Izraz 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 Danes je poseben dan zame, dobila sem nekaj od tebe, kar sem vedno upala da bom, pa sem dobila samo grajo. Danes je dan za zapisati v mojo zgodovino, danes je dan, ko si me odrešil bolečine, ki sem jo tiho nosila v sebi, ne da bi vedel, da je... Niti ne veš, kaj si storil, vendar si se odrešil in si me odrešil obupa.Stala sem ti ob strani vedno, še vedel nisi, skrbelo me je v samoti zate, še vedel nisi, sedaj ti bom v oporo še bolj pokončno. Ponosna sem nate. Pokazal si mi, da si človek, da imaš srce, da imaš toplino. Prvič v mojem življenju. Vedela sem, da si, vendar pokazal mi nisi nikoli, niti trohice mi nisi dal. Čakala sem na vsaj nekaj ljubezni iz tvoje strani, vsaj malo pozornosti in ratalo ti je. Po 33 letih. En objem, en sam kratek objem, ki si mi ga danes naklonil je obrnil list. Vsul se je slap solza, ki teče stran od tebe, vidiš ga ne. Zdržala sem, do konca današnjega delovnega dne. Oproščeno ti je, vse ti oproščeno! Vem, da me rabiš ob sebi, jaz te razumem, ker razumem vse kar je na svetu nerazumljivo. Bolečina se je nabrala velika v teh letih odrinjenosti od tebe, kaznovanja za nič. Ne rabim veliko, in prav tisto malo je bilo dovolj. Čez vikend naj se moje srce ozdravi in povem ti, da sem vesela zate, da si uspel, da imaš ljudi, okoli sebe ki te imajo radi te spoštujejo in rada te imam moj bratec. Knjiga je zaključena, napisan je še zadnji list, zadnji stavek in čas je da gre med ostale zaprašene knjige na polico mojega bivanja.Odpiram novo knjigo, stopam na novo pot z vedenjem, da se vse enkrat poplača, splača se počakati. Moje hrepenenje ni bilo zaman, vedela sem, da je možno in je. Zaključeno. Bogu hvala. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 Izraz, kako lepo je bilo tole prebrat Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 Da je vidla ljubljeno osebo, ta jo pa ne šmirgla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 Ja očitno... al je pa kaj tretjega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 mogoče je pa to neke vrste Hamletovsko vprašanje zakaj o zakaj sem te videla to je sedaj vprašanje ker nekaj gnilega je v tej zemlji slovenski, dajem kraljestvo za Toyoto Yaris Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 Eh danes Pride in gre...kdaj sem tud jaz :xx!: Človek ne more imeti tisoč dobrih dni, kot tudi roža sto dni ne cveti. Tseng-Kuang Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 Kaktus pa bode čez vse leto Ja res, zato ker imajo bodice pač ampak tud cvetijo in to zelo lepo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 takrat, ko se nabodeš na kaktus, te niti malo ne zanima, kako lepo cveti Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 mogoče je pa to neke vrste Hamletovsko vprašanje zakaj o zakaj sem te videla to je sedaj vprašanje ker nekaj gnilega je v tej zemlji slovenski, dajem kraljestvo za Toyoto YarisA to velja tudi za ženske, kajti danes sem jo videl? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 takrat, ko se nabodeš na kaktus, te niti malo ne zanima, kako lepo cveti Jah moraš pa pazit, da se ne nabodeš, ker zna bit res štala za tem . Men so zelo všeč kaktusi jih imam doma okrog 20 različnih Pa vrtnice so mi tud zlo všeč. Ja pa obe rastlini imata trnje Ne vem, ne vem... