Pokaži mi zvezdo z mojim imenom,zloži mi pesem z bizarnim refrenom. Povabi me včasih v kraje neznane,mi zjutraj pod okno pripelji cigane.Povej mi o sanjah, četudi so grešne,zaupaj mi želje, četudi so smešne. Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi,ljubezen ni reka, ki teče po strugi.Napravi to zopet, ne hodi po poti,saj sreča ni nekaj, kar pride naproti. Poljubi me nežno, ko drugi hitijo,povabi me v mesto, ko drugi že spijo.Usoda je živa in mrtvi junaki,naj še hrepenijo postaje in vlaki. - Feri Lainšček - 2 Citiraj ***********************************************************************************************Out beyond ideas of wrongdoing and rightdoing, there is a field.I'll meet you there.When the soul lies down in that grass, the world is too full to talk about.Ideas, language -even the phrase "each other"- doesn't make any sense.(mevlana jelaluddin rumi - 13th century ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 19. september 2012 Prijavi Deli 19. september 2012 1 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 20. september 2012 Prijavi Deli 20. september 2012 "Veliko je majhnih stvari, ki so vredne spoštovanja. Malo je velikih stvari, ki so vredne občudovanja." Egipčanski pregovor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 20. september 2012 Prijavi Deli 20. september 2012 Nikoli ne delaj ničesar, ker moraš. Edini razlog, da bi kaj naredil, naj bo tvoje hotenje in zavest, da bo to zate prav!! (Dobra misel iz fb) 1 Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 20. september 2012 Prijavi Deli 20. september 2012 Stay close to those who are not afraid to be vulnerable, because they have confidence in themselves and know that, at some point in our lives, we all stumble; they do not interpret this as a sign of weakness, but of humanity. Avoid those who talk a great deal before acting, those who never take a step without being quite sure that it will bring them respect. (Coehlo) 2 Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 21. september 2012 Prijavi Deli 21. september 2012 Če je priložnost zamujena, se vedno pojavi še ena. Eyecatching Ta modrost iz LN mi je danes polepšala dan. 2 Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 24. september 2012 Prijavi Deli 24. september 2012 1 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 26. september 2012 Prijavi Deli 26. september 2012 Magic is believing in yourself, if you can do that, you can make anything happen.(Goethe) 2 Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 27. september 2012 Prijavi Deli 27. september 2012 SELF LOVE IS THE GREATEST HEALER. 2 Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. september 2012 Prijavi Deli 27. september 2012 Milanka ArsicŽELIM DA SE PONOVO NADAM Vaspitavani smo opštim moralnim načelima: Kada smo mi bili mali, roditelji, profesori, komšije, prijatelji i kumovi bili su osobe vredne poštovanja i ugleda.Što su bili bliži ili stariji, utoliko su takva naša osećanja bila jača.Bilo je nevaspitano suprotstavljati se starijima, učiteljima ili nadređenima. OSEĆALI SMO ISKRENO POŠTOVANJE.Imali smo poverenja u starije, jer su bili roditelji, majke, ili rodbina sve dece, grupe u ulici ili škole u gradu... Danas smo tužni zbog svega onoga što smo izgubili,zbog onoga što će plašiti naše unuke jednog dana. Ljudska prava za kriminalce.... ? Ograničena prava za poštene građane... ? Vraćati dugove i biti budala... ? Amnestija za prevarante...? Pošteni su glupi... ? Ne iskoristiti nekoga, znači li to biti budala... ? Šta se to dešava sa nama??? Profesori pretučeni u školama, manipulacije u bankama, eksploatacija radnika, korupcija u bolnicama sudovima, prevare, krađe, otmice, ubistva.... Rešetke na našim prozorima. Izolovani u sopstvenim svetovima.Deca traže nagradu da bi završila školsku godinu? Mobilni u torbama za vrtiće? Važniji je Armani od diplome!? Kola važnija od zagrljaja? Važniji je plazma TV ekran od razgovora!? Važnija je šminka od zajedničkog sladoleda!? Kakve su to vrednosti? Kako je moguće da je sve što nam je bilo važno nestalo, ili postalo smešno?Vratimo se temeljima života i osudimo nedostatak