Skoči na vsebino

Brez energetskega potenciala

vendi

Recommended Posts

Sin na vsaki meritvi energijskega potenciala (kar tako za šalo pri ponudnikih na raznih sejmih) nima skoraj nobene zaznave odklona na skali. Vsi se čudijo. Poskusil je že nekajkrat.

Me pa zanima, ali ta meritev res kaj pomeni in kako ukrepati, da bi se to stanje izboljšalo.

Ko je bil še otrok smo dali zmeriti sobo in smo mu posteljo dali na takšno mesto, kjer naj ne bi bilo škodljivega sevanja.

Kaj je torej temu vzrok?

Hvala vam za nasvete.

Pozdrav

Vendi

Deli na socialnih omrežjih

No in jst tuki zravn se sprasujem kako energijski potencial sploh cutis?Ali tako da mas velik energije in si bl tak produktivn,ali tako da pac cuts energije okol sebe?

Moj naj bi bil velik po teh meritvah, sam jst res ne vem kje ga mam.Je dobr skrit.

Vendi, se mi zdi da sm na forumu brala da se sevanja selijo.Drugace smo pa mi tud to premeril, pa kupil ene kroge,za katere se men ne zdi da kej pomagajo.Starsa imata postlo vsaj ze 12 let na istem mestu in to takim z velik sevanja, pa morm rect da nimata nobene bolezni ki naj bi jo tist sevanje povzrocil,tko da...

LP

so ti ljudje po teh sejmih za zacetek definirali, kaj naj bi bil energijski potencial....?

skratka:

na sejmih in podobnih prireditvah navadno merijo razlicne stvari, magnetno polje, elektricno pretocnost ... itd

kar pa ni nujno pokazatelj tega, koliko energije ima clovek.

sploh pa: kaj je tu misljeno z besedo 'potencial'?

potencial pomeni nekaj, osnovo, iz cesa se lahko nekaj razvije.

ce ga imas, se ni nujno, da ga uporabis.

kaj torej tocno merijo?! za kaksne skale se gre?

xrolleyesx ne mores verjet....

oprosti, meni je to vse skupaj 'kr neki'.

to je tako, kot 'brezplacna analiza las'. ok, pregledajo ti sestavo las.

in?!

to ne pomeni tocno NIC, ce ne znajo povezati sestave las s tvojim pocutjem in zdravjem, oz. dati

podatkov, kako si le-to izboljsati.

bistveno bolj pomembno je:

kako se sin pocuti? je zdrav? dobro spi? itd....o tem nisi nic povedala :)

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

so ti ljudje po teh sejmih za zacetek definirali, kaj naj bi bil energijski potencial....?

skratka:

na sejmih in podobnih prireditvah navadno merijo razlicne stvari, magnetno polje, elektricno pretocnost ... itd

kar pa ni nujno pokazatelj tega, koliko energije ima clovek.

sploh pa: kaj je tu misljeno z besedo 'potencial'?

potencial pomeni nekaj, osnovo, iz cesa se lahko nekaj razvije.

:palec: x:Dx "potenciala" imamo vsi neomejeno x^x

Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.

Tiste palčke, mislim, da to ni biopotencial (vsaj 100% ne). Takrat v ljubljani v City Parku je to blo - ko so prodajali magnetna ležišča. Je meni vrglo tiste kazalce na 6 in 7 in je tista sam migala z glavo - ne!ne! tole ni dobro to je previsoko vi boste v kratkem zboleli pravilno je od 3 do 4. Potem pa sem se vljudno in ponizno poslovil se nekaj casa sekiral v glavi nato pa jo poslal v k***c in v 3 p.m.

Prisel sem do sklepa, da gre za uravnovešenost energije v danem trenutku. Ce bi takrat pritekel do nje in bi gorel bi verjetno še več pokazalo. Sva pol se enkrat probala, ko nisem bil vec utrujen od tistega sledenja svoji freak shop punci :vragec: x:Dx , pa roke sem si obrisal, da niso ble vlažne -> je takoj manj pokazalo -> ampak takrat nisem pravilno drzal, je rekla prodajalka.

Glede omenjenga sinkota, bi blo pa fajn vedet, ce se veliko giblje ali ze zdi aktiven in živ al bi skoz spal? a ma hladne roke velikokrat? ni nujno, da gre za potencial, bolj lahko razmišljaš v smeri, da trenutno ne poka od energije. Potecial se vedno lahko razvije, če bo želel

Brez podpisa

ha, ha, Klara!

ti me vedno spraviš v dobro voljo s svojimi ikonomi in podpisi. skratka - ful pestro in moving to zgleda. :palec:

Glede omenjenga sinkota, bi blo pa fajn vedet, ce se veliko giblje ali ze zdi aktiven in živ al bi skoz spal? a ma hladne roke velikokrat? ni nujno, da gre za potencial, bolj lahko razmišljaš v smeri, da trenutno ne poka od energije. Potecial se vedno lahko razvije, če bo želel

strinjam se z KUVRTATOM (uff, zapleteno za napisat, če ni ti jasen izvor), da se lahko glede otrokove bioenergije orientiraš po navedenem.

vse dobro.. x;)x

http://waltm.net/mermaid.gif

ha, ha, Klara!

ti me vedno spraviš v dobro voljo s svojimi ikonomi in podpisi. skratka - ful pestro in moving to zgleda. :palec:

se mora skladat z trenutnim počutjem.... x^x x:Dx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...