Skoči na vsebino

Izpoved

bela vrtnica

Recommended Posts

:detelca:

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 63
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Že skoraj en teden se mi podpira življenje. Samo, da zaprem oči,.... Postalo je neznosno. Samo še bolečina in jok, na vsakem koraku. V moji zavesti je stalno prisotna zavest, nikoli več ne bo enako. Sprašujem se, kaj sem storila narobe in gledam obraze nasmejanih ljudi okoli sebe in si mislim, saj ne vedo kaj majo, sej se svoje sreče sploh ne zavedajo. Vsako stotinko, posebej noči je postalo neznosno,... iščem vse načine, da si olajšam delo, a ga ne najdem.

Da z trpljenjem si zreva z oči,... bolečino izpirajo le solze, in nevidna sila, ki mi hoče pomagati.

Hudo je, res ne vse s čim sem si to zaslužila. Morda s tem, kar se zavzemam za disciplino in red, danes bi rekla, pa kaj me briga za vso disciplino in red, važno da me ne boli. Morda zato, ker sem si želela moškega, ki bi me spoštoval tako kot sem,... danes bi rekla, kaj me briga, važno da je. Žal mi je, da pri mojih letih še nimam svoje družine, še nisem na svojem,... pogrešam vse to, pogrešam tako močno, tako zelo. Življenje nas kar na lepem sooči, nas pogleda v oči in resnica se odpre pred nami. Sam si, kje imaš prijatelje, fanta,.... in odgovor iz srca povroči zgolj solze v očeh. Ja hudo je, ko se zazreš resnici v oči. Neznosno je. Padam v dimenzijo trpljenja, trpim, neznosno mi je. Sprašujem se ponovno in ponovno, s čim sem si to zaslužila?

Morda zato, ker sem rekla ženski, ki me je do konca izkoristila kot mladoletnico NE, ali pa zato, ker sem rekla pedofilu NE. Ne vem točno, morda z obojem. Moja krivda je zgolj to, da sebi nisem oprostila in si pustila ljubiti ljudi in pustila drugim znova do mojega srca. Da zato pa mi je žal.

Noči skrivajo solze in bolečino, ki izzveni za zidovi. Kje je bil prejšnji teden,... rada bi ga nazaj,... pogrešam ga,... kaj vse bi storila, da bi bilo tako.

Vendar ni. Ne vem koliko časa bom še lahko prenašala bolečino. Ne vem. Jaz ne morem več.

In sprašujem se, mar je to darilo za rojstni dan? Da, moj rojstni dan.

Kdo me tako sovraži, zakaj, kaj sem storila tako narobe, ne razumem,... nikoli ne bom!

Pozdravljena x:)x

Čeprav se pogosto nekako ne razumeva, pa ti želim, da se izkopaš iz teh bolečin. Včasih pomislim, da so tvoja stališča pretrda, nič fleksibilna, kako naj rečem "zakoličena", nepremakljiva in potem te to mahne......Da si mogoče mal nagnjena, da okoli sebe vidiš samo grde in neprijetne stvari, pa s tem pogosto tudi takšne ljudi, spregledaš pa lepote in prijetnosti. Ne vem koliko si stara, vendar, ne vem, mogoče je za moškega to drugače, verjetno sem sam starejši od tebe pa prav tako nimam družine, kdo bi vedu kaj natančno je razlog temu, sam jih vidim več, vendar pa se zaradi tega ne sekiram. Prijatelji? Ker če sem prav razumel je tvoja bolečina osamljenost? Prijatelji? Hm. Teh tako ne more biti dosti, sem prepričan, da jih tudi ti imaš. Mogoče si pa tudi do njih prekritična, pa so jim tvoja stališča moteča ali celo boleča, pa se jim raje izognejo? Ne vem.....Si pa zdrava, hej, to je najpomembneje, nudi ti možnosti in moč, da ukrepaš, svoje življenje spremeniš.....Mogoče bo treba pogledat na lajf mal bl humorno, včasih tudi s humorjem na svoj račun, pa manj kritično do okolice......mogoče bo treba sprejeti, da ljudje okoli nas pogosto niso takšni kot bi si mi želeli ali kot bi mi pričakovali, pa jih je treba vseeno sprejeti v njihovi drugačnosti.......mogoče si prestroga res, pa so tako tudi ljudje tudi do tebe......saj veš kako pravijo......mi sami kažemo s svojim obnašanjem ljudem kako se naj obnašajo do nas, kako ravnajo z nami. Pa tako, zaradi pozitivne naravnanosti do sebe in drugih ti priporočam, da mal prebereš knjige L. L. Hay, poznam ljudi, ki so jim pomagale. Skratka, upam, da ne boš tega posta vzela negativno, napisal sem (tudi sam čist sesut :V: ) to kar mi je prišlo na misel ob branju tvojega uvodnega posta v tej temi.......čist spontano. Ajd, bodi močna, sama si kroji lajf, ukrepaj......srečno! :detelca:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