etike, morala i poštenja ...Budimo Ljudi sa velikim slovom, koji grade bolji, pravičniji svet, u kom ljudi poštuju druge.Hoću da skinem rešetke sa prozora, da stavim cveće!Hoću ponovo živu ogradu umesto zidova, kapija, kamera, pasa.... Telohranitelja!?? Želim da sedim na stazi i držim otvorene prozore i otključana vrata u toplim noćima ... Hoću ponovo poštenje kao motiv ponosa. Hoću ispravan karakter, čiste ruke i pogled u oči! Hoću solidarnost. Hoću nadu, radost, poverenje ... Hoću da se vrati stvarni život, jednostavan kao kiša, čist kao aprilsko nebo, lak kao lahor pred zoru. Zajednički i jednostavan svet, ljubavi, samilosti i Solidarnosti ... Ni kaj dodat... Objavljeno na Facebook-u Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 27. september 2012 Prijavi Deli 27. september 2012 1 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 28. september 2012 Prijavi Deli 28. september 2012 Verjemite vase in svoje sanje, kajti: "Prihodnost pripada tistim, ki verjamejo v lepoto svojih sanj..." Eleanor Roosevelt 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
viyola 30. september 2012 Prijavi Deli 30. september 2012 Dva najpomembnejša dneva sta v tvojem življenjuDan, ko se rodiš in dan , ko ugotoviš, zakaj (Twain) 2 Citiraj And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 2. oktober 2012 Prijavi Deli 2. oktober 2012 Mislim, da lahko dokažem, da so bili Bosanci pomembni v starem Rimu, ker sem naletel na izrek incertum quo fata ferant - ne vemo, kam nas Fata nese. 2 Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 3. oktober 2012 Prijavi Deli 3. oktober 2012 Spoštuj vse, kar je na Zemlji! 1. Vstani s Soncem in pomoli. Moli sam. Moli pogosto. Veliki Duh bo poslušal že ko boš govoril. 2. Bodi toleranten do tistih, ki so se zgubili na poti. Nevednost, jeza, ljubosumje in pohlep izhajajo iz izgubljenih duš. Prosi za njih, da najdejo vodstvo. 3. Išči sebe skozi sebe. Ne dovoli, da drugi upravljajo s tvojo potjo. To je tvoja pot, res le tvoja. Ostali lahko gredo s teboj, vendar nihče ne more naprej namesto tebe.4. Z gosti v hiši ravnaj z veliko obzirnostjo. Postrezi jim najboljšo hrano, ponudi jim najboljše ležišče, z njimi bodi spoštljiv in pravičen. 5. Ne jemlji, kar ni tvoje, bodisi od človeka, skupnosti, divjine bodisi nekogaršnje kulture. Ni zasluženo in dano. Ni tvoje. 6. Spoštuj vse, kar je na Zemlji, tako ljudi kot rastline. 7. Spoštuj mnenja drugih, njihove želje in besede. Nikdar ne prekinjaj govora drugih, ne očitaj, niti z mimiko ne oponašaj izrečenega. Vsaki osebi dovoli pravico do osebnega izražanja. 8. Nikdar ne govori slabo o drugih. Negativna energija, ki jo s tem oddajaš v vesolje, se ti bo vrnila večkratno. 9. Vsi ljudje delajo napake. Vse napake so lahko oproščene. 10. Negativne misli povzročajo bolezni uma, telesa in duha. Vadi optimizem. 11. Narava ni naša, je del nas. Narava je del naše svetovne družine. 12. Otroci so seme bodočnosti. Sadi ljubezen v njihova srca in jih zalivaj z modrostjo in z učenjem vsega življenja. Ko rastejo, jim daj prostor, da rastejo. 13. Izogibaj se zadajanja ran srcem drugih. Strup te bolečine se bo vrnil k tebi. 14. Vedno bodi iskren. Iskrenost je izpit dediščine in doslednosti znotraj tega univerzuma. 15. Sebe ohranjaj v ravnovesju. Svoj umski Jaz, Duhovni Jaz, Emocionalni Jaz in Telesni Jaz. Vsi morajo biti enako močni, čisti in zdravi. Krepi telo, da se okrepi um. Rasti bogato v duhovnosti, da si pozdraviš čustvene rane. 16. Prinašaj zavestne odločitve, kot npr. kaj bom in kakšen bom, kako bom deloval in nosil svoja dejanja. Bodi odgovoren za svoja dejanja.17. Spoštuj zasebnost in osebni prostor drugega. Ne posegaj v tuje lastništvo, še posebno pa ne posegaj v svete in duhovne relikvije. To je prepovedano. 18. Prvenstveno bodi iskren do samega sebe. Ne moreš biti pozoren in hkrati pomagati drugim, če nisi pozoren do samega sebe in najprej ne pomagaš sebi.19. Spoštuj druge verske opredelitve. Ne sili drugih, da verjamejo v tvojo. 20. Deli svojo dobro srečo. Deli in sodeluj v dajanju milosti. Etični kodeks severnoameriških Indijancev vir:sensa 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.