Skoči na vsebino

Izpoved

bela vrtnica

Recommended Posts

Že skoraj en teden se mi podpira življenje. Samo, da zaprem oči,.... Postalo je neznosno. Samo še bolečina in jok, na vsakem koraku. V moji zavesti je stalno prisotna zavest, nikoli več ne bo enako. Sprašujem se, kaj sem storila narobe in gledam obraze nasmejanih ljudi okoli sebe in si mislim, saj ne vedo kaj majo, sej se svoje sreče sploh ne zavedajo. Vsako stotinko, posebej noči je postalo neznosno,... iščem vse načine, da si olajšam delo, a ga ne najdem.

Da z trpljenjem si zreva z oči,... bolečino izpirajo le solze, in nevidna sila, ki mi hoče pomagati.

Hudo je, res ne vse s čim sem si to zaslužila. Morda s tem, kar se zavzemam za disciplino in red, danes bi rekla, pa kaj me briga za vso disciplino in red, važno da me ne boli. Morda zato, ker sem si želela moškega, ki bi me spoštoval tako kot sem,... danes bi rekla, kaj me briga, važno da je. Žal mi je, da pri mojih letih še nimam svoje družine, še nisem na svojem,... pogrešam vse to, pogrešam tako močno, tako zelo. Življenje nas kar na lepem sooči, nas pogleda v oči in resnica se odpre pred nami. Sam si, kje imaš prijatelje, fanta,.... in odgovor iz srca povroči zgolj solze v očeh. Ja hudo je, ko se zazreš resnici v oči. Neznosno je. Padam v dimenzijo trpljenja, trpim, neznosno mi je. Sprašujem se ponovno in ponovno, s čim sem si to zaslužila?

Morda zato, ker sem rekla ženski, ki me je do konca izkoristila kot mladoletnico NE, ali pa zato, ker sem rekla pedofilu NE. Ne vem točno, morda z obojem. Moja krivda je zgolj to, da sebi nisem oprostila in si pustila ljubiti ljudi in pustila drugim znova do mojega srca. Da zato pa mi je žal.

Noči skrivajo solze in bolečino, ki izzveni za zidovi. Kje je bil prejšnji teden,... rada bi ga nazaj,... pogrešam ga,... kaj vse bi storila, da bi bilo tako.

Vendar ni. Ne vem koliko časa bom še lahko prenašala bolečino. Ne vem. Jaz ne morem več.

In sprašujem se, mar je to darilo za rojstni dan? Da, moj rojstni dan.

Kdo me tako sovraži, zakaj, kaj sem storila tako narobe, ne razumem,... nikoli ne bom!

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 63
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x:)x posluš bog ve, sam je tih.Tak da ne se sekirat.Oni, ki se smejijo se pa tud ne bojo dolgo. Verjemi za vsakim soncem, pride dež pa megla.

Kakor boš naredila bo prav.To bo tisto, kar boš v tem trenutku zmogla in znala narediti.

:detelca:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Hvala, vso srečo :detelca:

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Že skoraj en teden se mi podpira življenje. Samo, da zaprem oči,.... Postalo je neznosno. Samo še bolečina in jok, na vsakem koraku. V moji zavesti je stalno prisotna zavest, nikoli več ne bo enako.............................

Dej prosim ne zgubit volje xcrossfingx

Življenje se spreminja, ne žalovat za tem kaj je bilo, če še ne veš kaj lahko je. Hvala bogu, da ni vedno isto. xwizardx

Support bacteria, they're the only culture some people have!

Lepo, res xrainbowx

hvala :detelca:

Mahatma Gandhi

Mahatma Gandhi

AN ADVERSE SITUATION CAN BE GOOD; I AM UNDISTURBED BY IT AND IT FALLS AWAY OF ITS OWN WEIGHT. NONE OF THIS THINGS MOVES ME.

neznan avtor

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

ti bom še jaz napisu da ne obupaj, pa želim ti da se čim prej postaviš na noge in zaživiš normalno kot si prej... res si to želim kr noben ne želim tega kar doživljaš ti... izpovej se, komrkoli, samo da te bo poslušal, vrjem, lažje ti bo... jokaj če je treba, samo da gre to čim prej skozi in mimo tebe... veliko sreče ti želim.

