Skoči na vsebino

LAŽNI ANKETARJI!

Recommended Posts

24.01.2007

Opozorilo potrošnikom!

Na Urad RS za varstvo potrošnikov smo dobili več obvestil o tem, da naj bi se v zadnjem času pojavljali anketarji, ki se predstavljajo kot sodelavci Urada RS za varstvo potrošnikov oziroma organizacij za varstvo potrošnikov in želijo zastaviti določena vprašanja iz tega področja (ali poznate pravice potrošnikov, katere bančne storitve poznate, uporabljate, ipd.), proti koncu pogovora pa zastavljajo še določena druga vprašanja, ki nimajo direktne povezave z raziskovanjem poznavanja pravic potrošnikov (ali imate barvno televizijo, videorekorder, mikrovalovno pečico, ipd.), spraševali pa naj bi tudi o višini plač in rojstnih dnevih članov gospodinjstva, na katerih bankah imajo potrošniki odprte račune, ipd.

Obveščamo vse potrošnike, da Urad RS za varstvo potrošnikov ni naročil izvajanja nobenih anket in da omenjeni anketarji niso sodelavci urada in nimajo nobene povezave z uradom! Vsem potrošnikom svetujemo, da takšnih oseb ne spuščajo v svoja stanovanja in jim ne posredujejo nobenih podatkov, ki jih omenjeni anketarji od njih zahtevajo ter o obisku anketarjev takoj obvestijo urad na telefon 478-36-18.

Urad bo preveril pri potrošniških organizacijah vpisanih v register potrošniških organizacij ali se je katera izmed njih na lastno pest odločila izvajati ankete in pri tem zlorabila ime urada.

K nam so že prišli (v bistvu je Urad na moje opozorilo to "novico" objavil).

Tako da z veseljem sprejemam predloge, kako najbolje zaščititi stanovanje (v bloku - zdaj je samo navadna ključavnica).

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Deli na socialnih omrežjih

Ah qrc, če bojo hotl vlomit, bojo vlomil, pa tut če maš ne vem kakšna vrata in zaščito :sori: pomoje je najbolj zihr kak penzionistični, povsod vtikajoči svoj nos sosed, k ma 25 ur časa na dan :o|o: pa tut za tega nism zihr.

Čeb bla lastnica stanovanja (sm najemnik) bi najprej zamenjala vrata s protipožarnimi in protivlomnimi (ts una, k majo ključavnico na sredini vrat (ne tko kt običajna), pa dobre pante in kovisnko vbetornirane podboje, da če res zagori in si ti not, tut gasilci ne morjo not vlomit x:o)x :o|o: )

Za boljši feeling pa mam uno klučavnco, k gre kluč postran not (ne tko kt običajn) pa neke vdolbinice so na njem.

Itak pa nimam nič vrednega za ukrast, sam qrc, ne maram da kdo po moji revščini stika :xx!: xcivx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...