Skoči na vsebino

Misel dneva

siljo

Recommended Posts

"Kdor se plazi, bo pohojen, kdor se previsoko nosi, se bo z glavo udaril v tram."

(Benjamin Franklin)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

K plemenitemu človeku spadajo tri stvari, katerih nobene nisem sposoben:

človečnost, ta rešuje potrtosti;

modrost,ta rešuje dvomov;

pogum, ta rešuje strahu. KONFUCIJ

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

"Vizija brez naloge ni drugega kot sen, naloga brez vizije je tlaka, vizija in naloga pa sta upanje sveta."

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

"Blagor tistemu, ki se mu posreči živeti vse dni svojega življenja."

(Jonathan Swift)

Picasso

"Če želiš razumeti ljubezen, moraš razumeti sebe, če pa želiš razumeti sebe, moraš vedeti, da svet ni tak, kot ga vidiš. Vsako živo bitje dojema le svojo resničnost... Bolj razumna ko so bitja, bolje neresničen je svet, v katerega verjamejo. isliš, da vidiš, v resnici le gledaš. Misliš, da veš, v resnici le razmišljaš."

Eros, Psi

P.S. What a difference a day made... 24 little hours :)

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...