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 kdo je že pisal, o trnih, da obstajajo zato da ščitijo krhko lepoto cveta še dobr, da nima človk na konc prstov oči Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 še dobr, da nima človk na konc prstov oči kaj da ne??? ima ima!!! človek ima na konc prstov oči....bar si poglej? kaj a ne vidiš????? aja, sam tipaš...no, saj je to še boljše! Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 :xx!: :xx!: :xx!: marš vse skupi pa vsem skupi, SAMA BOM!!! SEJ VEDNO VSE SAMA NARDIM A KOMU NI JASN TO, KDAJ PROSIM ZA POMOČ ČE NE MORM SAMA? NIKOL!!! Pa prov vedno more vsaj ena pizdarija pokvart še tok lep dan No fajn, zdej me je pa še poklical, v najboljšem tajmingu, da niti razkurjena ne morm bit več Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 Dans sm tok žalostna, k nism bla že zlo doug Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 Dans sm tok žalostna, k nism bla že zlo doug počakaj na jutri....ko te jutro zbudi, sonček obrazek tvoj poboža....ko boš videla tebi drage ljudi...imajo te radi.ko boš okusila moč, da si preživela včerajšnji dan..boš ponosna. pa še nekaj...pričakuj nekaj čudovitega...veš, pravijo da....vse teži k temu, da se "izravna". kakor si bila danes žalostna...tako srečna si lahko naslednjega trenutka...in nam sem napiši..svojo srečo. ok? podeli jo z nami...piškotek sreče. Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 16. maj 2007 Prijavi Deli 16. maj 2007 Danes...si zopet želim, da bi mi mati narava podarila second chance...in bila bi noj!! Neverjetno, kako bi trenutno od sramu najraje vtaknila glavo v zemljo!Je človek res lahko taka budala?? Sledi še nekaj misli, obljub, prepovedi, zapovedi...ki se vse vrtijo okoli NE BOM NIKOLI VEČ...! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 16. maj 2007 Prijavi Deli 16. maj 2007 Danes...si zopet želim, da bi mi mati narava podarila second chance...in bila bi noj!! Neverjetno, kako bi trenutno od sramu najraje vtaknila glavo v zemljo!Je človek res lahko taka budala?? Sledi še nekaj misli, obljub, prepovedi, zapovedi...ki se vse vrtijo okoli NE BOM NIKOLI VEČ...! jst se ne bi preveč sekiral, se zgodi, zaradi drugih te pa res ni treba bit sram Prepovedi,zapovedi pa meni nikoli ni dišijo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 16. maj 2007 Prijavi Deli 16. maj 2007 jst se ne bi preveč sekiral, se zgodi, zaradi drugih te pa res ni treba bit sram Prepovedi,zapovedi pa meni nikoli ni dišijo Se mi kar dogaja zadnje čase, ja Pa saj ne zaradi drugih, zaradi sebe me je sram! x:Dx Eh...mogoče me bo pa počasi srečala pamet......samo potem bo manj takih zgodbic, za katere se lahko reče, da so za "vnukom pravit", ker jih pač sinovi&hčere ne smejo slišati, je pa vseeno škoda, če bi šle v pozabo Je pa drugače počutje že malo boljše! Še dobro, da smo tako sprogramirani, da tudi pozabljamo Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 16. maj 2007 Prijavi Deli 16. maj 2007 Se mi kar dogaja zadnje čase, ja Pa saj ne zaradi drugih, zaradi sebe me je sram! x:Dx Eh...mogoče me bo pa počasi srečala pamet......samo potem bo manj takih zgodbic, za katere se lahko reče, da so za "vnukom pravit", ker jih pač sinovi&hčere ne smejo slišati, je pa vseeno škoda, če bi šle v pozabo Je pa drugače počutje že malo boljše! Še dobro, da smo tako sprogramirani, da tudi pozabljamo pametna punca ni kaj reči Jah, veš kako je s pametjo, eni pravijo, da pride z leti, drugi pa, da nikoli ni prepozno Zgodbice so pa vedno zanimive, otrokom se jih lahko pove šele, ko odrastejo , če ni že nobenega vnuka pri roki Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.