Ja :detelca: , prišlo je tako znenada, nepripravljeno,...

Mahatma Gandhi

Draga bela vrtnica. Zavedaj se, da za dežjem vedno posije sonce. Tudi jaz sem se velikokrat spraševala, čemu živim, zakaj živim? A odgovora nisem in ne bom našla nikoli. Vem, da je hudo, a smisel življenja zapolni s čim lepim in pozitivnim. Lp Mevkica xmusicx xracx xvrtcx ;)

Na bolečino smo vedno nepripravljeni.....zakaj ti?...zakaj jaz ali negdo drug?,.....težko vprašanje in povečini nikoli zadovoljivo odgovorjeno.....in v tem trenutku tudi brezpredmetno.....tudi bolečina je del življenja,....z njo rastemo se razvijamo....ne z veseljem, pač pa z bolečino dozorevamo,....in sprejmi jo,...daj jo ven....tudi ona je tvoja.....nikakor je pa ne zapiraj vase ali še slabše skrivaj pred seboj,......veš koliko "nasmejanih" obrazov skriva nepredelano bolečino?.....ali jo zapreš in životariš,...ali jo pa predelaš in si po njej močnejši.....verjamem, da boš zmogla to drugo!

Vse dobro in drži se :detelca:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Bela vrtnica...nobena beseda tolažbe ne more pozdravit tvoje bolečine ta trenutek...Lahko rečem samo, da si le človek, kot vsakdo izmed nas. Vse nas doleti veselje, sreča, in tudi bolečina ter žalost. In tekom časa se to izmenjuje. Enkrat gor, drugič dol, pa spet gor itd...Nekoč bo spet šlo gor, je pa precej od tebe odvisno kdaj. Pa vseeno spusti na plan vso bolečino, bo lažje xsrcx

Smo s teboj x:Xx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

nič nisi storila narobe, vse se zgodi tako kot se je lahko in se je moralo zgodit. krivda je koncept, ki si ga je izmislil človek. občutek, ki smo ga temu konceptu pripeli, je nekaj kar nima smisla doživljat...je težko, negativno čustvo, nekonstruktivno...najbolje, da se ga čimprej otreseš ker ne služi ničemer dobremu...

če še nisi odkrila tistega kar bi rada počela v življenju, je zdaj najbolj primeren trenutek...oz. takoj, ko se solze posušijo...vsake toliko časa se. sledi nekaj trenutkov, minut, ko ti je vseeno za vse - izkoristi jih... takrat usmeri misli drugam...

takrat daj gor kakšno meditativno glasbo in se spomni momenta v življenju, ko si bila sama(!) s seboj najbolj srečna. ko boš imela občutek in sliko same sebe srečne v tem občutku (ali film, če boš videla film), naredi sliko bolj svetlo, barve bolj žive, dodaj melodijo, če melodijo že imaš, ojačaj jakost. vse to ti bo okrepilo občutek. občutek je zdaj močnejši. predstavljaj si kakšne barve je. nesi to barvo in občutek iz njegovega žarišča po celemu telesu. oblikuj energetski kokon v tej barvi okoli sebe...

nekaj časa uživaj v občutku. potem pa začni razmišljat (občutek obdrži) kaj bi ti rada v življenju počela, kaj je tvoje poslanstvo. postavi si cilj (naj ne bo odvisen od katere druge osebe), vizualiziraj korake, ki misliš, da so potrebni, da do cilja prideš. še kar si v energetskem kokonu. predstavljaj si kako delaš prvi korak proti cilju...potem pa kar v akcijo in ga naredi, še v real lifeu...ni tok važno kdaj dosežeš cilj, važno je, da imaš načrt in da si na poti...

obstaja še ena učinkovita tehnika, da odvzameš čustveni naboj "negativnim" izkušnjam...te zanima?

xcakex

Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.

obstaja še ena učinkovita tehnika, da odvzameš čustveni naboj "negativnim" izkušnjam...te zanima?

xcakex

MENE zanima. Opišeš?