:eek:

joj nehajta,....đizus, kok vaju mam raje, ko sikata

da vama bo čimprej bolj Mick pa Bela Vrtnica xrainbowx xrainbowx xcrossfingx xgoldfishx :detelca: :detelca: xupx xflowx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

joj nehajta,....đizus, kok vaju mam raje, ko sikata

da vama bo čimprej bolj Mick pa Bela Vrtnica xrainbowx xrainbowx xcrossfingx xgoldfishx :detelca: :detelca: xupx xflowx

x:Dx x:Dx x:Dx ...jaz tebe tud, moja lia, jaz tebe tud.....sikajočo najraje. xsrcx In kdaj boš prišla net frenda v težavah obiskat kaj pa na pir peljat? Aja, ko bo iz težav....ok. x;)x x:Dx x:Xx

K. Čapek

Ja. Saj ni blema, mam vse kar rabim, še sam ne vem kak mi je ratal vse kar mi je, sam ena stvar me đebe, saj veš.........če se spomniš našega pogovora takrat.... x;)x Grrrr........ :angry: :o|o: :vtz:

No, te pa prid..... x;)x xDDx

K. Čapek

Vsake oči imajo svojega malarja x;)x dobrega pol leta nazaj sem jaz podobno stokal kot Ti, Vrtnica xrolleyesx in stokal sem pet let.V vsaki sem videl kvečjemu novo izkoriščevalko, ki ni vredna ne mojega časa, ne energije xrolleyesx

Nobene nisem pustil blizu, ker sem bil prepričan da bo vse skupaj samo ena velika bolečina :inocent: ko sem najmanj pričakoval me je doletela :2src: LJUBEZEN :2src: od podobno razočaranega, v čustvenih in telesnih bolečinah kaljenega dekleta xsrcx

Ki še danes ne more verjeti da jo imam rad tako kot je, z vsemi slabimi in temačnimi dnevi, občasno depro in (po njenem mnenju) viškom kilogramov :o|o:

Da se vrnem k uvodnim očem in malarjem :vio: svet ni črno-bel, vmes je cela paleta sivih odtenkov, ki lahko zelo hitro postanejo tudi barvni odtenki x;)x samo pri gledanju se moraš malo manj zanašati na oči, možgane in spomine

Misel (in vse kar je napisano zraven), ki mi je dala misliti nocoj: Tisti ki samo sanja o sreči, naj ne bo presenečen, če jo bo prespal :palec:

Kleo, ne me tožit za avtorske pravice x;)x

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Joj, vas imam kar bolj rada zaradi teh vaših post-ov. xsrcx xsrcx xsrcbumx xsrcbumx xrosex

Ja, vsi smo že nekako bili tam, kako naj rečem, v dreku.

Tudi jaz sem nekako za lep čas obstala na enem mestu. Ni nič fajn, ampak vem da bo bolje. Delam na tem.

