lea 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 a vidte, ko toliko veste o opozicijah in kvadratih. jaz, ko nimam pojma, sploh nimam težav z njimi. če sem v depri, imam čisto druge razloge kot to, da je saturn v kvadratu z mojo točko sreče . Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 ...eh, ja sej jaz bi sam plutona ze lohk premagu... sam kle mam v bistvu 3 najjace ki skup delajo... pluton mi dela opozicijo na sonce... neptun in saturn pa mi tvorta T-kvadrat z ascendentom... as hard as it gets... tedi mi je šov pluton čez luno pa istočasno uran čez 5. kaj se mi je dogajalo ni za govort tud ti ne, razn na os ampak smo taf nič nas ni strah če so smučarji z nami Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 nič nas ni strah če so smučarji z nami ...ja sploh zdej k je Ari Peka Nikola ratal se skakalni trener... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 Resnice zivljenja Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 Bela Vrtnica, te ne poznam, te ne morem sodit, ampak kar sm te bral, se mi zdiš zelo komplikantna - moralna oseba, mislm, da bi morala spremenit svoja stališča oz. poglede na določene stvari in predvsem spremenit svoj odnos do drugih ljudi(niso vsi ljudje pokvarjeni...) Sej lepo, da se ceniš in imaš svoja globoka moralna prepičanja, ampak življenje je enostavno (pre)lepo in (pre)kratko, da bi se držal oz. živel samo po nekih kriterijih in merilih...Zato pa je tvoje življenje dolgočasno in brez življenjske energije, ker jo sama zavračaš oz. odbijaš stran od sebe. Punca spremen se, ne bodi preveč resna, pa življenje in ljudi glej z odprtimi očmi in nasmeškom na obrazu, bodi pozitivna, verjem v pozitivno in pozitivno se ti bo dogajalo! Pa ni ti tok hudo no, kaj pa ženske, ki so na invalidskih vozičkih, ali pa ženske v Afriki, ali pa ženske v muslimanskem svetu, mislim, da jim je huje od tebe... Nič še nisi zamudila, vse še lahko maš, samo sprejeti moraš znat! lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 Resnice zivljenjaizgleda zanimivo, hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 31. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 31. januar 2007 Nikoli si nisem mislila, da se mi bo življenje naenkrat tako spremenilo. Šele sedaj lahko rečem, da sem bila srečna. Bila, zakaj ne morem reči, da sem. Zakaj? Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 Ker si sama ne dovoliš biti srečna.Sama si postavljaš ovire.Sprosti se, ne več gledat na svet s tako resnostjo in zahtevnostjo.Dovoli si vsaj malo nepredvidljivosti, avanturizma, adrenalina, .... Zmanjšaj pričakovanja, jaz ničesar ne pričakujem in sem vsak dan (bolj ali manj) prijetno presenečen, neprijetnosti (in neprijetneže) pa ignoriram in ne tratim časa in energije na ubadanje z njimi. Upam da se kmalu spet pobereš in srečno zaživiš Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 Sej lepo, da se ceniš in imaš svoja globoka moralna prepičanja, ampak življenje je enostavno (pre)lepo in (pre)kratko, da bi se držal oz. živel samo po nekih kriterijih in merilih...Zato pa je tvoje življenje dolgočasno in brez življenjske energije, ker jo sama zavračaš oz. odbijaš stran od sebe. Punca spremen se, ne bodi preveč resna, pa življenje in ljudi glej z odprtimi očmi in nasmeškom na obrazu, bodi pozitivna, verjem v pozitivno in pozitivno se ti bo dogajalo! Nič še nisi zamudila, vse še lahko maš, samo sprejeti moraš znat! lp x:) To si pa tako lepo napisalda si zaslužiš: Podobne scene se dogajajo meni. da sem preresna, da imam previsoka merila. Zahtevna sem do sebe in do drugih. Zame ni nikoli nič dovolj dobro. Da se ljudje ne trudijo po vseh svojih zmožnostih me žali in jezi.Vedno sem bila preresna. In vedno sem verjela, da me je krivo okolje, da so me življenjeske situacije naredile tako. In res so me. Ampak to ne pomeni, da sedaj ne morem sama vplivati na to kaj sem, kakšna sem...Življenje je prekratko, da bi se ukvarjali s tem kako je bedno in krivično. S takim razmišljanjem zamujam življenje in mečem stran vse priložnosti, ki se mi ponujajo, da bi končno vdihnila...vdihnila tisto svežino in svobodo, ki mi prepada! Zamujam, kadar mislim, da sem vse zamudila. To vem sedaj in se trudim vdihavati tisto resnično življenje, ki sem ga vedno pogrešala. Pa je bilo tukaj, pred mojim nosom.Tudi sama se v trenutkih strahu in nemoči sprašujem: s čim sem si to zaslužila? kaj sem komu naredila? Ja, v življenju je nekaterim lažje, nekterim težje, vendar je razmišljanje o tem samo izguba časa. Tvojega časa,Bela vrtnica, tvojega življenja (tudi mojega, kadar tako razmišljam). Želim ti reči, da če boš gledala s srcem, s tistim delčkom srca, ki zna ljubiti in pozna resnico tvoje bolečine, boš našla svoj vrt sreče...Mogoče bo najprej še čisto majhen, zanemarjen, zaraščen...Ne obračaj mu hrbta, začni ga negovati, ker se bo razrastel v najlepši cvetlični vrt.Čas teče in vsako leto, ko svojih cvetličnih gred ne neguješ, je situacija težja, plevel in trnje se razraščata. Ampak veš kaj: nikoli ni prepozno. Začni pri vratih v svoj vrt in počasi se boš prebila v njegovo sredino in, ko se boš po trdem delu obrnila te bo prevzel vonj tvojih lastnih sanj in sreča ob uspehu. Korak za korakom in, ko boš uspela (po mnogih praskah in bolečinah v križu) urediti svoj vrt, boš lahko vanj povabila ljudi, ki te sedaj čakajo pred ograjo in jih ne spustiš notri, saj se bojiš, da bi videli tvoj neurejen vrt sreče. Drugače ti ne znam povedati. Razumem te...In tudi mene še sedaj mnogokrat zgrabi, da bi vse skupaj pustila in tako si mislim: zakaj bi se trudila, ko pa drugi ne cenijo mojega truda????Potem pomislim, na ubogi vrt...in ni pošteno, da bi ga kar tako pustila, da se zarašča...konec koncev mi je bil podarjen z namenon. Z namenom, da me osrečuje...Mene! Želim ti, da lahko videla, vsaj za trenutek, da je življenje res lahko lepo! Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 To si pa tako lepo napisalda si zaslužiš: ooo Mana! vračam "cmok" Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Temu vprasanju ze poznas odogovor, in tudi Mana ti je napisala... Lekcije iz katerih smo se nekaj naucili so nam darilo. Sicer pa kako je s teboj danes? Nikoli si nisem mislila, da se mi bo življenje naenkrat tako spremenilo. Šele sedaj lahko rečem, da sem bila srečna. Bila, zakaj ne morem reči, da sem. Zakaj? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 Ja ja, to so spet tele lepe pesmice ... Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 8. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 8. februar 2007 Temu vprasanju ze poznas odogovor, in tudi Mana ti je napisala... Lekcije iz katerih smo se nekaj naucili so nam darilo. Sicer pa kako je s teboj danes? Začela sem pisati novo poglavje v življenju. Se skoraj več ne poznam Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.