Skoči na vsebino

Napoved za 4. teden

Marsa

Recommended Posts

[quote name='Marsa' post='782615' date='22. Jan 2007, 11:58']xDDx OK Mick xokx (sam da me nous pol ganjal, ce kej nou slo po zastavljenem x:o)x x;)x)[/quote]
No, če bom glih v LJ, zakaj pa ne..... :vragec: :sniky: Nekdo bo moral prevzet odgovornost. x^x :vragec: x:Dx Valjda ne ki jaz.... xcivx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

ja, pa alergije mava podobno in take zadeve... zanimivo..

[quote name='Marsa' post='782649' date='22. Jan 2007, 13:09']In pol k pac ne oblezhim, se pa cajtam teden namest 3 dni. :||
ne morem kar lezat sred dneva. :o)[/quote]
x:o)x sej bom na pol sedela, no... ma jaz v temle zimskem času itak ful prespim, čist zimsko spanje varianta.. poleti si ne predstavljam sploh..
pa itak.. sem ugotovila, da se najhitreje pozdravim pri takih stvareh, če se zjutraj nafilam z vitamini, čajem in grem spat in prespim cel dan.. da dam telesu čist mir, naj se sfajta z unimi bacilčki, na pa da neki okol skačem in porabim energijo za to..

itak mam pa počitnice x:o)x x:Dx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

[quote name='Mick' post='782653' date='22. Jan 2007, 13:19']Nekdo bo moral prevzet odgovornost.[/quote]
:D :D

[quote name='Aliana' post='782655' date='22. Jan 2007, 13:22']ja, pa alergije mava podobno in take zadeve... zanimivo..
x:o)x sej bom na pol sedela, no... ma jaz v temle zimskem času itak ful prespim, čist zimsko spanje varianta.. poleti si ne predstavljam sploh..
pa itak.. sem ugotovila, da se najhitreje pozdravim pri takih stvareh, če se zjutraj nafilam z vitamini, čajem in grem spat in prespim cel dan.. da dam telesu čist mir, naj se sfajta z unimi bacilčki, na pa da neki okol skačem in porabim energijo za to..

itak mam pa počitnice x:o)x x:Dx[/quote]
jp, sam ti si LEV!!!! (pa... xDDx) ti rabis vec sonca, toplote... ti mas nizek pritisk, jaz pa visok (prej kot nizek, zdaj mam pac normalnega), ti mas 'premal krvi' (si bolj slabokrvne sorte), jaz pa 'prevec'. x;)x x:o)x

Fajn, da si postekala sistemcek.
jaz sem pa *kovaceva kobila*.
Z nicimer sploh se ne zdravim, ponavad. med sam gledam. :D
agrumi tud - sam da so. x:o)x
pol pa k res crkavam, sele tam ene dva cajcka spijem. x:Dx :o|o:
In mislim da je ze OK. :D

ja, pa alergije!!

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:px jp ščepec neptuna

sm že čist zblojena od prejšnjega tedna, k sn se realno in virtualno in čist klasično dopisno sfajtala na nož...

matr pišem izstopne izjave in se izčlanjujem iz jat x:o)x

pa bluzim....majke mi ...ziher nisn jst kriva , verjetno to kaka odvisnost....zamenjam vse svoje odvisnosti za eno samo bolj prijetno x:o)x

majke mi vsi keri se dandanes dobro počutijo se sam zarad tega , ker še jim ni vun preplozalo, tak grem še mal drgam tečnobo ujčkat....lol
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

[quote name='lia' post='782804' date='22. Jan 2007, 18:33']x:px jp ščepec neptuna[/quote]
:vragec: :xx!: ......

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

x:Dx (sory, sam me je v smeh spravl, k sta tok iskrena tadva smeska, ono cist sem te vidla!! xDDx)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

V bistvu ja (se posebej prav za zracne s kako ribico morda se zraven), tako da, go, bejba, go! xsuperx

ja nujno si torej splaniraj! :vragec: x;)x xcivx

Picasso

[quote name='Pika Pikica' post='782854' date='22. Jan 2007, 20:19']Marsa, a je ta teden ugoden za se zaljubit? :inocent: x:Dx x:px
Da vem, kako splanirat. x;)x[/quote]

Tu lejt. Si že pečena. Nimaš kaj več planirat. :vragec: x:Dx

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

[quote name='Marsa' post='782856' date='22. Jan 2007, 20:23']V bistvu ja (se posebej prav za zracne s kako ribico morda se zraven), tako da, go, bejba, go! xsuperx

ja nujno si torej splaniraj! :vragec: x;)x xcivx[/quote]

x:px Bom. :palec:
[quote name='girly' post='782857' date='22. Jan 2007, 20:27']Tu lejt. Si že pečena. Nimaš kaj več planirat. :vragec: x:Dx[/quote]
Bejba, sploh pojma nimaš, kam me vleče. x:Ix xsrcx

[quote name='Pika Pikica' post='782859' date='22. Jan 2007, 20:28']x:px Bom. :palec:

Bejba, sploh pojma nimaš, kam me vleče. x:Ix xsrcx[/quote]

:eek: :eek: :eek: Pa nič ne zineš!!!!! Ja ti si šele ena hudobija.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

x:Dx a kr hudobija zato! x:px

Nek ti zivot bude sladak, Pikica! :love:

Picasso

x:px Kaj Piki, si resno vzela tole erotiko x:o)x x8Dx :palec:
(jaz sem jo kar vmes po kosilu stlačla x:o)x )

ful produktivna.. v postli bla sicer cel dan, ampak se učila, dokončala prevod, uredila eno administracijo za očita za en let nazaj.. Kul tako se mam rada xsrcx Ne pa tista crka od zadnjih par tednov :xx!:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

[quote name='Aliana' post='782869' date='22. Jan 2007, 20:49']x:px Kaj Piki, si resno vzela tole erotiko x:o)x x8Dx :palec:
(jaz sem jo kar vmes po kosilu stlačla x:o)x )[/quote]
:D :D :D

Picasso

Nu tkole.
Ubogala Marsin nasvet - hvala Marsa x:)x in včeraj planila dobesedno po nakupih..strahotnih se mi zdi, sedežno novo kupili in tepih en tak lep..in blazne popuste uspeli zrihtat x:)x x:)x Vesela zelo..edino mogoče bi sedežna lahko bila maličko druge barve - modra je xcivx pa se je gospodič prec zaljubil vanjo -da je to njegova sanjska sedežna pravi..no pol pa jo naj ima..danes pa če mi bo bom še sprožila malo nepremičninskih zadevščin pri notarki..pol pa neko cartanje v planu...(saj je že včeraj bilo pa je maček vse zafrknil...glih takrat bi se najhuje nekaj cartal pa praskal po glavi in take.. x:px )

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Dbest Nat! xokx
za *ono* pa: sej bo se priloznost, recimo dons. x;)x xyesx

Picasso

[quote name='lia' post='782804' date='22. Jan 2007, 18:33']pa bluzim....majke mi ...ziher nisn jst kriva , verjetno to kaka odvisnost....zamenjam vse svoje odvisnosti za eno samo bolj prijetno x:o)x
majke mi vsi keri se dandanes dobro počutijo se sam zarad tega , ker še jim ni vun preplozalo, tak grem še mal drgam tečnobo ujčkat....lol[/quote]

daj raje bluzi...boš mela več od tega x:Dx
jaz se super počutim....zato...ker me vedno nekdo napada xrolleyesx
Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...