himi 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 Lep pozdrav! Včeraj sem tukaj na forumu malo prebiral vaša mnenja v različnih temah, in pri eni osebi naletel na zelo lep ljubezenski verz. Vse skupaj sem prebral bolj v naglici, ker sem bil že pozen za na plesne vaje. Zato sem se odločil, da ga prepišem naslednji dan.In res danes pridem sem z namenom, da si to zabeležim, ampak kaj ko ga ne najdem več nikjer! Če se prav spomnim je bil napisan tam spodaj, kjer imate večina napisane razne zanimive misli,verze, izjave...Točno se ga ne spomnim, vendar pa vem da je napisan v angleškem jeziku in se začne nekako tako: Only god knows...kakšna bo najina prihodnost................................................................And I choose to win! Tam kjer so pikice, je še napisano nekaj v stilu, da je samo od naju odvisno,za kaj se bova odločila(kao a bova skupaj ali ne-če se prav spomnim)To je na žalost vse kar mi je ostalo v spominu! Se zavedam, da mogoče iščem iglo v kupu sena, vendar pa sem odločen, da ga najdem. Zato vas prosim, da mi pri tem pomagate! Mogoče kdo ve, kateri verz bi to bil, oziroma katera oseba ga ima napisanega! lep pozdrau! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 No More DramaWritten by James Harris III / Terry Lewis / Barry Devorzan / Perry Botkin Jr So tired, tired of all this dramaYou go your way and I'll go my way(No more, no more)I need to be freeI'm so tired, tired, tired from all this drama Broken heart againAnother lesson learnedBetter know your friendsOr else you will get burnedGotta count on me'Cos I can guaranteeThat I'll be fine (No more pain) No more pain(No more pain) No more pain(No drama) No more drama in my life(No more in my life)No one's gonna make me hurt again Why'd I play the foolGo through ups and downsKnowing all the timeYou wouldn't be aroundBut maybe I like the stress'Cos I was young and restlessBut that was long agoI don't wanna cry no more (No more pain) No more pain, no more pain(No more games) No more gamesMessin' with my mind(No drama) No more drama in my life(No more in my life)No one's gonna make me hurt again, no more(No more tears)No more tears, I'm tired of crying every night(No more fears)No more fears, I really don't wanna fight(No drama) No more drama in my lifeI don't ever wanna hurt againWanna speak my mind, wanna speak my mind Oh, It feels so goodWhen you let go of all the drama in your lifeNow you're free from all the painFree from all the gamesFree from all the painFree from all the stressTo find your happiness I don't knowOnly God knows where the story ends for meBut I know where the story beginsIt's up to us to chooseWhether we win or loseAnd I choose to win (No more pain)No more pain, no more pain, tired of hurting(No more games)Tired of your playin' games with my mind(No drama) No more drama in my life(No more in my life)No more, no more, no moreNo more, no more, no more(No more tears)No more tears, no more crying every night(No more fears)No more waking me up in the morning with your disturbing phone calls(No drama) Leave me alone, go ahead(No more in my life) (No more pain) No more, I'm tired(No more game)No more games, I'm tired, I'm so tired(No drama) No more, no more(No more in my life)No more, no more, no more, no more, no more (No more drama)I'm tired of all the drama(No more drama)Go 'head, go 'head(No more drama)Your demons gettin' out of my faceGoin' out my life(No more drama)I'm about to lose my mindLord help me, help me sing No more drama Oh help me singI need a piece of mindA piece of mind, piece of mindWell, I needI need to know that you agreeOh no, oh noNo more, no more, no more dramaNo more drama in my, in my life So tired, I'm so tiredSo tired, tired of all this dramaGo ahead with all your drama Ni za kej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
himi 28. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 28. januar 2007 Oooo the best! Taužntkrat hvala Pika Pikica!!Dobiš za pir Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 zmenjen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
himi 28. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 28. januar 2007 laško al un...vodo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 Najbol bo, če mu častiš eno šilce domačega ... Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 Najbol bo, če mu častiš eno šilce domačega ... MU? Nazadnje, ko sem pogledala, sm bla še ženska. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 Upsi, sory, zamešala spol Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 12. april 2007 Prijavi Deli 12. april 2007 Lep pozdrav! Včeraj sem tukaj na forumu malo prebiral vaša mnenja v različnih temah, in pri eni osebi naletel na zelo lep ljubezenski verz. Vse skupaj sem prebral bolj v naglici, ker sem bil že pozen za na plesne vaje. Zato sem se odločil, da ga prepišem naslednji dan.In res danes pridem sem z namenom, da si to zabeležim, ampak kaj ko ga ne najdem več nikjer! Če se prav spomnim je bil napisan tam spodaj, kjer imate večina napisane razne zanimive misli,verze, izjave...Točno se ga ne spomnim, vendar pa vem da je napisan v angleškem jeziku in se začne nekako tako: Only god knows...kakšna bo najina prihodnost................................................................And I choose to win! Tam kjer so pikice, je še napisano nekaj v stilu, da je samo od naju odvisno,za kaj se bova odločila(kao a bova skupaj ali ne-če se prav spomnim)To je na žalost vse kar mi je ostalo v spominu! Se zavedam, da mogoče iščem iglo v kupu sena, vendar pa sem odločen, da ga najdem. Zato vas prosim, da mi pri tem pomagate! Mogoče kdo ve, kateri verz bi to bil, oziroma katera oseba ga ima napisanega! lep pozdrau! he,he...Jz sem mela ta verz napisan v podpisu...No..kot vidiš je del besedila pesmi No more DRAMA od Mary G.Blige...in nikakor ne govori o ljubezni..ampak o notranji bitki ,o odločanju,da ne bo več drame o mojem lifu,da bom končno zmagala... I don't knowOnly God knows where the story ends for meBut I know where the story beginsIt's up to us to chooseWhether we win or loseAnd I choose to win Jz pa šele dans to vidim...se mi pa fajn zdi,da si ravno moj podpis opazu... je res svetovno to besedilo ..pa komad tud.. Zdjle ga poslušam...ga že dolgo nisem...včasih je bil pa na lagerju vsak dan.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.