Samo včasih je res težko, vem. :V:

Takrat moraš zaposliti svoje možgančke, da se ti ne skisajo od žalostnih misli.

Jaz se vsedem v avto in se vozim, samo vozim in nabijem musko na ves glas.

In pridem čist divja nazaj. x:Dx

Držte se, vsi ki vam je trenutno hudo.Vse mine. xokx xyiyax xsrcbumx

Dokler diham, upam.

Jaz se vsedem v avto in se vozim, samo vozim in nabijem musko na ves glas.

In pridem čist divja nazaj. x:Dx

Držte se, vsi ki vam je trenutno hudo.Vse mine. xokx xyiyax xsrcbumx

povej drugič, ko boš taka šla v avto, da ti ne pridem blizu na cesti :vio: x:Ix

sicer pa občutek osamljenosti izgubi precej na moči, ko si ga enkrat priznaš, sprejmeš in navadiš.

pač živiš dalje po svojih najboljših močeh, ne gledaš nazaj in ne žaluješ za preteklostjo in izgubljenimi priložnostmi. Ti so mimo, glej naprej izkoristi nove, ki ti pridejo na pot. xsrcx

Vsem, ki se še iščejo, prebolevajo, sprejemajo svojo preteklost, vso srečo xsrcx x:Xx

sem z vami x8Dx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

:detelca:

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

povej drugič, ko boš taka šla v avto, da ti ne pridem blizu na cesti :vio: x:Ix

hm xrolleyesx , a če si žalosten naj nebi vozil? :OO:

saj se ne vozim zato okrog,da kakšnega zbijem, ampak zato ker mi to v tistem trenutku pomaga xsingx xflowx

Dokler diham, upam.

..zajeban je... :o|o:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

ne ne, prov luštn je x^x x;)x

..kadar je pikinik pa cevapi je kul... sam vecino cajta pa jes enoloncnice... vcas celo zazgane... :o|o:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

..kadar je pikinik pa cevapi je kul... sam vecino cajta pa jes enoloncnice... vcas celo zazgane... :o|o:

morš vsake tolk zažgano enolončnco tud, da sploh veš kok so čevapi dobri x;)x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

morš vsake tolk zažgano enolončnco tud, da sploh veš kok so čevapi dobri x;)x

..jah to ze... ampak skoz ISTO enoloncnico... :o|o:

Frank Zappa

zakaj maš skos enolončnico...a si bolan, al kaj? x:Ox xwizardx :detelca:

sunlight, če si žalosten, si ponavadi zamišljen...če si zamišljen, ne paziš kaj preveč pozorno na prometne razmere....

zato ti ne želim priti blizu takrat na cesti

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

x:Dx x:Dx če pa skoz ISTO pa tak kul......k je vsak dan bolj usmarajena ne sam zažgana x:Dx x:Dx čarovnija okusov x;)x

..ti se kar norcuj iz tuje bede... sam sm res neki v depresiji zadne cajte... to mi sploh ni podobn... pizda tale tranzit plutona na sonce pa neptuna na asc.... :xx!:

Frank Zappa

Enako. :vragec:

..ti pa nic ne jamri... tebe nben od teh vragov ne mrcvari... pa se uran te bo kmal elektrificiral! :palec:

Frank Zappa

..ti se kar norcuj iz tuje bede... sam sm res neki v depresiji zadne cajte... to mi sploh ni podobn... pizda tale tranzit plutona na sonce pa neptuna na asc.... :xx!:

x:Xx božčk x:Dx če sm js preživel k mi je plutončič luno pofuru, boš tud ti tole x^x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

x:Xx božčk x:Dx če sm js preživel k mi je plutončič luno pofuru, boš tud ti tole x^x

...eh, ja sej jaz bi sam plutona ze lohk premagu... sam kle mam v bistvu 3 najjace ki skup delajo... pluton mi dela opozicijo na sonce... neptun in saturn pa mi tvorta T-kvadrat z ascendentom... as hard as it gets... :o|o:

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...