Pinka 18. oktober 2013 Prijavi Deli 18. oktober 2013 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Morana21 19. oktober 2013 Prijavi Deli 19. oktober 2013 Premišljeni imajo več gotovosti. Dovolj naglo se primeri to, kar se primeri dobrega. Kar je storjeno v hipu, je lahko tudi v hipu uničeno; kar pa naj bi trajalo vso večnost, potrebuje večnost tudi za svoj nastanek. Samo popolnost velja, in samo, kar je uspelo, ima trajnost. Razum in temeljitost ustvarjata nesmrtna dela. Kar je veliko vredno, veliko stane; saj je tudi najplemenitejša kovina najtežja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 19. oktober 2013 Prijavi Deli 19. oktober 2013 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. oktober 2013 Prijavi Deli 20. oktober 2013 http://shrani.si/f/1U/ks/2JjeJXFY/114884366013965067488320.jpg http://shrani.si/f/3W/LX/3cck7oo3/138315965994561402762014.jpg 1 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Morana21 20. oktober 2013 Prijavi Deli 20. oktober 2013 “ Tisto, kar vidimo, ni preprosto dano, pač pa je rezultat naših preteklih izkušenj in prihodnjih pričakovanj.” 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 23. oktober 2013 Prijavi Deli 23. oktober 2013 najboljši nasvet kar ga lahko dobimo....je izbira....med tem in onim....kar nas prebemenihttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ylflower.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 23. oktober 2013 Prijavi Deli 23. oktober 2013 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 24. oktober 2013 Prijavi Deli 24. oktober 2013 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sakatumi 26. oktober 2013 Prijavi Deli 26. oktober 2013 http://www4.slikomat.com/13/1026/e78-lao-tz.jpg Citiraj To the mind that is still, the whole universe surrenders. (Lao Tzu) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 27. oktober 2013 Prijavi Deli 27. oktober 2013 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 28. oktober 2013 Prijavi Deli 28. oktober 2013 "Moški je napol zaljubljen že, če ga kakšna ženska samo posluša" Brandan Francis Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 29. oktober 2013 Prijavi Deli 29. oktober 2013 Niso dogodki tisti, ki nas zaznamujejo temveč misli, ki jih pripišemo dogodkom. Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. november 2013 Prijavi Deli 2. november 2013 http://shrani.si/f/3C/A4/4R9BOOWq/179361369723464305699761.jpg Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maesta 3. november 2013 Prijavi Deli 3. november 2013 danes je tak dan, ko spet prebiram to pismo.... ZALJUBLJEN U LJUBAV Kada bih imao jedan komadićzivota, dokazivao bih ljudima koliko griješe kada misle da prestaju da sezaljubljuju kada ostare, a ne znaju da su ostarili kada su prestali da sezaljubljuju. Kada bi Bog za trenutak zaboravio da sam ja samo krpena marioneta,i podario mi komadić zivota, moguće jeda ja ne bih kazao sve sto mislim, ali nesumnjivo bih mislio sve sto kažem.Stvari bih cijenio, ne po onome sto vrijede, već po onome sto znače. Spavao bihmanje, sanjao vise, shvatio sam da svaki minut koji provedemo zatvorenih očijugubimo šezdeset sekundi svijetlosti. Hodao bih kada drugi zastanu, budio se dokostali spavaju. Slušao bih druge kada govore, i kako bih uživao u sladoledu odčokolade. Kada bi mi Bog poklonio komadić zivota, oblačio bih se jednostavno,izlagao potrbuške suncu, ostavljajući otkrivenim ne samo tijelo već i dušu.Boze moj, kad bih imao srce, ispisivao bih svoju mržnju na ledu, i čekao daugrije sunce.Slikao bih Van Ghogovim snom na zvijezdama jednu Benedetijevu poemu, a Seratovupjesmu bih poklanjao kao serenadu u času svitanja.Zalijevao bih ruže suzama, da bih osjetio bol od njihovih bodlji, i strastvenipoljubac njihovih latica... Boze moj, kad bih imao jedan komadić zivota...Ne bih pustio da prođe ni jedan jedini dan, a da ne kažem ljudima koje volim daih volim.Uvjeravao bih svaku ženu i svakog muškarca da su mi najbliži i živio bihzaljubljen u ljubav. Dokazivao bih ljudima koliko griješe kada misle daprestaju da se zaljubljuju kada ostare, a ne znaju da su ostarili kada prestanuda se zaljubljuju. Djeci bih darovao krila, ali bih im prepustio da sama naučeda lete. Stare bih poučavao da smrt ne dolazi sa starošću već sa zaboravom.Toliko sam stvari naučio od vas, ljudi... Naučio sam da čitav svijet želi da živina vrhu planine, a da ne zna da je istinska sreća u načinu savladavanja litica.Shvatio sam da kada tek rođeno dijete stegne svojom malom šakom, po prvi put,prst svoga oca, da ga je uhvatilo zauvijek.Naučio sam da čovjek ima pravo da gleda drugog odozgo jedino kada treba da mupomogne da se uspravi.Toliko sam toga mogao da naučim od vas, premda mi to neće biti od veće koristi,jer kada me budu opakovali u onaj sanduk, ja ču na žalost početi da umirem...---------------------------------------------Markesovo oproštajno pismo proslijedio je Milo Petrović, filozof,koji je prije izvjesnog vremena saznao da je G. G. Markes ozbiljnobolestan. Prije nedjelju dana, posredstvom jednog kubanskog prijatelja,Milo je dobio i potvrdu te vijesti. Markes se povukao iz javnosti, a prekoInterneta uputio je svojim prijateljima ovaj kratki tekst oproštaja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 4. november 2013 Prijavi Deli 4. november 2013 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 5. november 2013 Prijavi Deli 5. november 2013 Cenite vsa razmerja, ki ste jih kdaj koli imeli. To so vaši najboljši učitelji v dobrem in slabem.Christiane Northrup Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 5. november 2013 Prijavi Deli 5. november 2013 1 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 6. november 2013 Prijavi Deli 6. november 2013 1 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 7. november 2013 Prijavi Deli 7. november 2013 Ne moremo zapustiti svoje preteklosti, če jo prej ne vzljubimo zato, ker nas je nečesa naučila. Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beli lotos 7. november 2013 Prijavi Deli 7. november 2013 1 Citiraj Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 7. november 2013 Prijavi Deli 7. november 2013 Pinka tole je pa full lepa in resnična misel http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/heartpump.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Morana21 9. november 2013 Prijavi Deli 9. november 2013 You don't have a soul. You are a soul. You have a body. - C. S. Lewis Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 13. november 2013 Prijavi Deli 13. november 2013 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 13. november 2013 Prijavi Deli 13. november 2013 Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 14. november 2013 Prijavi Deli 14. november 2013 SREČA ni v glavi in ne v daljavi, ne pod palcem skrit zaklad.SREČA je, ko se delo dobro opravi in ko imaš nekoga rad! (Tone Pavček) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.