Skoči na vsebino

Misel dneva

siljo

Recommended Posts

"Resnica je bakla, ki plameni v megli, ne da bi jo razpršila."

(C. A. Helvetius)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

You cannot get sick enough to help sick people get better. You cannot get poor enough to help poor people thrive. It is only in your thriving that you have anything to offer anyone. If you're wanting to be of an advantage to others, be as tapped in, turned in, turned on as you can possibly be. (Abraham-Hicks)

"Ljudi ne vznemirjajo stvari, ampak mnenja, ki jih imajo o stvareh."

(Blaise Pascal)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Če si želiš biti srečen eno uro-zadremaj. Če si želiš biti srečen en dan-pojdi lovit ribe... Če si želiš biti srečen vse življenje-POMAGAJ SOČLOVEKU!

(Kitajski pregovor)

jp. kitajska modrost je brezmejna... npr. ne žri možu živcov... požri rajš njegovga bulmastifa xcivx

Misel preteklega vikenda, ki me je ''sledila'':

''If you don't go Within, you'll have to go WITHOUT!''

- se me je kar dotaknilo -

pa sej to je ene vrste zgodba večine poletnih vikendov u mladih letih, ko se žura po gozdovih. x:)x če zmanjka uniona... je tut laško uredu x:px x:Dx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Ali obratno xcivx

Drugače si pa prav lepo pokazal do kam gre tvoja globina ... do dna flaške -laške- (samo) x:Dx

Ayayay xrolleyesx x:o)x x;)x

jp. in od podna piva mi globoka modrost...

da imej ti prou... jest bom imel pa mir x:px x:)x x:Dx

Za tebe je dost globina steklenice, za kaj drugega bom pa drugje ''iskala'' :vragec:

ok. sem zdej užaljen in tut s pirom nau nč.

grem se kr kujat u postlo. lahko noč

Si mi ''ukradel'' misel dneva :o|o:

eh...

glede na to, da ženske skos kej mislte... pa nč ne veste x:px , se pretiran sekirat niti ne mislim x8Dx x:Dx

p.s.tu notri je skrita misel dneva, ker sem znan po tem, da se držim teme... in tuki ni pardona xcivx x:px x:Dx

jp. kitajska modrost je brezmejna... npr. ne žri možu živcov... požri rajš njegovga bulmastifa xcivx

Zgodovina kitajske pred kristusovim rojstvom, je zelo bogata in modra. Njihovi vladarji so bili plemeniti. Od kristusovega rojstva in do danes je pa katastrofa! Priporočam knjigo SUNZI-UMETNOST VOJNE.

ga ni bolšga občutka od tega, ko pa da se z ganc zglancanim biciklom mal gor pa dol po vasi zapeleš x:)x

.

.

.

recimo v knjižnico x:Dx

nimbus

xrainbowx

• Lajkam 1
  • Buuuu 1

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Rada bi ti prihranila vsako žalost, nesrečo, neuspeh. Toda potem bi bila odrezana od vseh drugih bitij na svetu.Družino, zakon ali prijateljstvo naredijo tako bolečine kot sreča. (Pam Brown)

"Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu."

(Gandhi)

proklet kurc indijski :vragec: za druge ni težko bit pametn :vragec:

čeb mene folk ubogou, bi bil swet tut čist ok. :vragec:

in seweda bi bil predvsem fuk pošteno špotalan xcivx x:Dx

"Sanjala sem sanje, ki so na vekov veke ostale z menoj in spremenile moje razmišljanje; spolzele so skozme, kot steče vino skozi vodo, in spremenile barvo mojih misli."

(Emily Bronte)

Picasso

"Delaj to, v kar verjameš in verjemi v to, kar počneš. Vse drugo je tratenje energije in časa."

(Nisargadatta)

Picasso

"Tistemu, ki potuje iz ljubezni, se ne zdi tisoč kilometrov nič daljših kot en sam."

(japonski pregovor)

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...