Marsa 21. maj 2011 Prijavi Deli 21. maj 2011 "Na popotovanju nikar ne sledi glavnim cestam! Izgubi se!"(James Broughton) 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. maj 2011 Prijavi Deli 22. maj 2011 "Če zapremo vrata vsem napakam, tudi resnica ostane zunaj."(Tagore) 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 23. maj 2011 Prijavi Deli 23. maj 2011 "Jst sem fejstbukov" /uporabnik Facebooka/ http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/viola-sm.jpg 1 Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. maj 2011 Prijavi Deli 23. maj 2011 "Isti veter premika morje in usodo."(Hugo) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. maj 2011 Prijavi Deli 24. maj 2011 "Kdor zaničuje današnji dan, dokazuje, da včerajšnjega ni razumel."(Maeterlinck) 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
capt. spaulding 24. maj 2011 Prijavi Deli 24. maj 2011 "Vaš mir naj bo vaša zmaga."(Nietzsche) 2 Citiraj «Mes chers frères, n'oubliez jamais, quand vous entendrez vanter le progrès des lumières, que la plus belle des ruses du diable est de vous persuader qu'il n'existe pas!» Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 25. maj 2011 Prijavi Deli 25. maj 2011 spojlerje bomo z nožem jim odbili...za kurac jih obesli na drevo. 1 Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. maj 2011 Prijavi Deli 25. maj 2011 Nekomu potone pluta, nekomu plava svinec na vodi.(srbski pregovor) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
capt. spaulding 25. maj 2011 Prijavi Deli 25. maj 2011 »All I ever got from you was all I ever took from you« Pixies Komad: » « Album: »Trompe Le Monde« Citiraj «Mes chers frères, n'oubliez jamais, quand vous entendrez vanter le progrès des lumières, que la plus belle des ruses du diable est de vous persuader qu'il n'existe pas!» Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. maj 2011 Prijavi Deli 26. maj 2011 Ko si že tako daleč, da ne zmoreš niti koraka več, si prehodil ravno polovico razdalje, ki si jo sposoben prehoditi.(skandinavski pregovor) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. maj 2011 Prijavi Deli 26. maj 2011 "Nemogoče je mogoče." 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. maj 2011 Prijavi Deli 26. maj 2011 hehe, firbcaroši... (napišem v dnevnik, ko bom lohk dvignila roke do tipkovnice ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
capt. spaulding 27. maj 2011 Prijavi Deli 27. maj 2011 misel dneva: HVALA TI DRAGI BOG DA JE DONS PETEK 1 Citiraj «Mes chers frères, n'oubliez jamais, quand vous entendrez vanter le progrès des lumières, que la plus belle des ruses du diable est de vous persuader qu'il n'existe pas!» Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
latani. 28. maj 2011 Prijavi Deli 28. maj 2011 "Od človekovih prepričanj je odvisno, kaj bo doživel. Zunanjih vzrokov ni."-David Hawkins- 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
latani. 1. junij 2011 Prijavi Deli 1. junij 2011 "Kako je lahko življenje preprosto. Ker ga jemljem kot darilo." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 2. junij 2011 Prijavi Deli 2. junij 2011 Bolehnost ne sme biti ovira za pomembne odločitve : največja dejanja so zmogli prizadeti ljudje.............. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 4. junij 2011 Prijavi Deli 4. junij 2011 Če je videz vse, kar imamo, mu bomo seveda posvetili mnogo pozornosti. 1 Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
latani. 10. junij 2011 Prijavi Deli 10. junij 2011 Življenje je kot ogledalo: smeje se ti, če ga gledaš nasmejano. 6 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. junij 2011 Prijavi Deli 10. junij 2011 Nadlogam ne moreš pobegniti, lahko pa jih premagaš.(latinski izrek) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 10. junij 2011 Prijavi Deli 10. junij 2011 That is the inconvenience of going away from a difficulty, - it runs after one, - or rather one carries it with oneself, for the difficulty is truly inside, not outside. Outside circumstances only give it the occasion to manifest itself and so long as the inner difficulty is not conquered, the circumstances will always crop up one way or another. (Sri Aurobindo) 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
latani. 11. junij 2011 Prijavi Deli 11. junij 2011 It is one of the beautiful compensations of this life that no one can sincerely try to help another without helping himself(Charles Dudle) 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. junij 2011 Prijavi Deli 12. junij 2011 Nekaterih stvari ne moreš narediti, dokler se jih ne naučiš, drugih se ne naučiš, dokler jih ne narediš. (armenska modrost) 2 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
latani. 13. junij 2011 Prijavi Deli 13. junij 2011 "Du sagst Du liebst die Sonne, doch wenn sie scheintgehst du in den Schatten. Du sagst Du liebst den Regen, doch wenn es regnetspannst du den Schirm auf. ...Du sagst Du liebst den Wind, doch wenn er weht,schliesst du die Fenster. Darum habe ich Angst wenn Du einmal zu mir sagstIch liebe Dich"~~~ "Praviš, da ljubiš sonce, vendar ko te poboža s svojimi žarki, se skriješ v senco. Praviš, da ljubiš dež ... a ob prvih kapljicah razpreš dežnik. Praviš, da ljubiš veter, a ko te poboža prva sapica, zapreš okna. Zatorej ... me prevzame strah, ko mi praviš ... da me ljubiš." 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. junij 2011 Prijavi Deli 14. junij 2011 Dober krmar pluje tudi z razparanim jadrom.(latinski pregovor) 3 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
latani. 14. junij 2011 Prijavi Deli 14. junij 2011 "Um išče, srce najde." "Življenje je kot morje. Sestavljeno iz drobcenih kapljic, ki valovijo, izparevajo ali dežujejo. Vendar brez njih ne bi bilo to, kar je." 4 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.