Bela vrtnica...vse je z namenom. Meni se zadnje čase dogajajo take stvari da :wOOt: :wOOt: :wOOt: :wOOt: ampak očitno to MORA bit, točno tako.

Ena poplna zmeda in zmeda. Ampak verjamem, da je vsaka stvar za nekaj dobra...zato, glavo gor. :palec: :palec: xsrcx

:palec: pa izhod iz krize, gre vedno samo preko krize xrolleyesx

ni evolucije brez devolucije (razkroja)

ni kozmosa brez kaosa

ni življenja brez smrti

ni hribov brez dolin

eno brez drugega ne more obstajat

Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.

MENE zanima. Opišeš?

:) sure ... bom. imam še ene pomisleke, katerim bi rad prej prišel do dna...

kot vsako orodje se tudi ta tehnika lahko uporabi na neprimeren način

Hvala vsem za podporo :detelca:

Mahatma Gandhi

Mahatma Gandhi

Bela vrtnica, jooooooooooooj kako te štekam in razumem saj se mi je enako dogajalo in verjetno tudi vsem ostalim. Meni osebno pred letom dni - konec šestletne veze v kateri je bil meni pomemben samo on...Iz mene so bruhali enaki stavki kot iz tebe zdaj in vem...boli...ampak mora...dobro je tako, saj si morš narediti prostor za srečo, ki pa ne pride en dva tri...Po dobrem letu samskega življenja sem še trikrat po atomski bombi bolečine in grenkega priokusa, dobila granato direkt u glavo. Kot, da me ni izučilo amapk ostajam jaz jaz...tisti, ki me bo imel rad, me bo vzel popolnoma takšno kot sem. Z vsemi pmsji in muhami, ki jih imam.

Prav tako kot tebe bela vrtnica...

na vsak način ga hočeš nazaj...Tudi jaz sem histerično jokala in trdila, da brez njega ni več to to...danes po letu in pol lahko rečem, da sem ponosna na vse solze za njim in še vedno me stisne, ko se spomnim in pomislim....pa verjetno me bo še dolgo...Ni vsaka ljubezen tako globoka...mislila sem si, nikoli ne bom več tako močno ljubila, ker potem tako boli...danes spet drugače razmišljam...je resnično to ljubezen, ali obsesija?

Nekdo v tem trenutku trpi, ko je drug slepo zaljubljen in tretji srečno pričakuje malo detece...Tako je...samo ti pa lahko odločaš kako naprej...Čas celi vse rane pa še tako globoke..

Jaz trenutno prihajam v tisto fazo, ki znova začenjam verjeti v ljubezen..tisto pravo in verjetno nikoli ne bi razmišljala tako, če se ne bi enako kot tebi dogajalo meni...zato sem hvaležna še za eno izkušnjo več, ki jo bom v svojem nahrbtniku ljubezenskih izkušenj nosila celo življenje...Vedno težji je a vedno več pravih ljudi srečujem in vedno bolj srečna sem...mogoče celo na sveže zaljubljena...

Tako, da punca glavo gor...in naredi si v srčku prostor za srečo...pa vse se na tem svetu dogaja z namenom...začenjaj verjetu v to!!!

:palec: :palec: :palec:

Dvom je izdajalec, prikrajša nas za dobro, ki bi ga okusili, ko bi se ne bali poskusiti...Shakespeare

Za vsakim soncem prideta dež pa megla...

Ja, res...

Ampak tudi za vsakim dežjem in meglo pride sonce. xsrcx

Vedno.

En pregovor... xsrcx

Noč je najtemnejša tik preden se zdani

Že prebran tu gor, od mene napisan.

Drži, verjemi.

Da ne moreš več, praviš...

Ni res, moreš, zmoreš. :palec: :palec:

Drži se, upaj, deluj.

In prišlo bo jutro in z njim sonce. xsrcx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...